Concurs CROITORIE - TINUTA DE REVELION
+55
Motzu
Steluzza
kmn
emmancita
nicole24
dyna
ILINCUTA
bisisica bijuterii
annamaria26985
elenaveronica
m.oli
mihastef
scoobbyy
CristineluG
xgabitza
Cristache
bibitu
Adelle23
i.xell
r0na
aurishta
anomyss
geanina_scumpica
olguta cusma
Larisa09
maddy29
movsika
onuca28
Ionela.Radu
tanasaviorica
crumaoli
ancabanu
yol90
alinutza_andrei08
musetel
gabriela1554
elutzamicutza
barbin
Elspethalexia
geo
lora77
aidil
Mickey
Admina
stoy
oanaraluca
Gabry_ela
MagdaMarin
luminitza79
danniela
valentinadof
CarmenClaudia
wanna1687
Karina33
diada
59 participanți
Pagina 1 din 5
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Concurs CROITORIE - TINUTA DE REVELION

Tema acestui concurs este realizarea unei tinute de revelion, din materiale potrivite ocaziei cum ar fi: matase, dantela, voal, licra, catifea, brocard, stofa, etc.
Atentie, trebuie sa fie o tinuta de revelion pentru doamne (varsta minima 18 ani), se pot folosi tipare. Nu impunem un stil sau o croiala anume, pentru a va da libertatea sa va exprimati artistic.
Impunem urmatoarele conditii:
* sa fie un articol elegant, de seara;
* materialele folosite sa fie adecvate pentru tinute de ocazie: matase, dantela, voal, licra, catifea, brocard, stofa, etc;
* Cine castiga acest concurs nu mai are dreptul sa participe la urmatoarele 3 concursuri.
Pot participa membrii cu minim 50 de mesaje, deci inscrierea pe forum, special pentru participare, este exclusa! Pot participa si membri noi inscrisi (pana la data de 7.12.2012), atata timp cat posteaza pana la sfarsitul concursului cele 50 de mesaje necesare, dar nu doar de dragul de a posta (aceste mesaje vor fi sterse de catre moderatori); puteti comenta la creatiile de pe forum, puteti sa aratati ce ati lucrat, sa intrebati sau sa raspundeti privitor la nelamuriri de pe forum, sa "barfiti" la sectiunea sociala.
Durata concursului va fi: incepand de azi, vineri 7 decembrie 2012, ultima zi de inscriere va fi luni 31 decembrie (pana la ora 24, ora Romaniei). Votarea se va desfasura in urmatoarele zile.
Pozele se vor trimite pe adresa de email a forumului forum.lucrudemana@gmail.com si una dintre administratoare va posta in cel mai scurt timp, mesajul vostru pe forum, fara a mentiona numele concurentei. In acest fel, dorim sa dam sanse egale tuturor. Se va trimite o postare obisnuita, in care sa specificati ca participati la concurs cu acea creatie, se va preciza sursa explicatiilor de croire, apoi este necesar sa vorbiti in cateva fraze despre ce v-a inspirat sa o lucrati si sa postati maxim 7 poze, la dimensiunea corecta.
Am sa va rog sa trimiteti poze la dimensiunea 640*480 pixeli; se accepta maxim 7 poze, in diverse ipostaze (in lumina naturala, cu blitz). NU se accepta poze tip colaj . O poza sa prezinte materialul intreg cu partile tinutei desenate pe material; o poza sa fie din timpul executiei, cu articolul partial asamblat; o poza trebuie sa prezinte dosul produsului; o alta poza (minim), trebuie sa arate un detaliu important de pe produs, un element dificil sau bine lucrat; in celelalte poze va rog sa pozati creatia in intregime, purtata de beneficiara, surprinsa din mai multe unghiuri. Pentru imortalizarea tinutei va rog sa purtati si accesorii asortate sau cat mai potrivite, deoarece vrem prezentata o tinuta, un stil nu doar produsul atarnat pe umeras. Daca aveti manechin special se poate fotografia si pe el, atata timp cat prezentati o posibila tinuta completa si intr-un cadru frumos aranjat.

Sunt puse la dispozitia castigatorilor acestui concurs 3 premii, constand in
Premiul I - Croiul de aur:

Premiul II - set de lineare de design si de croitorie:

Premiul III - set ata de cusut de 18 culori:

Premiile vor fi trimise de catre firma care sponsorizeaza acest concurs, doar la adrese de pe teritoriul Romaniei.
NU VOM PRIMI IN CONCURS, MEMBRELE CARE NU AU POSTAT PE FORUM, CREATII LA CROITORIE! Trebuie sa demonstrati ca stiti sa lucrati, prin ceea ce ati cusut.
Aveti timp de gandire, de inspiratie si de creatie. Hotarati-va daca doriti sa participati, daca aveti deja in plan o tinuta de revelion.
Va recomandam sa cititi toate postarile acestui subiect, in situatia in care doriti sa participati; pot aparea detalii suplimentare in mesajele postate de organizatori: Admina sau Diada! Pentru informatii, detalii, inscrieri va asteptam sa postati in continuare. Bafta tuturor!
handmade blog/ geantahandmade/MERCERIE
Re: Concurs CROITORIE - TINUTA DE REVELION

Yupiii avem concurs nou!
Hai fetele sa vedem ceva frumos!
Io nu mai zic nimic, habar n-am daca am timp sa fac bradul, Revelionul il facem la munte...merge sa-mi fac o pijama de flanel cu stelute aurii?

Mai vedem, ne mai gandim, cine stie ce idei mai apar!
Spor tuturor!

Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Eu chiar am inceput sa-mi croiesc o rochie dar nu stiu daca o termin pentru revelionul asta sau pentru revelionul urmator
) poate poate 

wanna1687- helper
-
Numarul mesajelor : 46
Localizare : -
Data de inscriere : 09/07/2012
Abia astept sa vad creatiile celor mai experimentate. Succes tuturor! Eu am inceput sa imi lucrez ceva cu aplicatie de dantela ,dar nu stiu daca termin pana la revelion.Bafta multa fetelor!
CarmenClaudia- Junior
-
Numarul mesajelor : 304
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 10/10/2012
Fantastic!Concurs! Admina si Diada

Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Alt concurs??? Sunteti fantastice!!! Haideti fetelor sa va vedem din nou talentul. Sunt sigura ca ce o sa se afiseze pe aici o sa fie de podium!!!!
Karina, fa-ti o pijama sexi din dantela, cu sclipici si stelute aurii. Sunt sigura ca ti-ar iesi super!!!
Succes!
Karina, fa-ti o pijama sexi din dantela, cu sclipici si stelute aurii. Sunt sigura ca ti-ar iesi super!!!
Succes!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
concurs dupa concurs ,ce frumos!
o intrebare am ,trebuie sa fie musai ptr mine rochia?
ptr ca vorba Karinei o pijama ar fi numai buna pentru locul unde fac eu revelionul
o intrebare am ,trebuie sa fie musai ptr mine rochia?
ptr ca vorba Karinei o pijama ar fi numai buna pentru locul unde fac eu revelionul
luminitza79- helper
-
Numarul mesajelor : 98
Varsta : 43
Localizare : braila
Data de inscriere : 05/02/2012
Wow alt concurs.
ce bine-mi pare.
Poate reusesc si eu sa particip de data asta.

Poate reusesc si eu sa particip de data asta.
Conservarea alimentelor in bucatarie
Nu trebuie sa fie neaparat rochie, nu trebuie sa fie neaparat pentru voi! pot fi pantaloni cu bluza, fusta cu bluza, sacou etc, o tinuta de ocazie sa fie purtata in seara de revelion. Tocmai de aceia concursul se incheie chiar in ziua de 31 decembrie la ora 24, sa ni le aratati si imbracate (sper sa reusiti).
handmade blog/ geantahandmade/MERCERIE
Te si vad de revelion cu laptopul in brate si paharul de sampanie langa.
Succes participantelor.

Succes participantelor.
Conservarea alimentelor in bucatarie
MagdaMarin a scris:Te si vad de revelion cu laptopul in brate si paharul de sampanie langa.![]()
Succes participantelor.
Sampanie?!? Poate laptele copiilor

Sa fim serioase, oricat ar sta acasa Diada are si ea dreptul la Revelion, asa ca poate lasa editarea si postarea tinutelor pentru 1-2 ianuarie.
Succes! Eu am ramas cu gandul la pijamaua aia

Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
HeHe, cred ca prinde mai mult ideea unui concurs cu tema "pijamale de ocazie".
Totusi sa nu descurajam doritoarele de tinute festive. Eu le urez mult succes.
Totusi sa nu descurajam doritoarele de tinute festive. Eu le urez mult succes.

Gabry_ela- helper
-
Numarul mesajelor : 31
Varsta : 56
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 09/01/2010
Ce frumos! Ce de concursuri! Felicitari organizatorilor si succes participantelor!
oanaraluca- helper
- Numarul mesajelor : 61
Localizare : constanta
Data de inscriere : 03/01/2012
Sunteti fenomenale!!! Felicitari!!!!! Fetelor va doresc succes.
Daca era concurs cu pijamaua cea mai frumoasa tinuta de Revelion participam si eu!!!!!
Abia astept sa vad creatii!!!!
Daca era concurs cu pijamaua cea mai frumoasa tinuta de Revelion participam si eu!!!!!

Abia astept sa vad creatii!!!!
stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 48
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
Merci Diada (pentru a cata oara?) pentru minunatul concurs si administrarea lui.
Hai sa nu dramatizam, ca sunt sigura ca nu va prinde cumpana dintre ani in tinuta de scandal, haine de casa si pijama. Ar fi pacat. Ceva nou, oricum cica e bine sa purtam, deci de ce nu ceva pentru concurs?
Un deux pieces/ compleu de stofa, o rochie de tricot sau jerse (pe care coaseti niste paiete, strasuri, panglici de satin, etc.) pot fi la fel de elegante. Nu e musai sa investiti sute de lei in materiale pretioase, asa cum nu e musai sa fie ceva complicat, greu de realizat. Uneori o idee buna si putina imaginatie, fac minuni.

Hai sa nu dramatizam, ca sunt sigura ca nu va prinde cumpana dintre ani in tinuta de scandal, haine de casa si pijama. Ar fi pacat. Ceva nou, oricum cica e bine sa purtam, deci de ce nu ceva pentru concurs?

Eu nu am terminat nici capa,a ramas la stadiul de croita dar neasamblata,dar sa mai fac ceva pt revelion.Se pare ca din nou ma multumesc cu admiratul si votatul

E, o rochie noua nu strica nimanui. Iar o pijama de ocazie nu e niciodata in plus. Nu stiu daca reusesc sa o includ in program, dar ma straduiesc.
Felicitari adminelor!
Felicitari adminelor!
aidil- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 53
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 27/11/2011
succes si spor la lucru ! m-as baga si eu dar desi sunt inscrisa mai demult pe forum nu am postat niciodata si nu stiu daca reusesc sa postez cele 50 de
cele 50 de mesaje * . s-a postat de 2 ori cred ca mause-ul meu e de vina.

cele 50 de mesaje * . s-a postat de 2 ori cred ca mause-ul meu e de vina.
lora77- helper
-
Numarul mesajelor : 14
Varsta : 46
Localizare : bacau
Data de inscriere : 05/03/2010
Wow, inca un concurs!!! Vreti sa ne tineti pe toate in priza
. Felicitari si multumim! Abia astept galeria de revelion 

geo- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 39
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009
Mi-ar plăcea foarte foarte mult "Croiul de aur" și aș vrea să particip la concurs. Dar nu vreau să mă apuc să fac rochia, să postez comentarii până ating nr. solicitat (50) și apoi să fiu acuzată de alte fete că m-am înscris pe forum și am postat comentarii doar pentru concurs pentru că nu e deloc așa.
Îmi place foarte mult tema concursului. Și premiile evident
Deci, credeți că pot să particip sau mai bine nu?
Îmi place foarte mult tema concursului. Și premiile evident

Deci, credeți că pot să particip sau mai bine nu?
Elspethalexia- helper
-
Numarul mesajelor : 96
Varsta : 37
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 05/11/2011
Elspethalexia, mai bine participi.
barbin- Senior
-
Numarul mesajelor : 514
Varsta : 38
Localizare : Galati
Data de inscriere : 26/06/2012
Gataaaaa pe asta nu il mai ratez!!! Nu de alta dar am deja 2 comenzi pentru rochii pentru revelion, trebuie doar sa ma hotarasc pe care sa o pun la concurs! :D Diada, promit ca de data asta nu te mai las sa astepti! 

parca ma impingeti de la spate sa imi fac si eu o rochie pentru revelion, chiar am nevoie. tot zic de ceva timp ca ma apuc de ea si inca nu am reusit :D daca voi reusi sa o fac poate ma inscriu si eu in concurs. pana atunci succes la alesul modelului, apoi la votari celor ce sunt deja hotarate sa concureze

gabriela1554- Senior
-
Numarul mesajelor : 622
Varsta : 38
Localizare : oradea
Data de inscriere : 06/08/2011
Felicitari organizatoarelor

Si de pe acuma felicitari celor care vor participa si stima mea sincera: pai eu sunt deja in urma cu pregatirile de sarbatori si nici macar nu le petrec acasa, deci nu e nevoie sa gatesc

Asadar, gospodinelor, sa curga pozele!
musetel- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 214
Varsta : 41
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 29/10/2010
Frumos concurs,abia astept sa vad ce o sa apara
alinutza_andrei08- Junior
-
Numarul mesajelor : 322
Varsta : 42
Localizare : botosani-flamanzi
Data de inscriere : 30/08/2010
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5

» Concurs croitorie - TINUTA DE REVELION - VOTAREA!!!!
» "Sa coasem impreuna" tinuta de Revelion
» CONCURS CROITORIE - TINUTA PENTRU DOMNI
» CONCURS CROITORIE - TINUTA PENTRU COPII
» Ce faceti de Revelion? La Multi Ani!
» "Sa coasem impreuna" tinuta de Revelion
» CONCURS CROITORIE - TINUTA PENTRU DOMNI
» CONCURS CROITORIE - TINUTA PENTRU COPII
» Ce faceti de Revelion? La Multi Ani!
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti