Hainute pentru copiii nostri (19)
+57
Butterfly_Amalia
Admina
LRodica
32vali
anamaria maria
corilex
stefutza3
Karina33
Floren
nico21
alessia2007
MihaelaT
gaza
deeoxana
corina corina
danabarbu2007
Uca
Danutzaaa
aidil
arielas
michelinebeaulieu
Samarineanca
i.xell
florinaflorina
Elspethalexia
marina40
piciul
teisoara
mikygarabet
MagdaMarin
valentyna_sweetly
musetel
nicopop
wellwe
Greteledelweiss
luminitza22
Dodo-pui
any11
claudia_mami
PAULA CONSTANTIN
dadah
greieras
barbin
adina_lg
filipoidana
mnarcisa
nico1206
zsofia
aurishta
mlizeta
Andata
cleobejan
rosita
Panea Laura
scoobbyy
anna_sandu
Clio_Ela
61 participanți
Pagina 1 din 12
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Hainute pentru copiii nostri (19)
Capitolele anterioare:
Numai hăinuţe frumose aţi cusut. Toate-mi plac. Felicitări şi să le poarte sănătoşi micuţii!

La mulţi ani, copii!
Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Dum 01 Iun 2014, 10:14 pm, editata de 1 ori (Motiv : Separat capitole)
Re: Hainute pentru copiii nostri (19)
Frumoase hainute ,fetelor- harnicutelor.Sa fiti santoase sa mai produceti ,ca la cat de repede cresc e nevoie de 2 viteze la lucru

Andata, rochita-narcisa e superba!! Sa o poarte cu drag fetita pentru care ai cusut-o 
Kabunta, tiparul l-am scos dupa o sapca veche-marime pt bebe. Prima (cea cu portocaliu) are cozorocul mititel ca cea sapca originala. Pt cea cu albastru am desenat pur si simplu un cozoroc mai mare si mai "patratos", asa cum mi-a placut mie.
Asa arata bucatile-am pozat cand am croit-o, dar pt cea albastra am adaugat 4 cm la baza, ca sa nu mai cos bentita separat pe dinauntru, la elastic.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
o sa pozez si tiparul dupa ce scriu dimensiunile pe el.
Sapca cu albastru e marime universala, mi se potriveste fara probleme si mie
La cozoroc am pus doua bucati de bumbac intre bucatile de jersey, nu am vrut carton, ca sa o pot spala fara probleme in masina. Asa e placut si pa purtat, nu e tare, si nici prea moale sa pice ...
Postez inca o data poza, sa nu mai fie nevoie de mers la capitolul trecut, pt cine nu stie despre ce sapca e vorba
si aici cu pantalonii, la asorteu:

Kabunta, tiparul l-am scos dupa o sapca veche-marime pt bebe. Prima (cea cu portocaliu) are cozorocul mititel ca cea sapca originala. Pt cea cu albastru am desenat pur si simplu un cozoroc mai mare si mai "patratos", asa cum mi-a placut mie.
Asa arata bucatile-am pozat cand am croit-o, dar pt cea albastra am adaugat 4 cm la baza, ca sa nu mai cos bentita separat pe dinauntru, la elastic.
o sa pozez si tiparul dupa ce scriu dimensiunile pe el.
Sapca cu albastru e marime universala, mi se potriveste fara probleme si mie

La cozoroc am pus doua bucati de bumbac intre bucatile de jersey, nu am vrut carton, ca sa o pot spala fara probleme in masina. Asa e placut si pa purtat, nu e tare, si nici prea moale sa pice ...
Postez inca o data poza, sa nu mai fie nevoie de mers la capitolul trecut, pt cine nu stie despre ce sapca e vorba

si aici cu pantalonii, la asorteu:
Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 47
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
Ultima editare efectuata de catre kabunta in Mar 03 Iun 2014, 10:44 am, editata de 2 ori
Ce hainute frumoase. Sa le poarte sanantosi baietii vostri.
Ce ideea buna Clio_Ela cu bumbacul la cozoroc. Multumesc. Trebuie sa incerc si eu una pentru fetele mele.
Ce ideea buna Clio_Ela cu bumbacul la cozoroc. Multumesc. Trebuie sa incerc si eu una pentru fetele mele.
Foarte frumoase toate Clio_Ela,
Kabunta imi plac in mod special pantalonii in dungi!!!! dar si inimioarele sunt bestiale!
Kabunta imi plac in mod special pantalonii in dungi!!!! dar si inimioarele sunt bestiale!
anna_sandu- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 145
Varsta : 38
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 28/10/2009
Ela,kabunta,frumos tot ce-ati cusut voi!Imi place ca ati ales materiale coloarte.
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Super sapca Ela!
Kabunta, sa le poarte cu placere, sa-i mai faci!
Cum eu lucrez in ultimul timp stresata de imprejurarai... sa va arat ce am lucrat:
pentru copii (2) cu 2 tricouri, total 4
imbracati, doar de poza...
unul plecase la spalat cand am facut poza:
detaliu, etichete. Mi-am dat seama tarziu ca trebuiau prinse pe lateral, de la gat le tai ca ii deranjeaza:
si pantaloni (nu avem niciodata deajuns), suntem in perioada de pantaloni verzi si rosii (doar la cel mare) cel mic ce-i in dungi si ce nu-i place fratelui mare
detaliu eticheta, fiecare pereche are in spate eticheta cu nr:
Au fost invitati la ziua a doua fete (separat, in zile diferite) dar am croit intr-o sambata de am facut bataie la deget
)) Dupa ce am cusut si impachetta mi-am dat seama ca am exagerat
dar cum eu nu am fete sa le opresc, le-am dat cu drag pe toate, nu stiu cat de apreciate sunt de una, dar a doua a fost foarte multumita, ii fac in fiecare an de ziua ei.
pentru prima, pretentioasa.... la care s-a adaugat ulterior inca unul cu buline si unul nude:
pentru a doua, multumita mereu, ea ca ea, dar mama ei!!! ca nu-i mai cumpara si fata chiar le poarta, fara comentarii, cu drag.
aici din 70 cm de material, culori diferite, mi-au iesit cate 2 tricouri din fiecare si cate 2 perechi de pantaloni din fiecare
total: 4 costumase, poza doar 2
dupa ce am cusut mi-am dat seama ca puteam sa le fac si altfel cozile. Altadata
)) daca nu am fete, ma orientez mai greu.
Kabunta, sa le poarte cu placere, sa-i mai faci!
Cum eu lucrez in ultimul timp stresata de imprejurarai... sa va arat ce am lucrat:
pentru copii (2) cu 2 tricouri, total 4

imbracati, doar de poza...
unul plecase la spalat cand am facut poza:
detaliu, etichete. Mi-am dat seama tarziu ca trebuiau prinse pe lateral, de la gat le tai ca ii deranjeaza:
si pantaloni (nu avem niciodata deajuns), suntem in perioada de pantaloni verzi si rosii (doar la cel mare) cel mic ce-i in dungi si ce nu-i place fratelui mare

detaliu eticheta, fiecare pereche are in spate eticheta cu nr:
Au fost invitati la ziua a doua fete (separat, in zile diferite) dar am croit intr-o sambata de am facut bataie la deget

pentru prima, pretentioasa.... la care s-a adaugat ulterior inca unul cu buline si unul nude:
pentru a doua, multumita mereu, ea ca ea, dar mama ei!!! ca nu-i mai cumpara si fata chiar le poarta, fara comentarii, cu drag.
aici din 70 cm de material, culori diferite, mi-au iesit cate 2 tricouri din fiecare si cate 2 perechi de pantaloni din fiecare
total: 4 costumase, poza doar 2
dupa ce am cusut mi-am dat seama ca puteam sa le fac si altfel cozile. Altadata

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Diada ce de hainute!
Sa le poarte piticii cu placere, iar legat de fetite, lansezi un nou trend cu acele colturi! Tare mandre cred ca sunt!
Sa le poarte piticii cu placere, iar legat de fetite, lansezi un nou trend cu acele colturi! Tare mandre cred ca sunt!
eu am vazut ca se poarta acele colturi, rau de tot, la un moment dat vroiam si eu sa-mi fac 

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

Panea Laura- Senior
- Numarul mesajelor : 717
Localizare : ROMANIA, ARAD
Data de inscriere : 12/03/2010
Ce de haine ai cusut Diada!Imi place cum le-ai combinat!Sa ai spor!
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Diada, ai cusut pe banda rulanta! Sa le poarte sanatosi posesorii, si sa ai spor in continuare.
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Bravo Diada! Ai lucrat en-gros, nu te-ai jucat. Imi place ca tu faci lucruri utile, faci economie si nu mai cumperi din comert si sunt deosebite, pe gustul fiecarui copil. In plus, faci cadouri handmade! 

Super hainutele! la mine baiatul e prezent, fetitza e pe drum, asa ca trebuie tinute minte moedelele astea!
Danutzaaa- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 150
Varsta : 42
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 06/04/2010
Multumesc fetelor!
Sa stii Admina ca unele nu sunt atat de bine-primite, am mai zis eu, in jurul meu sunt persoane care iubesc eticheta, nu lucreaza fetele, li se pare ciudat sa faci asa ceva cand gasesti in magazin destule! Am cumparat si jucarie la un baietel de 6 ani. Mama lui nu a vrut sa-mi spuna cu ce se joaca copilul si i-am luat un joc de constructie, cum ii place copilului meu si cand colo el se juca cu bakugani
Nu inteleg si parintii astia de ce nu spun, tot dai banii pe ceva, macar sa fie cu folos.
Si ma bucur cand vad la noi pe forum atat de multe fete pricepute, fete tinere!
Danutza, sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara!
Sa stii Admina ca unele nu sunt atat de bine-primite, am mai zis eu, in jurul meu sunt persoane care iubesc eticheta, nu lucreaza fetele, li se pare ciudat sa faci asa ceva cand gasesti in magazin destule! Am cumparat si jucarie la un baietel de 6 ani. Mama lui nu a vrut sa-mi spuna cu ce se joaca copilul si i-am luat un joc de constructie, cum ii place copilului meu si cand colo el se juca cu bakugani

Si ma bucur cand vad la noi pe forum atat de multe fete pricepute, fete tinere!

Danutza, sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara!
am facut si eu niste fustite sa le trimit in magazinul unei prietene, prima cu turcoaz e pt fetita mea, celelalte le duc la magazin poate mai fac si eu un ban sa merg la cumparat materie prima sau... un
am facut si eu niste fustite sa le trimit in magazinul unei prietene, prima cu turcoaz e pt fetita mea, celelalte le duc la magazin poate mai fac si eu un ban sa merg la cumparat materie prima sau... un

anna_sandu- Ucenic
-
Frumusele foc fustitele. Din ce material sunt facute?
Succes la vanzare!
Succes la vanzare!
cleobejan- helper
- Numarul mesajelor : 56
Localizare : radauti
Data de inscriere : 23/10/2011
multumesc! sunt din stofa, aveam niste resturi si m-am gandit sa le transform in ceva.. sunt din 3 materiale diferite (ce-am avut si eu prin casa ...)
anna_sandu- Ucenic
-
Anna, frumoase, sa le dai repede sa mai faci. Ar fi ideal din bumbac sa le faci, sau materiale mai naturale, au mai mult succes!
Cam pentru ce varsta sunt? Bravo, sa le dai repede si prietena ta sa nu prinda ura pe tine
p.s. vroiam si eu sa fac o chestie de-asta cu o prietena, eu sa fac lenjerii, cand i-am zis ca 80 de lei vreau doar eu (si totusi era putin, pentru ca eu foloseam bumbac 100% material bun, nu care se decoloreaza la prima spalare). Mi-a spus ca ea ce comision sa-si mai puna, ca le aduce din Dragon la 45 - 50 lei, pret de vanzare! si frumoase, brodate etc. Mi-a taiat avantul...
Cam pentru ce varsta sunt? Bravo, sa le dai repede si prietena ta sa nu prinda ura pe tine

p.s. vroiam si eu sa fac o chestie de-asta cu o prietena, eu sa fac lenjerii, cand i-am zis ca 80 de lei vreau doar eu (si totusi era putin, pentru ca eu foloseam bumbac 100% material bun, nu care se decoloreaza la prima spalare). Mi-a spus ca ea ce comision sa-si mai puna, ca le aduce din Dragon la 45 - 50 lei, pret de vanzare! si frumoase, brodate etc. Mi-a taiat avantul...

De cat dai de atat ai

i.xell- Senior
-
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010
multumesc! nu ma injura ca nu i-am luat banii, le-am pus in regim de consignatie. daca se vand, bine, de nu, iara bine, le fac cadou le imbraca pitica mea, le scot cand vreau si asta e. nu pierde nici una.
i-am mai dus bentite, maruntisuri de astea. am sa fac si din bumbac, dar nu am avut in casa si am folosit ce am avut, mai fac vreo 2 lei si ma duc la depozit sa iau si ceva bulinute, floricele, pestisori, vad eu. prima e pt fetita mea si e mai mica cam ca pt 2 ani, restul pt 3-4 anisori... in schimb , e cam prost ales sezonul, daca le faceam in primavara, era o treaba!

anna_sandu- Ucenic
-
Incet, incet, este bine ca ai inceput de undeva! se dau pe toamna, nu asta-i problema, acum merg foarte bine panzele astea, cum zici si tu floricele, buline! Spor sa ai si bafta multa! O s avina o zi in care nu o sa poti face fata comenzilor

Numarul mesajelor : 1217
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 11/09/2011
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» Hainute pentru copiii nostri (2)
» Hainute pentru copiii nostri (6)
» Hainute pentru copiii nostri (8)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
» Hainute pentru copiii nostri (4)
» Hainute pentru copiii nostri (6)
» Hainute pentru copiii nostri (8)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
» Hainute pentru copiii nostri (4)
Pagina 1 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)