Ne bem cafeaua, impreuna!-5
+69
tomari
ioana soare
heidi
MagdaMarin
teisoara
Camy
yoghii
dina_dorina
claudiana
Emilia3
gagaritz
Alido81
sublime
Noemi
rucsy
lotus nufar
totolina
MARI_H
mihaelavama
adelina24
vilcris
cory74
violetas
valentinadof
ginargeo
danabekk
ema
CCristinaC
monica11
julix_2007
PAULA CONSTANTIN
Adriana13
amnro
miclescumirela
geany
europolis
caty80
mnarcisa
Marry
leonutza69
aurora12
cris_27
betymi72
ladybird
LYNDA
veniciuc nicoleta
Karina33
AlinaJ.Bijoux
clodi
Admina
cata13lina
lennny
came_lia
treinegri
kitty_1973
SilviaDumitrescu
Eva
Alina.C
Serban Valentina
Giobsy
danae
mamiboom
Tache Marilena
diada
iuliana72
Nicoleta Irimescu
Clio_Ela
mickyta
MihaelaT
73 participanți
Pagina 28 din 30
Pagina 28 din 30 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30
Re: Ne bem cafeaua, impreuna!-5
veniciuc nicoleta a scris:putin :offtopic:Gargarita mea este bine,mersi de intrebareAcum am observat ca mananca din ce in ce mai putin(o fi de la caldura)dar maine vom mergem la controlul de doua luni si vedem.Am cu ea mari probleme cu caldura.Aseara am duso la plaja putin si dela azi i sau mai uscat bubitele de la caldura.Voi mai aveti mult pana veniti pe lume?:
I-ai facut vaccinul de 2 luni?Am o nepoata care l-a cumparat cu 2 mil pt ca gratis nu exista,iar doctorita de familie i-a facut rost de el cu pretul asta.Asa mult costa?
Hai sa mergem la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] pentru a continua discutia.

Suntem la cafea, nu cred ca ne cearta nimeni, de sanatate intrebam si la cafeluta ;) Dar sfaturile pt ingrijirea bebeilor, cum spune Magda, mai bine la subiectul lor 
Toti copiii mananca mai putin cand e cald, si cei mici si cei marisori. Dar sa ai grija sa fie bine hidratata, asta e foarte important.
Mai avem muuuuuult, suntem abia in saptamana 24. Dar crestem repede si suntem foarte activi, Victor (care are 10 ani si jumatate) se distreaza mult cand vede burtica miscand.
De la scoala nu au sunat, inseamna ca Victor e bine, probabil a mancat ceva mai putin proaspat ieri, plus caldura si mult sport...
Am facut o parte din curatenie, cusutul l-am amanat, curatenia e mai greu de facut cand imi sunt baietii acasa. Mi-a cam intepenit spatele stand aplecata aproape doua ore la sters praful si aspirat.
Acum fac o pauza, imi pregatesc un gratarel si o salata, desi nu imi e deloc foame, dar bebe tre sa creasca

Toti copiii mananca mai putin cand e cald, si cei mici si cei marisori. Dar sa ai grija sa fie bine hidratata, asta e foarte important.
Mai avem muuuuuult, suntem abia in saptamana 24. Dar crestem repede si suntem foarte activi, Victor (care are 10 ani si jumatate) se distreaza mult cand vede burtica miscand.
De la scoala nu au sunat, inseamna ca Victor e bine, probabil a mancat ceva mai putin proaspat ieri, plus caldura si mult sport...
Am facut o parte din curatenie, cusutul l-am amanat, curatenia e mai greu de facut cand imi sunt baietii acasa. Mi-a cam intepenit spatele stand aplecata aproape doua ore la sters praful si aspirat.
Acum fac o pauza, imi pregatesc un gratarel si o salata, desi nu imi e deloc foame, dar bebe tre sa creasca

Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 48
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
buna dimineata.dragelor azi este un pic mai racoare ca ieri si daca da domnul poate vedem ceva ploi .va invit la o cafea iar cele la regim la un ceai de sunatoare. va pup si ne vedem mai tarziu.
buna dimineata si de la noi.In dimineata asta cam matinala,ca draguta mea la sase era treaza,avea chef de joaca...Beau o cafeluta cu voi apoi cand adoarme ma puc de treaba...pana una alta sa dau o tura pe forum:D
veniciuc nicoleta- Senior
-
Numarul mesajelor : 637
Varsta : 37
Localizare : navodari
Data de inscriere : 18/02/2010
Buna dimineata. Si mie parca mi se pare mai racoare azi dar daca ma uit la termometru....tot 30 de grade sunt.
O zi superba si racoroasa
va doresc
O zi superba si racoroasa

europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Buna dimineata. Fortata sa fiu matinala beau si eu cafeaua cu voi. Europolis da nu te mai uita la termometru fata
Buna dimineata! Cite mai sinteti la cafea pe forum..... si eu ma miram ca miroase a cafea pe aici. Beau si eo o
cu voi si plec la serviciu, ca de acum si pina la sfirsitul lui iulie am zile grele.
O zi usoara sa aveti!

O zi usoara sa aveti!

neatza fetelor
va tinem si noi companie cu o cafeluta de acasa
pentru ca da, am ramas in concediu de odihna urmat de concediu prenatal
ne odihnim, coasem, crosetam, citim atat cat se poate pe caldurile astea sufocante
o zi placuta va dorim
va tinem si noi companie cu o cafeluta de acasa

ne odihnim, coasem, crosetam, citim atat cat se poate pe caldurile astea sufocante
o zi placuta va dorim

PAULA CONSTANTIN- Junior
-
Numarul mesajelor : 343
Varsta : 38
Localizare : PRAHOVA
Data de inscriere : 25/03/2010

-
Neatza fetelor.Ma primiti la cafea?
Europolis ...mai poti ? Am vazut ca nu aveai somn pe la ora 1
Ceface pasiunea din oameni...

Europolis ...mai poti ? Am vazut ca nu aveai somn pe la ora 1

Ceface pasiunea din oameni...

Esti binevenita Anita la cafeluta
. Da tu ce faceai la 1?? 
Eu am "libertate frate si viata de noapte"
socializez noaptea ca huhurezii 

Eu am "libertate frate si viata de noapte"

Ultima editare efectuata de catre europolis in Mier 16 Iun 2010, 8:25 am, editata de 1 ori
-
Buna dimineata fertelor! Vad ca ati fost matinale....ati vrut sa serviti cafeaua pe racoare
Europolis ai fost mortala cu termometrul! De la autosugestie ni se trage caldura
Asta iarna nu stiati cum sa suflati in termometru sa mai urce acolo un grad doua.....
Va doresc o zi minunata cu mult spor in tot ceea ce faceti!

Europolis ai fost mortala cu termometrul! De la autosugestie ni se trage caldura

Va doresc o zi minunata cu mult spor in tot ceea ce faceti!

Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 55
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Europolis, parca era vorba ca faci bretele! Tu stai la sueta la cafea?
'Neata fetele! Si eu cu cafeaua si-am trecut pe la voi...

vilcris- Senior
-
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/11/2008
Neatza Vilcris. Eu am terminat cafeaua
si sunt convinsa ca Europolis a mesterit azinoapte la bretele
La 1:00 era pe aici.

He he, terminat bretele
intre doua suete 

-
Anita_Cristal a scris:Neatza Vilcris. Eu am terminat cafeauasi sunt convinsa ca Europolis a mesterit azinoapte la bretele
La 1:00 era pe aici.
Mie-mi spui?

PS: Din cate mi-aduc aminte, Europolis e zodia mea, de-aia suntem amandoua asa de noctambule...dar nu si asa de matinale, ca eu ma scol mai tarziu...

vilcris- Senior
-
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/11/2008
Stiu cum e ...am practicat si eu sportul asta extrem(crosetatul sau tricotatul cu fire subtiri).se numeste"test pentru nervi" 

Ultima editare efectuata de catre Anita_Cristal in Mier 16 Iun 2010, 10:08 am, editata de 2 ori
Adevarul ca aseara (si intotdeauna) eram batuta in cap
nu pricipeam si nici nu ceteam ....baza triunghiului
deh...

-
neata si de la mine, se pare ca am probleme cu modemul, imi vine sa-l arunc, dar uite ca azi merge, ieri nu am reusit sa intru sa va salut, incerc sa recuperez azi discutiile.
Cat despre cafea, la mine nu poate fi vorba ca eu nu mai beau de vreo 3 ani cafea! poate dupa ce trermin cu alaptatul lui Stefan ma apuc din nou.
va pup si o zi minunata va doresc!
Cat despre cafea, la mine nu poate fi vorba ca eu nu mai beau de vreo 3 ani cafea! poate dupa ce trermin cu alaptatul lui Stefan ma apuc din nou.
va pup si o zi minunata va doresc!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
vin sa beau o caffe cu voi ca nu am o zi minunata,asa cum ziceam la balaceanaca "cainele meu latra in curte la mine" sunt mai turbata ca un caine de dimineata,pe langa ca nu am dormit de vremea rea de afara am gustat si din ipocrizia umana...........scuzati-ma dar sunt enorm de scarbita de eveniment.Macar voua sa va mearga bine azi!!!!!!! 

Bine ai revenit, Diada!
Ma bucur ca ai trecut cu bine peste nastere, ca a mers repede si fara evenimente neplacute! Asteptam poze cu
A venit frigul, imi ingheata picioarele
. Degeaba e soare, ca nu incalzeste deloc.
Eu mi-am luat cafea decofeinizata, nu imi place, dar am pofta... na, mi-am si gasit de ce sa am pofte
De cafea si de bere, ca muraturi si dulciuri nu imi trebuie 
Azi plecam mai devreme de la serviciu, meciul de la 4 nu e de pierdut-nu eu, ci sotiorul meu vrea sa il vada, si cum facem naveta impreuna, plec si eu mai devreme, ce bine ca am facut ore in plus in lunile trecute
Ne pregatim de inventar, cel mai stresant lucru, se face din 5 in 5 ani, si s-a nimerit exact acum... nu puteau sa il faca la toamna, cand sunt eu in prenatal?
Ma bucur ca ai trecut cu bine peste nastere, ca a mers repede si fara evenimente neplacute! Asteptam poze cu

A venit frigul, imi ingheata picioarele

Eu mi-am luat cafea decofeinizata, nu imi place, dar am pofta... na, mi-am si gasit de ce sa am pofte

Azi plecam mai devreme de la serviciu, meciul de la 4 nu e de pierdut-nu eu, ci sotiorul meu vrea sa il vada, si cum facem naveta impreuna, plec si eu mai devreme, ce bine ca am facut ore in plus in lunile trecute

Ne pregatim de inventar, cel mai stresant lucru, se face din 5 in 5 ani, si s-a nimerit exact acum... nu puteau sa il faca la toamna, cand sunt eu in prenatal?
Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 48
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
pozele vin mai greu, e bebe mic, nu se intelege mare lucru din el
cateva luni sa faca si el acolo, 1 an ceva... 

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
hop hop si eu de la munca va salut azi. dar pt ca de la prima ora am avut un "zburatacit"care vroia pana in brazilia, am butunat cam o ora. asa ca acum imi drag si eu sufletul, ca e racoare si afara si in birou. ne pregatim sufleteste de targul din week-end de la eforie nord. sper sa fie bine si toata lumea sa fie multumita.
in rest va doresc numai bine si o zi racoroasa.
in rest va doresc numai bine si o zi racoroasa.
mickyta- Senior
- Numarul mesajelor : 579
Localizare : constanta
Data de inscriere : 29/01/2010
Pagina 28 din 30 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30

» Ne bem cafeaua, impreuna!-8
» Ne bem cafeaua impreuna! - 22
» Ne bem cafeaua impreuna ! (31)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (39)
» Ne bem cafeaua impreuna! (1)
» Ne bem cafeaua impreuna! - 22
» Ne bem cafeaua impreuna ! (31)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (39)
» Ne bem cafeaua impreuna! (1)
Pagina 28 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti