Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2)
+51
europolis
Karina33
angells
danadea
scamutza
dina_dorina
denisia_16
Gabyx
Lali
Camy
Giobsy
Ramonica
carmenush
alinagr
kittygreeneyed
AlinaJ.Bijoux
clodi
geany20062006
ralum
bubu85
feliciagl
Agatha
icabica
Ana Maria
stella
Kristina
teisoara
Aditza
StMihaela
Cristale
smihaelaviorica
aidaalex
rucsy
Ela
geany
veraelyazji
DANIELA.I
marlen372001
diada
Eva
ppisic
MihaelaT
SilviaDumitrescu
Admina
Noemi
ioana soare
maria_covacef
adar
aisha
bijouxdemonange
Armeana
55 participanți
Pagina 2 din 12
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2)
Mihaela, imi place mult si geanta asta. Culorile sunt combinate foarte fain. Felicitari!
Ppisic, ca de obicei, reusita creatie! Vad ca te-ai pus pe crosetat. Felicitari si pt castigarea concursului!
Ppisic, ca de obicei, reusita creatie! Vad ca te-ai pus pe crosetat. Felicitari si pt castigarea concursului!
Bijoux, multumesc mult!
Aisha, multumesc
Da, se pare ca m-am molipsit de un nou virus: crosetatul
Am descoperit ca merge sa crosetez si seara , cu margelitul e mai greu, prefer sa lucrez la lumina zilei (in special cu margelute mici) si atunci timpul e cam limitat 

Aisha, multumesc

Multumesc!
Diana, e foarte frumoasa si imi place mult ca ai facut-o in doua culori.Felicitari!
Diana, e foarte frumoasa si imi place mult ca ai facut-o in doua culori.Felicitari!

Maria, Mihaela, Ppisic, felicitari! Sunt superbe creatiile voastre! 

Eva- Senior
- Numarul mesajelor : 552
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 12/01/2009
Ppisic foarte frumoasa gentuta si super interesant efectul dat de inversarea culorilor!
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Mihaela, Ppisic, sunteti extraordinare! lucrati minunat, foarte, foarte frumoase gentutele!

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Ca e mult prea frumos modelul de geanta. Mi-a placut de prima data cand l-a postat ppisic. As incerca sa-mi fac si eu una...
Ca e mult prea frumos modelul de geanta. Mi-a placut de prima data cand l-a postat ppisic. As incerca sa-mi fac si eu una...
manere ??
dragelor, fetelor, gentile sunt minunate si am si eu mai multe proiecte. m-am oprit insa la manere. Stie cineva de unde luam manere de bambus? eu am mai intrebat pe la mercerii si nimeni nu mai aduce.
Astept orice sugestie. mersi !
Marlen
Astept orice sugestie. mersi !
Marlen
marlen372001- Senior
-
Numarul mesajelor : 750
Varsta : 57
Data de inscriere : 07/09/2009
Sar'na!
Aisha, eu am lucrat cu Rosa(acril) si croseta nr. 3 si am inceput cu 6 ochiuri de lant. Si l-a partea patrata eu m-am mai dus cu inca un rand pe cele patru laturi.
Sa ai mult spor!
Aisha, eu am lucrat cu Rosa(acril) si croseta nr. 3 si am inceput cu 6 ochiuri de lant. Si l-a partea patrata eu m-am mai dus cu inca un rand pe cele patru laturi.
Sa ai mult spor!

Am lucrat si eu o geanta, dar am epuizat manerele pe care le aveam.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
In afara de manere voiam sa va intreb daca ati vazut pe vreundeva fire VOLGA (astea sunt sculuri de bumbac de Talmaciu).
Astept raspuns.
Spor la treaba, fete harnice !
Marlen
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
In afara de manere voiam sa va intreb daca ati vazut pe vreundeva fire VOLGA (astea sunt sculuri de bumbac de Talmaciu).
Astept raspuns.
Spor la treaba, fete harnice !
Marlen
marlen372001- Senior
-
Mihaela, multumesc. Rosa e fir de la Coats?
Ppisic, tu ce fir & croseta imi recomanzi? Am intrebat-o intai pe Mihaela pt ca noi, in Ro, avem acces cam la aceeasi gama de fire, pe cand tu, afara, cred ca ai multe mai multe variante.
Marlen, reusita geanta. Dar nu pare intarita si captusita. Sau doar asa imi pare mie?
Ppisic, tu ce fir & croseta imi recomanzi? Am intrebat-o intai pe Mihaela pt ca noi, in Ro, avem acces cam la aceeasi gama de fire, pe cand tu, afara, cred ca ai multe mai multe variante.
Marlen, reusita geanta. Dar nu pare intarita si captusita. Sau doar asa imi pare mie?
Poza e facuta inainte de a-i pune balenele pe lateral si captuseala. A trebuit sa ma gandesc putin cum s-o fixez ca sa nu-i afectez forma ei din lucru.
Acum arata OK. Are tot ce-i trebuie.
Acum arata OK. Are tot ce-i trebuie.
marlen372001- Senior
-
Marlen ai putea sa pui poze si cu ea gata? Sunt convinsa ca are un cu totul alt aspect decat asa neterminata. Si sa ma dumiresc si eu care-i treaba cu balenele 

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Data de inscriere : 24/02/2009
Marlen ,firul VOLGA de care spui ,la noi se gasea(sunt de la sibiu),pot sa intreb si iti voi da un raspuns.daca vrei?
da, maistra, sigur ca vreau.
problema e cu aici la bucuresti nu se gaseste deloc. aveam o toneta in piata sudului si aceasta s-a desfiintat (cica modernizeaza piata!!).
e un fir foarte bun si de andrele si de crochet. poti intreba daca stiu de vreun depozit aici ?
intre timp, nu ma uiti si pe mine cu explicatia impartirii ochiurilor ?
te pup si spor la treaba,
Marlen
problema e cu aici la bucuresti nu se gaseste deloc. aveam o toneta in piata sudului si aceasta s-a desfiintat (cica modernizeaza piata!!).
e un fir foarte bun si de andrele si de crochet. poti intreba daca stiu de vreun depozit aici ?
intre timp, nu ma uiti si pe mine cu explicatia impartirii ochiurilor ?
te pup si spor la treaba,
Marlen
marlen372001- Senior
-
Aisha, sincer, nu stiu sa-ti spun si nu mai am niciun scul intreg in casa sa ma uit pe eticheta. In orasul asta al meu cam asta gasesc pe ste tot(acril si alpin) si mai iau cand gasesc la second. Chiar zilele trecute am gasit 3 sculuri cu un fir foarte interesant, scrie pe el WSG EXCUSIV GARNE NUVOLA, 24m, 80%baumwolle, 20% acetat. Mi-a placut mult si la 1 leu bucata era pacat sa nu iau.Pacat ca nu avea mai multe, dar le gasesc eu o intrebuintare
Marlen, e foarte draguta! Astept sa vad si noua poza.

Marlen, e foarte draguta! Astept sa vad si noua poza.
Buna ,fetelor, sint super frumoase creatiile voastre,
Credeti ca ma puteti invata si pe mine sa crosetez? Imi doresc foarte mult sa crosetez.
Am gasit pe net citeva indicatii,dar sint in lb.engleza si imi este cam greu sa inteleg procedeul de crosetare.Ajutati-ma va rog!Mersi mult.

Credeti ca ma puteti invata si pe mine sa crosetez? Imi doresc foarte mult sa crosetez.
Am gasit pe net citeva indicatii,dar sint in lb.engleza si imi este cam greu sa inteleg procedeul de crosetare.Ajutati-ma va rog!Mersi mult.

veraelyazji- helper
-
Numarul mesajelor : 47
Varsta : 48
Localizare : Gaza-Palestina
Data de inscriere : 07/10/2009
Bine ai venit!veraelyazji a scris:Buna ,fetelor, sint super frumoase creatiile voastre,![]()
Am gasit pe net citeva indicatii,dar sint in lb.engleza si imi este cam greu sa inteleg procedeul de crosetare.Ajutati-ma va rog!Mersi mult.![]()
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Mersi mult de tot ,voi incerca si eu si sper sa reusesc ca voi.
veraelyazji- helper
-
Numarul mesajelor : 47
Varsta : 48
Localizare : Gaza-Palestina
Data de inscriere : 07/10/2009
MARLENE,voi intreba,daca au aici la noi pot sa-ti iau eu si sa-ti trimit,daca vrei.
Nu-mi aduc aminte despre ce era vorba cu impartitul ochiurilor,aminteste-mi.
Nu-mi aduc aminte despre ce era vorba cu impartitul ochiurilor,aminteste-mi.
Marlen cred ca am gasit manere de bambus, pot sa comand eu dar vine cu transport cam 20 lei/pereche. Sunt in forma de U intors, deci nu cerc. Mi se pare ca am vazut si cerc. Le-as primi cam in 2 sapt daca le comand si platesc
Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
maistra, te rog mult intreaba de fir. aici nu sunt depozite si nici nu stu vreo firma care sa distribuie. sunt numai bobine de angelica si astea nu prea merg si la tricot.
imi poti scrie si e-mail la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - ca sa nu mai incarcam aici cu discutii private...
am postat si eu la proiectele de tricotat o intrebare cum imparti ochiurile exact cand incepi puloverele de la gat. am lucrat ceva dar nu sunt multumita - mi se pare ca se trage catre maneci. deci te rog mult sa-mi spui care e proportia intre ochiurile de la gat : fata/ maneca/ spate, imi poti trimite si pe e-mail.
multumesc de ajutor !
Marlen
imi poti scrie si e-mail la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - ca sa nu mai incarcam aici cu discutii private...
am postat si eu la proiectele de tricotat o intrebare cum imparti ochiurile exact cand incepi puloverele de la gat. am lucrat ceva dar nu sunt multumita - mi se pare ca se trage catre maneci. deci te rog mult sa-mi spui care e proportia intre ochiurile de la gat : fata/ maneca/ spate, imi poti trimite si pe e-mail.
multumesc de ajutor !
Marlen
marlen372001- Senior
-
draga noemi,
iti multumesc mult de ajutor. Da, as vrea si eu vreo 2 perechi in U. Am proiecte o droaie (printre care si o geanta aurie!) si nu merg orice fel de manere la ele.
spune-mi cum sa procedam. poti sa-mi scrii si e-mail : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Ti-as putea trimite si poze cu genti - sau orice altceva modele ai dori.
Cand ma uit pe site-uri afara si vad ce are lumea curaj sa posteze drept modele... ce simple si usor de facut sunt si ce spectaculoase... ma apuca invidia. numai manerele imi lipsesc.
Te pup, Marlen
iti multumesc mult de ajutor. Da, as vrea si eu vreo 2 perechi in U. Am proiecte o droaie (printre care si o geanta aurie!) si nu merg orice fel de manere la ele.
spune-mi cum sa procedam. poti sa-mi scrii si e-mail : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Ti-as putea trimite si poze cu genti - sau orice altceva modele ai dori.
Cand ma uit pe site-uri afara si vad ce are lumea curaj sa posteze drept modele... ce simple si usor de facut sunt si ce spectaculoase... ma apuca invidia. numai manerele imi lipsesc.
Te pup, Marlen
marlen372001- Senior
-
Marlen, noi inca asteptam pozele la geanta terminata 

Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (8)
» Accesorii crosetate-genti, curele, bijuterii (1)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (4)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (6)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (8)
» Accesorii crosetate-genti, curele, bijuterii (1)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (4)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (6)
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)