Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyIeri la 8:47 pm Scris de Tache Marilena

» casute de lemn pentru papusi
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyIeri la 4:35 pm Scris de vlad_mom

» Croitorie
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyVin 24 Mar 2023, 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Ornamente de Pasti
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:56 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:51 am Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyDum 05 Mar 2023, 4:50 pm Scris de Elena Mihaela

» Martisoare din diverse materiale VI
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Frivolite - cap 7
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyMar 07 Feb 2023, 12:46 pm Scris de Gabica

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyMar 31 Ian 2023, 3:03 pm Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 EmptyMier 11 Ian 2023, 11:56 pm Scris de SilviaDumitrescu

Masinile noastre de cusut - 4

+69
GIO Studio
tiana
MiriDrag
Miniona
danae
cif2010
adinuk2004
lacridrumas
SilviaDumitrescu
Gabrielita91
ellybijoux
marabr
florina.barbulescu
M.Emilia
despina13cucli
michelinebeaulieu
clauditza
aurishta
ancone
danielabordei
ana_miia
RalucaS
teisoara
AlyC
laurapopescu
andegelia
claudia_mami
Larisa
d_oana
adriuta
ChrisReeana
Gianina4ever
Corcodusha
Cristina Munteanu
musetel
rodel
Dionisia
marina40
iuli.b
amoni
danniela
ancush
Karina33
Admina
mykya
geo
esconado
kla78
anigherman
rosita
Uca
Giobsy
Chirrox13
MihaelaT
ivanutamihaela
zylv
geany
Lucia Ro
tomari
arielas
Humanoid
Steluzza
danabarbu2007
louise27
oana_007
clodi
thor
aurelia.c
MagdaMarin
73 participanți

Pagina 10 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 Empty Re: Masinile noastre de cusut - 4

Mesaj Scris de ellybijoux Dum 23 Oct 2011, 10:49 pm

Merci Magda, am sa vizionez cu atentie video-urile si dupa aceea am sa incerc pe un material ramas de la croit.

O seara buna tuturor kiss
ellybijoux
ellybijoux
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 64
Varsta : 35
Localizare : Iasi, Romania
Data de inscriere : 18/11/2009

Sus In jos

Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 Empty Re: Masinile noastre de cusut - 4

Mesaj Scris de d_oana Mier 26 Oct 2011, 7:33 pm

ChrisReeana multumesc pt sfaturile date.Am primit astazi cel mai frumos cadou: un Brother ls2125 love . Abia astept sa o folosesc. Maine dimineata ma pun pe treaba Smile
d_oana
d_oana
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 81
Varsta : 34
Localizare : Banat
Data de inscriere : 23/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de despina13cucli Joi 27 Oct 2011, 8:50 am

fetelor, ce parere aveti despre masina de cusut carina de la kaufland?
despina13cucli
despina13cucli
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 19/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de clauditza Joi 27 Oct 2011, 5:48 pm

@marabr Am vazut intrebarea ta legata de DS120 VS Innovis10. Eu sunt o super incepatoare in domeniu, dar pot sa-ti zic informatiile pe care le-am primit si eu in momentul in care cautam o masina noua. Initial voiam sa aleg si eu un model DS pt ca avea multe tipuri de cusaturi (care evident iti iau ochii :D) si costa mai putin decat un Innovis similar. Cand m-am dus insa in magazin specializat (deci nu la hypermarket) sa o vad in actiune, nu o aveau in stoc.

Domnul de acolo mi-a zis ca mi-o poate comanda, insa ca el nu o recomanda pentru ca nu are sasiu metalic (sper ca am tradus bine - in franceza e chassis) si are foarte mult plastic in ea. Asta o face mai sensibila la transport si instabila in timp ce cosi. De asemenea, zicea ca e mai bine sa alegi o masina cu cateva cusaturi, dar robusta, decat sa ai multe tipuri de cusaturi pe care poate nu le vei folosi niciodata.

Nefiind experta in constructia masinilor de cusut, l-am intrebat de curiozitate daca Brother LS2125 (prima mea masina de cusut) are sasiu metalic sau nu, ca sa imi pot face o idee asupra greutatii masinii, si se pare ca are.

@d_oana Felicitari de cadou si sa cosi sanatoasa la ea :D
clauditza
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 8
Varsta : 40
Localizare : Bruxelles
Data de inscriere : 28/09/2009

http://melculbucatar.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de marabr Vin 28 Oct 2011, 4:55 pm

clauditza, pupi , multumesc.deja am comandat brother BN 37, electromecanica, astept sa ajunga azi. ce zici tu, eu am banuit.sa vedem cum e, am emotii oarecum.eu sunt obisnuita cu cele vechi, cu pedala, si cred ca imi va fi greu sa ma adaptez. dar mai intai trebuie sa studiez manualul, ca nu era disponibil pe net.
marabr
marabr
Expert
Expert

Numarul mesajelor : 850
Localizare : baragan
Data de inscriere : 18/01/2010

http://fmbijoux.blogspot.com/

Sus In jos

Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 Empty masina de cusut

Mesaj Scris de Gabrielita91 Mar 01 Noi 2011, 3:32 pm

buna ziua !sunt noua pe acest forum si am nevoie de ajutorul vostru in legatura cu masina de cusut .problema mea este ca sunt incepatoare si nu ii dau de cat masinii .imi rupe ata foarte des nici nu apuc sa cos 2 cm .va rog ajutatima i-am slabit intensitatea nu are scame suveica este pusa bine dar nu stiu dc rupe ata.va multumesc
Gabrielita91
Gabrielita91
helper
helper

Numarul mesajelor : 3
Localizare : net
Data de inscriere : 01/11/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Mar 01 Noi 2011, 4:05 pm

marabr a scris:clauditza, pupi , multumesc.deja am comandat brother BN 37, electromecanica, astept sa ajunga azi. ce zici tu, eu am banuit.sa vedem cum e, am emotii oarecum.eu sunt obisnuita cu cele vechi, cu pedala, si cred ca imi va fi greu sa ma adaptez. dar mai intai trebuie sa studiez manualul, ca nu era disponibil pe net.
Mara, a venit masina de cusut? Cum e? cos
Gabrielita, incearca sa schimbi ata (papiota si bobina), sa schimbi acul (poate fi stramb), sa schimbi cusatura, lunigmea ei si tensiunea in firul superior si in cel inferior (daca se poate si ai suveica verticala, cu subel, il strangi sau il desfaci, pentru tensiune).

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Gabrielita91 Mar 01 Noi 2011, 5:35 pm

am schimbat acul papiota si bobina si am slabit tensiunea dar tot imi rupe ata? care ar putea fi motivul.tensiunea din firul superior am lasat la jumatate si am slabitt si surubelul de la suveica dar se intampla acelas lucru.nu ii dau de cap ajutati-ma va rog
Gabrielita91
Gabrielita91
helper
helper

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Mar 01 Noi 2011, 5:55 pm

Uneori ajuta sa o lasi o perioada si sa revi la ea, cu forte proaspete si calm. Bine, banuiesc ca ai facut asta deja, daca ei revenit cu intrebarea.
Incearca o cusatura dreapta, cat de lung se poate, pe material de bumbac mediu. Ata e ok, nu e prea veche sau din cea scamosata, de bumbac? De obicei ruptul atei nu cred ca e cauzat de un defect tehnic la masina, de aia iti sugerez sa schimbi toate partile implicate in operatiune.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Mar 01 Noi 2011, 6:02 pm

ata de la suveica sa fie de pe aceasi papiota ca de de la ac (m-am bagat si eu in vorba wink )

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Mar 01 Noi 2011, 7:57 pm

Gabrielita, ce se rupe, firul de sus sau cel de jos? Ce masina ai? Stii sa treci firul de ata corect prin toate locasurile? De multe ori asta e cauza pentru care se rupe ata.

Silvia, in cartile tehnice ale masinilor asa se recomanda, sa fie aceeasi ata si sus si jos, dar eu am cusut cu ate diferite si n-au fost probleme. Cred ca ideea e sa nu fie diferente foarte mari de grosime intre ate, dar cum papiotele au cam aceleasi standarde la grosime, n-ar trebui sa conteze asta. Ma gandeam ca ar fi nasol sa ai o masina asa de sensibila incat sa sesizeze ca ai ate diferite, si sa nu mai coasa.
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Gabrielita91 Mier 02 Noi 2011, 9:58 am

se rupe ata de sus .am pus aceeasi ata si sus si jos da imi rupe ata de sus si mai exact se rupe de la carligul acela care prinde ata acela care se misca cand cosi(nu stiu cum sa ii zic exact si nu stiu cand de explicita sunt )
Gabrielita91
Gabrielita91
helper
helper

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta Mier 02 Noi 2011, 10:19 am

Poate fi de la calitatea atei, sa nu fie prea veche si de bumbac scratch
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Mier 02 Noi 2011, 11:02 am

Gabrielita, iti dai seama ca noi ne dam acum cu presupusul, e foarte greu sa ghicesti asa, pe "neve". Bine, e greu si cand esti la fatza locului, si nu stii de ce face masina figuri...
Repet ce am zis si mai devreme, e foarte important ca ata sa fie montata pe traseul corect, esti sigura ca ai bifat asta?
Cand spui "carlig care se misca" te referi la bratul care se ridica in sus si in jos in timpul coaserii? Verifica sa n-aiba vreo muchie mai ascutita care taie ata.
Verifica si daca ata pleaca liber de pe papiota si nu se agata de ceva. Mie mi s-a intmplat asa la triplock, si nu o data, si nu imi puteam explica ce se intampla. Apoi am vazut ca ata se infasurase in jurul suportului de plastic fix la iesirea de pe papiota si se tensiona foarte tare.
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de marabr Mier 02 Noi 2011, 4:37 pm

admina, da, a venit love i-am cusut deja o rochita flaviei, mai mult ca sa vad performantele masinii.am incercat o serie de cusaturi, am folosit si ata elastica, sunt multumita. mi s-a intamplat si mie sa se mai rupa ata, sa se blocheze, dar i-am dat de capat.deocamdata sunt in faza de invatare.dar e f utila.abia astept sa am putin timp liber, sa continui.
multumesc de ajutor kiss
marabr
marabr
Expert
Expert

Numarul mesajelor : 850
Localizare : baragan
Data de inscriere : 18/01/2010

http://fmbijoux.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de lacridrumas Joi 03 Noi 2011, 8:36 pm

Gabrielita sper ca ti ai rezollvat problema mie mi s-a intimplat cand nu am impins acul in locasul lui l-am lasat prea jos un pic si se mai rupe daca folosesc ata pe con mare nu pe papiota.da un semn despre problema
lacridrumas
lacridrumas
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 24
Varsta : 49
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 30/10/2011

Sus In jos

Masinile noastre de cusut - 4 - Pagina 10 Empty Ajutor..surfilare si tiv invizibil

Mesaj Scris de adinuk2004 Sam 19 Noi 2011, 7:59 pm

Buna.Sunt un membru nou al acestui site si totodata sunt novice in croitorie. De curand am cumparat o masina de cusut Singer(pentru incepatori) , insa manualul de instructiuni este ca si inexistent(o carticica cu 3 file unde nu spune mare lucru). Intre timp mi-am dat seama de cum merge treaba(in mare), insa mai am niste nedumeriri- nu stiu cum sa surfilez(masina de cusut nu e prevazuta cu un piciorus special , dar il voi achizitiona) si nici nu am inteles din manual cum se face tivul invizibil... Ma poate ajuta cineva?
adinuk2004
adinuk2004
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 5
Localizare : Targoviste
Data de inscriere : 19/11/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de despina13cucli Sam 19 Noi 2011, 8:11 pm

ce picioruse ai in saculetul de rezerva?
despina13cucli
despina13cucli
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de MagdaMarin Sam 19 Noi 2011, 8:34 pm

Ce model de singer e?

Magda Marin
Ce cos eu
Conservarea alimentelor in bucatarie
MagdaMarin
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 5512
Localizare : La volan(ta)ul masinii de cusut
Data de inscriere : 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCal

Sus In jos

Mesaj Scris de cif2010 Sam 19 Noi 2011, 9:23 pm

adinuk2004 cauta pe google si o sa gasesti instructiuni legate de folosirea masinii de cusut
cif2010
cif2010
Ucenic
Ucenic

masculin
Numarul mesajelor : 104
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 04/11/2011

http://produse-handmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de adinuk2004 Sam 19 Noi 2011, 9:42 pm

Modelul este Singer mademoiselle. In saculet am piciorus pt. fermoare,universal, butoniere si pt nasturi.
adinuk2004
adinuk2004
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de adinuk2004 Sam 19 Noi 2011, 9:44 pm

cif2010 , daca poti sa imi dai tu un link unde pot sa gasesc detalii...crede-ma am cautat pe google si nu am gasit nimic.
adinuk2004
adinuk2004
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de cif2010 Dum 20 Noi 2011, 6:31 am

in lb romana nu am gasit ci doar in engleza
sper sa iti foloseasca
cif2010
cif2010
Ucenic
Ucenic

masculin
Numarul mesajelor : 104
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 04/11/2011

http://produse-handmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de adinuk2004 Dum 20 Noi 2011, 11:22 am

Ms mult..are acelas format ca si manualul pe care l-am primit cu masina,insa e mult mai complex si mai detaliat fiecare pas . Dar tot nu zice nimic de surfilare...se poate surfila cu aceasta masina cara am piciorusul necesar? Sau doar o cusatura in zig-zag e tot ce pot sa fac?
adinuk2004
adinuk2004
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de despina13cucli Dum 20 Noi 2011, 1:25 pm

pai modelele pe care le face masina ta apar si pe cutia masinii si desenate pe masina
pt zig zag e piciorusul simplu
cu acelasi piciorus faci f multe modele setand doar pasul si cusatura
despina13cucli
despina13cucli
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB