Ce faceti de Revelion? La Multi Ani!
+74
Samarineanca
irish05
eriliana
Dorulet
lucky
alinutza_andrei08
canadianca50
gabriela1554
iuliana72
Carmencyta
corilex
europolis
vmir
corina corina
georgeta.prnic
Andata
Marry
ragazza
ivanutamihaela
LORIMAR
silvia adriana
dorina64
olympia
julix_2007
bela gio
despina13cucli
vyky2010
Gianina4ever
diblaru maria
alessia2007
amoni
Dodo-pui
dorinamisov
cretu_veronica22
ismi3ismi
antonina
joelelovely
ancone
danabarbu2007
mariaz_09
ivanoiuadela9
MihaelaT
Mickey
myky7robc
cld
Clio_Ela
Lucia.BlueFlower
mihaelavama
margelutamea
mnarcisa
SilviaDumitrescu
AlinaJ.Bijoux
ema
tudorluca
arielas
Savu Ramona
victoriacus
manuela29
mykya
firicel
came_lia
emmancita
stoy
elenaxx
Karina33
Uca
MagdaMarin
geo67
arime
irisa
duchess
diada
Admina
Bianca
78 participanți
Pagina 1 din 5
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ce faceti de Revelion? La Multi Ani!
Noi anul acesta stam acasa, numai noi doi, pregatesc ceva mancarica buna, deschidem o sampanie, sau doua sau trei :mos: ne facem planuri pentru 2009 si ne aducem aminte relele si bunele din 2008. Voi?
Bianca- helper
-
Numarul mesajelor : 90
Varsta : 38
Localizare : Germania
Data de inscriere : 16/12/2008
Re: Ce faceti de Revelion? La Multi Ani!
Tot acasa, poate ceva musafiri pe la noi, dar subtirel. As fi vrut la miezul noptii sa merg sa vad artificiile din centru(de la distanta) si apoi sa ne intoarcem acasa; dar sa vedem.
In rest petrecere frumoasa, oriunde ar fi! Si un an mult mai bun, plin de impliniri si fericire
In rest petrecere frumoasa, oriunde ar fi! Si un an mult mai bun, plin de impliniri si fericire

Acasa si noi, copilul e mic si nici nu-mi vine sa-l las la parinti, oricum noi cam stam pe-acasa de revelion in general.
Anul asta a fost foarte bun pentru noi, macar la fel sa fie si anul viitor.
Artificiile se vad chiar din apartament, in fiecare an avem parte de spectacol, nici nu stiu cine le lanseaza.... intr-un an a fost chiar armata si pe la localurile din apropiere se "organizeaza" focuri de artificii.
un an nou cu sanatate va doresc!
Anul asta a fost foarte bun pentru noi, macar la fel sa fie si anul viitor.
Artificiile se vad chiar din apartament, in fiecare an avem parte de spectacol, nici nu stiu cine le lanseaza.... intr-un an a fost chiar armata si pe la localurile din apropiere se "organizeaza" focuri de artificii.
un an nou cu sanatate va doresc!

Frumos fetelor. Si sotul meu ar vrea sa mergem la Stuttgart sa vedem artificiile dar inca nu stiu daca as vrea sa mergem. In orice caz si eu va doresc voua un an plin de impliniri si toate sa va iasa asa cum doriti!

Bianca- helper
-
Numarul mesajelor : 90
Varsta : 38
Localizare : Germania
Data de inscriere : 16/12/2008
Acasa , in familie in fata tv :gerila: nu imi plac artificile 

duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
Si noi acasa si putin pe centru ca e spectacol
La multi ani!
Mult belsug in casa,
Painea mai gustoasa,
Datorii putine
In anul care vine.
Pace-n inimi, rod bogat,
Bucurie, gand curat,
Din a voastra casa
Binele sa nu mai iasa.
La Multi Ani fericiti, cu multa sanatate, lumina si impliniri si, mai ales, sa ne ajute Dumnezeu in toate!
Un An Nou plin de bucurii!
Cu mult drag, Irina si Serban pupic hug
La multi ani!
Mult belsug in casa,
Painea mai gustoasa,
Datorii putine
In anul care vine.
Pace-n inimi, rod bogat,
Bucurie, gand curat,
Din a voastra casa
Binele sa nu mai iasa.
La Multi Ani fericiti, cu multa sanatate, lumina si impliniri si, mai ales, sa ne ajute Dumnezeu in toate!
Un An Nou plin de bucurii!
Cu mult drag, Irina si Serban pupic hug

irisa- helper
-
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 46
Localizare : timisoara
Data de inscriere : 26/11/2008
Acasa, avem musafiri, doream sa mergem la finii cu nr. 1 dupa ora 1.00, dar ne-am razgandit 

LA MULTI ANI!
DORESC UN AN NOU FERICIT TUTUROR. LA MULTI ANI!
geo67- helper
- Numarul mesajelor : 8
Localizare : medgidia
Data de inscriere : 02/09/2009
Anul acesta cred ca o sa mergem in vizita la ai mei, sa stam la miez de noapte alaturi de cea mica si de ei si apoi trecem pe la fini, poate. Planuisem un Revelion romantic, in doi. Dar parca tot mai bine e cu mai multi... ne vom retrage mai devreme sa "spargem" o sticla de sampanie, ca tot l-am convins pe sotul din dotare sa bea ceva.
Va doresc si voua un Revelion cum vi-l doriti! Sa fie un an "mai bun" cum ne tot imbie guvernantii, sa fie un an plin de realizari, un an in care sa fim sanatosi, mai toleranti, mai civilizati, mai calmi, mai buni, mai darnici, mai oameni. Si sa gasim in fiecare zi un motiv sa zambim, orice ar fi.
Va doresc si voua un Revelion cum vi-l doriti! Sa fie un an "mai bun" cum ne tot imbie guvernantii, sa fie un an plin de realizari, un an in care sa fim sanatosi, mai toleranti, mai civilizati, mai calmi, mai buni, mai darnici, mai oameni. Si sa gasim in fiecare zi un motiv sa zambim, orice ar fi.
Noi stam acasa,momentan avem concert cu fiul cel mare,
caci l-am luat din fata calculatorului
,eu sunt imbracata in tol festiv si astept noul an ,in fata televizorului.
Cu 2 copii mici sa tot pleci de sarbatori
.
Poate peste cativa ani,sa mergem si noi la un restaurant.
caci l-am luat din fata calculatorului

,eu sunt imbracata in tol festiv si astept noul an ,in fata televizorului.
Cu 2 copii mici sa tot pleci de sarbatori

Poate peste cativa ani,sa mergem si noi la un restaurant.
Eu inchei si incep anul in fata calculatorului, am de gand sa vizualizez un serial si sper sa il si termin pana maine dimineata ( mai am 15 episoade)
Vom merge pe la familiile noastre mai intai si dupa... ne uitam la serial.

Vom merge pe la familiile noastre mai intai si dupa... ne uitam la serial.
Noi suntem gazde de Revelion(cam e obicei) si-l serbam si pe consort ca duminica nu mai vine nimeni sa sarbatorim tinand cont ca luni se munceste.
Asa ca am terminat pregatirire, casa-i curata, masa intinsa, pregatirile inca in frigider si astept surorile cu familionul si inca o familie. Si vecinii daca au chef sa dea cu sorcova cand se intorc de pe la parintii.
Sa vina un an mai bun ca asta de se duce, sa fim sanatosi si sa realizam cat mai multe! Sa va fie casa plina de iubire, bucurie si fericire! Relele sa se tina departe de voi si de cei dragi voua!
Noi suntem gazde de Revelion(cam e obicei) si-l serbam si pe consort ca duminica nu mai vine nimeni sa sarbatorim tinand cont ca luni se munceste.
Asa ca am terminat pregatirire, casa-i curata, masa intinsa, pregatirile inca in frigider si astept surorile cu familionul si inca o familie. Si vecinii daca au chef sa dea cu sorcova cand se intorc de pe la parintii.
Sa vina un an mai bun ca asta de se duce, sa fim sanatosi si sa realizam cat mai multe! Sa va fie casa plina de iubire, bucurie si fericire! Relele sa se tina departe de voi si de cei dragi voua!
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Noi o sa stam acasa pana la 11, apoi mergem pe la mama mea, sa o luam in cetru, pentru ca se aude ca va fi mare foc de artificii mare, apoi dupa cateva poze, vom face o vizita scurta pe la casuta noastra din Stefanesti, care anul viitor va fi fericita de noii sai locatari
, adica eu, sotul, una bucata soacra si una bucata catel
, iar dupa aceea vom merge la tara la bunicii sotului meu, acolo unde sunt acum socrela, bucata de catel si bunicii si inca una bucata catel proprietate bunici.
Bineinteles ca mama mea va merge cu noi, chiar daca mai face mofturi ca e obosita, etc etc. Dupa o portie de cherlaieli din partea catelusei, vom putea si noi in sfarsit sa ne uram La Multi Ani si sa inchinam un pahar de sampanie, sa infulecam ceva si apoi sa luam iar drumul spre Pitesti.
Una peste alta, o sa fie frumos, pentru ca de 3 ani, tot facem asta
sichiar ne place sa ne plimbam in noaptea dintre ani cu masina.
Cam asa se va desfasura seara noastra de Revelion.
2011 sa ne aduca numai ceea ce ne dorim, si sa tina relele departe de noi daca nu de tot, macar atat cat sa ne fie bine.Sunt norocoasa ca am gasit acest forum, cu oameni extraordinari, gata sa te ajute cu un sfat dar in acelasi timp sa te si certe, intr-o maniera blanda. Faceti o treaba minunata, si va doresc ca anul ce vine sa va aduca idei noi, satisfactii multe atat profesional cat si familiar , si cine stie ,poate ne vom hotari, si vom face si o intalnire de 2-3 zile, cu toate forumistele
, pentru a ne cunoaste si face to face.
Dar, vorba lunga saracia omului
pentru toata lumea si [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Bineinteles ca mama mea va merge cu noi, chiar daca mai face mofturi ca e obosita, etc etc. Dupa o portie de cherlaieli din partea catelusei, vom putea si noi in sfarsit sa ne uram La Multi Ani si sa inchinam un pahar de sampanie, sa infulecam ceva si apoi sa luam iar drumul spre Pitesti.
Una peste alta, o sa fie frumos, pentru ca de 3 ani, tot facem asta

Cam asa se va desfasura seara noastra de Revelion.
2011 sa ne aduca numai ceea ce ne dorim, si sa tina relele departe de noi daca nu de tot, macar atat cat sa ne fie bine.Sunt norocoasa ca am gasit acest forum, cu oameni extraordinari, gata sa te ajute cu un sfat dar in acelasi timp sa te si certe, intr-o maniera blanda. Faceti o treaba minunata, si va doresc ca anul ce vine sa va aduca idei noi, satisfactii multe atat profesional cat si familiar , si cine stie ,poate ne vom hotari, si vom face si o intalnire de 2-3 zile, cu toate forumistele

Dar, vorba lunga saracia omului

elenaxx- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 50
Localizare : pitesti,arges
Data de inscriere : 17/11/2010
Indiferent unde mergem sau mergeti eu va doresc un AN NOU FERICIT, cat mai multe impliniri, intelegere si multa multa sanatate.
La multi ani dragelor,la multi ani acestei mari familii.
La multi ani dragelor,la multi ani acestei mari familii.

stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 48
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
La multi ani si la noi!!un an mai bun, mai bogat, mai implinit si multa, multa sanatate, sa ne incantati cu tot ceea ce realizati voi si ne motivati si pe noi sa facem, Eu va multumesc ca existati!!

emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
La multi ani, doamnele!!
Eu stau acasa, si inainte de 12 am motait iar acum ma pregatesc de somn de-a binelea pentru ca la 5,30 ma trezesc si plec la serviciu- am inchidere de luna!!
Un an 2011 mai bun va doresc!
Eu stau acasa, si inainte de 12 am motait iar acum ma pregatesc de somn de-a binelea pentru ca la 5,30 ma trezesc si plec la serviciu- am inchidere de luna!!
Un an 2011 mai bun va doresc!
came_lia- Junior
-
Numarul mesajelor : 337
Varsta : 62
Localizare : Miercurea Ciuc
Data de inscriere : 04/10/2009
Eu sunt singura acasa(sotul din dotare de serviciu,iar baiatul la revelion cu prietenii)asa ca am petrecut sfarsitul anului 2010 cu masa intinsa cu bucate alese si un pahar de vin si Anul Nou,l-am intampinat pe balcon(stau la etajul 4 intr-un bloc,normal cu 4 etaje)uitandu-ma la focurile de artificii din toata raza mea vizuala.Putin mai stau la televizor deoarece mi s-a facut somnic.Va urez petrecere fumoasa in continuare!
Acasa, ca de obicei, mie imi place sa stau cu familia mea, de cativa ani, vreo 5, tot in fata calculatorului m-a prins noul an! numai ca anul asta/trecut, candsa postez si eu ce-am mai lucrat s-a busit laptopul si pana mi l-a reinstalat a durat ceva, asta o fi un semn?!
Oricum, si eu va urez un an mai bun si mai creativ! La multi ani!
in juma de ora dam stingerea!
Oricum, si eu va urez un an mai bun si mai creativ! La multi ani!

in juma de ora dam stingerea!

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
La multi ani!Va doresc in noul an multa sanatate,sa aveti parte numai de impliniri,multa inspiratie , putere de munca si sa va realizati proiectele cu succes!Sa fiti iubite!
manuela29- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 168
Varsta : 55
Localizare : Tulcea
Data de inscriere : 09/01/2010
La multi ani si bine vam regasit in 2011.
elenaxx- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Localizare : pitesti,arges
Data de inscriere : 17/11/2010
La multi ani pe 2011 , un an minunat sa aveti !
Savu Ramona- Junior
- Numarul mesajelor : 312
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 13/07/2010
La multi ani, si multa sanatate si tot ce va propuneti sa realizati!
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
tudorluca- helper
-
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 51
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 01/01/2010
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5

» Voi ce faceti cu blugii vechi?
» Ne bem cafeaua impreuna!-13
» Ne bem cafeaua impreuna! (1)
» Sarbatoritii zilei!!! Cap.VI
» Sarbatoritii zilei !!!-X
» Ne bem cafeaua impreuna!-13
» Ne bem cafeaua impreuna! (1)
» Sarbatoritii zilei!!! Cap.VI
» Sarbatoritii zilei !!!-X
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti