Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
+79
PETRONEL@
cld
ikuta
eriliana
georgeta.prnic
kmn
elenaxx
dorinamisov
denis21
arielas
Larisa09
romaya
fiordaliso
fizicuta
Gabry_ela
cristinamihaela
corilex
mimy
Gianina4ever
alinutza_andrei08
Adina Grigoriu
Chirrox13
mimiady63
firicel
diada
oliviamar
diblaru maria
tinap
Admina
mnarcisa
Giorgi
ancaanca
Gabiuta
amoni
europolis
tantza_m
dorinami
onuca28
claudiana
Giobsy
barbin
virginia
sorinamircov
lucky
Kristina
tadok
mari42
piciul
rivka
irish05
Elspethalexia
ancabanu
stejara
Mickey
symos
valentinadof
vyky2010
MagdaMarin
Celya_f40
Ionela.Radu
greieras
culea mirela
voicu silvia
Tache Marilena
Day
Dorulet
victoriacus
ghita
AlinaJ.Bijoux
emmancita
bisisica bijuterii
Angelica18
clara birau
pufoi
CCristinaC
SilviaDumitrescu
danniela
ema
Serban Valentina
83 participanți
Pagina 4 din 30
Pagina 4 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
Ok,m-am intors din plimbarea prin ploaie,am votat.Pot sa va spun ca sigur am facut un om/candidat foarte fericit,probabil ca e singurul vot al lui,hahaha(asta ca sa stiti ca am fost total indecisa,si am acordat sanse celui care nu prea le avea,buna logica electorala,nu?)
Aici tot ploua,e urat si frig.....Danni....ce rau ca e scump avionul si ca n-am facut atatia bani la targ,ca veneam la caldura
Aici tot ploua,e urat si frig.....Danni....ce rau ca e scump avionul si ca n-am facut atatia bani la targ,ca veneam la caldura

ancabanu- Junior
-
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 37
Localizare : Onesti, Bacau
Data de inscriere : 12/01/2012
Timișoara poate concura cu Clujul la capitolul ninsoare. E frumos, dar mi-e groază să ies din casă
Am încercat să pun o poză, dar văd că nu reușesc.

Am încercat să pun o poză, dar văd că nu reușesc.
Elspethalexia- helper
-
Numarul mesajelor : 96
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 05/11/2011
De ce ti-e groaza?Eu am fost de dimineata si asa de frumos afara.Mai tarziu ies iar cu catelul.El adora zapada.Ninge cu fulgi foarte mari.O sa iau aparatul sa fac niste poze daca mai tine ninsoarea pana atunci.
Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 54
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
Buna ziua si de la Ploiesti unde ploua, ploua, ploua, ploua.......Eu sunt in sala azi toata ziua si din pacate cred ca voi fi si singura ca la ce ploiae este afara... nu cred ca vine vineva azi
Imi plac pozele cu zapada dar.... as prefera sa fie la voi acolo. Daca la mine ra zapada si nu ploie... as fi facut azi parie de ma lua .... gaia . Asa... mai bine stau aci linistita ca apa de ploie se scurge singura
Sa avem o zi vesela! (eu am inceput-o prin repriza de ras dupa ce am vazut poze pentru inspiratie
)

Sa avem o zi vesela! (eu am inceput-o prin repriza de ras dupa ce am vazut poze pentru inspiratie

Păi mi-e groază pentru că trebuie să trec la garderoba "de zăpadă", haine groase, mănuși, cizme care să reziste la atâta zăpadă, etc. Ca să merg undeva cu mașina, ar trebui să lopătez vreo oră și nici atunci nu e sigur că aș putea pleca, pentru că străduțele astea mici dintre blocuri sunt cam îngropate în zăpadă și nici o șansă să ajungă plugurile pe aici.
Am ieșit ieri la o plimbare pe jos și am mers mai mult cu capul în pământ din cauza viscolului
Am ieșit ieri la o plimbare pe jos și am mers mai mult cu capul în pământ din cauza viscolului

Elspethalexia- helper
-
Numarul mesajelor : 96
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 05/11/2011
Buna ziua si de la mine unde e frig dar macar nu ploua ca m-am saturat de atata apa
Am vazut poza ta Anca si mi s-a facut dor de acasa Am incercat sa sun la mine dar nu raspunde nimeni Chiar ma intrebam daca la Bacau ninge Acuma stiu de ce nu raspund: sunt la facut partie in fata casei
Am vazut poza ta Anca si mi s-a facut dor de acasa Am incercat sa sun la mine dar nu raspunde nimeni Chiar ma intrebam daca la Bacau ninge Acuma stiu de ce nu raspund: sunt la facut partie in fata casei
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
SilviaDumitrescu a scris:Buna ziua si de la Ploiesti unde ploua, ploua, ploua, ploua.......Eu sunt in sala azi toata ziua si din pacate cred ca voi fi si singura ca la ce ploiae este afara... nu cred ca vine vineva aziImi plac pozele cu zapada dar.... as prefera sa fie la voi acolo. Daca la mine ra zapada si nu ploie... as fi facut azi parie de ma lua .... gaia . Asa... mai bine stau aci linistita ca apa de ploie se scurge singura
![]()
Sa avem o zi vesela! (eu am inceput-o prin repriza de ras dupa ce am vazut poze pentru inspiratie)
buna ziuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si la mine ploua. silvia in ce sala esti?

irish05- Senior
- Numarul mesajelor : 622
Localizare : around the world
Data de inscriere : 29/11/2008
Buna fetelor ,acu am intrat si eu de la facut carari toata trupa cu mic si mare ca altfel nu se poate circula
fetele mele sau bucurat mult de zapada dar cand le-am scos la treaba sau saturat deja de ea
,acum ma delectez cu un ceai fierbinte
cam asa arata iarna la noi
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]

cam asa arata iarna la noi
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
rivka- Expert
-
Numarul mesajelor : 896
Varsta : 52
Localizare : timisoara
Data de inscriere : 20/02/2010
Wow ce de zapada!!!
Ii tot arat sotului ce zapada e pe ici, pe colo si imi topt zice ca o sa ma satur de a zapada cand o sa inot prin ea pan' la civilizatie...mda...
Dar parca nu e iarna daca nu ninge....
Maine, la servici, am program de facut misto de colegul de la logistica (ca iar intra in fibrilatii ca ii raman camioanele in zapada
)
Ii tot arat sotului ce zapada e pe ici, pe colo si imi topt zice ca o sa ma satur de a zapada cand o sa inot prin ea pan' la civilizatie...mda...

Dar parca nu e iarna daca nu ninge....
Maine, la servici, am program de facut misto de colegul de la logistica (ca iar intra in fibrilatii ca ii raman camioanele in zapada

piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Buna dimineata!Oau,ce bunatati ai adus,Piciule!Multumesc frumos:)Tot la cafea m-am infipt:)
O saptamana frumoasa tuturor!A nins si la Slobozia,e zapada de 2 degete pe masina(zic eu din casa,ca al meu va trebui sa o dea jos,hahaha)
O saptamana frumoasa tuturor!A nins si la Slobozia,e zapada de 2 degete pe masina(zic eu din casa,ca al meu va trebui sa o dea jos,hahaha)
Buna dimineata!
Multam fain de mic dejun, Piciule! Si eu tot la cafea ma infig prima data
Rivka, te invidiez! Daca as putea, m-as teleporta la tine.
La mine a nins peste ploaia de ieri si abia daca are doi cm iar pe strada umbla plugurile de parca are 20 de cm. Probabil le este frica sa nu inghete. 
O zi frumoasa si cu spor tuturor!
Multam fain de mic dejun, Piciule! Si eu tot la cafea ma infig prima data

Rivka, te invidiez! Daca as putea, m-as teleporta la tine.

O zi frumoasa si cu spor tuturor!

'neata!
Ce somn mi-eeeeeee!! Sar'na de cafea!!!
Ce somn mi-eeeeeee!! Sar'na de cafea!!!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Buna dimineata
Si mie mi se lipesc ochii As mai incerca vreo ora de somn dar odata ce m-am trezit, nu mai pot dormi Al meu a plecat foarte devreme azi si cand a plecat a insistat sa mai dorm cateva ceasuri Am zis "da" si cum a iesit pe usa am deschis calculatorul
O zi si o saptamana excelente va doresc
Si mie mi se lipesc ochii As mai incerca vreo ora de somn dar odata ce m-am trezit, nu mai pot dormi Al meu a plecat foarte devreme azi si cand a plecat a insistat sa mai dorm cateva ceasuri Am zis "da" si cum a iesit pe usa am deschis calculatorul
O zi si o saptamana excelente va doresc
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Bine v-am gasit la cafeaua de dimineata! A fost o adevarata aventura sa ajung la serviciu. Sunt numai cabluri picate pe jos, flescaiala de colo pana colo.... Urat debut de iarna!!!
Va doresc o saptamana frumoasa cu mult spor in tot ceea ce veti face!
Va doresc o saptamana frumoasa cu mult spor in tot ceea ce veti face!

Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 55
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Deci am fost sa votez..... nu am putu ca pasaportul meu este la Immigration, si cu nici un act nu am avut voie, asa ca mdaaaa...e sa zic....
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Lasa,Danni,ca n-ai pierdut nimic.Data viitoare spune-mi mie cu cine votezi,macar nu mai stau ca bleaga 15 minute in cabina,pana ma horatasc pe cine fac fericit.Acum ia o cafea si simteste-te bine 

A venit iarna si la mineee!
Am inotat cu simt de raspundere pana la civilizatie, adica la un mijloc de transport, apoi m-am aruncat cu avant muncitoresc spre serviciu.
Va pup!
Am inotat cu simt de raspundere pana la civilizatie, adica la un mijloc de transport, apoi m-am aruncat cu avant muncitoresc spre serviciu.
Va pup!

Multumim, multumim! O primim, o primim!
E buna si seara, pentru cei ce trebuie sa faca noapte alba!
E buna si seara, pentru cei ce trebuie sa faca noapte alba!

piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Pagina 4 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-11
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
Pagina 4 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti