Ne bem cafeaua, impreuna!-5
+69
tomari
ioana soare
heidi
MagdaMarin
teisoara
Camy
yoghii
dina_dorina
claudiana
Emilia3
gagaritz
Alido81
sublime
Noemi
rucsy
lotus nufar
totolina
MARI_H
mihaelavama
adelina24
vilcris
cory74
violetas
valentinadof
ginargeo
danabekk
ema
CCristinaC
monica11
julix_2007
PAULA CONSTANTIN
Adriana13
amnro
miclescumirela
geany
europolis
caty80
mnarcisa
Marry
leonutza69
aurora12
cris_27
betymi72
ladybird
LYNDA
veniciuc nicoleta
Karina33
AlinaJ.Bijoux
clodi
Admina
cata13lina
lennny
came_lia
treinegri
kitty_1973
SilviaDumitrescu
Eva
Alina.C
Serban Valentina
Giobsy
danae
mamiboom
Tache Marilena
diada
iuliana72
Nicoleta Irimescu
Clio_Ela
mickyta
MihaelaT
73 participanți
Pagina 4 din 30
Pagina 4 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Re: Ne bem cafeaua, impreuna!-5
Ce buna e cafeaua bauta impreuna cu prietenele..
Servim si delicatese de la Came_lia..
Cat despre norul vulcanic care a ajuns si pe la noi, eu am auzit ca nu sunt motive de ingrijorare pentru ca e la o altitudine destul de mare.Doar avioanele sunt afectate...Asa ca putem sa ne savuram cafeluta in liniste
Servim si delicatese de la Came_lia..
Cat despre norul vulcanic care a ajuns si pe la noi, eu am auzit ca nu sunt motive de ingrijorare pentru ca e la o altitudine destul de mare.Doar avioanele sunt afectate...Asa ca putem sa ne savuram cafeluta in liniste
aurora12- helper
-
Numarul mesajelor : 12
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 30/01/2010
Aurora, dar daca ai vedea ce pizza buna am facut din aluatul de gogosi- am tinut la urma un pic de aluat si l-am impaturit cu un pic de unt si margarina ( ca nu mai aveam unt) ca pe aluatul frantuzesc. Si am pus ceva umpluturi si condimente si a iesit subtire si bun.
Aluatul de gogosi la mine este aluatul de paine de fapt- si la cei cu branza bag branza inauntru.
De fapt eu am venit aici sa-mi beau ceaiul si uite la ce povesti m-am dat!!
Aluatul de gogosi la mine este aluatul de paine de fapt- si la cei cu branza bag branza inauntru.
De fapt eu am venit aici sa-mi beau ceaiul si uite la ce povesti m-am dat!!
came_lia- Junior
-
Numarul mesajelor : 337
Varsta : 62
Localizare : Miercurea Ciuc
Data de inscriere : 04/10/2009
Buna dimineata.
Azi e o zi frumoasa, sunt bucuroasa ca am reusit si noi sa ne luam o masinuta, am terminat cu actele, asa ca sunt linistita.
Am facut un imprumut si as fi vrut daca imi ramaneau bani sa imi iau si un triplock, dar deocamdata raman la Rozica (liniara mea), ca masina a costat toti banii imptumutati asa ca voi mai astepta si voi visa in continuare,
Azi e o zi frumoasa, sunt bucuroasa ca am reusit si noi sa ne luam o masinuta, am terminat cu actele, asa ca sunt linistita.
Am facut un imprumut si as fi vrut daca imi ramaneau bani sa imi iau si un triplock, dar deocamdata raman la Rozica (liniara mea), ca masina a costat toti banii imptumutati asa ca voi mai astepta si voi visa in continuare,

mamiboom- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 169
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 29/01/2010
mamiboom felicitari pt masinuta. sa o stapaniti sanatosi si cat mai multi km si sa veniti si la mare.
si la constanta e o zi faina.ne gadim sa facem o iesire in aer , la un picnic.
sunt cam somnorici eu , ca nu prea am dormit...s-a foit daria toata nopatea nu-i convenea nimic. pe la 3 dimineata vroia nu stiu ce tractoras, de am zis ca cedez nervos. dar am cautat tractorasul si apoi a adormit.
asta e cu copii. beau o cafeluta si poate imi revin.
va pup si sa aveti o zi minunata, ca maine iar o luam de coada.
si la constanta e o zi faina.ne gadim sa facem o iesire in aer , la un picnic.
sunt cam somnorici eu , ca nu prea am dormit...s-a foit daria toata nopatea nu-i convenea nimic. pe la 3 dimineata vroia nu stiu ce tractoras, de am zis ca cedez nervos. dar am cautat tractorasul si apoi a adormit.
asta e cu copii. beau o cafeluta si poate imi revin.
va pup si sa aveti o zi minunata, ca maine iar o luam de coada.
mickyta- Senior
- Numarul mesajelor : 579
Localizare : constanta
Multumes mickyta vara asta nu mai ratez marea, si eu am avut o noapte scurta, Mara a vrut laptic pentru ca a adormit fara sa manance, era obosita
In plus m-am culcat tarziu, am croit o rochita, am reusit sa inchei si sa pun manecile, dar a trebuit sa desfac pt ca le pusesem invers:-(
altfel era si terminata
Asta e
termin maine, sper
In plus m-am culcat tarziu, am croit o rochita, am reusit sa inchei si sa pun manecile, dar a trebuit sa desfac pt ca le pusesem invers:-(
altfel era si terminata
Asta e
termin maine, sper
mamiboom- Ucenic
-
pe la 12 asa hop si eu la cafea. Da sa nu credeti ca nu am cafea in fata (din care si beau). citesc pe aci si imi spun "ce bine ca nu mai am copii mici" dar pe alta parte imi spuan " ooofffffff ce batrana sunt maine poimaine o sa fiu bunica (sper sa fiu vreodata)"
ce complicata e viata asta
sa aveti o duminica placuta si odihnitoare!

sa aveti o duminica placuta si odihnitoare!
am aparut si eu la o cafeluta.....e ceva timp ca nu postez aici, mi-era dor de voi...de fapt intru in viteza citesc scurt ce mai e nou si inchid ca nu prea am avut timp sa stau....am cateva lucrari, creatii de terminat..o fusta , o camasuta,un sarafan, o pereche de pantaloni pentru o prietena....si nu mai reusesc cu timpul.va [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] pe toate, pe curand si o duminica placuta tuturor!
leonutza69- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Varsta : 54
Localizare : fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere : 12/01/2010
mamiboom a scris:Multumes mickyta vara asta nu mai ratez marea, si eu am avut o noapte scurta, Mara a vrut laptic pentru ca a adormit fara sa manance, era obosita
altfel era si terminata
Asta e
termin maine, sper
Te astept cu drag la mare. daca ai nevoie de ajutor la cazare, da-mi de veste.ma bucur ca nu am fost singura care s-a foit toata noaptea.
in seara asta sigur dorm. am fost la cheile dobrogei la un gratar, apoi la Manastirea Sf Casian, sunt rupta de oboseala. dar adria e la buni asa ca in nopatea asta somn la greu.
Pupici si o nopate linistita
mickyta- Senior
- Numarul mesajelor : 579
Localizare : constanta
Se vede ca e luni si e mohorit afara ptr ca e putina lume la cafenea.Pe maine fetelor.PA! 

Marry- Expert
-
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 60
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010
Da, asa e Marry!!! Afara e tare mohorat si va fi si maine la fel!!! 

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Neata fetelor. azi vin eu cu cafeluta
ca am mare nevoie. Sunt cam ... cam ofilita, desi u ar trebui ca azi e zi de primit bani. Cred ca ma chinuit gandul asta toata noapte ca am tot visat ca aleg dupa ei. off mama lor de bani. De ce ne-om chinui atat ptr ei nu stiu, dar poate aflu eu. Oricum pun cafeau pe foc sa fie calduta.
Va doresc o zi minunanata, in Buc e mohorat si picureste.

Va doresc o zi minunanata, in Buc e mohorat si picureste.

mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Buna dimineata !!!Fetelor vreau sa va ,multumesc pentru ca-mi sunteti un adevarat izvor de inspiratie
!!!Sunteti foarte talentate si sincer mi-as dori sa pot face si eu ceea ce creati voi ....pentru moment sunt incepatoare si nu-mi este tocmai usor darrr ...nu ma las ..........

caty80- helper
- Numarul mesajelor : 4
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 19/03/2010
si afara ploua ploua, sii trecut de ora 9, si covorul meu e pe sarma si mie imi e somn de pic, si..... voua o zi buna va zic
na ca m-a lovit rima
na ca m-a lovit rima
Ultima editare efectuata de catre SilviaDumitrescu in Mar 20 Apr 2010, 10:46 am, editata de 2 ori
Buna dimineata, eu vin cu ceaiul 
La noi e soare dar frig... In sfarsit, sper sa scapam de nori si de ploaia, ca m-am saturat.
Ieri a inceput ceva bataie de cap la munca, au venit doua fete noi, studente, si tre sa ne ocupam de ele mai mult decat de treaba noastra. Dar nu ar terbui sa fiu stresata, imi amintesc si eu cat de mult m-a ajutat colega mea cand m-am angajat. Sistemul e f diferit de ceea ce era in Romania, abia dupa 3 saptamani am fost in stare sa lucrez singura, fara sa ma consult cu colega mea.
Ma intorc la treaba, va citesc cu drag de cate ori fac o scurta pauza
O zi minunata si cu mult spor va doresc!!!

La noi e soare dar frig... In sfarsit, sper sa scapam de nori si de ploaia, ca m-am saturat.
Ieri a inceput ceva bataie de cap la munca, au venit doua fete noi, studente, si tre sa ne ocupam de ele mai mult decat de treaba noastra. Dar nu ar terbui sa fiu stresata, imi amintesc si eu cat de mult m-a ajutat colega mea cand m-am angajat. Sistemul e f diferit de ceea ce era in Romania, abia dupa 3 saptamani am fost in stare sa lucrez singura, fara sa ma consult cu colega mea.
Ma intorc la treaba, va citesc cu drag de cate ori fac o scurta pauza

O zi minunata si cu mult spor va doresc!!!
Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 48
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
Buna dimineata, am trecut intai pe aici la o cafeluta ca am multe de citit pe forum
. Lipseste omu' putin si voi va faceti de cap 

europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Buna dimineata tuturor !
Bine ai venit la
caty80 si pe forum .
O zi mohorata si friguroasa ...... numai buna de stat in casa si de lucrat ,sau de stat la
pe forum 
Bine ai venit la

O zi mohorata si friguroasa ...... numai buna de stat in casa si de lucrat ,sau de stat la

Nicoleta Irimescu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1159
Varsta : 53
Localizare : Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere : 23/07/2009
Buna fetelor,
La mine e frumos, soare si 19gC!!!
La meteo au anuntat ploaie pe azi dar, nu a fost deloc, doar vantul bate destul de tare!!! Oricum nu le poti avea pe toate asa cum ti-ai dori!!! 
La mine e frumos, soare si 19gC!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Asa, deci sa va zic. Nu faceti ca mine, ca va puneti lumea in cap. Cred ca asta e efectul dormitului 3-4 ore pe noapte, noapte de noapte.
Cafele cu masura, ca fac apoplexie la scarbiciu, dar deprivarea de somn dauneaza grav... doagei de la creier. Deci sa ma vizitati la Balaceanca, unde o sa plimb fierul de calcat, prin curtea spitalului.
Asta e ca o paranteza, o acolada, daca vreti. Sa nu ma mai certati, ca sunt dusa cu pluta, in ultima vreme. Parol ca nu mi-e somn, ma simt energica si cand am timp dansez pe vreo melodie de pe compilatia Maneless 2010 ($%^#@&*). Doar ca ma exprim mai plastic si mai caustic (de la sapunul de casa mi se trage); nu am nimik cu nimenea. ZAU! Nu va suparati pe mine, ca eu tot va iubesc.

Asta e ca o paranteza, o acolada, daca vreti. Sa nu ma mai certati, ca sunt dusa cu pluta, in ultima vreme. Parol ca nu mi-e somn, ma simt energica si cand am timp dansez pe vreo melodie de pe compilatia Maneless 2010 ($%^#@&*). Doar ca ma exprim mai plastic si mai caustic (de la sapunul de casa mi se trage); nu am nimik cu nimenea. ZAU! Nu va suparati pe mine, ca eu tot va iubesc.

N-am inundat fata nimic, ca nu sunt tzunami... la naiba. Las ca-i bine si la vara cald. Doar ca trebuie sa ma bag pe medicatie, ca altfel risc sa raman singura pe aici.
O sa iau un pumn de Xanaxe, Lexotane si Dormicumuri ca sa ma adorm si revin dupa ce sunt fresh. Imi fac si un dus, zau. Doar sa nu plecati, cat timp dorm io, pls (adica pliz).
Mai, dar ma bucur ca nu sunt singura. Mai am colege de suferinta, care mai de care cu accese de panica, cu fobii, depresii, maladii, etc.
p.s. vezi ca tu erai mai aproape de vulcan.. sigur esti ok? verifica in oglinda; spune: AAAA cu limba intoarsa. imi pari si tu cam pandemiata de vulcan. ai grije!

Mai, dar ma bucur ca nu sunt singura. Mai am colege de suferinta, care mai de care cu accese de panica, cu fobii, depresii, maladii, etc.

p.s. vezi ca tu erai mai aproape de vulcan.. sigur esti ok? verifica in oglinda; spune: AAAA cu limba intoarsa. imi pari si tu cam pandemiata de vulcan. ai grije!

Gata, am dormit prea mult.
Si era devreme cand am scris ultima oara pe forum, stai calma. Imi fac o cafea si sunt ca noua.
Care mai aveti de terminat seturi pentru copii, pentru concurs, hai, la treaba, nu stati de barfa, la cafele...

Care mai aveti de terminat seturi pentru copii, pentru concurs, hai, la treaba, nu stati de barfa, la cafele...

miclescumirela- helper
- Numarul mesajelor : 72
Localizare : PRAHOVA
Data de inscriere : 06/03/2010
Vai de mine
Apropare ca nici nu imi mai vine sa beau din cafeaua mea sinistra, dupa ce le-am vazut pe astea.
Si eu vin tot dupa cresa, am un moment de respiro si hop pe site.
Sa aveti o zi frumooooasa ...aici se iveste timid soarele
Apropare ca nici nu imi mai vine sa beau din cafeaua mea sinistra, dupa ce le-am vazut pe astea.
Si eu vin tot dupa cresa, am un moment de respiro si hop pe site.
Sa aveti o zi frumooooasa ...aici se iveste timid soarele
mamiboom- Ucenic
-
Pagina 4 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30

» Ne bem cafeaua, impreuna!-8
» Ne bem cafeaua impreuna! - 22
» Ne bem cafeaua impreuna ! (31)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (39)
» Ne bem cafeaua impreuna! (1)
» Ne bem cafeaua impreuna! - 22
» Ne bem cafeaua impreuna ! (31)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (39)
» Ne bem cafeaua impreuna! (1)
Pagina 4 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti