Bijuterii din fimo - II
+38
kitty_1973
Lucia.BlueFlower
JENI
sandy
cryna
Aditza
GIO Studio
gabbriela
waby
angells
ANYTHA
Cristale
dandana
maria_covacef
RoxanaL
diada
vilcris
costi_iacob
Giobsy
chira
aisha
ADArt
SilviaDumitrescu
marilyn
Adeana
ruxypixy
AlinaJ.Bijoux
andy
innana
loremunteanu
67dana
andrea.z style
IrinaH
icabica
Day
firimitura
SemyazaAngel
Admina
42 participanți
Pagina 3 din 12
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Bijuterii din fimo - II
Aha, ok.
IrinaH- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 215
Varsta : 39
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 18/10/2009
stiti cumva daca fimo se coace in cuptorul electric? as vrea sa imi cumpar unul pt ca nu am aragaz
innana- helper
- Numarul mesajelor : 87
Varsta : 38
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 29/09/2009
eu am inteles ca temperatura de pe ambalaj, e chiar pentru cuptorul electric, daca folosesti aragazul trebuie sa lasi doar 5 minute la foc potrivit. Eu nu coc propriu-zis cerceii, pur si simplu incalzesc bine cuptorul aragazului, inchid focul, introduc incarcatura, o las 5-10 minute in interior cu usa inchisa si apoi mai las mai mult cu usa intredeschisa. e mai sigur... pentru mine.
IrinaH- Ucenic
-
perfect. ma si duc sa imi iau 

innana- helper
Da, sunt frumoase.
Acela e Fimo transparent?
Acela e Fimo transparent?
Ultima editare efectuata de catre IrinaH in Lun 26 Oct 2009, 9:15 am, editata de 1 ori
IrinaH- Ucenic
-
prima pereche imi place in mod special. sunt foarte frumoase cane-urile
innana- helper
da..e fimo transparent....in realitate nu pare asa galbui..dar in poza...mai am mai multi cercei cu millefiori...dar e greu sa fac poze si..pe vremea asta..si lumina naturala in casa e slaba...nu e propice pentru poze
Poti sa-mi spui de unde l-ai cumparat?
IrinaH- Ucenic
-
F. frumoase bijuterici!!! Imi plac aproape toate. De ceva timp am inceput si eu sa lucrez cu fimo si chiar imi place!!! Pana acum un an de zile nici nu stiam ca exista asa ceva. Pana acum nu am facut prea multe bijuterici din fimo, dar cele realizate imi plac si eu zic ca sunt reusite!!!! Poate am sa pun si poze pe aici!!!! 

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
pai sa pui sa te admiram si noi 

innana- helper
Mai chochetez si eu dun cand in cand cu fimo, atunci cand ma satur de margelele mele de nisip. O sa caut sa pun si eu cateva poze pentru critica. Constructiva, sper 

IrinaH, nu gasesti fimo transparent? sau alb transparent? se gaseste peste tot...la simosop.ro sau la celelate magazine...vezi sectiunea de unde ne aprovizionam...sau e o perioada in care nu se gaseste?...eu nu am avut probleme la achizitionarea lui.
Ma uit acum la simoshop, dar nu vad la sectiunea lor FIMO decat din astea tip pastila, adica solide. Daca ai gasit tu la ei imi poti da un link direct catre produs?
IrinaH- Ucenic
-
Merci.
Dar eu credeam ca fimo transparent e doar acela lichid.
Dar eu credeam ca fimo transparent e doar acela lichid.
IrinaH- Ucenic
-
Irina faci o mica confuzie. Fimo lichid e transparent intadevar dar nu-l poti folosi la cane sau la constructia bijuteriei.
Fimo "transparent" este solid are codul 014, si are aspect alb. Devine transparent/ translucid, doar folosit ca si feliute foarte foarte subtiri. Cu cat este mai gros materialul cu atat devine mai opac, da o vaga impresie de transparenta.
Mai exista si in alte culori : albastru, rosu, galben, potocaliu, albastru, mov. Tot asa ca si cel transparent folosit mai grosut au doar o tenta de transparenta, nu este "culoare bruta". Se pot scoate niste efecte superbe folosind in amestec fimo soft si transparent
Fimo "transparent" este solid are codul 014, si are aspect alb. Devine transparent/ translucid, doar folosit ca si feliute foarte foarte subtiri. Cu cat este mai gros materialul cu atat devine mai opac, da o vaga impresie de transparenta.
Mai exista si in alte culori : albastru, rosu, galben, potocaliu, albastru, mov. Tot asa ca si cel transparent folosit mai grosut au doar o tenta de transparenta, nu este "culoare bruta". Se pot scoate niste efecte superbe folosind in amestec fimo soft si transparent

andrea.z style- Ucenic
- Numarul mesajelor : 243
Localizare : arad
Data de inscriere : 12/10/2009
Aha, m-ai lamurit cumva, dar atunci fimo lichid la ce se foloseste in mod special? Doar in mulaje?
IrinaH- Ucenic
-
Apropo, andrea.z..am vazut ca faci niste minunatii din fimo,si in combinatie cu sarma..felicitari...e o mare arta...am totusi o intrebare...ce produs pentru lacuire folosesti? Eu folosesc un EberhardFaber...e singurul pe care l-am avut...dar nu as putea spune ca sunt multumita la maxim. Piesele ies dupa lacuire putin valurite, desi eu dau lacul in strat subtire si uniform...daca dau mai gros ies mai inestetice. Si in plus..oricat s-ar usca lacul...piesele se lipesc putin unele de altele mai ales...Asa trebuie sa fie sau...e o alta solutie mai estetica si practica?
Andreea.z, imi poti spune cum faci arcurile astea ? Le cumperi gata si le incolacesti sau rasucesti tu sarma bruta?
Dar acest medalion cum a fost realizat? Se folosesc tot caneuri?
Dar acest medalion cum a fost realizat? Se folosesc tot caneuri?
IrinaH- Ucenic
-
si eu am lac de la Eberhard si nu prea sunt multumita de el, nu da un luciu frumosandy a scris:Apropo, andrea.z..am vazut ca faci niste minunatii din fimo,si in combinatie cu sarma..felicitari...e o mare arta...am totusi o intrebare...ce produs pentru lacuire folosesti? Eu folosesc un EberhardFaber...e singurul pe care l-am avut...dar nu as putea spune ca sunt multumita la maxim. Piesele ies dupa lacuire putin valurite, desi eu dau lacul in strat subtire si uniform...daca dau mai gros ies mai inestetice. Si in plus..oricat s-ar usca lacul...piesele se lipesc putin unele de altele mai ales...Asa trebuie sa fie sau...e o alta solutie mai estetica si practica?
innana- helper
tot asa neuniform se usuca? si atunci cine are un lac de care e multumita?
Innana, de care lac de la Eberhard ai? Eu am unul, numarul 003, parca ti-am mai spus, si sunt foarte multumita de el.
Si cred ca m-am prins cum se face medalionul inflorat: se fac caneuri cu flori, se taie felii si se lipesc pe o alta foaie. apoi se taie forme in mod relativ aleatoriu, astfel incat se intre in forma doar parti din flori, nu intregi. E corect? Voi incerca asa.
Aici am gasit ceva asemanator.
Si cred ca m-am prins cum se face medalionul inflorat: se fac caneuri cu flori, se taie felii si se lipesc pe o alta foaie. apoi se taie forme in mod relativ aleatoriu, astfel incat se intre in forma doar parti din flori, nu intregi. E corect? Voi incerca asa.
Aici am gasit ceva asemanator.
IrinaH- Ucenic
-
innana- helper
si eu tot din ala am si nu prea imi place...dar nici nu am termen de comparatie..de aia va intreb..poate voi ati folosit mai multe tipuri
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12

» Bijuterii din fimo IV
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Bijuterii din fimo XXI
» Bijuterii din fimo XIV
» Bijuterii din fimo
» Bijuterii din fimo XXI
» Bijuterii din fimo XIV
» Bijuterii din fimo
Pagina 3 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)