Craciunita, partea a II-a
+40
Bianka7
Karina33
silvisor
danadea
Adelaida
MagdaMarin
europolis
casagravor
ionela stefan
stoy
RamonaM
bibidesign
danabarbu2007
betymi72
MARI_H
manuela29
CCristinaC
iulia sevcenco
ioana soare
samo99ro
mariaz_09
adelina24
Gabiuta
margelutamea
iuliana72
Uca
danyelyta28badea
cris69
kitty_1973
bubu85
diada
Lucia.BlueFlower
cld
mnarcisa
MihaelaT
Serban Valentina
clodi
ivanoiuadela9
mykya
Admina
44 participanți
Pagina 6 din 12
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Craciunita, partea a II-a
Am primit si eu adresele .... ura ... si la posta Romana,sper sa n-o blocam.
Admina,multumesc pentru efortul depus ca acest ,,joc,de-a ,,Craciunitele,,sa fie dus cu succes la bun sfirsit.
Succes fetelor!!!
O zi buna tuturor..
Admina,multumesc pentru efortul depus ca acest ,,joc,de-a ,,Craciunitele,,sa fie dus cu succes la bun sfirsit.
Succes fetelor!!!
O zi buna tuturor..
Cristina ieri Admina a scris
Admina a scris:Daca aveti dubii in ceea ce priveste adresa unei destinatare, va rog sa o contactati pe Pm, sa va lamureasca. Eu nu am editat adresele primite, doar am dat copy-paste.
Am raspuns la PM-uri. Problema a fost cu o craciunita care nu trimite decat un cadou si era trecuta sa primeasca 3. Automat s-a produs un dezechilibru in tabel si alte doua cracunite au ramas pe langa. Le trecusem la mine, ca oricum sper sa trimit mai mult de 3. Dar asa am rezolvat, inlocuind in 2 rubrici, numele trecut de 3 ori, cu celelalte doua craciunite. Aceasta modificare am facut-o dupa ce a trimis Diada, tabelul initial.
Va rog nu-mi multumiti pe Pm. Nu am facut mare lucru, doar ca nu-mi permitea timpul. Sotul meu a gasit algoritmul de calculare a combinarii numelor. Fara el, eram in ceata si acum...
Va rog nu-mi multumiti pe Pm. Nu am facut mare lucru, doar ca nu-mi permitea timpul. Sotul meu a gasit algoritmul de calculare a combinarii numelor. Fara el, eram in ceata si acum...

Gata, am inteles, s-a rezolvat. Multumesc, Admina!
In urma modificarii a ajuns la mine o forumista careia stiu ca ii voi face o bucurie cu ceea ce voi trimite.
In urma modificarii a ajuns la mine o forumista careia stiu ca ii voi face o bucurie cu ceea ce voi trimite.

Sa traiasca sot de Admina ca ne-a rezolvat! Va dati seama fetelor? Un singur barbat nea descalcit pe toate.

samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Admina, sar'na! La mine pare ok. Am niste emotii in ceea ce priveste reactia fetelor la deschiderea coletului...de nu va spun.
Si eu la fel.... Sper sa va placa...
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Sper din tot sufletul sa le placa, maine le si trimit.

Sper din tot sufletul sa le placa, maine le si trimit.

Cred ca eu sunt cea care v-a incurcat calculele...imi pare rau dar nu ma descurcam cu trei cadouri...abia am reusit sa termin pentru sot si sora mea...
Sper sa-i placa doamnei sau domnisoarei ceea ce am pregatit. Nu prea stiu prea multe despre ea...dar cu intuitia de femeie sper sa reusesc
Sper sa-i placa doamnei sau domnisoarei ceea ce am pregatit. Nu prea stiu prea multe despre ea...dar cu intuitia de femeie sper sa reusesc
RamonaM- Senior
- Numarul mesajelor : 510
Varsta : 40
Data de inscriere : 15/10/2010
multumim admina!
si eu am emotii, sper doar ca darurile "mesterite" de mine sa le bucure un pic sufletul fetelor la care vor ajunge. maine sper ca reusesc sa le duc si eu la posta!
si eu am emotii, sper doar ca darurile "mesterite" de mine sa le bucure un pic sufletul fetelor la care vor ajunge. maine sper ca reusesc sa le duc si eu la posta!
cld- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 48
Localizare : prahova
Data de inscriere : 25/01/2010
Eu fac poze cu ce lucrez pt. cadouri. Le voi pune aici sau la subiectele de care apartin?
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 44
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Eu am facut deja pachetele care vor pleca miine dimineata la prima ora.
Pozele daca se va vrea,le vor face cele care le primesc.
Pozele daca se va vrea,le vor face cele care le primesc.
Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/02/2010
Eu as vrea sa fie pozele mele, eu imi cunosc cel mai bine munca si stiu ce am vrut sa exprim cu ea si cum sa surprind in fotografii acele lucruri. Am vorbit despre mine, dar cred ca este general valabil.
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 44
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Si eu am facut poze si cred ca noi ar trebui sa ne aratam munca, iar cele care le primesc daca vor pot face si ele poze.
Intreb si eu ca si Ioana, unde le postam ( dupa ce ajung la destinatie sa nu stricam surpriza)?
Cred ca ar fii frumos sa le postam aici ca doar nu suntem off topic
.
Intreb si eu ca si Ioana, unde le postam ( dupa ce ajung la destinatie sa nu stricam surpriza)?
Cred ca ar fii frumos sa le postam aici ca doar nu suntem off topic

casagravor- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 191
Varsta : 56
Localizare : arad
Data de inscriere : 08/01/2010
putem sa postam aici fotografiile caci oricum nu se va stii cine primeste cadoul. pun eu prima poze.vreti?
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Hai Cris!

Maine fac si eu coletele si marti le expediez.
Maine fac si eu coletele si marti le expediez.
si pentru cineva drag inca ceva dulceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
am gresit pozele. scuzeeeeeeeeeeeee. revin putin mai tarziu. cred ca de la vinul fiert mi-i se trage.nu ma mai duc la cafenea.
am gresit pozele. scuzeeeeeeeeeeeee. revin putin mai tarziu. cred ca de la vinul fiert mi-i se trage.nu ma mai duc la cafenea.
Ultima editare efectuata de catre cris69 in Dum 12 Dec 2010, 7:44 pm, editata de 1 ori
Fetelor...cred ca e mai bine sa postam pozele dupa. Se pot strica surprizele, unele dintre fete pot fi necajite ca poate le plac cadourile altora, si nu in ultimul rand poate unele trimit mai mult altele mai putin..pot aparea inhibitii. Poate mie de exemplu mi se pare ca e insuficient ceea ce am ales sa trimit sau poate mi se pare mai frumos ce trimit celelalte in comparatie cu ce trimit eu...Ma rog nu stiu daca ati inteles si nu stiu daca e bine inainte...mai bine posteaza fiecare ce primeste cu impresiile de rigoare. Sa nu stricam surpriza! Dar ma rog faceti cum vi se pare mai bine, Cris e initiativa ta.
Edit: Eu sunt deja invidioasa Cris pe fata care va primi pomisorul mov de la tine

Edit: Eu sunt deja invidioasa Cris pe fata care va primi pomisorul mov de la tine

Ultima editare efectuata de catre mykya in Dum 12 Dec 2010, 7:38 pm, editata de 1 ori
mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
si asa nu imi stiti numele asa ca...surpriza.daca eu sunt craciunita ta atunci asa ceva vei primii. va pup
Eu voi darui ceva ce am lucrat in vara(o geanta) care asteta omul potrivit, deci e noua nu a fost purtata si acum cred ca s-a gasit si omul potrivit(cel putin asa sper), am mai lucrat una care o pozez maine ca mai are nevoie de un detaliu si un set crosetat care tot asa mai are nevoie de un detaliu...maine poate pun toate pozele.
iti dai seama ce se va bucura doamna aceea sau domnisorica de acel ceva dulce
Acum ca o paranteza: de unde iti procuri sarma pe care o folosesti pentru pomisori si de ce marime e pentru ca am un sirag de ametist caruia i-am pus gand rau. Poate incerc si eu sa fac.

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12

» Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3
» Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 4
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Vrei sa fiu craciunita ta?
» Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 4
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Vrei sa fiu craciunita ta?
Pagina 6 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti