Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
+79
PETRONEL@
cld
ikuta
eriliana
georgeta.prnic
kmn
elenaxx
dorinamisov
denis21
arielas
Larisa09
romaya
fiordaliso
fizicuta
Gabry_ela
cristinamihaela
corilex
mimy
Gianina4ever
alinutza_andrei08
Adina Grigoriu
Chirrox13
mimiady63
firicel
diada
oliviamar
diblaru maria
tinap
Admina
mnarcisa
Giorgi
ancaanca
Gabiuta
amoni
europolis
tantza_m
dorinami
onuca28
claudiana
Giobsy
barbin
virginia
sorinamircov
lucky
Kristina
tadok
mari42
piciul
rivka
irish05
Elspethalexia
ancabanu
stejara
Mickey
symos
valentinadof
vyky2010
MagdaMarin
Celya_f40
Ionela.Radu
greieras
culea mirela
voicu silvia
Tache Marilena
Day
Dorulet
victoriacus
ghita
AlinaJ.Bijoux
emmancita
bisisica bijuterii
Angelica18
clara birau
pufoi
CCristinaC
SilviaDumitrescu
danniela
ema
Serban Valentina
83 participanți
Pagina 2 din 30
Pagina 2 din 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
Buna dimineata , acum mi-am facut cafeaua si pina se raceste va invit repede,
repede sa o bem impreuna :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
La Multi Ani ! celor ce poarta numele Sf. Nicolae si tot ce-si doresc sa se implineasca !
repede sa o bem impreuna :
La Multi Ani ! celor ce poarta numele Sf. Nicolae si tot ce-si doresc sa se implineasca !

Eu vin repede Valentina ca nu am chef de munca si pe deasupra imi place ibricul cum e imbracat!!!
Marilena ceapa cu zahar sau ridiche neagra cu zahar. Cred ca stii retetele , fac bine la tuse!!! Eu aici fac ceapa cu zahar, toc ceapa si o amestec cu zahar ca nu am rabdare sa scobesc ceapa si sa astept sa se faca siropul. Ridiche neagra nu este doar rosie si din aia chinezeasca lunga cat o zi de post.
Marilena ceapa cu zahar sau ridiche neagra cu zahar. Cred ca stii retetele , fac bine la tuse!!! Eu aici fac ceapa cu zahar, toc ceapa si o amestec cu zahar ca nu am rabdare sa scobesc ceapa si sa astept sa se faca siropul. Ridiche neagra nu este doar rosie si din aia chinezeasca lunga cat o zi de post.
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Cu placere te astept Danniela , de Mos nu ti-a placut ?
Am imbracat ibricul sa pastrez cafeua calda, calduta , la mine e vremea zgribulitului, dupa vintoase ieri si azi noapte , astazi avem lapovita si ninsoare, avem putina zapada depusa , a venit iarna chiar cu Mos Nicolae ....
Am imbracat ibricul sa pastrez cafeua calda, calduta , la mine e vremea zgribulitului, dupa vintoase ieri si azi noapte , astazi avem lapovita si ninsoare, avem putina zapada depusa , a venit iarna chiar cu Mos Nicolae ....

Ultima editare efectuata de catre Serban Valentina in Joi 06 Dec 2012, 9:17 am, editata de 2 ori
Buna dimineata! Vin si eu repede pana nu se raceste cafeluta,apoi repede cu catelul la stilist.Mai am de facut un drum pana in centru cu niste treburi.
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!!

Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 55
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
Buna dimineata si la multi ani de sf Nicolae tuturor sarbatoritelor (sarbatoritilor)
La mine inca nu e zapada dar am inteles ca acasa a nins asta noapte Sper ca va ajunge si pe aici
Azi nu lucrez deci stau cu voi Mai am de ornat putin prin casa dar o voi face mai spre seara sau printre picaturi
Marilena, vreo 20 de nuci zdrobite cu coaja cu tot (le speli inainte) le fierbi in 1 litru de apa pana scade apa la jumatate, pui si zahar la fiert Nu miere ca irita si tusesti si mai rau Strecori si bei cate o gura din cand in cant E calmant si expectorezi Sau reteta de la Danni
O zi frumoasa
La mine inca nu e zapada dar am inteles ca acasa a nins asta noapte Sper ca va ajunge si pe aici
Azi nu lucrez deci stau cu voi Mai am de ornat putin prin casa dar o voi face mai spre seara sau printre picaturi
Marilena, vreo 20 de nuci zdrobite cu coaja cu tot (le speli inainte) le fierbi in 1 litru de apa pana scade apa la jumatate, pui si zahar la fiert Nu miere ca irita si tusesti si mai rau Strecori si bei cate o gura din cand in cant E calmant si expectorezi Sau reteta de la Danni
O zi frumoasa
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2942
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Multumesc pentru retete. Eu am luat ridiche neagra ca sa fac sirop dar l-am vazut pe socra-miu ca atat s-a bucurat ca am luat ridichie ca pana la urma am facut-o salata! Acum mi-am facut un ceai de soc.
Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 56
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Buna dimineata.....ce de dulciurele pe aici ....multumim valentina...
Urez si eu tuturor sarbatoritelor la multi ani...
Urez si eu tuturor sarbatoritelor la multi ani...
culea mirela- Junior
- Numarul mesajelor : 327
Varsta : 48
Localizare : constanta
Data de inscriere : 15/03/2012
Sa traiasca cei sarbatoriti astazi fericiti si sa nu fie singuri niciodata.Sa sarbatorim impreuna mereu!
greieras- Senior
-
Numarul mesajelor : 788
Varsta : 67
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 04/03/2010
Buna fetele ! La multi ani tuturor, in special Nicoletelor...(si alte derivate)! La multe cadouri dulci !!

Ionela.Radu- helper
- Numarul mesajelor : 62
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/12/2011
'neata!
Eu ma duc la sedinta, am ajuns tarziu din cauza la trafic, la universitate este graduation si un trafiiiic.
Sa aveti o zi faina. Eu am crosetat 2 randuri dimineata!! Nu stiam de sarbatorea asta!
Eu ma duc la sedinta, am ajuns tarziu din cauza la trafic, la universitate este graduation si un trafiiiic.
Sa aveti o zi faina. Eu am crosetat 2 randuri dimineata!! Nu stiam de sarbatorea asta!
danniela- Atotcunoscător
Buna dimineata fete dragi
A nins putin si la mine si vai ce mai eveniment Pe la stiri nu vorbesc decat despre asta Ca si cum ar fi nins in iulie Jurnalistii sunt aceiasi peste tot
La multi ani Filofteielor As impleti un pic dar bunica spunea ca e sfanta facatoare de minuni si ca e bine sa-i cinstim ziua Asa ca voi impleti maine
O zi frumoasa tuturor
A nins putin si la mine si vai ce mai eveniment Pe la stiri nu vorbesc decat despre asta Ca si cum ar fi nins in iulie Jurnalistii sunt aceiasi peste tot
La multi ani Filofteielor As impleti un pic dar bunica spunea ca e sfanta facatoare de minuni si ca e bine sa-i cinstim ziua Asa ca voi impleti maine
O zi frumoasa tuturor
ema- Atotcunoscător
-
Buna dimineata si de la mine!
La noi e o ceata de nu vezi la 3 pasi ... stai sa vezi busituri in trafic!
La noi e o ceata de nu vezi la 3 pasi ... stai sa vezi busituri in trafic!
Buna dimineata fetelor!
Pe mine ma dor toate oasele de la vremea asta,dar mult a fost putin mai este. Vineri plec iar pentru patru zile la Bologna la cursul de masaj si-mi ia durerea cu mana.
Mari sanatate multa! Si la mine sunt bolnavi amandoi baietii si tusesc de nu se stie.Am sa fac si eu reteta ta Ema si reteta Danielei.
Dani La multi ani fetei tale! Ce am mai ras...
Pe mine ma dor toate oasele de la vremea asta,dar mult a fost putin mai este. Vineri plec iar pentru patru zile la Bologna la cursul de masaj si-mi ia durerea cu mana.
Mari sanatate multa! Si la mine sunt bolnavi amandoi baietii si tusesc de nu se stie.Am sa fac si eu reteta ta Ema si reteta Danielei.
Dani La multi ani fetei tale! Ce am mai ras...
pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 49
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Eu tocmai ce mi-am studiat profilul si am descoperit ca taman de Apocalipsa voi implini 2 ani de cand m-am inscris pe forum
deci voi fac petrecere cu artificii

deci voi fac petrecere cu artificii

Pana la sfarsitul lumii, hai sa mai bem o cafea si sa mai stam la o barfa mica
ema- Atotcunoscător
-
Stati asa ca era un program de Craciun si sfarsitul lumii, cum o dadeai tot mahmur de la sarbatori erai.
Eu am avut sedinta de partid apoi am plecat la scoala ca fusai chemata, am crezut ca si-a luat copilul nasul la purtare dar a fost altceva, slava domnului. Apoi mi-am platit chiria am cam stat la coada, am fost la alta banca si mi-am depus un cec de la medical insurance ca uitasem de el, acum am bani de cadouri...., am trecut pe la doua magazine de pantofi am cumparat 2 perechi una mie una fie-mi, am sunat la pizza sa aduca la cupil si acum stau ca picioarele pe fotoliu ca nu mai pot. Ma duc sa bag croseta in ata, eu nu tin sarbatoarea asta , nu tin minte de la mama sa o fi tinut.
Eu am avut sedinta de partid apoi am plecat la scoala ca fusai chemata, am crezut ca si-a luat copilul nasul la purtare dar a fost altceva, slava domnului. Apoi mi-am platit chiria am cam stat la coada, am fost la alta banca si mi-am depus un cec de la medical insurance ca uitasem de el, acum am bani de cadouri...., am trecut pe la doua magazine de pantofi am cumparat 2 perechi una mie una fie-mi, am sunat la pizza sa aduca la cupil si acum stau ca picioarele pe fotoliu ca nu mai pot. Ma duc sa bag croseta in ata, eu nu tin sarbatoarea asta , nu tin minte de la mama sa o fi tinut.
danniela- Atotcunoscător
Ema, ce faina e poza de la avatar....
M-am plimbat prin zapada azi. Adica ne-am...
Trebuia sa incarcam dimineata, dar s-a amanat pentru ora 7 seara. Drept pentru care, am profitat de pauza asta neprevazuta, si l-am invitat pe Migu la plimbare. Ningea asa de frumos. m-a apucat nostalgia plimbarilor de iarna
Da ce credeti ca a vrut sa vina?????
...tu nu vezi cum ninge? unde vrei sa mergi pe vremea asta?
M-am plimbat prin zapada azi. Adica ne-am...

Trebuia sa incarcam dimineata, dar s-a amanat pentru ora 7 seara. Drept pentru care, am profitat de pauza asta neprevazuta, si l-am invitat pe Migu la plimbare. Ningea asa de frumos. m-a apucat nostalgia plimbarilor de iarna

Celya_f40- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1280
Varsta : 61
Localizare : Când pe ici, când pe colo
Data de inscriere : 20/02/2010
danniela- Atotcunoscător
Buna dimineata!M-am prezentat la cafea ca prea arata bine.Multumesc,Dani!
Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 55
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
Neata!Si eu vin :)Cum e ziua pe la voi??Eu incep sa vreau sa ninga,macar sa stiu ca trebuie sa fie frig...e asa morocanos afara ca nu-mi vine sa ma dau jos din pat...pot sa stau aici si sa beau cafeaua cu voi si sa ma dezmeticesc bine?
La mine e soare si cald, is la picioarele goale. Ieri cred ca m-a atins soarele un pic am mers pe jos si cam frigea.
Da poti sa bei cafeaua in pat, eu asa faceam si mai dadeam si din degete.
Iar is la faza Manole, ce fac seara stric ziua
nu imi iese partea de sus la rochita ...
Da poti sa bei cafeaua in pat, eu asa faceam si mai dadeam si din degete.
Iar is la faza Manole, ce fac seara stric ziua

danniela- Atotcunoscător
Pagina 2 din 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-13
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-4
» Ne bem cafeaua impreuna!-15
» Ne bem cafeaua, impreuna!-4
» Ne bem cafeaua impreuna!-15
Pagina 2 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie