Articole din piele
+41
LYNDA
silvisor
julix_2007
SilviaDumitrescu
Ela
danae
MihaelaT
teisoara
danadea
m.m.
RalucaS
mnarcisa
brego
liliana31
myky7robc
chocolate
vlad_c
aisha
diada
amnro
mikilone
ossian
roxana096
Ciubotaru'
europolis
Uca
Ana Maria
bursuk
wintermood
clodi
adelina24
Adriana13
Nicoleta Irimescu
kristadesign
alecu32
Karina33
ioana soare
Admina
maria_covacef
mama4you
phoenix
45 participanți
Pagina 2 din 12
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
phoenix- helper
- Numarul mesajelor : 18
Localizare : constanta
Data de inscriere : 29/12/2009
Re: Articole din piele
Frumoase si bine lucrate! Mie imi place prima mai mult, e mai 'inchegata'!
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
da, depinde cum o vaci si cum vrei sa iasa, aia am vrit eu sa fie mai batoasa pt ca aia care am facut-o pt mine era mai moale, si am pus intaritor si de aia sta mai batoasa, asta am vrit sa iasa mai pufoasa sa zic asa, iar de curand am mai primit ceva informatii si materiale, si tind catre ceva foarte frumos si perfect, dar ........vom vedea.
phoenix- helper
Foarte frumoase gentutele si imi place ca le-ai pus si captuseala! Si mie tot prima imi place cel mai mult ca for. In schimb e super frumoasa culoarea de la cea de-a doua. Si abia astept sa vad ce mai pregatesti!
))
E obligatoriu sa subtiezi marginile pentru cusaturi inainte? Daca de exemplu este o piele mai subtire, potrivita pentru jachete, fuste, pantaloni, mai este nevoie de operatiunea asta? Eu am facut cate ceva din piele, huse de telefin si o betelie de fusta, dar nu am subtiat cusaturile. In schimb a trebuit sa lipesc rezervele ca sa nu stea cracanate pe dinauntru si la colturi am taiat rezervele sa se imbine in "plic". E ok asa? Ce am observat insa e ca se intaresc putin acele rezerve dupa ce le lipesc, nu deranjeaza, dar mi-ar placea sa stiu cum sa fac sa nu mai trebuiasca sa lipesc.

E obligatoriu sa subtiezi marginile pentru cusaturi inainte? Daca de exemplu este o piele mai subtire, potrivita pentru jachete, fuste, pantaloni, mai este nevoie de operatiunea asta? Eu am facut cate ceva din piele, huse de telefin si o betelie de fusta, dar nu am subtiat cusaturile. In schimb a trebuit sa lipesc rezervele ca sa nu stea cracanate pe dinauntru si la colturi am taiat rezervele sa se imbine in "plic". E ok asa? Ce am observat insa e ca se intaresc putin acele rezerve dupa ce le lipesc, nu deranjeaza, dar mi-ar placea sa stiu cum sa fac sa nu mai trebuiasca sa lipesc.
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 44
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
buna, eu nu am subtiat nimic, am cusut pur si simplu fara a mai subtia, dar se poate subtia daca pielea este mai groasa si sa acoperi curatura initiala , subtiata pt a se indoi mai bine , asta se poate face ori cu un bisturiu ori cu o minifreza cu disc de slefuire, acuma nu stiu la ce te referi cand zici " rezerve". daca te referi la marginea cusaturii din interior ,adica pui 2 bucati de piele una peste alta si te apuci de cusut la margine(asta fiind interiorul a ce vrei sa faci) dupa care la exterior sa nu se vada cusatura.... si te referi cumva la marginile alea ale cusaturii din interor? dc de alea este vorba se poate aplica metoda folosita la canapelele de piele, o astfel de cusatura o face o masina cu un anumit program de coasere dar se poate coase si de mana dar practic pe o linie de imbinare intre 2 bucati de piele cosi de 3 ori. nu ma apuc acuma sa explic pt ca e mai complicat, am o husa de piele cusuta astfel si o sa fac cateva poze sa vezi de ce zic.
phoenix- helper
phoenix- helper
si mie imi place tolba si borseta. Daca te ajuta cu ceva poti veni la noi sa subtiezi pielea pe masina de sterfuit. Ar fi un singur inconvenient....suntem in Bucuresti.....dar poate cand mai treci pe la pielorex....cine stie...
pai multumesc de ajutor,dar acuma vad ca la mine apare sa sunt din constanta, de fapt trebuia sa fie bucuresti.o sa modific dc pot. deci la nevoie pot veni pt ca sunt din bucuresti. multumesc .
phoenix- helper
Phoenix, este foarte frumoasa gentuta. Initiala mi se potriveste si mie, probabil imi place mai mult din acest motiv; dar si rosu/ maro arata bine impreuna. 

foarte frumoase, eu nu ma pricep la piele, dar am multa piele, bucati mari, colorate, diverse grosimi, si metalizate, si cu modele stantate...daca va intereseaza..va servesc cu placere, cata doriti...prietenul meu face covoare din ele manual si anumite bucati nu-i trebuiesc, cum sunt cele lacuite, sau cu 2 fete etc..
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Mier 10 Mar 2010, 10:38 pm, editata de 1 ori (Motiv : scos link de la semnatura)
kristadesign : astept sa pui poze
da-mi pe pm preturile

da-mi pe pm preturile

Nicoleta Irimescu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1159
Varsta : 53
Localizare : Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere : 23/07/2009
Buna Krista, si eu as vrea sa vad cateva poze cu tipuri de piele. Eventual daca ai putea sa imi trimiti un pm cu preturi, tipuri de piele si dimensiuni ar fi minunat.
In Constanta se gaseste mai greu piele, sau cel putin nu stiu eu unde sa caut.
Multumesc anticipat

In Constanta se gaseste mai greu piele, sau cel putin nu stiu eu unde sa caut.
Multumesc anticipat

maria_covacef- Junior
-
Numarul mesajelor : 308
Varsta : 41
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 03/06/2009
Krista, si pe mine ma intereseaza! Astept un PM.

Adriana13- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 253
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 12/05/2009
Krista, ai scris in multe subiecte despre trocuri sau vanzare. Eu zic ca e destul. Poti posta la acest subiect creatiile prietenului tau, la altele pe ale tale si in ceea ce priveste vanzarea o poti face la Baz.ar, dar dupa ce implinesti 100 mesaje (valide, nu de spam). Dar nu sufoca forumul cu mesaje publicitare sau fara fond.kristadesign a scris:foarte frumoase, eu nu ma pricep la piele, dar am multa piele, bucati mari, colorate, diverse grosimi, si metalizate, si cu modele stantate...daca va intereseaza..va servesc cu placere, cata doriti...prietenul meu face covoare din ele manual si anumite bucati nu-i trebuiesc, cum sunt cele lacuite, sau cu 2 fete etc..
Phoenix, sunt bestiale gentutele tale
adelina24- Expert
-
Numarul mesajelor : 824
Varsta : 50
Localizare : braila
Data de inscriere : 01/03/2010
Ultima editare efectuata de catre ioana soare in Joi 25 Mar 2010, 2:16 pm, editata de 1 ori (Motiv : editat poze)
linkul deschide niste poze dar sunt mititele si nu prea se vede bine covorul... poate le-ai incarcat cu rezolutie prea mica pe imageshack
intrebare
Buna ziua .. imi puteti spune de unde se pot procura riveti sau nituri.. daca se pot eventual comanda online.. multumiri
wintermood- helper
- Numarul mesajelor : 1
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 04/04/2010
am un suport de ochelari din piele, facut de o amica de-a mea mai demult, poate va place de model, pare simpla, cred ca ar merge mai mica si de telefon
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine], [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine], [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine], [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine], [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Am sa reiau subiectul inceput de Ioana, pe pagina trecuta. Eu vreau mai mura in gura, decat ea.
Ma intereseaza metoda de asmblare a unei genti de piele. La croitorie, se croieste, se prinde in ace, se insaileaza (nu obligatoriu), se coase si se finiseaza. Sau cam asa. Daca o fac din piele nu pot sa o prind in ace, sau sa o insailez (asta stiu deja), dar vreau sa stiu cum le coaseti. De mana, banuiesc, ca asa par. Am ace de piele, pentru masina, dar cred ca unele bucati nu vor incapea, puse in 2-4. Deci ce fac? Gauresc cu o sula (scz.
ca sunt o doamna) si apoi cos in urma acului? Cu ce tip de adeziv se lipeste pielea? Si cum se captuseste o geanta de piele cusuta manual?
Sunt totalmente in ceata... Sunt bune si 1-2-3 linkuri in engleza, macar.
Si curele a incercat cineva, sa faca? Nu am material de lipit pe dos si nici ceara care se da pe margine. Tot aman sa comand din afara, si dornul pentru riveti si ce-mi trebuie pentru curele. Se poate fara?
P.s. Krista, tu cu pielea ta, esti de vina.
Multumesc, apropo. Si mi-ai adus aminte... si husa de mobil, vreau.

Ma intereseaza metoda de asmblare a unei genti de piele. La croitorie, se croieste, se prinde in ace, se insaileaza (nu obligatoriu), se coase si se finiseaza. Sau cam asa. Daca o fac din piele nu pot sa o prind in ace, sau sa o insailez (asta stiu deja), dar vreau sa stiu cum le coaseti. De mana, banuiesc, ca asa par. Am ace de piele, pentru masina, dar cred ca unele bucati nu vor incapea, puse in 2-4. Deci ce fac? Gauresc cu o sula (scz.

Si curele a incercat cineva, sa faca? Nu am material de lipit pe dos si nici ceara care se da pe margine. Tot aman sa comand din afara, si dornul pentru riveti si ce-mi trebuie pentru curele. Se poate fara?
P.s. Krista, tu cu pielea ta, esti de vina.

Bine-bine, nu va ingramaditi cu sfaturi.
Nu mai prididesc sa citesc, atatea.
Mi-am facut husa, pana una-alta. E dintr-o piele mai groasa de la Krista. Culoarea e asortata cu telefonul, si trebuia sa o folosesc. Vreau sa-mi mai fac, cateva.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Mi-am facut husa, pana una-alta. E dintr-o piele mai groasa de la Krista. Culoarea e asortata cu telefonul, si trebuia sa o folosesc. Vreau sa-mi mai fac, cateva.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Superba husa Admina ! Felicitari ! 

Nicoleta Irimescu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1159
Varsta : 53
Localizare : Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere : 23/07/2009
felicitari! foarte faina
bursuk- helper
- Numarul mesajelor : 43
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 28/10/2009
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12

» Articole din piele II
» ARTICOLE DIN PIELE III
» Articole din piele IV
» Articole din piele V
» Articole din piele VI
» ARTICOLE DIN PIELE III
» Articole din piele IV
» Articole din piele V
» Articole din piele VI
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti