Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
+82
Luisa1
violetas
laurin
canadianca50
galben emilia maria
geani1
dragan mirela
moni_pse
logra
lenus70
ral
georgeta.prnic
alinachiri
Rimmelle
Floren
Carmencyta
anielle
emmancita
tomari
silvia adriana
fizicuta
stoy
dadina
bumbu antonia
cami26
dorinamisov
gabi1972
cristinamihaela
julix_2007
Anita_Cristal
GinaP
diada
CristinaBDH
cld
sorayaayaros
flori de camp
Giorgi
anaid27
marina40
corilex
mihaelavama
cristi970
crina68
Apostu Paula
IrinucaPopii
mariaz_09
georgescu olimpia
symos
anc@
mari42
munteanu otilia
kla78
europolis
emilia-elena
tinap
Angelica18
inutza
clara birau
moma
pufoi
mimizami
Dorulet
SiminaR
romaya
PETRONEL@
eriliana
elluta
myky7robc
rivka
cristina07
gretty
anasia
Serban Valentina
sergiu valentin
valentinadof
danniela
mari01
katinca
virginia
flori balteanu
mishou
SilviaDumitrescu
86 participanți
Pagina 30 din 30
Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
Nu mai spune Romaya,eu am aruncat o sacosa plina cu mileuri crosetate-

dorinamisov- Expert
- Numarul mesajelor : 886
Varsta : 74
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 26/12/2008
dorinamisov a scris:Nu mai spune Romaya,eu am aruncat o sacosa plina cu mileuri crosetate-![]()
Pacat , la cat sunt de pretioase .. si ce trecere are vintage-ul ..

Eu am un principiu : nimic nu se arunca -totul se transforma

( nu intotdeauna e bun ..

romaya- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1381
Varsta : 64
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 23/06/2009
Da, la principiul asta am ajuns si eu,dar ”da-i Doamne omului mintea cea de pe urma” - cine ”pisici” s-a gandit la vintage?

dorinamisov- Expert
Dorina, mie mi se pare mai faină decât originalul.Serios.
Leu în cușcă????E clar,n-ai fire!
Te aștept doamnaaaaaaaaa, dar mă iei și pe mine la shopping!!!!!
Leu în cușcă????E clar,n-ai fire!

crina68- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2519
Localizare : Baragan
Data de inscriere : 25/01/2011
Nu te iau,te oblig!

dorinamisov- Expert
Pupăm doamnaaaaaaaaaa!!!!!

crina68- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2519
Localizare : Baragan
Data de inscriere : 25/01/2011
Intrebare de blonda derutata..
sa-nteleg ca nordicii n-au fire ??

romaya- Maestru
-
elluta, multumesc pentru sugestie ...pana la urma va avea volane la maneci si la poale si cred ca e suficient...
Dorina , e frumos reconditionatul , abia astept sa-l vad la final

Dorina , e frumos reconditionatul , abia astept sa-l vad la final

Ultima editare efectuata de catre lenus70 in Dum 10 Mar 2013, 6:09 pm, editata de 1 ori (Motiv : ...varsta...)
lenus70- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 176
Varsta : 52
Localizare : suceava
Data de inscriere : 19/11/2011
fetelor,vreau de mult timp sa imi crosetez o gluga cu tot cu guler insa nu am gasit niciun model deosebit si nici tipar.Stie cineva cumva vreun tipar si modele?
Pe mine nu prea ma ajuta bibilica la ora asta, cum adica gluga cu guler?
silvia eu cred ca vrea si guler adica sa ii vina si pe gat nu stiu daca m-am exprimat corect,dar daca iti aduci aminte cred ca si acuma mai sant caciuli pentru copii care se iau pe car si sant cu guler sa le acopere gatul sa nu mai puna fular,cred ca asa ar fi

corilex- Senior
-
Numarul mesajelor : 799
Varsta : 49
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 29/12/2009
Am ionteles ce spui dar, sa asteptam sa vedem ce ne spune ea

buna dimineata dragelor va rog sa ma ajutati si pe mine cu boleroul cu model solzi ptr ca Valentina a fost o dragalasa si mi a trimis o schema dar eu nu ma descurc nici dupa ea si va rog tot pe voi sa ma descurcati cu ea ptr ca am facut 3 rinduri ca sa imi dau seama ca nu merge inceputa de sus si sa o fac din 2 bucati si s o cos? voi ce spuneti ? Astept raspunsurile voastre ,pupici si spor la treba in saptamina asta
dragan mirela- Ucenic
- Numarul mesajelor : 272
Varsta : 50
Localizare : craiova
Data de inscriere : 16/11/2012
Ultima editare efectuata de catre lenus70 in Lun 11 Mar 2013, 9:18 am, editata de 1 ori
lenus70- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 176
Varsta : 52
Localizare : suceava
Data de inscriere : 19/11/2011
dragan mirela a scris:buna dimineata dragelor va rog sa ma ajutati si pe mine cu boleroul cu model solzi ptr ca Valentina a fost o dragalasa si mi a trimis o schema dar eu nu ma descurc nici dupa ea si va rog tot pe voi sa ma descurcati cu ea ptr ca am facut 3 rinduri ca sa imi dau seama ca nu merge inceputa de sus si sa o fac din 2 bucati si s o cos? voi ce spuneti ? Astept raspunsurile voastre ,pupici si spor la treba in saptamina asta
Eu ti-am raspuns ca nu se incepe de sus pentru ca o sa-ti curga solzii spre gat ..vad ca n-ai citit

Eu l-as face dintr-o bucata -adica un dreptunghi cu deschizatura in fata pana la deschizatura manecilor ,apoi pusi solzi in plus pentru maneci si scazuti spre gat -in poza ta ai la maneci :2 randuri de cate 6 solzi ,1 rand de 4 solzi si ultimul rand de la gat -2 solzi ... aici depinde de cat de mare vrei maneca si ce grosime are firul/solzul ..trebuie socotit in centimetri si transpusi in solzi ..

romaya- Maestru
-
Romaya,
Poate ca fata e nelamurita ca mine.Eu nu am lucrat solzi si ce nu stiu ca nu am cautat cum se fac . Se fac odata cu modelul sau se aplica apoi pe plasa aia de filet?Am vazut parca totusi odata ceva cred ca aici sau pe You tube dar zau daca imi amintesc-parca erau deodata?!
Poate ca fata e nelamurita ca mine.Eu nu am lucrat solzi si ce nu stiu ca nu am cautat cum se fac . Se fac odata cu modelul sau se aplica apoi pe plasa aia de filet?Am vazut parca totusi odata ceva cred ca aici sau pe You tube dar zau daca imi amintesc-parca erau deodata?!
dadina- Ucenic
- Numarul mesajelor : 155
Localizare : timisoara
Data de inscriere : 13/12/2010
Da, se fac odata -un rand de plasa cu 2 picioruse si te intorci cu solziidadina a scris:Romaya,

Eu am presupus ca stie sa-i faca daca a facut 3 randuri ..

romaya- Maestru
-
Multumesc dna Lenus,la acest lucru ma refeream,este foarte frumos modelul gasit,eu as vrea totusi gulerul sa ramana cat mai guler,ca la bluzitele acelea cu guler mai larg la gat,nu sa pice pe umeri,oricum cred ca as putea adapta asta la modelul gasit de dvs.
Ea probabil dar eu nu si credeam ca asta-i baiul.Aha de asta zici ca vor veni spre gat.Pt ca se lucreaza de sus si ei vin pe invers cu coltul sus.Incerc sa imi imaginez.Mie personal nu prea imi plac solzii astia dar fetei mele i-au placut.Dar oare ce zici nu se pot face dupa ?Cred ca ar fi doar picioarele de trecere de la un rand la altul?Asta pt a il face de sus ca plasa (raglan)si de jos cu model.
Daca nu merge e atunci cum zici tu cu dreptunghiul sau simplu de jos cu maneca raglan aplicata.Da insa trebuie calcul sa iasa fix nr de solzi.Nu-i chiar simplu.Zau ca mai bine as face dantela decat asta ca nu imi place sa numar.
Apropo de rochia ta .Nu cred ca iti trebuie o marime mult mai mare .Mie mi-a placut asa.Si ca orice obiect arata mult mai bine pe cineva decat pe umeras.Am senzatia ca nu trebuie sa ii fie larga celei ce o poarta.
Ai multa rabdare!Ai scos foarte bine modelul si culorile imi plac.
Daca nu merge e atunci cum zici tu cu dreptunghiul sau simplu de jos cu maneca raglan aplicata.Da insa trebuie calcul sa iasa fix nr de solzi.Nu-i chiar simplu.Zau ca mai bine as face dantela decat asta ca nu imi place sa numar.
Apropo de rochia ta .Nu cred ca iti trebuie o marime mult mai mare .Mie mi-a placut asa.Si ca orice obiect arata mult mai bine pe cineva decat pe umeras.Am senzatia ca nu trebuie sa ii fie larga celei ce o poarta.
Ai multa rabdare!Ai scos foarte bine modelul si culorile imi plac.
dadina- Ucenic
- Numarul mesajelor : 155
Localizare : timisoara
Data de inscriere : 13/12/2010
romaya- Maestru
-
multumesc Romaya ptr sfaturi am sa le urmez dar daca nu ma descurc la mineci o sa te rog sa mai ai cu mine rabdare si sa ma mai ajuti ,pupici si spor in toate va doresc la toate albinutele de pe acest sit
dragan mirela- Ucenic
- Numarul mesajelor : 272
Varsta : 50
Localizare : craiova
Data de inscriere : 16/11/2012
Criiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ma auzi??????????
Am inceput o bluza pe raglan si nuuuuuuuuuuu-mi iese.
In principiu: se croseteaza doar cate doi ochi in cei patru care delimiteaza manecile sau se inmultesc ochii si pe parcurs???
Intreb asta din cauza ca lucrand cate doi ochi in cei patru (deci inmultind cu cate 8 ochi la fiecare rand) bluza mea arata ca un trunchi de piramida (deci nu o pot intinde pe o suprafata plana) si nu ca un dreptunghi.
Din schemele pe care le-am vazut ar trebui sa pot intinde bluza pe suprafata plana, pe cand ea arata ca un "guler pentru fracturi".
Nu mai spun ce caraghios arata - si imi este si greu sa desfac ce-am lucrat - dureaza mai mult desfacutul decat lucratul.
Am inceput o bluza pe raglan si nuuuuuuuuuuu-mi iese.
In principiu: se croseteaza doar cate doi ochi in cei patru care delimiteaza manecile sau se inmultesc ochii si pe parcurs???
Intreb asta din cauza ca lucrand cate doi ochi in cei patru (deci inmultind cu cate 8 ochi la fiecare rand) bluza mea arata ca un trunchi de piramida (deci nu o pot intinde pe o suprafata plana) si nu ca un dreptunghi.
Din schemele pe care le-am vazut ar trebui sa pot intinde bluza pe suprafata plana, pe cand ea arata ca un "guler pentru fracturi".
Nu mai spun ce caraghios arata - si imi este si greu sa desfac ce-am lucrat - dureaza mai mult desfacutul decat lucratul.
mishou- Ucenic
- Numarul mesajelor : 111
Localizare : faleza Dunarii
Data de inscriere : 05/11/2010
cld- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 47
Localizare : prahova
Data de inscriere : 25/01/2010
zau daca inteleg de care doi ochi in cai patru vorbesti. Ne pui diagrama dupa care lucrezi sa ne dumirim? Si nu ar fi rau si o poza cu ce lucrezimishou a scris:

cld eu parca as zice ca e pe rotund nu pe raglan (eu zic ragla la cel care se creste doar in 4 locuri si iese patrat la gat )

Ultima editare efectuata de catre SilviaDumitrescu in Joi 14 Mar 2013, 7:54 pm, editata de 1 ori
Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30

» Ajutor!... Invatam sa crosetam impreuna
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 5
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 4
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 3
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 8
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 5
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 4
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 3
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 8
Pagina 30 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Frivolite - cap 7
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Verifpro - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more!
» Ornamente de Craciun - 6
» Broderie, cusuta la masina
» Animale de companie!!! - 5