Ne bem cafeaua, impreuna!-5
+69
tomari
ioana soare
heidi
MagdaMarin
teisoara
Camy
yoghii
dina_dorina
claudiana
Emilia3
gagaritz
Alido81
sublime
Noemi
rucsy
lotus nufar
totolina
MARI_H
mihaelavama
adelina24
vilcris
cory74
violetas
valentinadof
ginargeo
danabekk
ema
CCristinaC
monica11
julix_2007
PAULA CONSTANTIN
Adriana13
amnro
miclescumirela
geany
europolis
caty80
mnarcisa
Marry
leonutza69
aurora12
cris_27
betymi72
ladybird
LYNDA
veniciuc nicoleta
Karina33
AlinaJ.Bijoux
clodi
Admina
cata13lina
lennny
came_lia
treinegri
kitty_1973
SilviaDumitrescu
Eva
Alina.C
Serban Valentina
Giobsy
danae
mamiboom
Tache Marilena
diada
iuliana72
Nicoleta Irimescu
Clio_Ela
mickyta
MihaelaT
73 participanți
Pagina 30 din 30
Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: Ne bem cafeaua, impreuna!-5
draga mea giobsy nici nu-ti imaginezi ca si eu imi doresc acelasi lucru. vreau ca toata lumea sa fie multumita
la ce eforturi depun, sunt alaturi de ei cu tot sufletul .
intalnesti fel si fel de cazuri. sincer, am fost asa impresionata de o doamna care m-a sunat si mi-a spus ca vrea sa participe la targ, dar ca nu poate sa achite taxa decat dupa ce ridica somajul.
iti imaginezi ce situatii. ei in cazul asta cum sa-i iau eu banutii. macar sa vina si sa scoata si ea ceva.
viata asta e din ce in ce mai grea. sa ne rugam sa fim sanatosi.
la ce eforturi depun, sunt alaturi de ei cu tot sufletul .
intalnesti fel si fel de cazuri. sincer, am fost asa impresionata de o doamna care m-a sunat si mi-a spus ca vrea sa participe la targ, dar ca nu poate sa achite taxa decat dupa ce ridica somajul.
iti imaginezi ce situatii. ei in cazul asta cum sa-i iau eu banutii. macar sa vina si sa scoata si ea ceva.
viata asta e din ce in ce mai grea. sa ne rugam sa fim sanatosi.
mickyta- Senior
- Numarul mesajelor : 579
Localizare : constanta
Data de inscriere : 29/01/2010
Ioi, sa stii ca asa pare. Zici caNicoleta Irimescu a scris:CCristinaC cred ca desi zice a servitmai degraba a
![]()
![]()
si a postat acelasi mesaj de doua ori !
![]()

Sa-l ia naiba de laptop cu butoanele lui. Cred ca am apasat mai....apasat. Trebe sa iau un soricel pentru el.
Pupci si ne vedem dimineata la

Gata, au fost doua postari, dar a ramas una.
Cica-s la verificarea de seara, ce daca-i noapte sau mintenaş dimineata.

Cica-s la verificarea de seara, ce daca-i noapte sau mintenaş dimineata.

Buna dimineata doamnelor si o zi excelenta 

europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Buna dimineata si de la Topoloveni. Nu stiu cum v-ati trezit voi, dar eu m-am trezit cu o lipsa de chef de munca....
Sa aveti o zi superba!
MihaelaT saru' mina pentru ajutor

Sa aveti o zi superba!
MihaelaT saru' mina pentru ajutor

La cit am avut de munca in ultimele zile si la cit am pina la sfirsitul lunii iulie...Anita_Cristal a scris:Neatza. E firesc Cristina,e inceput de week end
Si macar daca ar fi oamenii mai rabdatori, fara sa aiba capsa pusa tot timpul...
Da' o sa povestesc diseara la Balaceanca

Buna dimineata 
Yuhuuuu, Weekend! (eu vinerea nu lucrez).
Am dormit... de aseara de la 7 pana azi la 7. Vroiam doar sa stau putin in pat... si ai mei baieti m-au lasat in pace... m-am trezit de dimineata, cand batea soarele. Dar sunt odihnita, incep bine ziua, mai ales ca am de facut rapids curatenie, baietii imi vin acasa mai devreme, e meci de fotbal important pt noi.
Ieri am avut o zi cumplita, sotul sefei mele a venit sa aduca lucrurile pe care le avea ea -mai mult lucra de acasa, a venit numai la sedinte in ultimele luni. E...
cam pe ultima suta de metri, nu se mai poate ridica, ne-a spus sotul ei ca nu mai vrea sa mearga nici la spital, ca deja se chinuie mult si nu vrea decat sa se termine repede
. Si e atat de tanara inca... 48 de ani 
inchei, ca iar mi-au dat lacrimile...
De la 1 iulie vine noua sefa, e o tipa mai tanara decat mine, sper sa fie de treaba si sa putem fi o echipa unita, ca si pana acum.
Ma apuc de treaba, fac repede curatenie atat cat apuc, apoi pregatesc o tava de peste la cuptor, iar cand vine Victor ornam casa... e ca la nebuni, la toate ferestrele tre sa atarne steagul, iar puiul meu, clar, trebuie pictat frumos pe obrajori, i-am cumparat si spray pentru par, culorile drapelului.
Gata, fug la treaba
O zi minunata si cu mult spor va doresc!!

Yuhuuuu, Weekend! (eu vinerea nu lucrez).
Am dormit... de aseara de la 7 pana azi la 7. Vroiam doar sa stau putin in pat... si ai mei baieti m-au lasat in pace... m-am trezit de dimineata, cand batea soarele. Dar sunt odihnita, incep bine ziua, mai ales ca am de facut rapids curatenie, baietii imi vin acasa mai devreme, e meci de fotbal important pt noi.
Ieri am avut o zi cumplita, sotul sefei mele a venit sa aduca lucrurile pe care le avea ea -mai mult lucra de acasa, a venit numai la sedinte in ultimele luni. E...

inchei, ca iar mi-au dat lacrimile...
De la 1 iulie vine noua sefa, e o tipa mai tanara decat mine, sper sa fie de treaba si sa putem fi o echipa unita, ca si pana acum.
Ma apuc de treaba, fac repede curatenie atat cat apuc, apoi pregatesc o tava de peste la cuptor, iar cand vine Victor ornam casa... e ca la nebuni, la toate ferestrele tre sa atarne steagul, iar puiul meu, clar, trebuie pictat frumos pe obrajori, i-am cumparat si spray pentru par, culorile drapelului.
Gata, fug la treaba

O zi minunata si cu mult spor va doresc!!
Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 47
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
Mneata la amiaz !
Numai salut ...fara
si fuga inapoi, ca astazi ne surade
si am muuuulta treaba!
si o zi minunata tuturor! 

Numai salut ...fara

Nicoleta Irimescu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1159
Varsta : 53
Localizare : Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere : 23/07/2009
Neata, deja m-am alimentat cu doua cafele... mi-e cam rau si nu stiu de la ce.. si sotului ii e rau... nu stim ce ne-a lovit pe amandoi ca juma' de noapte ne-am plimbat prin casa
Eu termin mai devreme azi dar el saracu' pana la 7 tre' sa presteze pe plantatie
Ne planificasem sa mergem la piscina la 7 poate ne mai revenim... macar la gandul ca ne astepta balaceala..

Buna dimineata si eu pe aici
afara ploua cu tunete si fulgere.
Clodi probabil o indigestie depinde de ce a-ti mancat aseara si cat,stomacul plin peste noapte nu intodeauna este fericit,sau cine stie vreo alta cauza, ma dau si eu cu parerea. .O zi buna tuturor

Clodi probabil o indigestie depinde de ce a-ti mancat aseara si cat,stomacul plin peste noapte nu intodeauna este fericit,sau cine stie vreo alta cauza, ma dau si eu cu parerea. .O zi buna tuturor

Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-13
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-4
» Ne bem cafeaua impreuna!-15
» Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-4
» Ne bem cafeaua impreuna!-15
» Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
Pagina 30 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)