Concurs slabire!!! 1 februarie-1 martie
Pagina 1 din 9 • Impartiti •
Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Concurs slabire!!! 1 februarie-1 martie
Sunteti invitate la concurs, nu este un concurs cu un premiu real, premiul o sa fie kilogramele in minus la cantar, sustinere si incurajare din partea celor de pe forum (sper) si desigur "premiul virtual"!
Fiecare isi propune un nr. de kg in minus, iar concursul sa se desfasoare in perioada 1 februarie-1martie. Asta ca sa aiba toata lumea timp sa se inscrie.
Nu trebuie sa se specifice numarul kilogramelor ce le detineti, ci doar cate kg doresti sa slabesti in perioada de concurs!
Va astept sa va inscrieti, curaj! Trebuie sa ne gaseasca luna martie slabute! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
In fiecare saptamana dam raport cat am slabit.
Ma inscriu desigur [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] ca sa sparga cineva gheata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
-4kg
Fiecare isi propune un nr. de kg in minus, iar concursul sa se desfasoare in perioada 1 februarie-1martie. Asta ca sa aiba toata lumea timp sa se inscrie.
Nu trebuie sa se specifice numarul kilogramelor ce le detineti, ci doar cate kg doresti sa slabesti in perioada de concurs!
Va astept sa va inscrieti, curaj! Trebuie sa ne gaseasca luna martie slabute! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
In fiecare saptamana dam raport cat am slabit.
Ma inscriu desigur [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] ca sa sparga cineva gheata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
-4kg
Re: Concurs slabire!!! 1 februarie-1 martie
ma inscriu si eu, tot -4kg

andreea_2008- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1841
Varsta: 25
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 08/04/2009
Si cine e prea slab poate sa se ingrase?
Scuzati dar nu m-am putut abtine. Si totusi 4 Kg/luna nu e cam mult?
Ignirati postarea daca o sa considerati ca aberez.
Scuzati dar nu m-am putut abtine. Si totusi 4 Kg/luna nu e cam mult?
Ignirati postarea daca o sa considerati ca aberez.

Milena pai daca scapi de aparatul foto si te dezbraci, gata ai si slabit 1 kg
Eu va tin galerie, dar cu conditia sa o faceti sanatos, cu sport si papa bun, sa nu va infometati, ca pe urma mai rau este!

Eu va tin galerie, dar cu conditia sa o faceti sanatos, cu sport si papa bun, sa nu va infometati, ca pe urma mai rau este!

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 2792
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/02/2009
Milena, Andreea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
asteptam in continuare sa va inscrieti, sa fim mai multe! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Silvia daca vrei sa participi pt. ingrasare... este oK, atata timp cat rezultatul este ceea ce doresti! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Legat de 4kg/luna, nu este deloc mult. Se slabeste cu o alimentatie sanatoasa si cu miscare/sport 0.5-1kg/saptamana [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Multumim frumos de incurajari Ioana [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
asteptam in continuare sa va inscrieti, sa fim mai multe! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Silvia daca vrei sa participi pt. ingrasare... este oK, atata timp cat rezultatul este ceea ce doresti! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Legat de 4kg/luna, nu este deloc mult. Se slabeste cu o alimentatie sanatoasa si cu miscare/sport 0.5-1kg/saptamana [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Multumim frumos de incurajari Ioana [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
arime nu multumesc, eu pe aci cu geana pe voi sa nu cumva sa trisati
si cu 
SUUUPER ARIME
Normal ca ma inscriu si eu
.
Eu cred ca doar -3 kg, ca la ritmul meu ......
.
Normal ca ma inscriu si eu
.Eu cred ca doar -3 kg, ca la ritmul meu ......
.
ramomic- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 209
Varsta: 33
Localizare: Cluj-Napoca
Data de inscriere: 03/11/2008
Buna dimineata dragelor ... eu tocmai am inceput disociatul si am dat deja jos 1,5 kg in 4 zile ... dar cred ca de la consumul excesiv de apa, obicei pe care inainte de dieta nu il aveam :D
Am inceput regimul asta pentru ca m-am ingrasat foarte mult de sarbatori, dar inca n-am curaj sa dezvalui kilogramele pe care e detin :D
Asa ca sunt aici, si promit sa fiu corecta si cinstita !
Felicitari pentru initiativa, mie personal mi-a cazut la suflet subiectul !!!
Am inceput regimul asta pentru ca m-am ingrasat foarte mult de sarbatori, dar inca n-am curaj sa dezvalui kilogramele pe care e detin :D
Asa ca sunt aici, si promit sa fiu corecta si cinstita !
Felicitari pentru initiativa, mie personal mi-a cazut la suflet subiectul !!!

adar- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 278
Varsta: 33
Localizare: Sibiu
Data de inscriere: 29/11/2008
Bravo, bravo! Ca tot vine primavara, Arime o anticipeaza si se gandeste la siluetele noastre.
Eu vreau sa ma tonific, sa-mi "intind" muschii (a se citi stretching) pentru ca m-am reapucat de yoga. Am alaturat si niste bellydance si mi-am inveselit ziua, dar sa vad cat ma tine.
Plus vreau minim 3kg date jos, cred ca pana la termenul propus de voi. Deci sunt si eu prin zona. Imi propun sa nu mananc seara, consistent si sa scot glucidele, pe cat posibile (mai ales pe alea rele).
Bafta tuturor!
Eu vreau sa ma tonific, sa-mi "intind" muschii (a se citi stretching) pentru ca m-am reapucat de yoga. Am alaturat si niste bellydance si mi-am inveselit ziua, dar sa vad cat ma tine.
Plus vreau minim 3kg date jos, cred ca pana la termenul propus de voi. Deci sunt si eu prin zona. Imi propun sa nu mananc seara, consistent si sa scot glucidele, pe cat posibile (mai ales pe alea rele).
Bafta tuturor!

ma inscriu si eu cu -3 KG,inca nu stiu greutatea,ca oscilez de la zi la zi in functie de cat mananc si cum merg la baie(ieri 58,5 kg si azi 60 kg),va spun exact la 1 FEB
.

deiutza23- Senior

- Numarul mesajelor: 750
Localizare: simeria,jud. hunedoara
Buna, fetelor ! Arime, felicitari pentru initiativa. Ma inscriu si eu cu -3 kg. Mi se pare un target mai realizabil in ce ma priveste. Spor la slabit tuturor ! 

Roxy- Ucenic

- Numarul mesajelor: 224
Varsta: 30
Localizare: In mintea mea...
m-am cantarit si am mai putin cu 600 grame, am baut ceai de soc ,3 cani pe zi. 

Da, ma inscriu si eu...dar pana la 1 februarie ma pregatesc sufleteste... si ma organizez.
Cam 3 kg sunt un prag rezonabil.
La mine e mai dificil pt ca si fiul meu de 15 ani trebuie sa scada in greutate ( o luna a fost cu piciorul in gips de sus si pana jos-osteocondroza-si acum 6 luni nu are voie sa faca sport, si s-a ingrasat.
Habar nu am cum scade in greutate un copil in crestere. Ma gandesc ca daca va face mai multa miscare si va manca rational (nu gasesc alt termen!!)- o sa fie ok.
Cam 3 kg sunt un prag rezonabil.
La mine e mai dificil pt ca si fiul meu de 15 ani trebuie sa scada in greutate ( o luna a fost cu piciorul in gips de sus si pana jos-osteocondroza-si acum 6 luni nu are voie sa faca sport, si s-a ingrasat.
Habar nu am cum scade in greutate un copil in crestere. Ma gandesc ca daca va face mai multa miscare si va manca rational (nu gasesc alt termen!!)- o sa fie ok.

came_lia- Junior

-

Numarul mesajelor: 331
Varsta: 51
Localizare: Miercurea Ciuc
Data de inscriere: 04/10/2009
Ma inscriu si eu cu - 4 kg, de care doresc sa scap (nu ca atat ar trebui sa slabesc, dar ma multumesc cu putin).
julix_2007- Maestru

- Numarul mesajelor: 1333
Varsta: 42
Localizare: Suceava
Data de inscriere: 07/12/2008
Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Subiecte similare» Aeroportul Arad - Februarie 2012
» Ambasada Republicii Coreea a anuntat un concurs de eseuri
» Event 26 Februarie 2011 !
» Concurs Cu poze Defapt Jok
» Ceva in photoshop un fel de concurs.
» Ambasada Republicii Coreea a anuntat un concurs de eseuri