Accesorii pentru papusa Paola Reina
+8
diada
ladybird
letho
mlizeta
ema
LRodica
raluk0182
vlad_mom
12 participanți
Pagina 4 din 5
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Accesorii pentru papusa Paola Reina
Da, am vazut, dar nu-mi plac, par niste improvizatii. Altfel arata un satin, o dantela, un tulle...etc. Alte fire nu mai cumpar, ajunge.

De acord cu cumparatul. Si eu ma stradui sa nu o fac pana nu le termin pe care le am.
LRodica- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3594
Varsta : 56
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/10/2011
Cand o sa lucrez cu materialele astea iti opresc pentru rochia de ocazie a papusii

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Sar'na, Diada! Cand or reveni la normal magazinele am sa mai caut pe la sh. Chiar n-are sens sa cumpar 1m de material, dar o bluza/fusta/rochie cu 3-7lei e de-ajuns.

Sar'na, Diada! Cand or reveni la normal magazinele am sa mai caut pe la sh. Chiar n-are sens sa cumpar 1m de material, dar o bluza/fusta/rochie cu 3-7lei e de-ajuns.
Niste posete, bijuterii cu ceva margelute. As vedea-o cu ceva din piele neagra stil rock cu o sepcuta la fel sau ceva a la parisienne cu o bereta. Si daca nu te superi, fara masca (ideea e originala) ca e prea frumoasa ca sa-i acoperi fata.
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2942
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Multam! I-am facut colier cu pandant modelat din lut polimeric, dar nu merge la nici una din tinutele astea (in cutiile cu margelute urma sa-mi bag nasul sa vad ce s-ar potrivi)....astept sa-mi ajunga asa: masina de cusut, si din china...coli de piele ecologica, capse functionale mici, fermuar nr3 si sistemul pentru fermuar detasabil. Deci am planuri mari...dar pana atunci lucrez la sifonier, umerase... am ajuns la usi si nu-mi vine ideea de finisare (la naiba, ca servetelele si hartia de orez imprimata si autocolantul textil le am la Galati...
)
La noi in judet masca e obligatorie daca iesi din casa si acolo era pregatita de iesit

La noi in judet masca e obligatorie daca iesi din casa si acolo era pregatita de iesit

Urmatoarea mobila e o masa de toaleta?
Cat ai migalit la sertarele acelea sa le faci sa nu fie haite, sa se inchida, sa fie exact cat spatiul prevazut amplasarii lor? Bravo!
Cat ai migalit la sertarele acelea sa le faci sa nu fie haite, sa se inchida, sa fie exact cat spatiul prevazut amplasarii lor? Bravo!
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Nu, am masurat de 2 ori si am taiat odata
Dupa ce asamblez cartonul presat, la toate, mai pilesc marginile, muchiile, mai indrept... nu e nimic ca-n "5 minutes crafts".
Nu cred ca fac masa de toaleta, poate inca un dulap cand va deveni asta neincapator... Asta era necesar. Ma joc si eu, dar sa nu exageram

Nu cred ca fac masa de toaleta, poate inca un dulap cand va deveni asta neincapator... Asta era necesar. Ma joc si eu, dar sa nu exageram

Super. Ai o rabdare. Felicitari.
Da, cred ca nu e ca in 5 minute craft.
LRodica- Atotcunoscător
-
Extraordinar! Am ramas fara cuvinte, esti o femeie foarte creativa, felicitari!

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
O, daaaa... N-am fir pentru asa ceva si nici nu mai cumpar. Am facut o rochita asa mai pentru o cumetrie cu alize forever, sa-i pun talpile la pantofiori si v-o arat.
O da, te-ai intrecut pe tine si de data asta.
Multam. Am gasit schema pentru rochita asta, am facut-o pana la mijloc si nu prea imi placea, cam prea larga...am modificat schema, am inchis-o la spate de de-asupra taliei. Incaltarile ....cum am crezut eu, de capul meu adica.
Ai imbracat-o super, si incaltat-o. Felicitari.
Imi place si mie schema asta. Ma tenteaza si pe mine modelul pentru pitica la care tot am mai facut cate ceva. Dar iar ajung sa trebuiasca sa cumpar fire si zic pas.
Imi place si mie schema asta. Ma tenteaza si pe mine modelul pentru pitica la care tot am mai facut cate ceva. Dar iar ajung sa trebuiasca sa cumpar fire si zic pas.
LRodica- Atotcunoscător
-
N-am mai lucrat pana acum modelul asta, e prima oara, mai greu pana am inteles ideea. Eu cel putin la modelele noi trebuie sa lucrez cateva randuri ca sa inteleg mai bine despre ce e vorba si apoi pot modifica.
Mi-a sugerat o prietena sa fac si pentru mine ... haine crosetate, nu cred ca in viitorul apropiat...momentan nu mi-ar place sa port si nici n-as avea rabdare pentru ceva mare. De pus pe cap, gentute, fulare da, dar haine nu, fuste sau rochii in nici un caz pentru ca nu imi plac la purtat. (am primit cand era flacaul bebe un set facut de o vecina pantalon si bluza cu nasturi tricotate, dragut tare, nu l-am imbracat niciodata ... pentru ca le-am preferat pe cele de catifeluta ca erau mai comode-salopete, combinezoane, pentru ca erau cu bumbac, pentru ca erau si mai dragute...)
Mi-a sugerat o prietena sa fac si pentru mine ... haine crosetate, nu cred ca in viitorul apropiat...momentan nu mi-ar place sa port si nici n-as avea rabdare pentru ceva mare. De pus pe cap, gentute, fulare da, dar haine nu, fuste sau rochii in nici un caz pentru ca nu imi plac la purtat. (am primit cand era flacaul bebe un set facut de o vecina pantalon si bluza cu nasturi tricotate, dragut tare, nu l-am imbracat niciodata ... pentru ca le-am preferat pe cele de catifeluta ca erau mai comode-salopete, combinezoane, pentru ca erau cu bumbac, pentru ca erau si mai dragute...)
Wow, ce eleganta este! Arata minunat, este asortata si pregatita de plimbare. Dar totusi o intrebare: unde este gentuta? Unde-si pune mobilul si maruntul pt.inghetata?

mlizeta- Expert
-
Numarul mesajelor : 924
Localizare : craiova
Data de inscriere : 19/06/2013

mlizeta- Expert
-
Numarul mesajelor : 924
Localizare : craiova
Data de inscriere : 19/06/2013
Da, cu telefonul in mana si cu geanta pe brat. Asa ca pitipoancele. Asa zice fiica mea. Deocamdata ea poarta rucsac.
LRodica- Atotcunoscător
-
La cat e de eleganta cred ca o bocceluta (se scrie cu 2 c oare?) de-aia mica legata de mana... ma mai gandesc, poate imi vine vreo idee, cert e ca n-am loc pentru acelasi model.
Rodica...la faza asta tre' poseta LV, CC sau G....neaparat... (io le zic "cotzoharle")
Rodica...la faza asta tre' poseta LV, CC sau G....neaparat... (io le zic "cotzoharle")

Ultima editare efectuata de catre vlad_mom in Joi 14 Mai 2020, 9:30 am, editata de 1 ori
Cosi pe ea, sau desenezi un LV
.
Trebuie sa ii zic si ei cuvantul.

Trebuie sa ii zic si ei cuvantul.
LRodica- Atotcunoscător
-
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5

» Diverse accesorii-brose,bentite,clame- 2
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie
» Accesorii pentru tricotat
» Accesorii tricotate
» Probleme tehnice (masini de cusut)
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie
» Accesorii pentru tricotat
» Accesorii tricotate
» Probleme tehnice (masini de cusut)
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie