Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptyIeri la 10:10 am Scris de diada

» Jucarii crosetate
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Hainute pentru copiii nostri (2)

+45
adar
mihaela79
tomari
clodi
lili5
ciresicca
geany20062006
ralucis
Doina
Monica
kla78
zylv
oana_007
ANURIM
carmenush
chemio
teisoara
StMihaela
margot
umdc
stefytza
aisha
danastanciu
Adriana13
Noemi
ileana cosanzeana
irinaindira
postoleirina
adana
andrusca
Dionisia
DANIELA.I
Clio_Ela
olympia
arime
Admina
Camy
ioana soare
geany
totolina
duchess
ariana
Eva
diada
MihaelaT
49 participanți

Pagina 12 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

In jos

Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 Empty Re: Hainute pentru copiii nostri (2)

Mesaj Scris de totolina Sam 21 Noi 2009, 12:50 am

multumesc de aprecieri hug
ciupercuta si fluturasul le-am decupat de pe un rest din perdeluta pe care am pus-o in camera Laviniei, ca i-am pus mai demult perdeluta scurta si acum am dat peste restul ramas. i-am gasit intrebuintare cos
totolina
totolina
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 381
Varsta : 39
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009

Sus In jos

Hainute pentru copiii nostri (2) - Pagina 12 Empty Re: Hainute pentru copiii nostri (2)

Mesaj Scris de ciresicca Sam 21 Noi 2009, 7:43 pm

vai, vai, de de minunatii ati facut...iar de copilasii vostri m-am indragostit, imi vine sa-i mananc pe toti hug
Felicitari fetelor si pentru hainute si pentru copilasi, sa creasca mari si sa va aduca numai bucurii!
ciresicca
ciresicca
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 160
Varsta : 44
Localizare : bacau
Data de inscriere : 28/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Dum 22 Noi 2009, 9:48 am

Totolina, sunt foarte frumoase si reusite. Felicitari.
Nici mie nu mi se pare sa-i fie larga prima rochita si-i vine foarte bine. kiss fetitei frumoase si mamicutei ei.

Cititi Regulamentul!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Dum 22 Noi 2009, 7:20 pm

Totolina, felicitari! foarte frumoasa! love

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7341
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Clio_Ela Lun 23 Noi 2009, 12:23 am

Am reusit si eu sa pozez pantalonii de trening facuti sapt trecuta pt Victor. Nu a vrut buzunare prinse in cusatura, spune ca il deranjeaza. Pt mine a fost ok, mai putin munca, numai un buzunat aplicat. Smile Bumbacul vatuit de la Camy este super!! Iar paspoalul portocaliu a fost bonus de la Admina Smile Si pentru ca arata super cu paspoalul in lateral, cum nu am mai avut pentru al doilea pantalon, am improvizat. Resturile de la o rohita din vara au ajuns dunga la trening Smile
I-am facut pentru stat in casa, dar el vrea sa ii imbrace si la ora de sport la scoala, si la volei. Si culmea, inainte spuena ca nu are rost sa cos nimic pt el, pentru ca nu poarta haine de-astea facute acasa... acum m-a intrebat daca are voie sa se laude la copii ca mama i-a facut pantalonii Smile
Tricoul e cel cu broderia facuta la liniara acum cateva luni, era tot un tricou pentru casa, dar acum il poarta si afara la joaca.

E groaznic sa pozezi baietii Smile Ce cuminti stau printelsele voastre la pozat! Oricat m-am chinuit eu sa il pun sa stea normal... nici o sansa. Ba cocosat, ba cu burtica in afara, ba se prostea si il pufnea rasul... Pana la urma am scos ceva:)

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Ultima editare efectuata de catre Mihaela_s75 in Lun 23 Noi 2009, 12:32 am, editata de 1 ori (Motiv : Editare poze. :))
Clio_Ela
Clio_Ela
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1303
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Lun 23 Noi 2009, 8:00 am

Foarte frumosi pantaloni. Sa ii poarte sanatos, ca placere am inteles ca are wink

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Lun 23 Noi 2009, 9:36 am

Super pantalonii, ma bucur ca pana la urma s-a convins si ii place ce ii faci, sper ca si al meu la varsta lui Victor sa mai vrea sa poarte lucruri facute de mine!

Sa-i poarte cu placere pupi

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ioana soare Lun 23 Noi 2009, 12:26 pm

Foarte frumosi pantalonii Ela! Arata foarte bine asa cu paspoal pe lateral! Sa-i poarte sanatos Victor! Flowers
ioana soare
ioana soare
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Lun 23 Noi 2009, 1:04 pm

Ela au iesit foarte frumos pantalonii hug Pai sa se tot laude, ca nu te face de minune, arata ca cei scumpi din magazin. Felicitari Flowers
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Lun 23 Noi 2009, 1:08 pm

Ela, au iesit super!
Pai cum sa nu se laude...sunt facuti de mama lui cu mult drag, sunt reusiti, are motiv de lauda.

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de adar Vin 27 Noi 2009, 2:50 pm

V-o prezint pe Maia-Sirena love
Atat am putut ... dar ea e fericita!!!

adar
adar
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 277
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 29/11/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Gabyx Vin 27 Noi 2009, 2:56 pm

mie imi place love , nu te subestima sunt sigura ca ai muncit mult la fustita si fata apreciaza, apropo ai folosit ata elastica?
Gabyx
Gabyx
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 133
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 24/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Vin 27 Noi 2009, 2:59 pm

eeeeeeee, bineinteles ca se putea si mai bine, dar este foarte bine si asa, cred si eu ca este fericita! love love love Ia sa mai ii faci lucrusoare sa vezi ce repede si usor o sa mearga, nici nu o sa-ti vina sa crezi! Doar trebuia altfel croita jos, in V, dupa care trebuia in V si tulul, ai dreptate, era complicat pentru inceput. Mie imi place ce ti-a iesit!
Si apropo, super materialul de sus, este cumva el creponat? sau ai folosit ata elastica?

Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de adar Vin 27 Noi 2009, 3:38 pm

hug multumesc fetelor!
Da, am lucrat cu ata elastica ... numai eu stiu cum am reusit sa termin, pentru ca a stat efectiv lipita de masina de cusut Smile si dupa fiacre cusatura intreba :"E gata mami ????" Smile

Am terminat-o scurtand operatiunile ... insa ma am material si vreau sa fac alta, fara sa stie ea ce lucrez Smile
Poate a doua va fi mai reusita!!! Pana una-alta, ea e tare feiricta, o arata tuturor, ceea ce inseamna ca e mandra de ea love
adar
adar
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Vin 27 Noi 2009, 4:01 pm

Adar, a iesit foarte frumos si materialul este exact ce trebuie, deoarece da o tenta sozoasa. Felicitari hug
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de adar Vin 27 Noi 2009, 4:47 pm

hug multumesc mult!
adar
adar
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Vin 27 Noi 2009, 4:52 pm

geany a scris:Adar, a iesit foarte frumos si materialul este exact ce trebuie, deoarece da o tenta sozoasa. Felicitari hug
...exact asta am gandit si eu cand am privit "coada de sirena". Sper sa n-o vada fii-mea ca n-am de unde lua asa material Smile
Bravo! Flowers

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Vin 27 Noi 2009, 4:55 pm

Foarte frumoasa fustita sirena dar si fetita si mamica wink

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de adar Vin 27 Noi 2009, 7:33 pm

hug multumim mult !!!

Mihaela, sa stii ca eu mai am ceva material, daca vrei si daca imi ramane suficient, iti trimit cu drag pentru fetita ta!
kiss
adar
adar
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de tomari Vin 27 Noi 2009, 8:01 pm

Adar initial am crezut ca materialul din care ai realizat "corpul" e tricotat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] si doar "coada" sirenei e material; indiferent din ce material e facuta, din moment ce fiica ta e incantata si mandra de munca ta, inseamna ca meriti FELICITARI si bineinteles ca vor urma si altele.
tomari
tomari
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de amnro Sam 28 Noi 2009, 11:03 pm

buna,

sa va arat si eu cateva creatii de-ale mele. toate sunt facute din haine reciclate. S-ar vedea mai bine daca as prinde-o imbracata sa o pozez dar e mai greu.

un sarafan dintr-o pereche veche de raiati. am folosit partea de jos a pantalonilor care aveau bareta cu capsa, mi s-a parut super. bretelele sunt din elastic

mi-a placut atat de mult sarafanul bej ca i-am mai facut unul dintr-o pereche veche de blugi. si aici am folosit partea de jos ca sa pastrez tivul decolorat si cusaturile laterale. (mi-am dat seama ca oricat de frumos as lucra meterialul de la blugi, daca nu e decolarat la cusaturi, nu are niciun farmec). buzunarele sunt tot cele originale, micsorate pe mijloc, (cusute cam stramb wink) la spate am schimbat un pic modelul la bretele

un pulover pana la genunchi facut tot dintr-un pulover vechi, pe care l-am descusut si pe urma am croit noul pulover, dupa care l-am cusut la triplock

si o pereche de pantaloni de trening, facuti evident din niste pantaloni vechi. am pastrat cusatura laterala si buzunarele.

cam asta ar fi pentru moment. cand mai gasesc ceva prin casa promit ca revin
amnro
amnro
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 930
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 26/10/2009

https://www.facebook.com/pages/Rochii-elegante/173196092774733?r

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Sam 28 Noi 2009, 11:10 pm

adar a scris:hug multumim mult !!!

Mihaela, sa stii ca eu mai am ceva material, daca vrei si daca imi ramane suficient, iti trimit cu drag pentru fetita ta!
kiss
Sar'na! Esti o draguta.
Mai nou tot cauta dupa haine mov, deh, sa fie in ton cu Hannah Montana ca pana acu' "inota" precum Cleo, Rikki si Emma rade ...o mai apuca uneori in cada sa devina sirena.
Nici nu vreau sa ma gadesc ce mai apare pe la tv si cine vrea sa devina
rade

Amnrornet, foarte dragute. Ma bucur ca te-ai hotarat sa scrii si sa ne arati creatiile tale. Flowers

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Sam 28 Noi 2009, 11:28 pm

amnrornet, frumoase sarafanele si pantalonasii si pulovarasul, super, super toate! mai ales ca sunt din haine reciclate! felicitari! sa-ti traiasca fetita/fetitele! pupi

Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de tomari Sam 28 Noi 2009, 11:39 pm

Originale si de efect cu atat mai mult cu cat materia prima nu e noua. La cat mai multe taie

Mihaela T rabdare! e numai inceputul si inca o mai poti dirija; dupa ce-ti prinde slabiciunea, timp si sanatate sa fie cos
tomari
tomari
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Dum 29 Noi 2009, 9:03 am

Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 12 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB