Rame foto din lemn decorate manual
+28
kristadesign
valentinadof
Alido81
Valentina
olympia
mnarcisa
aleahim67
Adriana13
tala
ralucahanc
Admina
lorelei
milena
livia_iri
02gaviota
ralum
ioana soare
zylv
duchess
costi_iacob
firimitura
cris69
hobbydeco
diada
MihaelaT
Giobsy
bijouxdemonange
chris
32 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Rame foto din lemn decorate manual
nici tu n-ai somn la ora asta ?
am revenit sa-ti spun adevarul: ideea cu colajele nu este a mea , ci a bunicii mele (care are aproape 85 de ani) si care are cam 4-5 panouri (gen aviziere) inramate si cu sticla peste cu fotografii inca de cand erau copiii ei mici, cu noi, nepotii iar acum si cu stranepoti. Mi s-a facut tare dor de ea ....
am revenit sa-ti spun adevarul: ideea cu colajele nu este a mea , ci a bunicii mele (care are aproape 85 de ani) si care are cam 4-5 panouri (gen aviziere) inramate si cu sticla peste cu fotografii inca de cand erau copiii ei mici, cu noi, nepotii iar acum si cu stranepoti. Mi s-a facut tare dor de ea ....

tala- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 106
Varsta : 44
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 26/01/2010
Aaaa! Stiu si eu genul acela de tablouri cu montaje din fotografii de familie!
Chris, da-mi si mie, te rog, adresa magazinului tau on-line. Mi-as dori mult o rama facuta de tine.
Sunt foarte frumoase cele pe care le-ai prezentat aici.
Valentina- helper
- Numarul mesajelor : 22
Data de inscriere : 25/10/2008
Valentina a scris:
Chris, da-mi si mie, te rog, adresa magazinului tau on-line. Mi-as dori mult o rama facuta de tine.
Sunt foarte frumoase cele pe care le-ai prezentat aici.
Va multumesc tuturor pentru aprecieri, din pacate nu am mai facut nimic nimicut in ultimul timp, pentru ca am inceput serviciul - bebe meu a facut 2 ani, si nu mai apuc sa mesteresc, dar sper sa ma apuc cat de curand, ca am mai adunat ceva materiale.
O sa vad dau PM la fetele care vor sa cumpere materiale pentru a confectiona rame, si eu le-am adunat de pe ici pe colo, de la prietene care mi-au mai luat din diverse magazine.
Va pup , verificati-va mesajele ca nu vreau sa pun aci link-uri sa nu fie reclama.

Scris de chris Astazi la 3:26 pm
ralucahanc a scris:buna. sunt noua venita si fascinata de ramele tale!!!!! daca nu te superi as vrea sa iti fur modul de lucru deoarece am o gramada de oameni dragi la care as vrea sa le daruiesc ceva unic. dar nu am nici o idee de unde as putea sa cumpar vopsele si lac pt a picta ramele. rame am mai vazut si pe la noi, dar vopsele chiar nu stiu de unde si de care sa cumpar. multumesc frumos!
Scuze de intarzierea mare a raspunsului.
Eu pictez cu culori acrilice, de obicei le gasesti la magazinele de hobby sau cele de pictura.
Prima data am gasit la set, si am luat un set ca nu stiam cum se folosesc, dar apoi am inceput sa iau la tub mare, si culorile de genul verde, portocaliu, maro, bleo, etc, le poti obtine din combinatia celor de baza. De asemenea iti trebuie cateva pensulici bune, eu am una cu care vopsesc rama, mai lata, si una cu care pictez mai finesco, f subtire, e foarte important sa ai pensule bune. Acestea trebuie curatate f bine dupa ce pictezi cu acrilice pentru ca acrilicele se usuca foarte repede si nu mai poti sa cureti pensula apoi.
Cat despre lac, exista si lac special pentru dat peste acrilice, dar eu am cumparat de la praktiker lac ecologic kober, si sunt multumita de el.
Ma poti intreba orice si daca pot te ajut .

Scris de chris Astazi la 3:33 pm
tala a scris:Am terminat si eu rama. Imi pare rau ca dupa ce am dat cu vernice s-a inchis culoarea (albastrul acela inchis mie imi place la nebunie) si poate ca am incarcat-o cu prea multe ornamente, dar ce sa fac, eprima mea rama si n-am rezistat tentatiei. Oricum, cred ca sunteti de acord cu mine ca piesa de rezistenta este 'fotomodelul'.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
BRAVO!! SUPER RAMA!!
Hehe, ce ma bucur ca v-am facut pofta sa faceti si voi, eu mereu am chef de asa ceva si nu m-as mai opri...
Pe magazinul de hobby al prietenei mele am pus si eu figurine de lemn cu printese si tot felul de personaje numai bune de pus pe rame.
O sa revin in curand cu rame noi, si daca vreti sa stiti cum le-am facut si de unde am materialele, cu mare drag va spun si va invat

Scris de chris Astazi la 3:40 pm
BRAVO!!
Sunteti tare talentate!
La mine problema principala la inceput a fost tot asta cu materialele, ca imi veneau idei si nu aveam cu ce sa fac, dar in timp am mai adunat cate una alta si acuma am pe ce pune mana...
De multe ori merg prin magazine si vad prostioare, cum e de exemplu albinuta aia si soricelul, si cand le-am vazut, m-am gandit ca ce bine ar sta ele pe niste rame

Si tot asa, si cu restul decoratiunilor...
Cand mergeti prin magazinase, si mai vedeti chestioare mici, prostioare, floricele, sunt tot felul, chinezisme, sa vedeti ce idei va vin

Scris de chris Astazi la 3:48 pm
Mai nou, m-am apucat de fimo, si din fimo se poate face orice cu care va puteti decora ramele...
MihaelaT:
Te rog sa citesti punctul 6 din REGULAMENT! Vad ca nu esti noua pe acest forum...
Aaaaa, ai si posibilitatea de a folosi functia "Citate multiple"
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Lun 10 Mai 2010, 4:10 pm, editata de 1 ori (Motiv : postari fuzionate)
chris- helper
- Numarul mesajelor : 19
Localizare : deva
Data de inscriere : 09/09/2009
Buna fetelor,
Am incercat si eu asta... nu am mai pictat din clasa a 7-a, dar pentru ca vazusem pe net o rama care mi-a placut tare mult - am zis sa incerc si eu.
Iata ce a iesit:
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL
Am incercat si eu asta... nu am mai pictat din clasa a 7-a, dar pentru ca vazusem pe net o rama care mi-a placut tare mult - am zis sa incerc si eu.
Iata ce a iesit:
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL
Alido81- helper
-
Numarul mesajelor : 36
Varsta : 42
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 13/09/2009
felicitari ,sunt unicate
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 47
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Alido, super! Felicitari!
chris- helper
- Numarul mesajelor : 19
Localizare : deva
Data de inscriere : 09/09/2009
Alido81 minunata rama facuta de tine! Iar fotografia....superba...de nota 10. Ai un pufulete superb. Sa-ti traiasca si te bucuri mult timp de el
Foarte frumusele ramele. O rama cu patina de "vechi" a facut vreuna dintre voi?
Avi- helper
- Numarul mesajelor : 50
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/05/2010
Va multumesc frumos fetelor

Alido81- helper
-
Numarul mesajelor : 36
Varsta : 42
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 13/09/2009
rame handmade super
asa de mult imi plac ramele foto personalizate...
abia astept sa primesc si eu asa un cadou:P
abia astept sa primesc si eu asa un cadou:P
Frumos decorate, imi plac.

Steluzza- Senior
-
Numarul mesajelor : 741
Data de inscriere : 17/03/2010
Foarte frumos decorate!
duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3

» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Jucarii homemade
» Furnizori de materiale si materie prima- goblen
» casute de lemn pentru papusi
» Tutorial rama foto/tablou din carton
» Jucarii homemade
» Furnizori de materiale si materie prima- goblen
» casute de lemn pentru papusi
» Tutorial rama foto/tablou din carton
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)