Craciunita, partea a II-a
+40
Bianka7
Karina33
silvisor
danadea
Adelaida
MagdaMarin
europolis
casagravor
ionela stefan
stoy
RamonaM
bibidesign
danabarbu2007
betymi72
MARI_H
manuela29
CCristinaC
iulia sevcenco
ioana soare
samo99ro
mariaz_09
adelina24
Gabiuta
margelutamea
iuliana72
Uca
danyelyta28badea
cris69
kitty_1973
bubu85
diada
Lucia.BlueFlower
cld
mnarcisa
MihaelaT
Serban Valentina
clodi
ivanoiuadela9
mykya
Admina
44 participanți
Pagina 5 din 12
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Craciunita, partea a II-a
De ce stricati farmecul acestei actiuni cu discutii despre bani? Fiecare cand a ales sa participe a stiut ca nu-i va pica la sorti vecina de vis-a-vis.
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 44
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Subscriu. Ioana, ai mare dreptate.ioana soare a scris:De ce stricati farmecul acestei actiuni cu discutii despre bani? Fiecare cand a ales sa participe a stiut ca nu-i va pica la sorti vecina de vis-a-vis.
Pai, am vazut ca pe forumul asta, sunt fete de toate varstele, de la 20 pana la 60...dar zau (!!!) daca nu am impresia cateodata ca-s numai fete de 13 ani! (desi daca stau bine sa ma gandesc, eu la 13 ani gandeam mai bine decat unele de 30..)
casagravor- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 191
Varsta : 56
Localizare : arad
Data de inscriere : 08/01/2010
Ai mare dreptate,Ioana,daca am hotarat asta,atunci de ce trebuie vorbe in zadar.Ma minunez,dar asta e....
mariaz_09- Senior
-
Numarul mesajelor : 762
Varsta : 71
Localizare : Deva
Data de inscriere : 08/01/2010
Lucicuto, draga, adica ce vrei sa spui? Ca din cele scrise de tine pot sa inteleg:Lucia.BlueFlower a scris:Pai, am vazut ca pe forumul asta, sunt fete de toate varstele, de la 20 pana la 60...dar zau (!!!) daca nu am impresia cateodata ca-s numai fete de 13 ani! (desi daca stau bine sa ma gandesc, eu la 13 ani gandeam mai bine decat unele de 30..)
1 - ca mi-s fata la 60 de ani
2 - ca sunt cea ma in varsta (ai pus limita la 60)
3 - ca am minte de copil de 13 ani...?!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Samo, vad ca razi, deci, zic eu ca e de bine.
Imi cer scuze, eu am zis de '60', ca fapt divers , ca asa sunt si fete mai tinere de 20, ladybug, de exemplu, care are 12 ani si e o fata desteapta foc! Nu am vrut sa supar pe mineni sau sa jignesc... Aici m-am referit in mod special la cela care au comentat si comenteaza la toate concursurile si peste tot...Acum, nu le-a obligat nimeni sa participe la acest joc... si daca nu stiau cat e taxa, puteau sa se intereseze....

Imi cer scuze, eu am zis de '60', ca fapt divers , ca asa sunt si fete mai tinere de 20, ladybug, de exemplu, care are 12 ani si e o fata desteapta foc! Nu am vrut sa supar pe mineni sau sa jignesc... Aici m-am referit in mod special la cela care au comentat si comenteaza la toate concursurile si peste tot...Acum, nu le-a obligat nimeni sa participe la acest joc... si daca nu stiau cat e taxa, puteau sa se intereseze....
Mai, stii ceva? Eu cred ca tipele au crezut ca ne ducem personal la ele acasa sa ne ridicam cadourile.
Sau ca platim ramburs contravaloarea transportului. Dar ar plati si ele, nu?
Stau si ma intreb de ce s-au bagat. Era la mintea cocosului ca trebuie trimise prin posta. Cred ca si daca esti din aceeasi localitate. Nu de alta, dar eu, daca nu cunosc persoana, nu dau drumul la usa. Nici sa ma pici cu ceara.

Stau si ma intreb de ce s-au bagat. Era la mintea cocosului ca trebuie trimise prin posta. Cred ca si daca esti din aceeasi localitate. Nu de alta, dar eu, daca nu cunosc persoana, nu dau drumul la usa. Nici sa ma pici cu ceara.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Bine, bine. Nu si-au dat seama. Dar e vina noastra? De ce carcotesc? Ai gresit, ti-ai dat seama, inghiti si mergi mai departe. De ce trebuie sa strici aerul de sarbatoare?
Si apoi, sa ma ierte Dumnezeu, chiar daca ar fi 10 lei de colet, nu e un capat de tara. In plus, nu doar facem cadouri, dar si primim. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si apoi, sa ma ierte Dumnezeu, chiar daca ar fi 10 lei de colet, nu e un capat de tara. In plus, nu doar facem cadouri, dar si primim. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
samo99ro- Atotcunoscător
-

A spus una.Foarte bine.A spus sa ramina cu spusul.Poate nu a stiut sau poate a intrebat din curiozitate.Mai stiti?

Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/02/2010
sper ca nu va apucati ca carcotit. ca ma supar si vorbesc cu mosul meu care e tanar, frumos , suplu si ii spun sa vina numai la mine.
Ce sa se apuce?Ca s-a intimplat deja
asa ca vorbeste cu mosul tau tinar sa vina numai la tine.......

Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/02/2010
Mie nu-mi place. Mai ales cand deschide gura.
samo99ro- Atotcunoscător
-
pai nu trebuie sa deschida gura.
mie imi place...mult de tot.
acum stau si eu ca bleaga si va intreb ce s-a intamplat ca eu am citit si nu vad nimic grav.imi explicati si mie?
mie imi place...mult de tot.
acum stau si eu ca bleaga si va intreb ce s-a intamplat ca eu am citit si nu vad nimic grav.imi explicati si mie?
Am primit adresiliiii... De luni ma ocup.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Alooo..nu vad scris de vreuna din fete ceva legat de vreo taxa.
Am citit topicul de la un cap la altul dar nu am gasit nimic rau. Cred ca Admina a facut doar o precizare asa sa se stie in general. Sau nu?

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Alo, eu doar gandeam cu voce tare, in scris adicatelea... Va spuneam ca fapt informativ, ca va costa cam atat, nu era caz sa faceti atata tam-tam. Daca vreti sa trimiteti cu, curierul, e treba voastra. Si gata!
Am trimis toate adresele. Am rugamintea sa ma anuntati daca am gresit ceva, nu se pupa un nume de utilizator cu adresa si numele din acelasi PM. Si mai am rugamintea, sa nu-mi multumiti pe Pm.
Daca aveti dubii in ceea ce priveste adresa unei destinatare, va rog sa o contactati pe Pm, sa va lamureasca. Eu nu am editat adresele primite, doar am dat copy-paste. Si la unele lipseste codul postal, cautati-l pe site-ul Postei Romane.
In rest, spor la impachetat.
Am trimis toate adresele. Am rugamintea sa ma anuntati daca am gresit ceva, nu se pupa un nume de utilizator cu adresa si numele din acelasi PM. Si mai am rugamintea, sa nu-mi multumiti pe Pm.

Daca aveti dubii in ceea ce priveste adresa unei destinatare, va rog sa o contactati pe Pm, sa va lamureasca. Eu nu am editat adresele primite, doar am dat copy-paste. Si la unele lipseste codul postal, cautati-l pe site-ul Postei Romane.
In rest, spor la impachetat.

Multumim Admina

europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Mulţumim Admina. Azi împachetam ca mâine să punem la poştă pachetelele să ajungă repede Moşul 

am primit si eu adresele
mersici
doar ca la mine mai dureaza putin pana sa ajung la posta, pana pe joi/vineri, ca am o saptamana groaznic de incarcata
sa nu va suparati pe mine
mersici
doar ca la mine mai dureaza putin pana sa ajung la posta, pana pe joi/vineri, ca am o saptamana groaznic de incarcata
sa nu va suparati pe mine

Si eu am primit adresele, doar ca este o problema de potrivire nume cu adresa.
Admina uita-te pe pm, te rog frumos.
Admina uita-te pe pm, te rog frumos.
Am primit si eu adresele. De maine ma apuc sa aranjez frumos cadourile . Sper sa le placa destinatarelor . La posta le voi npune miercuri dupa ora 4 .
Ultima editare efectuata de catre aglaia in Dum 12 Dec 2010, 10:08 am, editata de 1 ori
adelina24- Expert
-
Numarul mesajelor : 824
Varsta : 50
Localizare : braila
Data de inscriere : 01/03/2010
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12

» Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3
» Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 4
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Vrei sa fiu craciunita ta?
» Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 4
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Vrei sa fiu craciunita ta?
Pagina 5 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti