Ne bem cafeaua împreuna (44)
+19
Gabica
Mirela D
europolis
SilviaDumitrescu
betymi72
sanda b
MagdaMarin
rivka
White_Raven
mihulmic
michelinebeaulieu
piciul
ema
mlizeta
Michelle88
diada
LRodica
vlad_mom
Dorulet
23 participanți
Pagina 6 din 33
Pagina 6 din 33 • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33
Re: Ne bem cafeaua împreuna (44)
Buna dimineata
Multumesc pentru cafea. Ieri m-am rasfatat, am fost la vopsit/tuns. Din nefericire, nici nu ne dam seama cat ne afecteaza/subtiaza parul o vopsea neprofesionala. Si eu am fir de par gros, sticlos. Aveam, pardon
)
Nu mai stiu daca v-am povestit, am reusit sa-mi refac permisul de conducere. Dar, nu mi-am mai facut poza. Aveam de anul trecut, cand am vrut sa dau de permis de motor. Partea buna, sunt cu un an mai tanata in poza. Partea si mai buna, nu m-am schimbat, seman cu mine. In cel vechi, nu mai eram eu demult
)) Nu stiu daca vi s-a intamplat asta la acte. Pe mine ma recunoasteau dupa ochi.
O zi cum va doriti

Multumesc pentru cafea. Ieri m-am rasfatat, am fost la vopsit/tuns. Din nefericire, nici nu ne dam seama cat ne afecteaza/subtiaza parul o vopsea neprofesionala. Si eu am fir de par gros, sticlos. Aveam, pardon

Nu mai stiu daca v-am povestit, am reusit sa-mi refac permisul de conducere. Dar, nu mi-am mai facut poza. Aveam de anul trecut, cand am vrut sa dau de permis de motor. Partea buna, sunt cu un an mai tanata in poza. Partea si mai buna, nu m-am schimbat, seman cu mine. In cel vechi, nu mai eram eu demult

O zi cum va doriti

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
E bine asa,Diada,oricum avem varsta pe care o simtim.Cat despre imagine,eu sunt demult in faza cu oglinda:Atentie,urmeaza imagini care va pot afecta emotional!...
O noua zi,noi panuri,doar cafeaua ramane mereu aceeasi,calda si neagra,aducand un sambure de exotic in viata asta agitata:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Dragi doamne,va doresc o zi excelenta!
E bine asa,Diada,oricum avem varsta pe care o simtim.Cat despre imagine,eu sunt demult in faza cu oglinda:Atentie,urmeaza imagini care va pot afecta emotional!...
O noua zi,noi panuri,doar cafeaua ramane mereu aceeasi,calda si neagra,aducand un sambure de exotic in viata asta agitata:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Dragi doamne,va doresc o zi excelenta!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4672
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
diada apreciază acest mesaj
Buna dimineata!
Va doresc o zi de vineri si un sfarsit de saptamana cu zambete, sanatate si realizari!
Va doresc o zi de vineri si un sfarsit de saptamana cu zambete, sanatate si realizari!
mlizeta- Expert
-
Numarul mesajelor : 923
Varsta : 53
Localizare : craiova
Data de inscriere : 19/06/2013
Buna ziua.
Multumim.
Va doresc un sfarsit de saptamana linistit.
Multumim.
Va doresc un sfarsit de saptamana linistit.

LRodica- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3562
Varsta : 56
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/10/2011
Buna seara. Eu ca de obicei, seara pe aici. Am fost extrem de aglomerata cu mărțișoarele. Pierdere de timp. Am avut trandafiri croșetați și niște buchetele din flori naturale uscate și licheni pe lemn. Nici jumătate nu am dat. Nopți pierdute. M-am jurat că nu mai fac. Plus colac peste pupăză, am ieșit cu taraba. Și a nins de a rupt de 1 martie, frig. Am avut două săptămâni cât un sezon. Fa repede la mărțișoare, mers la nunta, chiar mare, peste 150 de invitați, frig de la mașină la intrarea in restaurant. M-am rătăcit prin Regie cu mașina. Am plecat la 2:30 de la nunta, la 11 înapoi la taraba. De-abia am condus până acasă, 57km, am tras de ochi maxim. Am trecut și peste ziua mea (13) , am mai îmbătrânit un an. Și mai nou mă dor genunchii. Rău. Nu știu cu ce sa incep exercițiile pentru mobilitate. Și din nou este frig. Bai dar frig rau pentru luna martie, aici la noi. Nu îmi place frigul. V-am povestit o lună din viața mea în câteva fraze.
Michelle88- Junior
-
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 35
Localizare : Chirnogi
Data de inscriere : 21/02/2012
O duminica linistita!
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2938
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Dorulet- Atotcunoscător
-
Buna dimineata.
Sunt foarte frumosi irisii.
Michelle multa sanatate sa poti lucra, ca vad ca ai suficient.
O saptamana noua cum va doriti sa aveti.
Sunt foarte frumosi irisii.
Michelle multa sanatate sa poti lucra, ca vad ca ai suficient.
O saptamana noua cum va doriti sa aveti.

LRodica- Atotcunoscător
-
Buna dimineata.
Ce culoare frumoasa au irisii pitici! Nu stiam ca exista asa ceva. Avem nevoie de culori in lumea asta trista...
La mine e frigulet, bate vantul si usuca de tot pamantul deja uscat. Incep sa rasara rasadurile de rosii din paharele. Am avut altele foarte frumoase dar mi le-a rasturnat pisica pe pe pervaz. Nu am putut recupera nimic. As avea de plantat o hothensie dar e un vant atat de rece...
Spor la treburi si o zi frumoasa la voi!
Ce culoare frumoasa au irisii pitici! Nu stiam ca exista asa ceva. Avem nevoie de culori in lumea asta trista...
La mine e frigulet, bate vantul si usuca de tot pamantul deja uscat. Incep sa rasara rasadurile de rosii din paharele. Am avut altele foarte frumoase dar mi le-a rasturnat pisica pe pe pervaz. Nu am putut recupera nimic. As avea de plantat o hothensie dar e un vant atat de rece...
Spor la treburi si o zi frumoasa la voi!
ema- Atotcunoscător
-
Michelle88 a scris: Am fost extrem de aglomerata cu mărțișoarele. Pierdere de timp. ..... Nici jumătate nu am dat. Nopți pierdute. .... mers la nunta, chiar mare, peste 150 de invitați, .... am mai îmbătrânit un an. Și mai nou mă dor genunchii. Rău. Nu știu cu ce sa incep exercițiile pentru mobilitate. Și din nou este frig. Bai dar frig rau pentru luna martie, aici la noi. Nu îmi place frigul. V-am povestit o lună din viața mea în câteva fraze.
Buna ziua, la a doua cafea!
Nimanui nu i-au mers martisoarele anul asta. Nici eu nu am cumparat fantastic. Si tot am cheltuit 200 lei pe ele. Am zis ca la anul fac eu martisoarele.
Nunta mare? pai nu era pandemie? Sotul este fotograf si petrecerile au fost mici, maxim 30-40 invitati si terminat la ora 22:00.
La multi ani, eu prefer sa zic ca esti mai inteleapta cu un an.

Pentru genunchi, caldura, protejeaza-i. Am gasit un tip care are video-uri in kinetoterapie, mi s-a parut cel mai plauzibil. Cel mai important, daca incepe sa doara, nu fortezi.
Asa este, este frig, iau partea buna a lucrurilor

O zi buna sa aveti, ma bucur sa va gasesc la cafea

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Un film bun si pentru genunchii mei,multumim,Diada!
Zi de primavara,in sfarsit am trecut pe plus la temperaturi,asa ca mi-am descoperit mazarea,spanacul si salata semanate in toamna.
Acum,cafeaua,adica placerea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine],apoi treburile.
O zi cu sanatate si reusite!
Un film bun si pentru genunchii mei,multumim,Diada!
Zi de primavara,in sfarsit am trecut pe plus la temperaturi,asa ca mi-am descoperit mazarea,spanacul si salata semanate in toamna.
Acum,cafeaua,adica placerea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine],apoi treburile.
O zi cu sanatate si reusite!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Buna dimineata.
Multumim.
Spor la treaba , eu am nevoie.
Trebuie sa merg la Cluj, fiica mea incepe fizic din 28 martie. Nu ma bucur deloc.
Multumim.
Spor la treaba , eu am nevoie.
Trebuie sa merg la Cluj, fiica mea incepe fizic din 28 martie. Nu ma bucur deloc.

LRodica- Atotcunoscător
-
Buna dimineata! Da, am auzit ca se incep fizic toate scolile, telemunca s-a terminat si ca sunt nemultumiri.
Pe mine ma nemultumeste greutatea ghiozdanului pe care trebuie sa-l care zilnic copilul meu. In primul an de pandeime, au facut cate 3 materii pe zi, era bine pentru ei asa. Asta nu s-a pastrat, probabil era greu pentru profesori sa intre la clase o data la 2 saptamani. Posibil si ei uitau pana le revenea ora, ceva a fost. Oricum, era horor pentru ai mei 2 ore de sport una dupa alta
Dar eu una, nu le pot cara ghiozdanele, noroc ca ei sunt mai "zdraveni" si le pot duce singuri. Ma rog, detalii.
Ca si elev la postliceala de balneokinetofizioterapie, va spun ca nu se invata nimic in scoala, ca invat o data cu voi, de pe YT sau diferite materiale. Poate am invata noi ceva daca ar fi profesori. Dupa ce termin scoala o sa scriu mai multe despre asta, poate sunt oameni ca mine care voor sa stie inainte in ce se baga. Am zis ca o sa scriu si despre scoala de motor, alta nebunie
))
Pana atunci, o zi minunata va doresc
Spor la cafeluta!
Pe mine ma nemultumeste greutatea ghiozdanului pe care trebuie sa-l care zilnic copilul meu. In primul an de pandeime, au facut cate 3 materii pe zi, era bine pentru ei asa. Asta nu s-a pastrat, probabil era greu pentru profesori sa intre la clase o data la 2 saptamani. Posibil si ei uitau pana le revenea ora, ceva a fost. Oricum, era horor pentru ai mei 2 ore de sport una dupa alta

Ca si elev la postliceala de balneokinetofizioterapie, va spun ca nu se invata nimic in scoala, ca invat o data cu voi, de pe YT sau diferite materiale. Poate am invata noi ceva daca ar fi profesori. Dupa ce termin scoala o sa scriu mai multe despre asta, poate sunt oameni ca mine care voor sa stie inainte in ce se baga. Am zis ca o sa scriu si despre scoala de motor, alta nebunie

Pana atunci, o zi minunata va doresc

Spor la cafeluta!
Buna dimineata!
ema- Atotcunoscător
-
Buna dimineata.
mlizeta- Expert
-
Numarul mesajelor : 923
Localizare : craiova
Data de inscriere : 19/06/2013
Buna dimineata!
Zi de duminica,zi de odihna,de lectura,de plimbare(asta nu prea,ca bate un vant puternic si cam rece),ozi in care ne bucuram de soare...Si sa nu uitam de cafea:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
si de florile primavaratice:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O zi frumoasa!
Zi de duminica,zi de odihna,de lectura,de plimbare(asta nu prea,ca bate un vant puternic si cam rece),ozi in care ne bucuram de soare...Si sa nu uitam de cafea:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
si de florile primavaratice:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O zi frumoasa!

Dorulet- Atotcunoscător
-
anatrif apreciază acest mesaj
Dorulet- Atotcunoscător
-
Neata! Cafea, zic....desi la ce cardio am avut de facut in dimineata asta... pentru ca am avut neplacuta surpriza cand am dus copil mic la scoala si cand m-am intors sa fie liftul defect... Am zis parca la ce etaj locuim, nu?
Neata!
Macar ai coborat cu el! Tin pumnii sa se repare pana te duci sa-l iei. Mi-ai adus aminte de o intamplare
eu n-am o problema cu scarile, am o problema cu inaltimea, mi-este frica de inaltime. Am fost parte video la o nunta, nasul la et 10. Cati sa luam liftul, lift vechi, hai ca urcam pe scari, eu prima, filmam
cand am ajuns sus mi-am dar seama ca nu apasasem butonul REC
Oricum, sa urci in haine de gala, pe jos, pana la et 10, e o chestie
eu eram la munca, n-am avut probleme.
Cafea si eu, ma indrept catre a doua cafea deja. Spor la cafeluta si voua

Cafea si eu, ma indrept catre a doua cafea deja. Spor la cafeluta si voua

Multumim.
Da, cred ca la 10 daca imi amintesc bine.
Va doresc o zi frumoasa.

Diada, ne-am ciocnit mesajele.
Multumim.
Da, cred ca la 10 daca imi amintesc bine.
Va doresc o zi frumoasa.

Diada, ne-am ciocnit mesajele.

LRodica- Atotcunoscător
-
Da, et10... si la coborat si la urcat ...cu "pe scari" (de coborat cu copil de mana care coboara trapta cu treapta...cred ca am facut 7 minute pana jos). Din fericire cand m-am dus sa-l iau deja functiona normal. Nu mi-e teama de lifturi vechi, na, m-am nascut si trait in bloc construit in 76 cu lift, stateam la 5, mama inca sta, iar eu la parter acum, insa au schimbat cabina, e moderna, inox, usa automata, afisare electronica. Aici, la Galati, e tot 76, cabina originala, n-am probleme, stiu cum se deschide usa catre palier daca se blocheaza cabina (experimentat asta in copilarie-adolescenta)...si nici cu inaltimile, in limitele decentei ... (la 260m inaltime mi-a fost ok, dar n-am putut pune piciorul pe podeaua de sticla, fizic parca ma tinea ceva...desi stiam ca e sigura podeaua fiind special amenajata in penultima sfera din Pearl Tower in Shanghai).
Buna dimineata!
Poate e piesa de muzeu,vlad_mom..
Va doresc o zi excelenta!
Poate e piesa de muzeu,vlad_mom..
Va doresc o zi excelenta!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Buna dimineata.
In copilarie si eu stateam la 5. Mergeam si cu usile deschise, puneam picioarele pe plinta liftului
. Cand m-am casatorit si eu la parter, acum la casa. Fiecare loc cu avantaje si dezavantaje. De fapt, sanatatea e cea mai importanta.
Va doresc o zi minunata.
Si multa sanatate.
In copilarie si eu stateam la 5. Mergeam si cu usile deschise, puneam picioarele pe plinta liftului

Va doresc o zi minunata.

LRodica- Atotcunoscător
-
Pagina 6 din 33 • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33

» Ne bem cafeaua impreuna!-11
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
Pagina 6 din 33
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti