Masinile noastre de cusut - 4
+69
GIO Studio
tiana
MiriDrag
Miniona
danae
cif2010
adinuk2004
lacridrumas
SilviaDumitrescu
Gabrielita91
ellybijoux
marabr
florina.barbulescu
M.Emilia
despina13cucli
michelinebeaulieu
clauditza
aurishta
ancone
danielabordei
ana_miia
RalucaS
teisoara
AlyC
laurapopescu
andegelia
claudia_mami
Larisa
d_oana
adriuta
ChrisReeana
Gianina4ever
Corcodusha
Cristina Munteanu
musetel
rodel
Dionisia
marina40
iuli.b
amoni
danniela
ancush
Karina33
Admina
mykya
geo
esconado
kla78
anigherman
rosita
Uca
Giobsy
Chirrox13
MihaelaT
ivanutamihaela
zylv
geany
Lucia Ro
tomari
arielas
Humanoid
Steluzza
danabarbu2007
louise27
oana_007
clodi
thor
aurelia.c
MagdaMarin
73 participanți
Pagina 12 din 12
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Masinile noastre de cusut - 4
400 lei acum o luna
uneori o scot pe raft, alteori nu o au
e făcută in germania, cred, dar are carte tehnica tradusa
tu ai triplock si sunt constientă ca el si taie materialul dar cusatura aceea cred ca se apropie de ce face triplockul, mă insel?
uneori o scot pe raft, alteori nu o au
e făcută in germania, cred, dar are carte tehnica tradusa
tu ai triplock si sunt constientă ca el si taie materialul dar cusatura aceea cred ca se apropie de ce face triplockul, mă insel?
despina13cucli- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 19/05/2010
Da am vazut ca masinile din Lidl sunt fabricate in Germania.
Da stii bine acea cusatura e cusatura de surfilat la liniara.
Da stii bine acea cusatura e cusatura de surfilat la liniara.
Despina, sa o folosesti cu placere! Si eu folosesc cusatura aceea pentru surfilat la liniara, dar nu merge la materiale elastice sau putin elastice. Si chiar daca nu ai cutit, mergi pe marginea materialului.

stiu, dar nicoleta mea veche nu facea asa ceva si eu consider ca am progresat si mă bucur si ma foloses de ea ca nu mai surfilez după ce cos
mă înţelegeti nu?
mă înţelegeti nu?

despina13cucli- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 19/05/2010
Da , eu am !E postata pe la masinile noastre , mai in vara cred . Sunt foarte multumita de ea .

corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 47
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Magazinele LIDL sunt nemtesti,deci si masina de cusut (si cea de surfilat) SilverCrest sunt marca nemteasca. Eu am cumparat anul asta o masina de surfilat SilverCrest si sunt multumita de ea.
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
emmancita a scris:Magazinele LIDL sunt nemtesti,deci si masina de cusut (si cea de surfilat) SilverCrest sunt marca nemteasca. Eu am cumparat anul asta o masina de surfilat SilverCrest si sunt multumita de ea.
Cat ai dat pe masina de surfilat?
a fost 129 euro acum cateva luni
-
Oh, super pret! Sa o folosesti cu placere si sper sa fie si pe la noi!
multumesc, da, cred ca o sa apara si in Ro daca sunt magazinele Lidl acolo, interesul lor e sa-si vanda marfa.
-
Danae cauta Lidl pe Facebook si intreaba-i cand aduc triplockuri si in Ro.

Am cumparat si eu masina de cusut Pfaff de la Lidl. Poate ca nu e cine stie ce mare perfofmanta in domeniu, dar pentru o amatoare ca mine, cred ca e suficient. Am o intrebare pentru cele cu experienta. Deoarece nu scrie in cartea ei cu instructiuni, nu stiu la ce intensitate sa setez tensiunea firului. Se seteaza in functie de ceea ce cos, de cat de gros e materialul? Sau cum se face?
zorzonica_z- helper
- Numarul mesajelor : 33
Localizare : Braila
Data de inscriere : 02/02/2010
De obicei, orice setare ai de facut o lasi la mijloc, la jumatatea valorilor sau acolo unde sunt selectate numerele. La unele masini e tensiunea intre 0 si 8 sau 10 si cifrele de la mijloc (3-4-5) sunt sublinite, unite printr-o liniuta, evidentiate altfel. Deci lasi totul la mijloc, pentru marea majoritate a materialelor.
In regula. Mersi mult pentru raspuns! Si inca o intrebare: cat de des se unge masina?Admina a scris:De obicei, orice setare ai de facut o lasi la mijloc, la jumatatea valorilor sau acolo unde sunt selectate numerele. La unele masini e tensiunea intre 0 si 8 sau 10 si cifrele de la mijloc (3-4-5) sunt sublinite, unite printr-o liniuta, evidentiate altfel. Deci lasi totul la mijloc, pentru marea majoritate a materialelor.
zorzonica_z- helper
- Numarul mesajelor : 33
Localizare : Braila
Data de inscriere : 02/02/2010
Eu am un Brother LS2125 si in cartea cu instructiuni scrie sa o curat si sa o ung o data pe saptamana daca o folosesc cam o ora pe zi. Daca o folosesc mai mult, o ung mai des. In caz ca uiti sa o cureti/ungi, o sa simti. Masina mea se revolta cand nu o ingrijesc - se rupe ata, se incurca ata de jos, etc.
geo- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 38
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009
Intii si intii "La multi ani tuturor pe 2012"
Intr-un final mi-am cumparat si eu o masina de cusut Brother LS2125....intrebare:ce ata folositi voi la acest tip de masina?
Eu am avut una ruseasca patent Singer,vecheeeeeee saracuta la care nu mergea decit ata din bumbac ;de asemenea daca puneam la suveica un tip de ata aceeasi trebuia sa o pun si sus.La cea noua cum e cu atele?/Multumesc de raspuns.
Intr-un final mi-am cumparat si eu o masina de cusut Brother LS2125....intrebare:ce ata folositi voi la acest tip de masina?
Eu am avut una ruseasca patent Singer,vecheeeeeee saracuta la care nu mergea decit ata din bumbac ;de asemenea daca puneam la suveica un tip de ata aceeasi trebuia sa o pun si sus.La cea noua cum e cu atele?/Multumesc de raspuns.
Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/02/2010
...adica "joaca-te" cu ea si ia-i functiile la rand.geany a scris:Fa o proba si-ai sa te lamuresti...

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Adica intii o stric si dupa aia ma lamuresc?Ce draguuuuuuuuuuuuuuut.....
Multumesc din inima de raspuns

Intreb din nou poate totusi mi se raspunde cu responsabilitate :ce tip de ata se foloseste pentru masina de cusut Brother LS2125?

Intreb din nou poate totusi mi se raspunde cu responsabilitate :ce tip de ata se foloseste pentru masina de cusut Brother LS2125?
Gabiuta- Maestru
-
Gabiuta, nu ai ce sa strici la ea! Intra cu curaj in ea, ia niste materiale de "stricat" si exploreaza-i posibilitatile cu cartea tehnica in mana.
Ca ata, eu iti recomand sa folosesti din poliester fiindca cea din bumbac se decoloreaza, intra la apa, aduna noduri si se rupe, putrezeste in timp si astea ar fi cele mai importante motive pentru a o evita. Ata de poliester se gaseste la mercerii, nu lua din piata daca nu o cunosti.
Ca ata, eu iti recomand sa folosesti din poliester fiindca cea din bumbac se decoloreaza, intra la apa, aduna noduri si se rupe, putrezeste in timp si astea ar fi cele mai importante motive pentru a o evita. Ata de poliester se gaseste la mercerii, nu lua din piata daca nu o cunosti.
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Multumesc muuuult de tot.Da,asta vroiam sa stiu.Ata de poliester daca merge.Miine merg sa cumpar macar o culoare.Asa e ...cu cartea in mana trebuie.Inca odata multumesc.
Gabiuta- Maestru
-
Gabiuta, nu a fost cu rautate, dar e logic; daca e masina noua, are manual de utilizare. Daca acolo nu specifica, trebuie sa descoperi singura ce poate si ce nu, plus ca... ata de regula nu e o problema, ci doar calitatea acesteia si neaparat acul de o finete corespunzatore atei.
Iti spun de ce ti-am raspuns asa... Eu nu pot coase cu ata groasa, nici daca pun ac corespunzator acesteia. Ata groasa o pot folosi doar la suveica. Asta nu specifica manualul, deci am descoperit atunci cand am probat...
De stricat nu ai ce strica, incercarile se fac cu rabdare, cu atentie la eventualele probleme, daca merge mai greu, daca agata, tacane sau ingroapa materialul, nu fortezi, ci rotesti volantul cu mana.
Iti spun de ce ti-am raspuns asa... Eu nu pot coase cu ata groasa, nici daca pun ac corespunzator acesteia. Ata groasa o pot folosi doar la suveica. Asta nu specifica manualul, deci am descoperit atunci cand am probat...
De stricat nu ai ce strica, incercarile se fac cu rabdare, cu atentie la eventualele probleme, daca merge mai greu, daca agata, tacane sau ingroapa materialul, nu fortezi, ci rotesti volantul cu mana.

Nu ca as coase eu cine stie ce mare scofala.Dar acum de ex vreau sa imi fac niste patrate de prins oalele fierbinti cu ele si alea sunt matlasate.Apoi am de gind sa fac pentru mine si vreo citeva prietene niste sacose eco din "cirpe" ....chestii din astea.
Gabiuta- Maestru
-
Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Dum 08 Ian 2012, 6:40 pm, editata de 1 ori (Motiv : Separat capitole)
tomari- Maestru
- Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» Masinile noastre de cusut - 3
» Masinile noastre de cusut (5)
» Masinile noastre de cusut (6)
» Masinile noastre de cusut - cap 2
» Masinile noastre de cusut - cap 1
» Masinile noastre de cusut (5)
» Masinile noastre de cusut (6)
» Masinile noastre de cusut - cap 2
» Masinile noastre de cusut - cap 1
Pagina 12 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)