Ne bem cafeaua impreuna ! (37)
+47
diblaru maria
bobitica
Buburuza
ANCA ECATERINA
Karina33
maravela lucia florina
anidaz
tantza_m
irish05
Gabica
AlinaC
ghita
canadianca50
Flora-handmade
AcidoR
mariposa.romania
criss472013
oliviamar
Carmencyta
europolis
pufoi
veronta
Teima
dorinamisov
vyky2010
bety1234567
despina13cucli
stejara
Geta_63
Day
bubu85
Celya_f40
AlinaJ.Bijoux
ema
CarmenClaudia
diada
Greteledelweiss
rivka
Gianina4ever
MagdaMarin
firicel
Serban Valentina
valentinadof
piciul
CCristinaC
Dorulet
Ducess
51 participanți
Pagina 2 din 30
Pagina 2 din 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (37)
Firica spor la gatit. Cred ca ma bag si eu la ceva....muffins poate. Am dat gata bucataria. au ramas doar paharele se le pun la locul lor. Asa ca ma odihnesc....mancare nu am dar doar ce s_au invatat restaurantele din zona cu noi co t cumparam de la ei. Apropo, la noie mai ieftin la restaurant decat in tara.
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Neata se di le mine tot suparata ca nu pot pleca la mare.Am adus unchiul acasa la el iar sotul o ajuta si supravegheaza pe concubina lui in fiecare dimineata si seara,abia vine mai devreme acasa.
Tocmai cand a obtinut cateva zile libere de la munca pt a pleca la mare tot nu putem ca suntem blocati cu unchiul
Asa ca ma resemnez si plang de necaz atunci cand sunt singura dar poate macar sper sa obtin o tableta in schimbul acestui sacrificiu.E foarte greu dar poate macar o promisiune sa-i smulg sotului.
Dar stau si eu la piscina in curte si ma balacesc in concediu.
Soacra vrea si ea la spital la analize tot in concediul meu de parca imi face in ciuda ca sa fiu legata de maini si de picioare sa nu pot pleca de acasa nicaieri in concediu.
Doar cu noi face asa ca daca ea nu a plecat totata viata nicaieri sa nu plecam nici noi,cu nepoata si cumnatul e foarte toleranta privind concediile lor.
Ca doar bietii de ei muncesc,eu nu .
N-am auzit-o sa zica si ea "duceti-va mama si voi cateva zile si apoi ma internez"
ea nuuu vrea exact la mijlocul concediului meu ca sa fiu blocata acasa,toate weekendurile.
Gat mi-am spus pasurile si plec.O zi cat mai faina va doresc.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Tocmai cand a obtinut cateva zile libere de la munca pt a pleca la mare tot nu putem ca suntem blocati cu unchiul

Asa ca ma resemnez si plang de necaz atunci cand sunt singura dar poate macar sper sa obtin o tableta in schimbul acestui sacrificiu.E foarte greu dar poate macar o promisiune sa-i smulg sotului.

Dar stau si eu la piscina in curte si ma balacesc in concediu.
Soacra vrea si ea la spital la analize tot in concediul meu de parca imi face in ciuda ca sa fiu legata de maini si de picioare sa nu pot pleca de acasa nicaieri in concediu.
Doar cu noi face asa ca daca ea nu a plecat totata viata nicaieri sa nu plecam nici noi,cu nepoata si cumnatul e foarte toleranta privind concediile lor.
Ca doar bietii de ei muncesc,eu nu .

N-am auzit-o sa zica si ea "duceti-va mama si voi cateva zile si apoi ma internez"
ea nuuu vrea exact la mijlocul concediului meu ca sa fiu blocata acasa,toate weekendurile.

Gat mi-am spus pasurile si plec.O zi cat mai faina va doresc.
Buna dimineata ,Magda poate primesti tableta si uiti de suparare ... sa aveti un weekend frumos .
Neata. Magda te inteleg, e tare greu asa. Sunt sigura ca soacra ta se bazeaza pe concediul tau sa ii fie ei bine. Asa sunt unele persoane , nu o face din rautate ci din inconstienta. I se pare ca i se cuvine. Asa faceau fostii socri, in concediu trebuia sa stai la tara sa isi faca ei treburile, tu nu aveai nevoie de odihna. Nici ai mei parinti nu erau mai departe. Noi suntem alte generatii, gandim altfel.
Va doresc o zi faina. La mine tot zi ploioasa. Nici nu imi vine sa pun masina de spalat si cosul e iar plin.
Va doresc o zi faina. La mine tot zi ploioasa. Nici nu imi vine sa pun masina de spalat si cosul e iar plin.
danniela- Atotcunoscător
Buna dimineata pe la pranz!
Azi imi sosesc oamenii acasa! Cred ca s-a saturat al meu de munca si o zbugheste acasa. Soacra-mea spera sa stea tot concediul la tara dar sa se multumeasca cu ce i-a facut. Asa ca nu stau singura in week-end!
Magda, nu te mai consuma ca te imbolnavesti. E neplacut cand altii iti strica planurile. Cum zicea si Danni, ei fac parte din alta generatie, cu o alta gandire. Poate reusesti si gasesti o cale de mijloc si impaci pe toata lumea. Nu ai pe nimeni cunoscut care ar dori sa vada de unchiul tau cateva zile contra cost? Ia si varianta asta in calcul.
Am plecat la bucatareala. Daca am fost singura e frigidelul goool! Face nudism saracul!
O zi frumoasa tuturor!
Azi imi sosesc oamenii acasa! Cred ca s-a saturat al meu de munca si o zbugheste acasa. Soacra-mea spera sa stea tot concediul la tara dar sa se multumeasca cu ce i-a facut. Asa ca nu stau singura in week-end!

Magda, nu te mai consuma ca te imbolnavesti. E neplacut cand altii iti strica planurile. Cum zicea si Danni, ei fac parte din alta generatie, cu o alta gandire. Poate reusesti si gasesti o cale de mijloc si impaci pe toata lumea. Nu ai pe nimeni cunoscut care ar dori sa vada de unchiul tau cateva zile contra cost? Ia si varianta asta in calcul.
Am plecat la bucatareala. Daca am fost singura e frigidelul goool! Face nudism saracul!

O zi frumoasa tuturor!

Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 55
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Bunaa!Eu nu gatesc ca mai am mancare,si deja e cald.In schimb am de bagat niste ardei iuti la sticla/borcan.
Magda,sper sa ti se indeplineasca dorinta sa pleci.
Week-end placut!
Magda,sper sa ti se indeplineasca dorinta sa pleci.
Week-end placut!
Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 44
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010
neata fetelor ,e tare buna cafa mmmm ....magda viseaya la tableta fa o baie in piscina bronzeazate si las-o incolo de soacra bucurate de soare
....
eu sunt stresata cu nunta fetei mele mai sunt doua saptamani sunt tot un ghem in stomac si lista cu ce trebuie facut scade offff stresssss va pp fetelor

eu sunt stresata cu nunta fetei mele mai sunt doua saptamani sunt tot un ghem in stomac si lista cu ce trebuie facut scade offff stresssss va pp fetelor
rivka- Expert
-
Numarul mesajelor : 896
Varsta : 52
Localizare : timisoara
Data de inscriere : 20/02/2010
wow Rivka, o sa fii soacra. Felicitari si fericire la tineri. Te cred cu ghemul...offff. Marilena si la tine??? A mea mai ca ar fi mers cu noi in anul trecut in concediu si omul ar fi luat o. Numai ca avem copii mari si eu gura mare si le a trecut la amandoi. Daca nu a fost in concediu la viata ei e fix problema ei. Si eu am sarit multe concedii inclusiv pe cel de acum, asta e. Si eu la bucatarie, am bagat osso bucola cuptor si fac o ciorba de perisoare.
danniela- Atotcunoscător
Buna dimineata! Pe caldura asta doar ceai...asa recomanda doctorul! Si cafeaua?!
Danniela si eu am facut ciorba de perisoare si acum am pus aparatul sa faca o paine...ca doar eu vreau salate si sucuri de fructe si legume...
Rivka, multa fericire fetei tale! Gianina4ever, sa pui ardei si pentru noi, venim iute, iute sa-i luam!
Magda, mai ai apa in piscina sau s-a evaporat de caldura... (caldura ta plus cea solara
)
Cum spunea cineva: " Sa multumeste pe toata lumea e imposibil. Dar sa-i enervezi pe toti e floare la ureche."

Danniela si eu am facut ciorba de perisoare si acum am pus aparatul sa faca o paine...ca doar eu vreau salate si sucuri de fructe si legume...
Rivka, multa fericire fetei tale! Gianina4ever, sa pui ardei si pentru noi, venim iute, iute sa-i luam!
Magda, mai ai apa in piscina sau s-a evaporat de caldura... (caldura ta plus cea solara

Cum spunea cineva: " Sa multumeste pe toata lumea e imposibil. Dar sa-i enervezi pe toti e floare la ureche."
piciul- Atotcunoscător
-
Buna dimineata fete cucuiete!Sa aveti o duminica superba,cu soare dar nu canicula,si cu activitati foaaaaarte placute sufletului vostru.Ma duc sa-mi fac o cafea,contrar indicatiilor medicului...ca ceaiul ma culca la loc in loc sa ma trezeasca...
'Neata dragutelor! Eu deja am baut un capuccino ceea ce e o raritate la mine, eu fiind adepta ceaiurilor... Dar in fine, va doresc sa aveti cafeaua cat mai dulce si duminica cat mai placuta si relaxanta!

Greteledelweiss- Senior
-
Numarul mesajelor : 606
Varsta : 48
Localizare : ro/ constanta-braila
Data de inscriere : 06/03/2010
Buna dimineata!
Piciul,am ardei pentru toata lumea
Eu am mancat niste pepene rece si azi ma relaxez cu niste felicitari.Trebuie sa fac si cu copiii ceva.
Piciul,am ardei pentru toata lumea

Eu am mancat niste pepene rece si azi ma relaxez cu niste felicitari.Trebuie sa fac si cu copiii ceva.
Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 44
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010
Buna dimineata!
Si eu am intentia sa ma relaxez, mai ales ca trebuie sa ma pregatesc psihic pentru ziua de maine, prima zi de lucru de dupa concediu
O duminica asa cum v-o doriti sa aveti!
Si eu am intentia sa ma relaxez, mai ales ca trebuie sa ma pregatesc psihic pentru ziua de maine, prima zi de lucru de dupa concediu

O duminica asa cum v-o doriti sa aveti!
Buna dimineata!
Eu mai am pana joi Cristina, asa ca mai am timp de pregatiri, cred ca zilele astea imi bag nasul in garderoba, mai spal la mana ce e de spalat si calc ce e de calcat.
Piciule cine mananca painea daca tu vrei fructe si legume??? Ti-am vazut o poza la croitorie parca....si arati trasnet!!
Cu enrvarea cam asa e...floare la ureche. Ca tot ziceam...sotul meu cel stangaci.... am facut aseara zacisca, o oala mare. Dimineata hai sa mancam ca statea 'mnealui cu gandul, prajim niste paine...adica o ardem pe margini si ramane mijlocul neatins
si ne asezam la masa. El merge sa aduca doua farfurii ca cica sa nu dam pe masa, se duce in bucatarie si ia fix doua farfurii din fundul dulapului care nu le folosesc decat daca am musafiri (is vechi si putine) si vine cu ele, normal ca tot pe fata de masa a dat si apoi cica ce am cu el....nu-i asa ca-s eu nebuna??
Altfel la noi zi ploioasa, sezon ploios scurt in traducere, am chef de bucatarit ceva...da stiu am facut curat in bucatarie si le stiu locul la toate
Sa aveti o zi faina!
Eu mai am pana joi Cristina, asa ca mai am timp de pregatiri, cred ca zilele astea imi bag nasul in garderoba, mai spal la mana ce e de spalat si calc ce e de calcat.
Piciule cine mananca painea daca tu vrei fructe si legume??? Ti-am vazut o poza la croitorie parca....si arati trasnet!!
Cu enrvarea cam asa e...floare la ureche. Ca tot ziceam...sotul meu cel stangaci.... am facut aseara zacisca, o oala mare. Dimineata hai sa mancam ca statea 'mnealui cu gandul, prajim niste paine...adica o ardem pe margini si ramane mijlocul neatins

Altfel la noi zi ploioasa, sezon ploios scurt in traducere, am chef de bucatarit ceva...da stiu am facut curat in bucatarie si le stiu locul la toate

Sa aveti o zi faina!
danniela- Atotcunoscător
MagdaMarin a scris:
ea nuuu vrea exact la mijlocul concediului meu ca sa fiu blocata acasa,toate weekendurile.![]()
soacra e soacra, clar, oricum, dar atat timp cat are grija de copii tai, si voi va puteti duce la serviciu, asta este. Uite eu ce libera sunt, imi cresc copii si nici nu ma freaca la creieri. Bineinteles ca asta implica din partea noastra multe sacrificii dar, am scaapt de soacra. Si una peste alta mi-am propus sa nu ma mai enerveze, nici soacra nici mama, sa nu le mai bag in seama, sa-mi vad de viata. Pe ele nu o sa le multumesti niciodata orice ai face.
Macar tu ai piscina si soare sa iti incalzeasca apa

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Chiar te invit la mine la piscina vara asta.
In legatura cu tableta.... un laptop e de 3 ori mai scump ca o tableta de 9'' cu husa si tastatura inclusa e 299 ron.
Si imi e de ajutor ca pot neviga linistita si in afara casei cu net wireless de la routerul meu.Asa pot sta si cu cei mici si.. pot fi si in pod/mansarda/atelier (etc) fara a fi dependenta de desktop.
Parerea mea.
Bineinteles ca sotul e de o alta parere total opusa
dar...... nimic nu ma impedica sa-mi doresc nuu 
In loc de mare... piscina,in loc de laptop...tableta.Sper macar.
Chiar te invit la mine la piscina vara asta.
In legatura cu tableta.... un laptop e de 3 ori mai scump ca o tableta de 9'' cu husa si tastatura inclusa e 299 ron.
Si imi e de ajutor ca pot neviga linistita si in afara casei cu net wireless de la routerul meu.Asa pot sta si cu cei mici si.. pot fi si in pod/mansarda/atelier (etc) fara a fi dependenta de desktop.

Parerea mea.
Bineinteles ca sotul e de o alta parere total opusa

In loc de mare... piscina,in loc de laptop...tableta.Sper macar.
Tu le-ai pus chilotei la copii? din soft?
as veni eu si la tine, dar nu se poate, macar virtual
multumesc! al meu vrea tableta si nu vreau eu sa-l las sa ia, nu mi se pare utila, si cred ca... imi ia laptop
si nici de-ala nu vreau, am unul mai slabut, dar merge, nu e cazul sa luam altul, dar el isi face socotelile si stie mai bine.
sa ai ce iti doresti
si spor maxim iti doresc!

sa ai ce iti doresti

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Buna fetelor! Bine v-am regasit. M-am intors ieri din concediu si de azi am intrat in priza. De dimineata am gatit:ardei umplut, am copt vinete si ardei sa fac o salata, la pranza sotul si copiii au vrut cartofi prajiti cu gratar.
De maine sper sa imi reintru in ritm. O sa imi fac timp sa ma pozez in toaletele facute pentru concediu .
Va doresc spor la treaba si o saptamana minunata!
De maine sper sa imi reintru in ritm. O sa imi fac timp sa ma pozez in toaletele facute pentru concediu .
Va doresc spor la treaba si o saptamana minunata!
CarmenClaudia- Junior
-
Numarul mesajelor : 304
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 10/10/2012
Buna dimineata si bine v-am regasit! Dupa o vacanta scurtutza(numai 2 saptamani) in care am avut nepoata la mine si am bantuit prin lume,trebuie acum sa bat iar drumul pana in Romania s-o duc inapoi si apoi sa ma reintorc la cotidian:zid:
Dar in sfarsit a venit si la noi vara, asa ca nu e tragic
Va doresc tuturor o zi superba!

Ducess- Junior
-
Numarul mesajelor : 438
Varsta : 49
Localizare : unde toata lumea asteapta soarele
Data de inscriere : 26/02/2013
piciul- Atotcunoscător
-
Buna dimineata!
Mie imi trebuie multa cafea astazi. E prima zi de lucru, dupa vacanta si intru direct la contabilitati. Fuse si se duse, mama e de vacanta, ca scurta mai fuse.
Da' las' ca saptamina urmatoare sunt libera de pe 15.
Deci, sa avem o zi frumoasa si cu spor gramada!
Mie imi trebuie multa cafea astazi. E prima zi de lucru, dupa vacanta si intru direct la contabilitati. Fuse si se duse, mama e de vacanta, ca scurta mai fuse.

Deci, sa avem o zi frumoasa si cu spor gramada!

Buna dimineata
M-am intors din vacanta si azi stau sa citesc ce ati mai scris
O zi frumoasa si racoroasa cu spor in cele propuse a fi facute
M-am intors din vacanta si azi stau sa citesc ce ati mai scris
O zi frumoasa si racoroasa cu spor in cele propuse a fi facute
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Bună dimineaţa
Mi s-a terminat şi mie vacanţa
Cum m-am trezit dimineaţă, m-au luat diverse dureri numai la gândul că vin la birou...
Asta e! Trebuie să mai şi muncim....
Am mult de citit pe aici, am reuşit în concediu să intru de vreo 2 ori, dar se încărca foarte greu o pagină aşa că nu am zăbovit prea mult pe aici.
Să aveţi spor în ce faceţi.
Mi s-a terminat şi mie vacanţa

Cum m-am trezit dimineaţă, m-au luat diverse dureri numai la gândul că vin la birou...
Asta e! Trebuie să mai şi muncim....
Am mult de citit pe aici, am reuşit în concediu să intru de vreo 2 ori, dar se încărca foarte greu o pagină aşa că nu am zăbovit prea mult pe aici.
Să aveţi spor în ce faceţi.
Gabica- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 54
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012
Pagina 2 din 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-20
» Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-8
» Ne bem cafeaua impreuna! - 22
» Ne bem cafeaua impreuna ! (31)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-8
» Ne bem cafeaua impreuna! - 22
» Ne bem cafeaua impreuna ! (31)
Pagina 2 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti