Curs Handmade
+30
piciul
Cloreta
ismi3ismi
carmendana
Roxi_J
Admina
danniela
bisisica bijuterii
deosebita1
alina_satena_2006
SilviaDumitrescu
serenita
julix_2007
Lucia Ro
aleahim67
Day
ionela stefan
anaf
ruxitzika
Lucia.BlueFlower
kristadesign
costi_iacob
betymi72
margelutamea
Eliana
AlinaJ.Bijoux
firicel
Aghata
Gabiuta
alexaaa08
34 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Curs Handmade
A aparut de curand la Eurocor un curs de Handmade. A facut cineva acest curs?
Pe mine ma intereseaza foarte mult dar nu stiu ce sa fac. Este reducere de 50% la curs pana la sfarsitul saptamanii dar doar daca il comanzi tot. Se ajunge la o suna destul de mare (pentru mine) si ma tot gandesc daca se merita sa fac investitia. Ma intereseaza foarte mult cursul dar si diploma care o acorda.
Voi ce parere aveti?
Pe mine ma intereseaza foarte mult dar nu stiu ce sa fac. Este reducere de 50% la curs pana la sfarsitul saptamanii dar doar daca il comanzi tot. Se ajunge la o suna destul de mare (pentru mine) si ma tot gandesc daca se merita sa fac investitia. Ma intereseaza foarte mult cursul dar si diploma care o acorda.
Voi ce parere aveti?
alexaaa08- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 106
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/09/2009
Re: Curs Handmade
O parere personala:daca citesti cu atentie acest forum care este bine structurat ,daca ai putina imaginatie si mai ales un strop de indemanare nu cred ca trebuie sa urmezi neaparat un curs.
Diploma care ti se da la final ajuta la ceva?Te poti angaja pe baza ei?Intreb numai din curiozitate.
Diploma care ti se da la final ajuta la ceva?Te poti angaja pe baza ei?Intreb numai din curiozitate.
Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Varsta : 72
Data de inscriere : 03/02/2010
Alexa, nu cred ca merita daca ai imaginatie, indemanare, internet, forumul acesta.
Daca insa vrei o diploma..........pentru un pfa, de exemplu, poate ca merita
Daca insa vrei o diploma..........pentru un pfa, de exemplu, poate ca merita
Nu stiu daca te poti angaja undeva...asta sunt si eu curioasa. Dar m-am gandit si la un pfa sau ceva si am inteles ca poti sa imi deschizi doar daca ai studii in domeniu. Ar fi suficienta diploma asta pentru un pfa?
alexaaa08- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 106
Varsta : 35
Data de inscriere : 29/09/2009
Alexa,eu acum vreo 5-6 ani am facut curs la Eurocor de Flori si aranjamente florale.Pe vremea aceea vroiam sa-mi fac un pfa si vroiam sa vand impletiturile mele din sfoara,impletituri in tehnica macrameului(postate de mine la topicul respectiv
)La primarie mi se recunostea diploma iar impletiturile le bagam la "aranjamente florale"ca nu era curs de handmade pe vremea aceea.Visul meu s-a spulberat deoarece nu mi-am facut florarie(asta intentionam initial)iar impletiurile le-am vandut si fara pfa

Si pe mine ma tenteaza acest curs dar, mi se pare cam scump!!! Eu am facut de la Eurocor, cursul de "Creatie vestimentara" si mi-a placut ca am imvata cateva lucrurii noi. Iar, diploma sta, bine mersi, in dosarul cu diplome, din sertarul cu acte al parintiilor mei, de aproape 3 ani de zile!!!Poate o sa-mi fie de folos candva dar, momentan nu ma angajazanimeni din lipsa de experienta si vechime in munca!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Si parerea mea este ca a face cursul doar pentru diploma este o pierdere de banuti, si parca nici nu se merita. Ca si o paralela, si eu am facut 2 cursuri, inspector resurse umane si inspector protectia muncii, am diplomele, dar zac in sertar, nu ma ajuta cu nimic, pentru ca imi lipseste experienta si nici pfa nu mi-am mai facut
Va pupicesc!
Va pupicesc!

Eu tot primesc acasa pliante de la ei si as avea reducere nu stiu cata daca m-as mai inscrie la un curs la ei.M-ar tenta asta de handmade(pentru mine) si pt.jobul actual ,unul de manager de proiect,mi s-ar potrivi manusa
Dar cum bani sunt putini si altele sunt prioritatile in familia mea,deocamdata spun pas

Mie la pfa, cand am dus diploma de la Facultate mi s-a zis ca nu trebuia sa o aduc pe aceasta, ci diploma de bacalaureat e necesara
)
Deci.....mai bine ti-ai lua unelte si margelute din banii aia si ai incepe sa experimentezi

Deci.....mai bine ti-ai lua unelte si margelute din banii aia si ai incepe sa experimentezi

Eu v-am zis ca este o chestie de 5-6 ani.Atunci nu-mi dadeau voie sa fac pfa decat daca aveam studii in domeniu
Si le-am facut iar dupa un an ,dupa ce le-am terminat,mi-a pierit cheful de florarie ca ....aparusera prea multe si n-am mai vrut.

Si eu am fost tentata la un moment dat sa fac un curs ca acesta, dar nu am avut banuti si oricum mi s-a parut cam scump, apoi dupa ce au afisat pozele cu ce au invatat ele la curs, mi-a parut bine ca nu am fost pentru ca aruncam banii pe fereastra.
Chestiunile respective le invatasem de mult de pe youtube sau forumuri, ba chiar stiam mai multe
Chestiunile respective le invatasem de mult de pe youtube sau forumuri, ba chiar stiam mai multe

Pentru PFA, asa cum s-a mai discutat la subiectul despre PFA, poti sa-ti pui la obiectul principal de activitate o activitate pentru care ai calificare (adica ceva diplome), si poti pune multe alte obiecte de activitate secundare, pentru care nu ai nevoie de documente.
Despre partea cu invatatul: Saru' mana doamnelor de pe forum, care ne invata muuuult mai multe, fara sa astepte decat
Despre partea cu invatatul: Saru' mana doamnelor de pe forum, care ne invata muuuult mai multe, fara sa astepte decat

nici eu nu cred ca merita, inveti pe youtube tot ce vrei si cautand unele dai peste altele care nu stiai de existenta lor si asa gasesti ceva care iti intra la inima si te specializezi...

Dar daca vrei sa-ti faci PFA si nu ai niciun fel de studiu, diplome, ai terminat o facultate care nu are de-a face cu handmade-ul, exista vreo sansa ?
Imi dau si eu cu parerea: cursurile de la Eurocor nu sunt rele, dar in raport cu ceea ce ofera eu le gasesc exagerat de scumpe. Vad ca cel de Handmade nu are lectie demonstrativa, cele mai vechi au. Pe mine de-a lungul timpului m-au tentat ai multe de la ei, dar cand am analizat ce primesc si ce dau pe ele am renuntat. Sora mea a facut cursul de italiana de la ei, i-a prins bine in situatia ei ca era in concediu de maternitate si isi dorea o activitate de studiu pe care sa o faca de acasa....dar banii....cam multi. Plus ca in cazul nostru, cu pasiunea pentru Handmade, am observat ca fiecare se axeaza cam pe 1,2,3 sectoare in care isi doreste sa se specializeze. Cate putin din fiecare nu cred ca este o reteta a succesului.
Buna fetelor,
Eu initial (acum vreo 2-3 saptamani cand m-a lovit chestia asta cu handmade-ul) am vrut sa ma inscriu la workshop-ul acesta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
, dar m-am gandit mai bine si am ajuns la concluzia ca de banii respectivi mai bine imi cumpar materiale si unelte si ma apuc sa fac incercari. Am descoperit si acest forum care m-a ajutat mult, plus alte chestii de pe internet (unde, slava Domnului, gasesti cam tot ce vrei) si acum sunt foarte multumita de decizia luata.
In plus, parca am mai multa satisfactie atunci cand fac ceva de una singura fara un profesor care sa ma invete
Oricum, pentru cine vrea sa urmeze un curs, eu zic ca acest workshop este destul de complet.
Eu initial (acum vreo 2-3 saptamani cand m-a lovit chestia asta cu handmade-ul) am vrut sa ma inscriu la workshop-ul acesta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
, dar m-am gandit mai bine si am ajuns la concluzia ca de banii respectivi mai bine imi cumpar materiale si unelte si ma apuc sa fac incercari. Am descoperit si acest forum care m-a ajutat mult, plus alte chestii de pe internet (unde, slava Domnului, gasesti cam tot ce vrei) si acum sunt foarte multumita de decizia luata.
In plus, parca am mai multa satisfactie atunci cand fac ceva de una singura fara un profesor care sa ma invete

Oricum, pentru cine vrea sa urmeze un curs, eu zic ca acest workshop este destul de complet.
anaf- helper
- Numarul mesajelor : 24
Data de inscriere : 02/12/2010
M-am inscris la un atelier teoretic si practic care se numeste'Moda si machiaj.Glamour in perioada interbelica si azi' care ar fi trebuit sa inceapa de astazi dar, se amana pentru ca nu sunt inscrise decat 7 persoane...si este nevoie de cel putin zece...asa ca...strig:este cineva interesat??!!
Cursul contine 4 ateliere:
1.Moda anilor 20 si 30,costumul si reinterpretarea lui actuala,teoretic
2.Realizarea de accesorii pentru o tinuta,perioada 20-30,practic
3.Machiajul perioadei,interpretare,teoretic
4.Realizarea si personalizarea machiajului,practic
Suna interesant?...Cineva?...
Cursul contine 4 ateliere:
1.Moda anilor 20 si 30,costumul si reinterpretarea lui actuala,teoretic
2.Realizarea de accesorii pentru o tinuta,perioada 20-30,practic
3.Machiajul perioadei,interpretare,teoretic
4.Realizarea si personalizarea machiajului,practic
Suna interesant?...Cineva?...
ionela stefan- Junior
- Numarul mesajelor : 424
Localizare : Bucuresti/Delta Dunarii
Data de inscriere : 13/05/2009
Anaf,cursul despre care vorbesti il voi preda eu pe modulul Fimo.Imi pare rau ca nu ne vom cunoaste de data aceasta,dar cine stie>Poate data viitoare!

Day,
Si mie imi pare rau ca nu am mai putut veni, dar mai mult din motive financiare am avut de ales intre a urma cursul (si a nu avea pe ce face practica acasa) si a-mi cumpara materiale. Oricum, asa cum am zis mai sus, mi s-a parut un curs foarte complet...cine are posibilitatea, nu ar trebui sa-l rateze.
Si mie imi pare rau ca nu am mai putut veni, dar mai mult din motive financiare am avut de ales intre a urma cursul (si a nu avea pe ce face practica acasa) si a-mi cumpara materiale. Oricum, asa cum am zis mai sus, mi s-a parut un curs foarte complet...cine are posibilitatea, nu ar trebui sa-l rateze.
anaf- helper
- Numarul mesajelor : 24
Data de inscriere : 02/12/2010
Pentru cele care sunt din ORADEA
Cursuri pentru deprinderea tehnicilor de baza se fac la magazinul DECO ART de strada M. Eminescu ( strada cu Inspectoratul Scolar , Casa Armatei)
Un curs costa 10 lei, iar produsul care se executa se ia acasa.
Cursurile sunt organizate in fiecare saptamana miercurea si joia de la ora 16. Pot participa si copii interesati de varsta scolara.
Cursuri pentru deprinderea tehnicilor de baza se fac la magazinul DECO ART de strada M. Eminescu ( strada cu Inspectoratul Scolar , Casa Armatei)
Un curs costa 10 lei, iar produsul care se executa se ia acasa.
Cursurile sunt organizate in fiecare saptamana miercurea si joia de la ora 16. Pot participa si copii interesati de varsta scolara.

aleahim67- helper
-
Numarul mesajelor : 58
Varsta : 56
Localizare : oradea
Data de inscriere : 11/10/2009
Ionela ... eu as fi interesata... ai idee cat costa cursul? Si in ce perioada se sustine? As vrea un link cu mai multe detalii..
Ultima editare efectuata de catre Day in Dum 30 Ian 2011, 4:43 pm, editata de 1 ori
Day, link-ul pus de tine nu se deschide. Poate poti pune un alt link. Am o prietena interesata de Fimo si m-a rugat sa caut cursuri. Multumesc.
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3

» Targuri hand-made IV
» Scoala de croitorie(3)
» Scoala de croitorie(9)
» Creatii in curs de executie
» Curs de croitorie, unde?
» Scoala de croitorie(3)
» Scoala de croitorie(9)
» Creatii in curs de executie
» Curs de croitorie, unde?
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Lumanari sculptate manual
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)