Bijuterii Fimo (31)
+19
Giorgi
Mihaela06
piciul
Day
dialuise
darkpoke
Rica Mateiuc
mitulina
cristi970
bisisica bijuterii
AlinaJ.Bijoux
LRodica
gaza
vlad_mom
Hope_blue
sava daniela
Nomiria
Adelaida
saharra
23 participanți
Pagina 1 din 13
Pagina 1 din 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Bijuterii Fimo (31)
Capitolele anterioare
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Mersi pentru explicatii, Tunde draga . N-o sa va suparati daca mai postez ceva, dar sunt tare bucuroasa ca reusesc sa mai lucrez si eu putin

Criticile sunt binevenite .
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
dialuise- helper
- Numarul mesajelor : 81
Varsta : 53
Localizare : Saint Laurent du var
Data de inscriere : 19/11/2012
Re: Bijuterii Fimo (31)
dialuise imi place ..lucrezi interesant
spor in continuare
spor in continuare
darkpoke- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1549
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/04/2010
Saru'mana cui a "spart "capitol nou,si scuze ca n-am fost pe faza....
Dialuise,chiar arata bine
Dialuise,chiar arata bine

Frumosa dar sí interesanta bratara! Bravó!
B-Zsu Land- Junior
-
Numarul mesajelor : 481
Localizare : Tg Mures
Data de inscriere : 19/10/2013
Rica Mateiuc- Senior
-
Numarul mesajelor : 703
Varsta : 49
Localizare : Tulcea
Data de inscriere : 27/01/2012
Foarte frumos!Ma intreb daca voi reusi sa fac si eu asa ceva...Rasfoiesc postrile mai vechi si incerc sa invat doar-doar voi progresa.Inca o data felicitari!
Mihaela06- helper
- Numarul mesajelor : 70
Localizare : brasov
Data de inscriere : 08/02/2014
Multumesc, Mihaela! Sigur ca vei reusi daca-ti doresti!
Rica Mateiuc- Senior
-
Interesanta combinatia Dialuise, insa montajul mi se pare cam fragil pentru o bratara, din cauza gaurilor date in margine. Dintre toate bijuteriile, bratarile mi se par cele mai dificile pentru ca sint cele mai expuse la diverse socuri, nu are o pozitie fixa pe mina si mina la rindul ei se misca cu totul...
Rica, belea a iesit fata cu mokume...nu stiu ce ai facut acolo la gauri, dar restul se vede super.
Rica, belea a iesit fata cu mokume...nu stiu ce ai facut acolo la gauri, dar restul se vede super.
Frumos Rica! Incearca sa slefuiesti putin la gauri sa mai reduci din denivelari. Gaurile le-ai facut cand era crud? Eu asa le fac, dar nu mi-au iesit niciodata perfecte. Am incercat sa gauresc dupa coacere si se crapa, ciobea, tot felul de minuni nereusite

Am sa fac ce fac cu gaurile alea, nu le las asa! Si da, sunt facute pe crud si cu ceva nepricepere 

Rica Mateiuc- Senior
-
Ma bucur ca va place. Vlad_mom, e foarte rezistenta : are 2 mm grosime, tot 2 mm pana la margine, e coapta de 2 ori si gaurile sunt date dupa coacere . Am lucrat si mai subtiri acum 2 ani si nu s-a plans nici o clienta
E foarte frumos colierul Rica si-mi place ca are 2 fete. Eu zic sa incerci sa dai gaurile dupa coacere cu un burghiu, data viitoare . Dupa ce am citit la Vlad_mom, am incercat si sunt foarte multumita . Mai ales dupa ce le scoti din cuptor se gauresc foarte usor . Eu invart burghiul cu mana, nu am bormasina micuta .

dialuise- helper
- Numarul mesajelor : 81
Varsta : 53
Localizare : Saint Laurent du var
Data de inscriere : 19/11/2012
Gauri date in serpisorul ala pus pe margine...eu zic ca mai bine de crud marcata o adincitura cu ceva gen pix, andrea (ceva mai gros decit burghiul) si apoi gaurit fie crud, fie dupa copt cu burghiul...este foarte ingust si cu burghiul dupa copt vor iesi margini zdrentuite, rupte.
cristi970- Senior
- Numarul mesajelor : 589
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 27/12/2009
Nu nu le-am facut(inca...
)! Ma intreb cum de se vede atat de mult din foita pt ca eu am facut ceva aseara si nu e asa de evidenta foita....

cristi970- Senior
Ai folosit polimer translucid? Eu as pune numai foita pe polimer translucid, apoi as rupe bucatele mici neregulate, apoi le-as presa impreuna sub forma de cane din care sa tai felii sau sub forma de foaie...nu garantez ca iese asa, n-am incercat insa eu asa as face. Este foarte posibil ca piesele din poza ta sa aiba si rasina aplicata.
Dupa mine, nu cred ca este foita, ci vopsea acrilica. Cred ca sunt facute asa cum se face faux turquoise. Cum zice Vlad_mom, se poate sa fie rasina aplicata.
In mod cert e si rasina deasupra dupa cat de lucios arata....
Daca e cu vopseluri nu am cum sa incerc.nu mai investesc nimic deocamdata.Dar o sa incerc cum a zis Vlad_mom cu translucid alb (verde nu am) si cu verde normal....
Va multumesc pt idei si sfaturi!
Daca e cu vopseluri nu am cum sa incerc.nu mai investesc nimic deocamdata.Dar o sa incerc cum a zis Vlad_mom cu translucid alb (verde nu am) si cu verde normal....
Va multumesc pt idei si sfaturi!
cristi970- Senior
Buna fetelor!
am nevoie de o informatie si nu stiu unde anume s-o postez, ar fi trebuit la "de unde ne aprovizionam", insa nu mai e trafic de ceva vreme si am nevoie de raspuns: deci, vreau sa-mi fac cont pe breslo pt a comanda diverse.. imi cam prind urechile, cei drept... ma lamureste si pe mine cineva cum sa ma descurc mai bine pe acel site?
am nevoie de o informatie si nu stiu unde anume s-o postez, ar fi trebuit la "de unde ne aprovizionam", insa nu mai e trafic de ceva vreme si am nevoie de raspuns: deci, vreau sa-mi fac cont pe breslo pt a comanda diverse.. imi cam prind urechile, cei drept... ma lamureste si pe mine cineva cum sa ma descurc mai bine pe acel site?

saharra- helper
-
Numarul mesajelor : 64
Varsta : 48
Localizare : Paris
Data de inscriere : 08/01/2015
Adelaida- Ucenic
- Numarul mesajelor : 210
Localizare : Germania
Data de inscriere : 17/07/2010
E interesant setul tau,Adelaida! Eu cred ca as fi facut piesele putin mai groase si poate ca as fi conditionat mai bine Fimo...parca vad bule de aer pe suprafetele rosii,nu? In rest,numai de bine 
Si treci la provocare,nu te da batuta
La Breslo nu mai stiu care e procedura,acolo am ramas doar cumparator...dar incearca sa intrebi unde trebuie,adica pe forumul lor ;)

Si treci la provocare,nu te da batuta

La Breslo nu mai stiu care e procedura,acolo am ramas doar cumparator...dar incearca sa intrebi unde trebuie,adica pe forumul lor ;)
Multumesc, Doina.
Nu sunt bule de aer acolo
Mai rau! Sunt bucati de fimo amestecat cu fimo lichid. De data asta, ceea ce a iesit, imi place.
Nu sunt bule de aer acolo

Adelaida- Ucenic
- Numarul mesajelor : 210
Localizare : Germania
Data de inscriere : 17/07/2010
Mihaela06- helper
- Numarul mesajelor : 70
Localizare : brasov
Data de inscriere : 08/02/2014
Pagina 1 din 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13

» Bijuterii din fimo XII
» Bijuterii Fimo (32)
» Bijuterii din fimo III
» Bijuterii din fimo VII
» Bijuterii din fimo XIX
» Bijuterii Fimo (32)
» Bijuterii din fimo III
» Bijuterii din fimo VII
» Bijuterii din fimo XIX
Pagina 1 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)