Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (3)
+19
vlad_mom
Gabica
myky7robc
mylena
piciul
kmn
Floren
dorinamisov
cristina iosif
Angelica18
corina corina
lilibili
aisha
LRodica
mishou
romaya
Dorulet
ioana soare
gretty
23 participanți
Pagina 5 din 7
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (3)
O sa le folosesc pe toate, sunt intarite putin, dar mi-ar fi placut sa am un set.
Multumesc.
Multumesc.
LRodica- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3562
Varsta : 56
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/10/2011
Faine, da! Dar sunt oare si practice...ma gandesc ca se mai prelinge o picatura pe pahar sau condens... (exact la asta m-am gandit si cand am vazut prima oara mansoanele acelea tricotate pentru cana de cafea)
Destul de practice. Fiica mea are o inimiora pentru suport de cana, pe birou. Chiar o foloseste. O speli si daca e cazul o mai intaresti un pic. Mi-ar place albe dar sunt "pretentioase", de aceea am si ales maroul pentru ele.
LRodica- Atotcunoscător
-
Mai bine maro, de acord! Mi-ar placea sa fie...nu stiu, laminate poate... adica sa fie mai simplu de spalat, sa nu se pateze... (zic si eu, eu care folosesc suporti de silicon
)

Ar fi mult mai simplu.
Vorbind acum imi amintesc, aveam vreo 20 de ani, aveam o vecina mult mai in varsta cred ca avea la 60-65 atunci, (acum nu mai e
, eu care ma apropii si eu de acea 'mai in varsta' varsta
) care daca mergeam la ea si ma servea cu ceva avea servetele albe de panza, unele brodate, altele cu margini crosetate. Imi era ciudat sa le folosesc, ceream la inceput de hartie sa nu le murdaresc, apoi am renuntat, asa era obisnuita si pana a putut sa spele ea, le-a folosit.
Alte vremuri
.
Vorbind acum imi amintesc, aveam vreo 20 de ani, aveam o vecina mult mai in varsta cred ca avea la 60-65 atunci, (acum nu mai e

Alte vremuri

LRodica- Atotcunoscător
-
Daaa, alte vremuri....mileuri ondulate, ridicate in jurul statuii de portelan, struguri la cheia de la sifonier...nu mai avem nici statuia si nici cheie la sifonier (ca nici nu mai e sifonier, ci dulap de haine din pal...cu asta nu mai ajungem in Narnia
).
Off-topic, scuze, mama imi amintea zilele trecute ca ii ziceam cand eram adolescenta ca eu nu voi avea nici covoare si nici perdele la casa mea, prea multa munca de-aiurea la ele...si m-am tinut de cuvant, perdele mai am cateva, dar de voal, scurte si cu carucioare de plastic pe care nu le scot la spalat)...covoare de lana cu franjuri albi si cu traverse peste...ma ingrozesc numai cand imi amintesc...(si eu am apucat pieptanatul franjurilor de la covor, probabil sunt din ultima generatie care a facut asta)...La mileuri a renuntat mama singura, intai la noi in camera cand a vazut ca lipsesc din franjurii aia rosii cu tot cu margine...ca aveam hamsteri
(isi decorau si ei culcusul). In vremurile de-acum cand ai varsat cana cu cafea la ce te repezi sa iei de pe masa? Telefon si/sau laptopul, nu?
Nu e mai rau sau mai bine acum, doar alte vremuri...

Off-topic, scuze, mama imi amintea zilele trecute ca ii ziceam cand eram adolescenta ca eu nu voi avea nici covoare si nici perdele la casa mea, prea multa munca de-aiurea la ele...si m-am tinut de cuvant, perdele mai am cateva, dar de voal, scurte si cu carucioare de plastic pe care nu le scot la spalat)...covoare de lana cu franjuri albi si cu traverse peste...ma ingrozesc numai cand imi amintesc...(si eu am apucat pieptanatul franjurilor de la covor, probabil sunt din ultima generatie care a facut asta)...La mileuri a renuntat mama singura, intai la noi in camera cand a vazut ca lipsesc din franjurii aia rosii cu tot cu margine...ca aveam hamsteri

gretty- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2002
Varsta : 73
Localizare : Tartasesti Dambovita
Data de inscriere : 21/02/2010
Multumesc.
E vorba de ultimul rand. Am vazut bine?
E vorba de ultimul rand. Am vazut bine?
LRodica- Atotcunoscător
-
Da, ultimile 2 randuri; cate 3 picioruse in fiecare bucla apoi coltisori din 5 picioruse; de fapt eu l-am facut din imaginatie si apoi am cautat chema pt voi... eu creez adesea rozete sau combinatii din memorie; sper sa te descurci, poti numara...
gretty- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2002
Varsta : 73
Localizare : Tartasesti Dambovita
Data de inscriere : 21/02/2010
Imi plac lucrusoarele crosetate,desi nu prea am facut asa ceva.Eu am cateva milieuri frivolite,am si covor,am si o carpeta cusuta cu lana in chilim pe panza de sac.O am pe peretele de deasupra patului si, credeti-ma,incalzeste camera,cel putin la nivel psihic.Sub canita de cafea pun tot frivolite si nu-mi fac griji,cu atatea produse de spalat de astazi...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4672
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Si mie imi plac. Covoare avem si noi, dar de pe perete le-am dat jos. Si soacra si mama aveau, dar acum nu mai au. Vinovata Eu.
Dorulet, trebuie sa recunoastem ca suntem foarte comode, ca sa nu folosesc un alt cuvant
. Prefer sa fac lucruri care ma relaxeaza nu sa sterg si sa scutur (de praf); sa citesc, sa crosetez, sa ma plimb cu cei dragi. Sincer nici sa gatesc nu imi place, o fac de nevoie.
Dorulet, trebuie sa recunoastem ca suntem foarte comode, ca sa nu folosesc un alt cuvant

LRodica- Atotcunoscător
-
Eu cred in continuare ca o casa fara covoare pe jos si perdele la geamuri e o casa rece, neprimitoare. Anul trecut, cand am fost acasa, mi-am cumparat covoare de la moldoveni. Nu aveam si aveam impresia ca e mereu santier. Perdele am doar la sufragerie. In rest am pus barele si urmeaza perdelele. Am o masa imensa, ovala si as fi vrut un mileu crosetat pe ea dar nu stiu sa fac si nu ma complic sa cumpar. Vine barbat-meu si pune cafeaua pe el...Imi place curatenia. Daca nu e curat si ordine, nu pot sa fac nimic.
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Asa cred si eu,ema!Merge pe o masa mare o catifea si peste un milieu,un table-runner,in contrast,arata ca si cum ar fi intarsie pe mobila.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4672
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010

Am mai crosetat cateva cosulete dar nu reusesc sa le intaresc cum as vrea.
Mai am unul de acum cativa ani si este mai teapan. Astea sunt foarte moi. Am diluat prea mult aracetul? De doua ori le-am inmuiat in aracet, a doua oara mai mult aracet mai putina apa si tot nu sunt multumita. Oare ce proportie ar trebui sa folosesc.
Mai am unul de acum cativa ani si este mai teapan. Astea sunt foarte moi. Am diluat prea mult aracetul? De doua ori le-am inmuiat in aracet, a doua oara mai mult aracet mai putina apa si tot nu sunt multumita. Oare ce proportie ar trebui sa folosesc.
LRodica- Atotcunoscător
-
Fain! Ma amuza poza cu el pe laptop....ca mileul peste tv-plasma...
Eu nu apretez chestii crosetate, dar am intarit beton textile in sculpturi, nu stiu sa-ti zic o proportie pentru ca o fac ochiometric, cat sa se scurga de pe pensula, dar sa nu fie transparent... Poate depinde si de ce ai folosit. Eu doar cu moment waterproof cu uscare transparenta.
Eu nu apretez chestii crosetate, dar am intarit beton textile in sculpturi, nu stiu sa-ti zic o proportie pentru ca o fac ochiometric, cat sa se scurga de pe pensula, dar sa nu fie transparent... Poate depinde si de ce ai folosit. Eu doar cu moment waterproof cu uscare transparenta.
LRodica- Atotcunoscător
-
Daco am avut vopsele acrilice si n-am fost multumita, pigment slab, putere de acoperire cam putina...Moment am vazut si la auchan si carrfour la raionul de scule pentru casa, dar si la magazinase de materiale de contructii (de-astea de oras unde te duci repede ca-ti mai trebuie ceva).
LRodica- Atotcunoscător
-
Cu drag! Asta daca nu ti-e peste mana sa ajungi la dedeman sau altele mari, care , de regula, sunt la marginea orasului.
Vlad-mom ai cumva la indemana adezivul Moment sa imi trimiti o poza. Am fost la magazin si mi-a aratat mai multe feluri, si nu am luat nimic. E acela pe care scrie si kit montaj, la tub, eu am zis ca nu. Trebuie sa scrie waterproof? Asa ceva nu avea acolo.
LRodica- Atotcunoscător
-
Multumesc.
Nu mi-a aratat asa ceva.
O sa merg la Dedeman.
Nu mi-a aratat asa ceva.
O sa merg la Dedeman.
LRodica- Atotcunoscător
-
Bine că m-am uitat pe aici să-mi aduc aminte de covoraşele mele. Nu am mai lucrat la ele. Le-am aruncat în final sub măsuţa de la maşina de cusut. În bucătărie am pus sub masă o blană de oaie veche. Şi eu am desfiinţat mileurile de prin casă. Aş face din ele nişte bluze ...
Gabica- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 54
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012
LRodica- Atotcunoscător
-
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa
» Decoratiuni interioare pt casa (6)
» Decoratiuni interioare pt casa
» CONCURS CROITORIE - DECORATIUNI PENTRU CASA
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa
» Decoratiuni interioare pt casa (6)
» Decoratiuni interioare pt casa
» CONCURS CROITORIE - DECORATIUNI PENTRU CASA
Pagina 5 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti