Bijuterii din fimo IX
+45
RamonaM
Adelaida
happy accesories
mischelle35
anamariacimpoieru
ladybug
olympia
ionela stefan
anghelrox
mangokiwi
icabica
AlinaJ.Bijoux
nony
adadebu
Aghata
bibitu
anca viragh
rivka
Zuri
andrabijoux
greenscarf
Eliana
Andreea91
Made by Ank
darkpoke
mykya
Dodo-pui
GIO Studio
Andata
Mirelablj
firicel
stoy
LadyA
gabi34_cat
margelutamea
betymi72
Carmen's
Day
Lucia.BlueFlower
nanavulpe
elyere
firimitura
Aditza
Dragonfly
ppisic
49 participanți
Pagina 1 din 13
Pagina 1 din 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Bijuterii din fimo IX
Capitole anterioare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Re: Bijuterii din fimo IX
am fost sincera,atata tot
o zi faina !
o zi faina !
Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Localizare : brasov
Data de inscriere : 16/03/2010
Merci, Dragonfly! Eu cand mi-am luat masina de paste (la super-pret caci dupa ce am dat comanada a scris cineva ca o pot lua din Real
) am tinut-o juma de an neatinsa de frica sa nu stric fimo. Imi era teama ca ma las pagubasa repede daca nu-mi iese asa ca amanam momentul. Pana cand am zis: stop. Si m-am apucat. Spre surprinderea mea, mi-a iesit. Era o floricica super-simpla dar eram atat de mandra
Mai incearca, o sa-ti iasa!
Laguna mea:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Altele:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] swirl-ul nu imi iese nici mie cu geamul, le fac in mana
Spor!

Laguna mea:
Altele:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] swirl-ul nu imi iese nici mie cu geamul, le fac in mana

Spor!
tare frumoase aditza. imi place mult laguna, si swirlul ti-a iesit super. cum dai gaurile?ca mi se par aproape perfecte.
aditza,super swirl-ul
elyere- helper
- Numarul mesajelor : 65
Localizare : jud.vaslui
Data de inscriere : 17/09/2010
Dragonfly - eu tin sa-ti multumesc pentru apreciere. Mie mi s-au parut tare faine criticile tale si faptul ca esti sincera face mai mult decat orice lauda.

nanavulpe- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 189
Localizare : Craiova, Romania
Data de inscriere : 25/08/2010
vai de mine,vai de mineeeee [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] nu stiu ce fetisoare sa mai aleg ca sa-ti arat cat de mult imi place laguna ta

E GENIALA !!

_____
nana

Dragonfly- Maestru
-
Bravo,Aditza!Frumoasa foc laguna ta!Sa nu o vinzi,pastreaz-o pentru tine,e prea misto!
Eu iar am lene de postat,dar gasiti pe blog noutaturile...
Eu iar am lene de postat,dar gasiti pe blog noutaturile...
Dragonfly- Maestru
-
Scuze de intarziere, acum am ajuns de la munca!
Moaaaamaaaaa ce de laude
Va multumesc din suflet!
Firimitura desi imi este greu, le las sa se raceasca - defapt toate margelutele le las putin pana sa le dau gauri.
Nu, nu dau la nimeni laguna. Am salivat destul dupa cea a lui Dragonfly - da, tu esti de vina
Este facuta pe cand ma chinuiam la cerceii de la provocarea 1 dar a fost mai greu la pozat
cat a trecut de atunci.
Lucia si mie imi plac macii mult - desi prietenul meu nu e chip sa zica si el macar o data ca seamana a maci
Va multumesc inca o data si va pupacesc!
Moaaaamaaaaa ce de laude

Firimitura desi imi este greu, le las sa se raceasca - defapt toate margelutele le las putin pana sa le dau gauri.
Nu, nu dau la nimeni laguna. Am salivat destul dupa cea a lui Dragonfly - da, tu esti de vina

Lucia si mie imi plac macii mult - desi prietenul meu nu e chip sa zica si el macar o data ca seamana a maci

Va multumesc inca o data si va pupacesc!
ptr.Day-am 2 intrebari,sper sa nu te superi pe mine:lucrezi de mult cu fimo?si cam cat timp iti ia sa faci asemenea minunatii?iti admir talentul si ceea ce creezi iar cand vad aceste lucruri superbe pe care le faceti voi toate de altfel,imi vine sa renunt........

elyere- helper
Dragonfly- Maestru
-
Aditza suuuuper laguna. Cred ca libelula si Day au gasit mai multe cuvinte decat voi gasi eu vre-o data pentru a o lauda.
Trebuie neaparat sa mai facem o tura de Mokume Gane.
Si macii tai arata a maci, asa ca nu te lua dupa prietenul tau.

Trebuie neaparat sa mai facem o tura de Mokume Gane.
Si macii tai arata a maci, asa ca nu te lua dupa prietenul tau.
Multumesc, Carmen! Ma bucur ca va place
De obicei ma sustine in ceea ce fac dar la maci...nu ii vede
Dar n-as zice nu

De obicei ma sustine in ceea ce fac dar la maci...nu ii vede

Ce m-am mai chinuit atunci...Trebuie neaparat sa mai facem o tura de Mokume Gane.

@Elyere.Lucrez cu Fimo de trei ani si cam o luna,dar nu asta e cheia.Cheia e sa iti placa ceea ce faci si sa vrei mai mult.Eu inca invat,inca nu sunt multumita mereu,boala grea,ce mai...Despre timpul pe care il aloc....greu de spus.Depinde de tehnica,intre 3 si 6 ore pentru fiecare set.Asta incepand cu modelajul,coptul,lacuitul si montajul.Iti dai seama ca astea sunt temporizari aproximative....
Sa nu te impinga Micky Mouse sa renunti,ca ai mana buna si poti!
Sa nu te impinga Micky Mouse sa renunti,ca ai mana buna si poti!
esti draguta dar nu ma supraestimez,deocamdata nu prea pot sa experimentez cat as vrea-un bebe d un an si o scolarita cls.1-oricum multumesc ptr incurajari si....spor la lucru;sunt superbe seturile tale

elyere- helper
Day, am intrat pe blogul tau si am vazut setul cu frisca. Moamaaaaa
mi-a picat fata cand l-am vazut. Ai mai facut tu un set asemanator, albastru...
Este bestial. Mi-ar placea si mie sa incerc tehnica asta. Ai explicat tu mai demult cum se face, spuneai atunci ca te folosesti de niste scobitori, daca imi aduc bine aminte, dar mi se par cam subtiri, nu raman semne in material?

mi-a picat fata cand l-am vazut. Ai mai facut tu un set asemanator, albastru...
Este bestial. Mi-ar placea si mie sa incerc tehnica asta. Ai explicat tu mai demult cum se face, spuneai atunci ca te folosesti de niste scobitori, daca imi aduc bine aminte, dar mi se par cam subtiri, nu raman semne in material?
Merg,Bety!Dar fa ceva cu pozele,ca sigur arata mai bine pe viu decat in imagini!Hihihi,m-am gasit tocmai eu sa spun asta!
@Lucia.Lucrezi cu scobitorile pe dosul foii de fimo,doar cat sa prinzi ca intr-o penseta centrul,apoi intorci fimo si lucrezi spiralarea direct pe fata.Incearca,cel mai rau lucru care se poate intampla e sa ajunga o biluta,ca transferurile mele de la provocare
Despre asta vorbim aici
@Lucia.Lucrezi cu scobitorile pe dosul foii de fimo,doar cat sa prinzi ca intr-o penseta centrul,apoi intorci fimo si lucrezi spiralarea direct pe fata.Incearca,cel mai rau lucru care se poate intampla e sa ajunga o biluta,ca transferurile mele de la provocare

Despre asta vorbim aici
Day....cireasa de pe tort. Si eu am admirat intens setul de pe blogul tau
Haideti sa ma laud si eu. Am avut o comanda mai ciudata, de 2 pandative care trebuiau sa arate asa
Ce am obtinut eu. M-am ajutat de un push mold, doar cat sa pastrez proportiile, in rest este sculptat manual
Si ursuletii de craciun
Haideti sa ma laud si eu. Am avut o comanda mai ciudata, de 2 pandative care trebuiau sa arate asa
Ce am obtinut eu. M-am ajutat de un push mold, doar cat sa pastrez proportiile, in rest este sculptat manual
Si ursuletii de craciun

Si iata un alt stil pe care nu-l pot lucra....miniaturi.....Super ursuleti de ciocolata,dar la pandante m-ai lasat muta,Carmen!
Ce draguti sunt ursuletii!!!
ps(offtopic): cred ca asta e al 10.000 mesaj din acest topic
ps(offtopic): cred ca asta e al 10.000 mesaj din acest topic

Pagina 1 din 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13

» Bijuterii din fimo
» Bijuterii din fimo XI
» Bijuterii din fimo - VI
» Bijuterii din fimo XV
» Bijuterii din fimo XVI
» Bijuterii din fimo XI
» Bijuterii din fimo - VI
» Bijuterii din fimo XV
» Bijuterii din fimo XVI
Pagina 1 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)