Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptyAstazi la 8:16 am Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptyJoi 21 Sept 2023, 7:16 am Scris de vlad_mom

» Mobilier homemade (2)
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Despre noi
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptySam 19 Aug 2023, 12:01 am Scris de Valerica48

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Frivolite - cap 7
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:14 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

» programe broderie
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptyDum 18 Iun 2023, 1:25 pm Scris de Joia Mariana

» Lectra Modaris
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2)

+51
europolis
Karina33
angells
danadea
scamutza
dina_dorina
denisia_16
Gabyx
Lali
Camy
Giobsy
Ramonica
carmenush
alinagr
kittygreeneyed
AlinaJ.Bijoux
clodi
geany20062006
ralum
bubu85
feliciagl
Agatha
icabica
Ana Maria
stella
Kristina
teisoara
Aditza
StMihaela
Cristale
smihaelaviorica
aidaalex
rucsy
Ela
geany
veraelyazji
DANIELA.I
marlen372001
diada
Eva
ppisic
MihaelaT
SilviaDumitrescu
Admina
Noemi
ioana soare
maria_covacef
adar
aisha
bijouxdemonange
Armeana
55 participanți

Pagina 11 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 Empty Re: Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2)

Mesaj Scris de angells Dum 20 Dec 2009, 9:25 pm

Ai facut mai multe randuri cu picioruse mici(scurte). Fa un singur rand de petale, un piciorus scurt, unul dublu unul dublu sau triplu, lantisor si apoi invers.
Incearca asa![/quote]

pai am urmat un model de pe yotube...
hai ca incerc si asa ;)
merci kiss
angells
angells
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 229
Varsta : 44
Data de inscriere : 21/11/2009

Sus In jos

Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2) - Pagina 11 Empty Re: Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2)

Mesaj Scris de angells Lun 21 Dec 2009, 12:31 am

sa va arat ultima mea creatie, ca mi-ati dat idei ;)
inainte si dupa, materiale si croseta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
angells
angells
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 229
Data de inscriere : 21/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Ramonica Lun 21 Dec 2009, 4:09 pm

Am mai crosetat o gentuta, cadou de Craciun pentru sora mea.

Am asortat-o cu o pereche de jambiere tricotate.

Ramonica
Ramonica
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 350
Varsta : 40
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 15/11/2009

http://locul-meu-de-joaca.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de AlinaJ.Bijoux Vin 01 Ian 2010, 6:48 pm

Ieu ma pun pe crosetat acum. Maine e ziuna tatalui meu si vreau sa ii crosetez o husa pt. telefon, ca alta idee de cadou nu am. Sper sa imi iasa ca nu am mai facut asa ceva pana acum!!! Am sa pun si poze daca imi iese cim mi-am imaginat-o eu!!! croseta
AlinaJ.Bijoux
AlinaJ.Bijoux
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de dina_dorina Vin 01 Ian 2010, 7:42 pm

Spor a treaba Alina,dar nu e pacat sa lucrezi azi?E sarbatoare mare.
Sa ne arati si noua husa,sigur vei face ceva frumos wink
dina_dorina
dina_dorina
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 392
Varsta : 42
Localizare : Petrosani
Data de inscriere : 24/06/2009

http://tricotajecopii.ucoz.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de AlinaJ.Bijoux Vin 01 Ian 2010, 7:48 pm

Stiu ca e sarbatoare dar, azi mi -a venit ideea, ca m-am tot gandit ce sa ii fav!! ups

Am terminat husa dar, din pacate nu mi-a iesit asa cum mi-am imaginat-o. Mi-a iesit cam stramta si deabea intra telefonul meu in ea!!! Pate am sa-i fac alta canva, ca acum e prea tarziu!!!
AlinaJ.Bijoux
AlinaJ.Bijoux
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Noemi Dum 03 Ian 2010, 8:16 pm

Am facut si eu o aplica crosetata Hello Kitty, care a iesit cam calcata de masina, dar sper urmatoarele exemplare sa iasa mult mai bine. Asta e prima incercare Smile
Noemi
Noemi
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1541
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de marlen372001 Dum 03 Ian 2010, 9:01 pm

arata bine - noemi.

de ce spui ca e calcata de masina ?

acum trebuie sa faci geanta unde o aplici, nu ?

marlen
marlen372001
marlen372001
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 750
Varsta : 57
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 07/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Noemi Dum 03 Ian 2010, 9:34 pm

Da, e un kitty mai amarat Smile) trebuiau obrajorii mai accentuati, nu stiu, parca ii mai lipseste ceva. Cred ca o sa il aplic pe un pulovaras, sau fular. La gentute nu prea ma pricep. Eu nu sunt asa priceputa ca tine Sad
Noemi
Noemi
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1541
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Mar 05 Ian 2010, 10:43 am

Buna ziua la toata lumea, nu am scris pana acum aici, ma interesa mai mult croitoria dar vazand ce realizati voi aici ( doamne unele sunt opere de arta) m-am gandit ca ar fi bine sa ma apuc si eu. Am invatat sa crosetez dupa tutoriale pe care le-am gasit postate de voi si am realizat o poseta pe care va rog sa ma sfatuiti cu ce s-o captusesc si cu ce as putea sa intaresc "cureaua" Nu am fotografiat-o deocamdata ca vreau s-o mai garnisesc cu cate ceva dar va promit ca maine o expun.
Felicitari pentru toate fetele sunteti nemaipomenite.
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de ioana soare Mar 05 Ian 2010, 1:54 pm

In functie de stilul gentii poti sa o captusesti fie cu material din bumbac, din in , fie cu matase, sau captuseala din vascoza, ce vrei tu si iti place. Daca este cu model dantelat prin care se vede atunci e de preferat sa faci captuseala dubla, pentru a avea cusaturile intre cele 2 straturi de captuseala. Daca nu se vede prin partea crosetata atunci nu este nevoie sa o faci dubla, poate fi si simpla. Eu de obicei aplic si intaritura pe captuseala, are tinuta mai buna. Bareta o poti lucra cu latime dubla , pui ceva de intarire in interior - intaritura, panza tare - indoi bareta pe lungime si apoi cosi cat mai putin vizibil. Sau poti sa faci bareta la dimensiunile finale si sa cosi cat mai estetic pe partea ei de dos aceeasi captuseala(cel mai bine si cu intaritura aplicata) pe care ai folosit-o si la corpul gentii.
ioana soare
ioana soare
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3890
Data de inscriere : 24/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Mar 05 Ian 2010, 9:14 pm

Am reusit sa fac poza, nu este prea stralucita. Multumesc Ioana de sfaturi sa sti ca este marisoara geanta, vre'o 45 cm.https://2img.net/h/i926.photobucket.com/albums/ad105/europolis_2009/DSCF3759.jpg
Am postat link-ul ca nu ma pricep sa fac pozele mici si nu se vedea toata
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Mier 06 Ian 2010, 7:09 am

Buna dimineata
Smile cred ca m-am dumirit cum sa atasez poza in formatul potrivit
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de LYNDA Mier 06 Ian 2010, 8:13 am

Buna dimineata,

Superba posetuta!!!

Cum ai facut-o?

Linda
LYNDA
LYNDA
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1096
Varsta : 39
Localizare : ACASA
Data de inscriere : 15/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Mier 06 Ian 2010, 8:24 am

Europolis, ai atasat foarte bine pozele si poseta crosetata este minunata. love Si eu astept ceva explicatii.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Mier 06 Ian 2010, 8:39 am

Este foarte simpla Linda, chinuindu-ma sa invat sa fac floricele am lucrat la una de nu m-am mai oprit si tot lucrand mi-a venit ideea ca pot sa fac un fel de sac de care poarta ficamea si chestia aia rotunda care imi iesise sa fie fundul. dar pentru ca nu stiam cum sa o iau in sus din croseta m-am gandit ca pot lucra de la jumatate sau pe acolo sa iasa o parte mai mare pe care s-o pot transforma in poseta.
Cand am considerat ca este destul de incapatoare (asa sa poti pune si painea cand vi de la servici wink ) am mai lucrat jumate separat dar mai mare sa-i dau lejeritate si am incretit-o, le-am unit cu bridele de jos iar partea de sus e ceea ce mi-a ramas de la cercul lucrat initial pe care am folosit-o drept clapeta. Este facuta in picioruse duble sau asa cred ca se numesc, lucrata cu croseta no. 5 iar firul....nu stiu ce e cred ca un bbc grosut.
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Mier 06 Ian 2010, 8:57 am

Multumesc Admina, am scris mai sus dar nu stiu daca am fost clara sunt un pic cam incepatoare, intentia mea era s-o garnisesc cu flori crem iar in mijlocul florilor sa pun margelute rosii de lemn dar nu am gasit nici-un scul crem sau macar bej in unica mercerie care mai exista la mine in oras asa ca am folosit ce aveam prin casa.
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ioana soare Mier 06 Ian 2010, 9:05 am

Europolis din joaca ta a iesit ceva super! Ai avut o idee tare buna! Flowers
Eu zic sa pui si intaritura la captuseala.
ioana soare
ioana soare
Moderator
Moderator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Mier 06 Ian 2010, 9:16 am

E asta e o problema Ioana, nu ma prea pricep. As vrea sa-i pun fermoar si sa-i fac o dublura perfecta.
Am facut ieri o dublura dintr-o matase crem dar nu mi se pare buna, e prea moale, trebuie ceva mai teapan. Am citit pe aici ca folositi balene dar nu stiu nici sa le folosesc si nici nu cred ca gasesc. Ce fel de intaritura?? Din aceea de se pune la sacouri??
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de LYNDA Mier 06 Ian 2010, 9:44 am

Suupeeer Europolis,

Si mie imi place sa creez mai mult decat sa fac dupa model...

Acum imi crosetez o vestuta... ( alat creatie ) cand e gata am sa va pun poze sa vedeti...

kiss
LYNDA
LYNDA
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1096
Varsta : 39
Localizare : ACASA
Data de inscriere : 15/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de ioana soare Mier 06 Ian 2010, 11:05 am

Eu folosesc intaritura termocolanta, mai subtire sau mai tare in functie de efectul pe care vreau sa il obtin. cand vreau sa capete si un pic de volum pun si un strat de vatelina, dar la tine nu e cazul.
Daca vrei sa stea tare ma gandesc ca ar fi fost bine sa intaresti si partea crosetata inainte sa incretesti. Daca nu merge sa lipesti direct pe partea crosetata ( eu am lipit o data intaritura direct pe partea tricotata a unei genti si a mers foarte bine) poti sa folosesti din cea care se coase sau o panza tare(pe care o bagi mai intai la apa), dar asta inainte de a o increti, pentru a avea si onduleurile tinuta. Si eu as intari si captusi si capacul, pe langa corpul gentii si bareta.
Cu balene nu am incercat.
ioana soare
ioana soare
Moderator
Moderator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de cris_27 Lun 11 Ian 2010, 9:34 am

Fetelor care lucrati gentute,am si eu o gentuta in lucru si as vrea sa ma ajutati cu un sfat ,de fapt mai multe.In primul sa va spun ca gentuta cu pricina e o gentuta "plic",stiti de alea cum se poarta la ocazii.Intrebarea e cu ce sa o captusesc sa stea mai teapana,ar trebui sa-i pun ceva intaritor sau este suficient materialul acela ce se foloseste de obicei la captuseala?Si inca ceva,captuseala si fermoarul trebuie obligatoriu cusute la masina sau as putea si cu mana?Va multumesc anticipat si spor la lucru in continuare ajutor
cris_27
cris_27
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 669
Varsta : 41
Localizare : baia mare
Data de inscriere : 11/08/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Lun 11 Ian 2010, 10:43 am

Am mesterit doua brose de care sunt tare mandra, cromatic vorbind. Smile

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Lun 11 Ian 2010, 12:42 pm

Foarte frumoase Admina si eu sunt fascinata de floricele crosetate dar spune-mi si mie cu ce prinzi ca eu le prind in ac de siguranta.
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ioana soare Lun 11 Ian 2010, 12:57 pm

Admina sunt foarte frumoase brosele si intr-adevar culorile sunt excelente!

Europolis exista ace de brosa de cumparat - se cos sau/si se lipesc de spatele florii.
ioana soare
ioana soare
Moderator
Moderator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 11 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB