Ne bem cafeaua împreuna (44)
+19
Gabica
Mirela D
europolis
SilviaDumitrescu
betymi72
sanda b
MagdaMarin
rivka
White_Raven
mihulmic
michelinebeaulieu
piciul
ema
mlizeta
Michelle88
diada
LRodica
vlad_mom
Dorulet
23 participanți
Pagina 5 din 33
Pagina 5 din 33 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33
Re: Ne bem cafeaua împreuna (44)
O zi cu impliniri!
Sa avem o primavara cu realizari si sanatate.
Sa avem o primavara cu realizari si sanatate.
mlizeta- Expert
-
Numarul mesajelor : 923
Varsta : 53
Localizare : craiova
Data de inscriere : 19/06/2013
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Buna dimineata!
Va doresc o zi plina de reusite!
Va doresc o zi plina de reusite!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4671
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
LRodica- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3561
Varsta : 56
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/10/2011
Buna dimineata!
Un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti!
Un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Apuc si eu sa scriu ceva la miezul noptii.... Sa aveti o primavara frumoasa, cu sanatate, cu liniste, cu soare si cu veselie!
Nu stiu cum imi trece timpul, m-am lasat si de fb de ceva timp... Am reusit saptamana asta sa-mi fac huse noi la scaunele din ambele bucatarii.
M-am hotarat sa ma autoeduc in manichiura prostetica, adica oja semipermanenta, acril, gel, prelungiri, constructii ... mi le fac singura pe ale mele de aproape 10ani in continuu cu gel...
ca si cand n-aveam destule proiecte in lucru... dar na, cand mi se pune mie pata...
Si teme si lectii cu piticul....
aici e crima si pedeapsa!
Somn usor!
Nu stiu cum imi trece timpul, m-am lasat si de fb de ceva timp... Am reusit saptamana asta sa-mi fac huse noi la scaunele din ambele bucatarii.
M-am hotarat sa ma autoeduc in manichiura prostetica, adica oja semipermanenta, acril, gel, prelungiri, constructii ... mi le fac singura pe ale mele de aproape 10ani in continuu cu gel...

Si teme si lectii cu piticul....

Somn usor!

diada apreciază acest mesaj
Buna dimineata!
Sper ca ai dormit bine,vlad_mom!Cu fiecare tema,copilul descopera ceva nou,daca e mereu curios,va fi mai usor cu scoala.Stiu ca programa e tot incarcata,desi cei care o fac spun altceva,copilul se simte coplesit.Ca parinte ar trebui doar sa il ordonezi,sa urmeze traseul normal:intai se invata notiunile,se incepe cu materia mai usoara,apoi mai grea etc.si la urma se rezolva temele. In felul acesta copilul termina mai repede,are vreme si de joaca-foarte necesara, mai ales la cei mici.Scuza-ma,daca am fost deplasata cu sfaturile.(azi e duminica iertarii)
Afara e soare,chiar daca e frig,adica o duminica frumoasa vazuta din casa.
Tuturor va doresc o zi minunata!
Sper ca ai dormit bine,vlad_mom!Cu fiecare tema,copilul descopera ceva nou,daca e mereu curios,va fi mai usor cu scoala.Stiu ca programa e tot incarcata,desi cei care o fac spun altceva,copilul se simte coplesit.Ca parinte ar trebui doar sa il ordonezi,sa urmeze traseul normal:intai se invata notiunile,se incepe cu materia mai usoara,apoi mai grea etc.si la urma se rezolva temele. In felul acesta copilul termina mai repede,are vreme si de joaca-foarte necesara, mai ales la cei mici.Scuza-ma,daca am fost deplasata cu sfaturile.(azi e duminica iertarii)
Afara e soare,chiar daca e frig,adica o duminica frumoasa vazuta din casa.
Tuturor va doresc o zi minunata!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Neata!
Dorulet, ca sa fiu sincera, parte a "crimei si pedepsei" nu e numai faptul ca el e neatent si cu gandul la altele....ci si eu ...pentru ca, des, ma simt coplesita si depasita, nu stiu efectiv cum sa-l determin sa se concentreze si sa faca ce are de facut... Daca plec din camera, daca nu ma uit la el ... va dura o ora sa scrie 2 cuvinte sau sa rezolve o scadere. Si asta in conditiile in care doamna nu le da teme multe, sunt tip fise.
Nu stiu daca programa este neaparat foarte incarcata ... fac comparatie cu primii 5 ani de scoala ai feciorului la scoala internationala, programa britanica. Diferenta este ca la noi sistemul se bazeaza pe invatare individuala, acasa, fara cadru didactic, pe cand la ei scoala se termina la ora 16, temele erau saptamanale, la modul teste pe o platforma unde se adunau puncte si se facea clasament, chestie care n-avea legatura cu evaluarea semestriala. Cat despre programa, feciorul a fost testat cand ne-am intors, nu avea lacune, a avut nevoie doar de ceva pregatire la romana.
Am putea spune ca programa este foarte incarcata pentru cele 4-5 ore pe care le petrece la scoala.
Si mai e aspectul scrisului de mana. Da, sunt faine noile manuale, auxiliare, caiete de scriere... insa cred ca obiectivul de a invata sa scrie de mana corect si frumos nu poate fi atins cu aceste materiale. Nu au cum sa fie suficiente 3-4 randuri pentru o litera.
Teoria am mai auzit-o, sa facem temele ca o joaca, sa fie distractiv, sa starnim curiozitatea... insa in practica efectiv nu stiu cum se poate pune... Daca ai idei, te rog!
Cum era urarea aia? "Rabdare si tutun!"?
O duminica faina!
Dorulet, ca sa fiu sincera, parte a "crimei si pedepsei" nu e numai faptul ca el e neatent si cu gandul la altele....ci si eu ...pentru ca, des, ma simt coplesita si depasita, nu stiu efectiv cum sa-l determin sa se concentreze si sa faca ce are de facut... Daca plec din camera, daca nu ma uit la el ... va dura o ora sa scrie 2 cuvinte sau sa rezolve o scadere. Si asta in conditiile in care doamna nu le da teme multe, sunt tip fise.
Nu stiu daca programa este neaparat foarte incarcata ... fac comparatie cu primii 5 ani de scoala ai feciorului la scoala internationala, programa britanica. Diferenta este ca la noi sistemul se bazeaza pe invatare individuala, acasa, fara cadru didactic, pe cand la ei scoala se termina la ora 16, temele erau saptamanale, la modul teste pe o platforma unde se adunau puncte si se facea clasament, chestie care n-avea legatura cu evaluarea semestriala. Cat despre programa, feciorul a fost testat cand ne-am intors, nu avea lacune, a avut nevoie doar de ceva pregatire la romana.
Am putea spune ca programa este foarte incarcata pentru cele 4-5 ore pe care le petrece la scoala.
Si mai e aspectul scrisului de mana. Da, sunt faine noile manuale, auxiliare, caiete de scriere... insa cred ca obiectivul de a invata sa scrie de mana corect si frumos nu poate fi atins cu aceste materiale. Nu au cum sa fie suficiente 3-4 randuri pentru o litera.
Teoria am mai auzit-o, sa facem temele ca o joaca, sa fie distractiv, sa starnim curiozitatea... insa in practica efectiv nu stiu cum se poate pune... Daca ai idei, te rog!
Cum era urarea aia? "Rabdare si tutun!"?

O duminica faina!

Buna dimineata!
Greu de dat sfaturi,vlad_mom,fiecare copil are felul sau de a fi,de a intelege,de a raspunde solicitarilor.Prima reactie la cerinte obositoare e sa depuna armele.Ca mama trebuie sa fii atenta la orice mic triumf si sa-l lauzi,sa subliniezi ca a putut trece singur peste probleme.Laudele sunt foarte importante,altfel se descurajeaza si va da inapoi.Succes!
O saptamana linistita tuturor!
Greu de dat sfaturi,vlad_mom,fiecare copil are felul sau de a fi,de a intelege,de a raspunde solicitarilor.Prima reactie la cerinte obositoare e sa depuna armele.Ca mama trebuie sa fii atenta la orice mic triumf si sa-l lauzi,sa subliniezi ca a putut trece singur peste probleme.Laudele sunt foarte importante,altfel se descurajeaza si va da inapoi.Succes!
O saptamana linistita tuturor!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Buna dimineata!
O zi buna, o primavara frumoasa!
La multi ani tuturor femeilor (mame, bunici, domnisoare, mici printese)!
O zi buna, o primavara frumoasa!
La multi ani tuturor femeilor (mame, bunici, domnisoare, mici printese)!
mlizeta- Expert
-
O primavara frumoasa si multi ani fericiti noua, fatelor!
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2938
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Buna dimineata!
Inca o zi friguroasa,cu nori amenintatori,vremurile in schimbare usoara...
O zi cu sanatate si spor!
Inca o zi friguroasa,cu nori amenintatori,vremurile in schimbare usoara...
O zi cu sanatate si spor!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Dorulet a scris:...intai se invata notiunile,se incepe cu materia mai usoara,apoi mai grea etc.si la urma se rezolva temele. In felul acesta copilul termina mai repede....
Buna dimineata!!! Bine v-am regasit

Dorulet, eu fac invers, intai temele cele mai grele, apoi ce ramane si abia apoi daca mai este timp, invatat

Ma bucur pentru ca, am avut si eu o zi de cusut la masina. Se pare ca este o buna relaxare pentru mine. Ar trebui sa profit mai mult.
Va urez un Martie linistit, sa fiti frumoase si fericite in fiecare zi

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
O seara linistita!
O seara linistita!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Tu ai dreptate! Important este cum pun problema, daca aude "invatat" prima data, se rupe filmul.
Multumesc
Multumesc

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Dorulet, tu zici de aceeasi materie intai invatat lectia si apoi tema, nu? Daca e vorba de facut tema la mate si invatat lectia la istorie, nu vad de ce sa conteze ordinea.
E criminal programul asta cu scoala dupa amiaza, nu mi-a placut nici mie cand eram in scoala.
Azi plecam acasa pentru weekend, sper sa se fi terminat isteria cu benzina, altfel facem cale intoarsa.
O zi cu soare!
Dorulet, tu zici de aceeasi materie intai invatat lectia si apoi tema, nu? Daca e vorba de facut tema la mate si invatat lectia la istorie, nu vad de ce sa conteze ordinea.
E criminal programul asta cu scoala dupa amiaza, nu mi-a placut nici mie cand eram in scoala.
Azi plecam acasa pentru weekend, sper sa se fi terminat isteria cu benzina, altfel facem cale intoarsa.
O zi cu soare!
Buna dimineata!
Da,de ex la mate,la fizica sau la gramatica,invatat notiunile,apoi rezolvarea temelor.
Frig grozav la mine,in ciuda soarelui pe un cer senin.(-9 grade)
Stam in casa si gasim de lucru mai mult decat ne-ar trebui.Nu inainte de a savura o cafea buna:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O zi cu sanatate si reusite!
Da,de ex la mate,la fizica sau la gramatica,invatat notiunile,apoi rezolvarea temelor.
Frig grozav la mine,in ciuda soarelui pe un cer senin.(-9 grade)
Stam in casa si gasim de lucru mai mult decat ne-ar trebui.Nu inainte de a savura o cafea buna:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O zi cu sanatate si reusite!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Buna dimineata.
Acum -6 si la noi cu cer senin.
Teme
, am uitat de ele.
Dar cred ca Dorulet zice bine cu materiile pomenite, nu poti sa faci tema daca nu stii formulele(la mate), sau sa analizezi o propozitie daca nu ai invatat sau macar citit definitiile (gramatica).
Vlad-mom, la noi s-a terminat ieri erau cate 2 masini cam asa in benzinarii si azi dimineata (trec pe langa 4 pe drumul spre servici) am vazut una singura (drept ca era 7 fara 25). Pretul de ieri nu s-a modificat.
Cate paranteze
.
Va doresc un sfarsit de saptamana linistit si ma duc la jucarii crosetate sa va arat ce am mesterit zile astea.
Acum -6 si la noi cu cer senin.
Teme

Dar cred ca Dorulet zice bine cu materiile pomenite, nu poti sa faci tema daca nu stii formulele(la mate), sau sa analizezi o propozitie daca nu ai invatat sau macar citit definitiile (gramatica).
Vlad-mom, la noi s-a terminat ieri erau cate 2 masini cam asa in benzinarii si azi dimineata (trec pe langa 4 pe drumul spre servici) am vazut una singura (drept ca era 7 fara 25). Pretul de ieri nu s-a modificat.
Cate paranteze

Va doresc un sfarsit de saptamana linistit si ma duc la jucarii crosetate sa va arat ce am mesterit zile astea.

LRodica- Atotcunoscător
-
Buna dimineata! Da, le invatam din mers, in timp ce face exercitiul
Ce bine ca este vineri, se relaxeaza si ei si noi
Sigur s-a terminat isteria benzinei. Nici mie nu-mi place sa alimentez, este treaba lui.
Frig si la noi -6 grade dimineata, si nu parea, din casa. Ieri a si fulguit, viscolit.
Spor in toate sa aveti
Multumesc de cafea.

Sigur s-a terminat isteria benzinei. Nici mie nu-mi place sa alimentez, este treaba lui.
Frig si la noi -6 grade dimineata, si nu parea, din casa. Ieri a si fulguit, viscolit.
Spor in toate sa aveti

Intre cele doua razboaie mondiale invatamantul a trecut un test greu.
Dupa al doilea razboi au fost oameni invatati care au predat din suflet ce stiau.
Acum aceasta avalansa de informatii se cere cernuta altfel te ingropi in ea.
Ema, ma bucur ca ai reusit sa ne saluti! Esti bine?
Sanatate tuturor!
Sa zambim, e gratis si sa ne facem o zi frumoasa!
Timid, timid, apare primavara!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Intre cele doua razboaie mondiale invatamantul a trecut un test greu.
Dupa al doilea razboi au fost oameni invatati care au predat din suflet ce stiau.
Acum aceasta avalansa de informatii se cere cernuta altfel te ingropi in ea.
Ema, ma bucur ca ai reusit sa ne saluti! Esti bine?
Sanatate tuturor!
Sa zambim, e gratis si sa ne facem o zi frumoasa!
Timid, timid, apare primavara!

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Buna dimineata!
Pasim peste jumatatea lui martie si tot asteptam primavara.O saptamana excelenta!
Pasim peste jumatatea lui martie si tot asteptam primavara.O saptamana excelenta!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Buna dimineata!
O zi cu soare, zambete si impliniri tuturor!
O zi cu soare, zambete si impliniri tuturor!
mlizeta- Expert
-
Buna dimineata.
Primavara la noi nu prea se arata, azi dimineata -4.
Abia astept sa vina caldura.
Va doresc sa aveti o noua saptamana cum va doriti voi.
Primavara la noi nu prea se arata, azi dimineata -4.
Abia astept sa vina caldura.

Va doresc sa aveti o noua saptamana cum va doriti voi.

LRodica- Atotcunoscător
-
Dorulet- Atotcunoscător
-
Buna dimineata!
O zi asa cum ne dorim!
O zi asa cum ne dorim!
mlizeta- Expert
-
Pagina 5 din 33 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33

» Ne bem cafeaua impreuna!-11
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
Pagina 5 din 33
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti