Eu sunt Iepurasul tau, de Paste!
+57
amoni
carmenfratila
emma90
smihaelaviorica
ada85bejan
Lionqueen
dienutzababy
Ramonica
geo
vero50
casagravor
rucsy
moruna
Marry
pavady
mihaelavama
Karina33
Savu Ramona
iuliana72
ikuta
cristinica_70
margelutamea
mariaz_09
cld
carmenco
adelina24
kitty_1973
mnarcisa
zylv
RamonaM
ileana cosanzeana
cris69
norelif
diana-s
Andata
fizicuta
elenaxx
CCristinaC
diada
MARI_H
Aghata
Nicoleta Irimescu
Lucia.BlueFlower
denis21
dorinamisov
ivanoiuadela9
symos
Dodo-pui
Admina
iulia sevcenco
carolina-bubulina
firicel
Gianina4ever
betymi72
AlinaJ.Bijoux
Uca
mykya
61 participanți
Pagina 6 din 12
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Eu sunt Iepurasul tau, de Paste!
Da fetelor, nu m-am gandit ca e prea mare perioada de inscriere, am zis ca e ok asa. Dar acum am apucat sa stabilim asta si asa va ramane. Nu vreau sa risc vreo contestatie. Poate mai sunt fete intarziate care doresc. Din greseli se invata!
mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Daca va hotarati sa modificati perioada de inscriere sa anuntati,sa fac si eu mesajele.Va rog,ca mai am doar cateva.
cristinica_70- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 123
Varsta : 53
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 25/10/2009
Ok, Cristinica, stai linistita.

mykya- Atotcunoscător
-
sincer nici eu nu mai am rabdare dar mai e un pic pana pe 1-atunci sunt extragerile,nu?
symos- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1114
Varsta : 42
Data de inscriere : 10/05/2010
Da Symos, mai e putin. Si cred ca ar fi bine sa asteptam totusi pana atunci. Poate mai sunt doritoare pe ultima suta de metrii. Unele poate nu au vazut topicul asa ca din cand in cand e bine sa mai postam pe el sa-l readucem in top.
mykya- Atotcunoscător
-
mykya a scris:Da Symos, mai e putin. Si cred ca ar fi bine sa asteptam totusi pana atunci. Poate mai sunt doritoare pe ultima suta de metrii. Unele poate nu au vazut topicul asa ca din cand in cand e bine sa mai postam pe el sa-l readucem in top.
Poate ca ar trebui vorbit cu Admina sau Diada sa trimita cate un email membrelor forumului?
Stiu ca am primit de cateva ori pe email noutatile de pe forum si a fost o surpriza foarte placuta, erau cateva subiecte interesante de care nu stiam. Poate mai sunt potentiali iepurasi care s-ar bucura sa participe, dar nu stiu de subiect.
Eu am dat din greseala de acest topic pentru ca de obicei nu prea intru pe aici si cred ca sunt multe fete ca mine . De cel cu ghiocelul nici nu am stiut . E foarte frumoasa ideea voastra ! Felicitari !
Sa stii ca ai dreptate,Andata.S-ar putea sa mai existe potentiali iepurasi, care nu stiu de aceasta initiativa.S-ar bucura (cred) sa fie cooptati in familia celor care daruiesc din creatiile lor,cu multa bucurie. 

DA.DA.. eu nu am stiut de craciun,iepuras.Ar fi super sa primesc mail-ri cu noutatile de pe forumAndata a scris:
Poate ca ar trebui vorbit cu Admina sau Diada sa trimita cate un email membrelor forumului?
Stiu ca am primit de cateva ori pe email noutatile de pe forum si a fost o surpriza foarte placuta, erau cateva subiecte interesante de care nu stiam. Poate mai sunt potentiali iepurasi care s-ar bucura sa participe, dar nu stiu de subiect.

Ma inscriu si eu !!!!
Mi-am dorit asta de cand cu ghiocelul, pe care l-am ratat. Despre mine nu va spun decat ca nu sunt o fire pretentioasa si ma bucura orice cadou pe care il primesc.
Mi-am dorit asta de cand cu ghiocelul, pe care l-am ratat. Despre mine nu va spun decat ca nu sunt o fire pretentioasa si ma bucura orice cadou pe care il primesc.
rucsy- Junior
-
Numarul mesajelor : 350
Varsta : 56
Data de inscriere : 23/09/2009
Eu una am stut si de topicul de Craciun si de cel de Ghiocel. Nu am participat pana acum pt. ca nu am avut destul curaj (sa nu raderu de mine)!!! Oricum, eu cand intru pe forum prima data ma bag la topicul acesta cu "ne bem cafeaua impreuna" ca sa citesc ce au mai facut fetele si ce noutati mai au!!! Iar apoi vizitez si restul firumului!!! Scuzati daca am fost putin
Va
si va
pe toate!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Ideea cu mailul trimis tuturor utilizatorilor s-a dovedit a fi un esec de Craciun. O sa intrebam totusi adminele daca ar fi o buna solutie si sa hotarasca ele. Eu cred ca daca vom mai posta din cand in cand in topic si il vom tine in ”topul subiectelor fierbinti” va fi vazut si de fetele care intra pe forum si care nu l-au vazut pana acum.

mykya- Atotcunoscător
-
eu nu am primit acel mail(nici nu intran zilnic pe aici)...si chiar nu stiu daca as fi participat sau nu,caci nu stiam exact "cu ce se manca"mykya a scris:Ideea cu mailul trimis tuturor utilizatorilor s-a dovedit a fi un esec de Craciun. O sa intrebam totusi adminele daca ar fi o buna solutie si sa hotarasca ele. Eu cred ca daca vom mai posta din cand in cand in topic si il vom tine in ”topul subiectelor fierbinti” va fi vazut si de fetele care intra pe forum si care nu l-au vazut pana acum.![]()

Ok fetelor, contactez adminele si le lasam pe ele sa decida. Va pup.

mykya- Atotcunoscător
-
Ok, daca va doriti asta o sa trimit mail la utilizatori. Intr-adevar, de Craciun a fost un esec cu acel mail si am zis ca nu mai trimit sa nu deranjez din nou. Regulamentul este facut destul de bine, nu cred ca o sa avem probleme, ideea e daca puteti sa faceti fata la un numar mai mare de utilizatori care se inscriu. Eu stiu ce munca este la asa ceva si la tot ce se intampla "in spate", tocmai de-aceea va las pe voi, Mykya si Ramona sa decideti daca trimit mailul.
p.s. ma bucur sa aud ca nu v-au deranjat mailurile saptamanale, au fost putine, m-am straduitla ele si pe unii utilizatori au suparat, asa ca am decis sa ma opresc momentan, si din lipsa de timp si din supararea unora...
p.s. ma bucur sa aud ca nu v-au deranjat mailurile saptamanale, au fost putine, m-am straduitla ele si pe unii utilizatori au suparat, asa ca am decis sa ma opresc momentan, si din lipsa de timp si din supararea unora...
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Eu nu ma supar pt. e-mailurile primite. La inceput , cand m-am inscris pe forum le deschideam, acum le sterg si nu ca ma supara ci pt. ca intru in fiecare zi pe forum si citesc cam tot ce se posteaza nou!!!

-
Daca fetele vor, trimite mailul. Eu imi mentin parerea ca nu e o solutie prea buna. Din mai multe motive... Dar am fost intodeauna de parere ca deciziile se iau la comun. Asa ca daca asta e dorinta majoritatii, trimite acel mail. Noi facem fata chiar daca sunt multe inscrieri, rugamintea mare este insa sa nu mai fim presate prin PM cu trimiterea rezultatelor, asa cum s-a intamplat la Ghiocel. Noi ne vom tine de cuvant si vom trimite mesajele la termenele stabilite.

mykya- Atotcunoscător
-
Gata, trimis emai.
Chiar va rog sa nu stresati fetele cu mesajele private, or sa trimita ele mesajele, este de munca la chestia asta, stiu ce inseamna. Nu ramane nimeni fara adrese si fara numele de utilizatori carora trebuie sa le trimita.
Chiar va rog sa nu stresati fetele cu mesajele private, or sa trimita ele mesajele, este de munca la chestia asta, stiu ce inseamna. Nu ramane nimeni fara adrese si fara numele de utilizatori carora trebuie sa le trimita.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
intru si eu cu 2 bucati.
intru si eu cu 2 bucati.
casagravor- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 191
Varsta : 56
Localizare : arad
Data de inscriere : 08/01/2010
Deci pana la urma s-a dovedit a fi o idee buna.
Astept adresa ta pe PM Casagravor.

mykya- Atotcunoscător
-
Dragele mele, acest regulament face parte din concursul "Pantaloni deprimavara"?
vero50- helper
- Numarul mesajelor : 73
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 06/03/2011
si eu cred ca a fost o idee buna 
de obicei intru doar la croitorie si ma uit ce au mai facut fetele - fara mailul de la diada nu as fi aflat de iepuras. sper sa reusesc sa fac numarul de mesaje pana pe 31!

de obicei intru doar la croitorie si ma uit ce au mai facut fetele - fara mailul de la diada nu as fi aflat de iepuras. sper sa reusesc sa fac numarul de mesaje pana pe 31!
geo- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 39
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009
Ma bucur ca am primit si eu mail cu aceasta initiativa caci pe celelalte doua le-am ratat. Asa ca ma inscriu si eu cu 2 cadouri. Sa va zic ceva despre mine: iubesc florile, plimbarile in natura, copiii; imi place mult sa crosetez; am o masina de cusut dar am cusut destul de putin, poate acu ca vine caldura indraznesc sa mai fac ceva; sunt pasionata de raw food; de curand am inceput sa merg la un curs de yoga; imi plac pantofii si bijuteriile (am o colectie impresionanta de cercei); imi plac lucrurile colorate in special rosu, verde si albastru.
vero50 a scris:Dragele mele, acest regulament face parte din concursul "Pantaloni deprimavara"?
Nu, nu face parte!!! E cu totul alceva, E un fel de schimb de cadouri intre menbrii de pe forum!! Iar chestia surpriza e faptul ca nu stii de la cine primesti cadoul!!
Daca iti faci nr. de mesaje necesar pana pe 31 poti participa si tu!!!

-
Ramonica a scris:de curand am inceput sa merg la un curs de yoga
scuze de off topic, dar unde mergi la cursuri de yoga in bv?
geo- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 39
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12

» Eu sunt Iepurasul tau de Paste -2
» Eu sunt Iepurasul tau de Paste -3
» Iepurasul de Paste! Editia II
» Poezii!!! Vin Floriile, vine Pastele si Iepurasul!
» Paste Fericit!
» Eu sunt Iepurasul tau de Paste -3
» Iepurasul de Paste! Editia II
» Poezii!!! Vin Floriile, vine Pastele si Iepurasul!
» Paste Fericit!
Pagina 6 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti