Pantaloni (Tutorial, cu poze)
+72
MagdaMarin
veruta
hope
crina_grigor
ancush
Maci
Gioconda
mada93
Panea Laura
cld
Marry
cretu_veronica22
canadianca50
andreeazaharcu
monica11
amia
SEWINGMAN
ileana cosanzeana
pisi
alis
madalina78
ciucamona
ana21maria
Uca
valentinadof
maria_c
leonutza69
mady85
gabi1795
SilviaDumitrescu
oananastasa
rossa_bllu
Karina33
pamalia
ema
livia_iri
Mada
noel
Buburuza
RalucaS
Kristina
ciresicca
diana_roxana
Adriana13
aisha
margot
clodi
Tinkerbell
Noemi
oanabijux
kla78
vilcris
livia1981
ariana
diane
mimi_sus2000
ioana soare
lorinaoo1
geany
andreeaX
totolina
zylv
postoleirina
DANIELA.I
tomari
MihaelaT
Dionisia
kindaras
Camy
Admina
Valentina
diada
76 participanți
Pagina 2 din 12
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Pantaloni (Tutorial, cu poze)
Cum sa imbin mai usor bucatile care se impreuneaza intre picioare?.Am incercat sa fac pantaloni si nu mi iese deloc acolo..nici nu am taiat rezervele pentru ca m am gandit sa i fac mai intai ca de proba si daca nu e bine sa pot sa i desfac...Dar chiar si dupa ce tai rezervele cum sa imbin mai usor acolo?E vorba despre pantaloni fara slit in fata ci cu fermoar pe partea stanga
andreeaX- Junior
-
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 13/02/2009
Andreea, eu cred ca zici de cum prinzi intre picioare pe picior cum ar veni, nu? daca e asa, eu ii fixez la mijloc, cusatura fata cu spate si trag de-acolo pana jos la tiv. Apoi ma intorc iar la mijloc si trag si celalalt crac. Nu stiu daca am inteles intrebarea... 

si pantalonii mei de mai sus sunt tot cu fermoar pe partea stanga, dar eu i-am cusut la mana, deci mi-a fost mai usor ca am cusut cu grija si incet, la masina nici mie nu imi ies perfect, eu cos mai intai cusaturile care vin in sus (unde ar fi trebuit sa vina fermoarul, in fata), apoi pe picior in jos dintre picioare. mai sunt care coase bagand cracul in celalalt crac, dar mie nu imi iese.
totolina- Junior
- Numarul mesajelor : 381
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009

Ps: ma refeream la cusatura care incepe de la buric,trece printre picioare si se termina deasupra fundului,altfel nu stiu cum sa fiu explicita

andreeaX- Junior
-
andreeaX a scris: Ps: ma refeream la cusatura care incepe de la buric,trece printre picioare si se termina deasupra fundului,altfel nu stiu cum sa fiu explicita
pai aia e cea mai simpla cusatura. Croiesti, surfilezi partile (eu asa fac) si apoi cosi acolo J sa zicem, aia e prima cusatura. Eu o fac a doua dupa ce prind lateralele, dar poti s-o faci prima, chiar nu inteleg de ce sa nu mearga usor. Poti s-o fixezi in ace de cand croiesti, le cosi si pe urma surfilezi. Vezi cum iti vine mai usor tie.
mult spor
eu inchei lateralele...fac craci sa zic asa,apoi bag cracul unul intr-altul (dar ai grija sa bata fata la fata si dos la dos dupa cusatura),insaileizi daca vrei si cosi pe rotund...,asa am facut eu cand am facut pantaloni
Mie mi se pare chiar dificila
.Voi incerca asa cum ati spus voi,sa pun cracii unul in altul.Dupa instructiunile burda cusatura dintre picioare se executa ultima,una in continuarea celeilalte.Va anunt daca imi iese.Si va multumesc 

andreeaX- Junior
-
Andreea, asa cum explica Geany fac si eu. Atentie sa bagi cracul unul in altul, dar fata pe fata si sa ai dosuri unde cosi. Deci un crac sa fie intors pe dos(ai fata la interior), apoi pe celalalt il introduci in primul, normal(pe fata) si se va uni fata materialului cu fata si apoi potrivesti partea din fata de la unul, la partea din fata a celuilalt. Cosi eventual scotand partea de jos de plastic de la masina(cu brat liber ca pt maneci), sa-ti fie mai usor sa cosi circular(aproximativ). Bafta!
Pantalonii mei, facuti de-a lungul timpului; nu prea sunt punctul meu forte, trebuie sa recunosc, dar macar am incercat.
Bermude din in:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pantaloni din satin, am folosit ambele parti, si fata si dosul, una fiind lucioasa si cealalta pufoasa, gen piersica:
Pantaloni 7/8 dintr-un material tzeapan, dar subtire. Nu prea practici deoarce se sifoneaza dar mi-a placut mult culoarea si modelul:
Bermudele cu care ma tot laud, de muuult timp, in sfarsit terminate. Problema e ca-mi sunt cam mici in talie si n-am sa le port pana nu mai dau jos 2-3 kg. Sper sa nu le tin pana la toamna
tot asteptand sa slabesc...
Sunt din catifea, de la bunica mea, cred ca are aproape 50 de ani, materialul. Am pus o vipusca de piele, maro lucios, ca sa-i mai poavazez, putin.
Bermude din in:
Pantaloni din satin, am folosit ambele parti, si fata si dosul, una fiind lucioasa si cealalta pufoasa, gen piersica:
Pantaloni 7/8 dintr-un material tzeapan, dar subtire. Nu prea practici deoarce se sifoneaza dar mi-a placut mult culoarea si modelul:
Bermudele cu care ma tot laud, de muuult timp, in sfarsit terminate. Problema e ca-mi sunt cam mici in talie si n-am sa le port pana nu mai dau jos 2-3 kg. Sper sa nu le tin pana la toamna

Sunt din catifea, de la bunica mea, cred ca are aproape 50 de ani, materialul. Am pus o vipusca de piele, maro lucios, ca sa-i mai poavazez, putin.
Ultima editare efectuata de catre Admina in Dum 22 Mar 2009, 8:46 am, editata de 1 ori
sunt superbe creatiile tale
,dar cat de mici sunt in talie,daca ai si bluza in pantalon??....felicitari

Admina eu zic ca te pricepi si la pantaloni foarte bine
Bermudele din catifea sunt cele dupa tiparul pt minione? Mie mi se pare ca-ti vin foarte bine, dar tu stii cum te simti cu ele. Si vipusca aia de piele e tare de efect 

ma impusc
am scris o gramada si a venit copilul si mi-a facut varza. Ma duc sa
ceva si revin

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
nu mai fi asa modesta ca sincer, faci niste lucruri minunate de la haine pana la dulciuri.

nu mai fi asa modesta ca sincer, faci niste lucruri minunate de la haine pana la dulciuri.

of, incerc sa fiu cat de cat coerenta la ora asta
Admina, imi plac foarte mult pantalonii facuti de tine, ai ceva experienta si tu in facut pantaloni, mi-ai facut o surpriza, uitasem cate perechi ai facut si tu
Asa ca de-acum te pricepi foarte bine si la asta!
in mesajul sters ziceam cum cos eu pantalonii pe faze
dupa ce ii croiesc ii surfilez, apoi cusut buzunare, pense, pus fermoar, dupa care cusut turul si J din fata, continui cu lateralele la care musai spatele pantalonului e pe transportator (adica o data ii cosi de la betelie la tiv si celalalt crac de la tiv la betelie - si asa nu ai surpriza sa ti se suceasca pe picior), apoi intre picioare, pun gaicutele pentru curea, pun betelia fata pe dos ca atunci cand o intorc tighelesc final, prind final gaicutele, fac tiv si gata! sper ca nu am uitat ceva... desi cred ca chestia asta am zis-o si la inceput de topic
:pace:

Admina, imi plac foarte mult pantalonii facuti de tine, ai ceva experienta si tu in facut pantaloni, mi-ai facut o surpriza, uitasem cate perechi ai facut si tu

in mesajul sters ziceam cum cos eu pantalonii pe faze

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Geany, asa e cu topul de jersey, si aveam si dres pe sub pantaloni(din cel cu multi deni). Dar am tras greu fermoarul si asa imi dau seama; nu-mi place sa crape ceva pe mine, cu sa fara bluza, tot ma incomodeaza in talie.
Lorina, sunt bermudele masura 17. Vreau sa-ti zic ca ieseu bine si la lungime, daca faceam cum propuneau ei la tiv(nu am putut coase din cauza vipustii). Uite modelul AICI Sunt exact la fel ca si marimile normale, doar ca mai scurte, mai bune pt minione. Si eu stiam ca-mi e mica(la pantaloni) masura cea mai mica, adica 34 sau 17 dar tot m-am dat silfida si n-am tinut cont. Acum vedem cand ii port...
Mihaela, frumos spus
Eu ma plang ca nu incap in pantaloni si tu zici ca ma pricep la dulciuri
Ai pus punctul pe I. Trebuie sa mai tai din dulciuri ca sa incap in pantaloni...
Diada, am retinut faza cu, coaserea lateralelor cu partea din spate a pantalonului, pe transportor. Eu ii coseam cum nimeream, si cred ca mi se sucesc si mie...
ne vedem la Fitness si cure de slabire, ca m-am deprimat 
Lorina, sunt bermudele masura 17. Vreau sa-ti zic ca ieseu bine si la lungime, daca faceam cum propuneau ei la tiv(nu am putut coase din cauza vipustii). Uite modelul AICI Sunt exact la fel ca si marimile normale, doar ca mai scurte, mai bune pt minione. Si eu stiam ca-mi e mica(la pantaloni) masura cea mai mica, adica 34 sau 17 dar tot m-am dat silfida si n-am tinut cont. Acum vedem cand ii port...
Mihaela, frumos spus

Diada, am retinut faza cu, coaserea lateralelor cu partea din spate a pantalonului, pe transportor. Eu ii coseam cum nimeream, si cred ca mi se sucesc si mie...

admina,daca vrei bataie,numai sa ai tupeu sa dai pe la cure de slabire.lasa-ne pe noi astea mai solide,si tu treci mai des pe la bucatarie(sa mananci,ca de preparat am vazut ca prepari bine)
catifeaua se lasa.daca spui ca este catifea veche,sigur se lasa la purtat

zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
asa e...eu am avut o pereche de pantaloni de catifea si se asezau foarte frumos pe mine,,,dar numai dupa spalat,,,dupa aceea stateau ca pe gard,,,dupa o purtare urma un spalat :laugh: (doar usor)zylv ...catifeaua se lasa.daca spui ca este catifea veche,sigur se lasa la purtat
Ce frumoase sunt bermudele din in! Toti sunt foarte frumosi, dar bermudele sunt preferatele mele!
Si toti iti vin ca turnati, nu vad unde strang, dar daca zici tu
O seara frumoasa,

O seara frumoasa,

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Data de inscriere : 24/02/2009
admina ma inebunesti,credeam ca nu ai lucrat pantaloni,dar vad ca esti experta si tu.foarte frumosi si iti vin foarte bine.spersa incerc si eu intr-o zi.
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Am mai terminat o pereche de pantaloni de vara. Materialul folosit e un in cu picatele. Tiparul e unul scos de mine dupa alta pereche de pantaloni. Nu am apucat sa-i calc insa, poza am facut-o imediat ce i-am terminat.Uitati ce a iesit:
postoleirina- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 100
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 12/02/2009
sunt frumosi dar,
nu stiu stau putin cam ciudat in fata sau poate am eu fixurile mele...nu le poti face ceva?

Irina, imi plac pantalonii, pt unii scosi dupa alta pereche, sunt super, mai ales ca au slit in fata, betelie si gaici. Probabil ca stau asa in fata, de la cele 4 pense(cred ca le-ai calcat dupa coasere); incearca sa-i calci si cred ca se rezolva.
oricum ar fi, arata bine.poate este de vina si pozitia in care a pozat.bravo,si la cat mai multi pantaloni
zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Multumesc fetelor de aprecieri. Intr-adevar nu i-am calcat deloc...o sa se aseze mai bine dupa probabil. E si pozitia in care stau dar si pensele din fata.
postoleirina- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 100
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 12/02/2009
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12

» Pantaloni de dama sau barbatesti - 2
» Hainute pentru copiii nostri (2)
» Cum punem rejansa la o perdea? - Tutorial cu poze
» Tutorial pantalonasi dublati copii (cu poze)
» Discutii despre revista Burda
» Hainute pentru copiii nostri (2)
» Cum punem rejansa la o perdea? - Tutorial cu poze
» Tutorial pantalonasi dublati copii (cu poze)
» Discutii despre revista Burda
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)