Hainute pentru copiii nostri (2)
+45
adar
mihaela79
tomari
clodi
lili5
ciresicca
geany20062006
ralucis
Doina
Monica
kla78
zylv
oana_007
ANURIM
carmenush
chemio
teisoara
StMihaela
margot
umdc
stefytza
aisha
danastanciu
Adriana13
Noemi
ileana cosanzeana
irinaindira
postoleirina
adana
andrusca
Dionisia
DANIELA.I
Clio_Ela
olympia
arime
Admina
Camy
ioana soare
geany
totolina
duchess
ariana
Eva
diada
MihaelaT
49 participanți
Pagina 3 din 12
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Pantaloni petrecuti pentru plaja...

In revista Burda 7/2009 am gasit un tipar de pantaloni petrecuti pentru copii ,care mie mi-a placut foarte mult.Cu acest tipar se pot realiza pantaloni atat pentru fetite cat si pentru baietei.De aceea eu am realizat o pereche pentru David T110 ,iar pentru Nona T 146(am marit tiparul existent aflat la marimea cea mai mare T134).Pentru Nona am realizat si un sutien al carui tipar l-am gasit tot acolo.Pentru infrumusetare pe acest sutien am aplicat floricele crosetate,paiete,margelute...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O zi frumoasa tuturora!
irina
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Re: Hainute pentru copiii nostri (2)
Bestiali ti-au iesit! Ai doi copii fantastici, sa-ti traiasca!
Si sutienul e foarte reusit! Super creatie si culorile alese sunt foarte frumoase, ce material ai folosit, cumva in?
Si sutienul e foarte reusit! Super creatie si culorile alese sunt foarte frumoase, ce material ai folosit, cumva in?

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Mi-am scurtat eu o pereche de blugi si din evazeul ramas i-am facut copilului o pereche de pantaloni trei sferturi; nu mi-a mai ajuns de buzunare, sunt foarte simpli, sus au elastic ca betelie.
Mi-am scurtat eu o pereche de blugi si din evazeul ramas i-am facut copilului o pereche de pantaloni trei sferturi; nu mi-a mai ajuns de buzunare, sunt foarte simpli, sus au elastic ca betelie.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
sa le poarte cu placere fetitele tale! au o mama foarte priceputa!

MAISTRA foarte frumos ,imi place mult cum lucrezi.
i-am facut Lorenei un sarafan aseara ca nu aveam stare ,as fi lucrat ceva,e nebunie cu croitoria asta,nu-mi mai vine sa ma mai opresc.
sarafanul este din raiat alb,cu broderie pe spate, aplicatii de la NOEMI, le-am cusut cu masina .
am gresit un pic la ochisor la broderie,acum asta e ,ma iertati.data viitoare mai bn
va pupic dulce

MAISTRA foarte frumos ,imi place mult cum lucrezi.
i-am facut Lorenei un sarafan aseara ca nu aveam stare ,as fi lucrat ceva,e nebunie cu croitoria asta,nu-mi mai vine sa ma mai opresc.
sarafanul este din raiat alb,cu broderie pe spate, aplicatii de la NOEMI, le-am cusut cu masina .
am gresit un pic la ochisor la broderie,acum asta e ,ma iertati.data viitoare mai bn
va pupic dulce

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
cu riscul de a ma repeta,lucrezi nemaipomenit de bine!
felicitari si mult spor pe mai departe!!!
felicitari si mult spor pe mai departe!!!
ileana cosanzeana- Junior
-
Numarul mesajelor : 457
Varsta : 38
Localizare : calarasi
Data de inscriere : 03/12/2008
Bestial! felicitari, a iesit foarte, foarte bine, ca toate creatiile tale de altfel!

Foarte frumos sarafanul, ca tot ceea ce faci, super dulci broderia si aplicatiile!

Foarte frumos sarafanul, ca tot ceea ce faci, super dulci broderia si aplicatiile!

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Camy lucrurile mici sunt cele mai migaloase,dar merita.ti-a iesit super sarafanul.asa patesc si eu ,cand mi se pune pata pe un material trebuie sa fac ceva neaparat din el .bravo.
Camy, ce tare e salopeta, super, alba asa, daca stiam iti dadeam capsunele sa fie toate la fel, dar oricum e super :X:X iar aia mica e in elementul ei
Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009

Pentru Alexandra,colega de gradinita a lui David,baietelul meu am realizat acest ansamblu.Tiparele sunt de la Ottobre,iar designul broderiei de la Smartneedle.Acest ansamblu este realizat pentru T 104.
O zi frumoasa,
irina

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
si mie imi place foarte mult costumasul, vreau si eu asa materiale frumoase
eu tot caut materiale potrivite. prin apropierea casei nu gasesc materiale din care as putea face ceva pt fetita mea, iar mai departe nu prea pot sa ajung, cred ca o sa astept sa inceapa gradinita sa am mai multa libertate de miscare

eu tot caut materiale potrivite. prin apropierea casei nu gasesc materiale din care as putea face ceva pt fetita mea, iar mai departe nu prea pot sa ajung, cred ca o sa astept sa inceapa gradinita sa am mai multa libertate de miscare

totolina- Junior
- Numarul mesajelor : 381
Varsta : 39
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009
Superb costum, Irina.
Ai un stil foarte modern si vesel, asa haine s-ar vinde ca painea calda in State.
Vreau sa te intreb, broderia cu fetita este aplicatie sau brodata direct pe material?

Vreau sa te intreb, broderia cu fetita este aplicatie sau brodata direct pe material?

irina
Irina e superb compleul.spune-mi si mie cum procedezi daca descarci tipare de pe net si le scoti la imprimanta?adica cum la maresti?

irina
Camy, foarte frumos sarafanul alb, ti-a iesit excelent, ca de fapt toate lucrusoarele pentru Lorena! Sa le poarte cu placere, sanatoasa, si la cat mai multe!
Irina, costumasul e superb!
Faceti hainute minunate aici, amandoua!
Cand o sa am fetita... o sa fur toate modelele de aici
Irina, costumasul e superb!
Faceti hainute minunate aici, amandoua!
Cand o sa am fetita... o sa fur toate modelele de aici

Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 47
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
Maistra,
Daca descarci tiparul de pe internet, acesta vine in mai multe pagini. Dupa ce le printezi ai indicatii pe fiecare pagina cu ordinea lipirii. Pe una dintre coli ai un patrat de test, cu laturile de 10 cm. Acela trebuie sa il masori, ca sa fii sigura ca tiparul este la scara care trebuie, si nu l-a scos imprimanta gresit. Deci practic va rezulta un tipar mare, normal, cu un singur model.
O zi buna,

Daca descarci tiparul de pe internet, acesta vine in mai multe pagini. Dupa ce le printezi ai indicatii pe fiecare pagina cu ordinea lipirii. Pe una dintre coli ai un patrat de test, cu laturile de 10 cm. Acela trebuie sa il masori, ca sa fii sigura ca tiparul este la scara care trebuie, si nu l-a scos imprimanta gresit. Deci practic va rezulta un tipar mare, normal, cu un singur model.
O zi buna,

Adriana13- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 253
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 12/05/2009
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12

» Hainute pentru copiii nostri (6)
» Hainute pentru copiii nostri (8)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
» Hainute pentru copiii nostri (4)
» Hainute pentru copiii nostri (12)
» Hainute pentru copiii nostri (8)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
» Hainute pentru copiii nostri (4)
» Hainute pentru copiii nostri (12)
Pagina 3 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Florile din gradina mea(2)
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)