Ne bem cafeaua impreuna ! (31)
+52
virginia
marya222006
culea mirela
carmendana
gabyd
georgeta.prnic
luminitza79
irish05
victoriacus
alinuta96
Elena Nicoara
fiordaliso
barbin
Tache Marilena
cld
Lucia.BlueFlower
monique
canadianca50
Serban Valentina
firicel
ema
corina corina
Gianina4ever
samo99ro
emmancita
danym
danniela
tinap
AlinaJ.Bijoux
arielas
Giobsy
europolis
Celya_f40
Dodo-pui
Gabiuta
ikuta
kitty_1973
Chirrox13
SilviaDumitrescu
loo.lory
Dorulet
pufoi
vyky2010
dorina64
miculutza
Day
Angelica18
CCristinaC
stejara
diada
mnarcisa
MagdaMarin
56 participanți
Pagina 3 din 30
Pagina 3 din 30 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (31)
Dragile mele, sunteti niste dragute!Va multumesc pentru urari si pentru faptul ca va simt alaturi de mine.Ce sa fac, asta este!Peste 6 saptamani cand imi vor scoate ghipsul, vreau sa ma duc sa-mi fac niste analize.Nu-i normal ce mi se intampla!Iar ajung paranoica si cred ca toate mi se-ntampla numai mie!
Angelica, ma duc de azi la targ,te astept sa treci pe la mine, cand ai timp.De luni pana miercuri seara suntem pe Matei,dupa care vom fi pe Kogalniceanu, de joi pana luni.
Dodo, pentru tine,trec la rubrica de specialitate.va
Va doresc o zi frumoasa cu mult soare in suflet!
Angelica, ma duc de azi la targ,te astept sa treci pe la mine, cand ai timp.De luni pana miercuri seara suntem pe Matei,dupa care vom fi pe Kogalniceanu, de joi pana luni.
Dodo, pentru tine,trec la rubrica de specialitate.va
Va doresc o zi frumoasa cu mult soare in suflet!

ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Buna fetele mele dragi!
Am barbat sosit din cursa-stop-nu am timp sa respir-stop-va salut pe toate-stop-ikuta sa te faci bine repede-stop-pufooooi ia-ma si pe mineeeeee-stop-Silvia ti-am vazut rosiile woooow-stop-
Am barbat sosit din cursa-stop-nu am timp sa respir-stop-va salut pe toate-stop-ikuta sa te faci bine repede-stop-pufooooi ia-ma si pe mineeeeee-stop-Silvia ti-am vazut rosiile woooow-stop-

Celya_f40- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1280
Varsta : 61
Localizare : Când pe ici, când pe colo
Data de inscriere : 20/02/2010
Buna dimineata fetelor.
Cristina, am venit dupa miros, multam fain de cafea.
Sa aveti o zi reusita.
Cristina, am venit dupa miros, multam fain de cafea.
Sa aveti o zi reusita.

Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011
Buna dimineata! Multumesc pentru cafea. O zi buna tuturor va doresc.
dorina64- Junior
- Numarul mesajelor : 382
Varsta : 59
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 24/05/2010
Neata, de la Cluj!Mersi de cafeluta Cris, esti o harnicuta!Hai sa vedem cum va fi ziua de azi.Sper sa se incalzeasca, ca ieri era foarte rece vantul.Era ca o zi de octombrie, daca nu erai la soare.O zi frumoasa, cu mult spor in toate va doresc.
ikuta- Atotcunoscător
-
Buna dimineata fetelor!
Celya te iau cu mine cu drag daca vrei, ca masina e goala.Baiatul a vrut sa ,,savureze'' o saptamana nu mai el cu bunicii, asa ca a plecat de sambata.
Ikuta ce bine ca te vad aici ca am nevoie de tine:parca am vazut la tine, mai prin iarna, niste ,,coifulete'', nici nu stiu cum sa le zic,de pus in copaci, niste ornamente pt craciun.Ideea e ca am facut curat in magazia de afara si am gasit o gramada de ghivece din alea mici, pastrate pentru decoratiunile alea, pe care le-am vazut postate de tine si care mi-au placut tare mult. Parca tu ai spus ca le-ai facut din carton.Daca stii despre ce vorbesc, imi poti spune unde sa le vad? Multumesc mumos.
Celya te iau cu mine cu drag daca vrei, ca masina e goala.Baiatul a vrut sa ,,savureze'' o saptamana nu mai el cu bunicii, asa ca a plecat de sambata.
Ikuta ce bine ca te vad aici ca am nevoie de tine:parca am vazut la tine, mai prin iarna, niste ,,coifulete'', nici nu stiu cum sa le zic,de pus in copaci, niste ornamente pt craciun.Ideea e ca am facut curat in magazia de afara si am gasit o gramada de ghivece din alea mici, pastrate pentru decoratiunile alea, pe care le-am vazut postate de tine si care mi-au placut tare mult. Parca tu ai spus ca le-ai facut din carton.Daca stii despre ce vorbesc, imi poti spune unde sa le vad? Multumesc mumos.

pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 49
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Erau facute din ghivece micute, vopsite cu acrilic rosu si montat cate un ciucure mare.Vezi la Diverse; Ornamente de Craciun-4, pe prima pagina
ikuta- Atotcunoscător
-
Saru'mana Ikuta!
Acu' imi amintesc si de ce am luat acrilice colorate.
Ce bine ca pot face si eu ,,coifulete''ale, ca deja ma luase sotul la rost, ca ce mai fac si cu alea?
Acu' imi amintesc si de ce am luat acrilice colorate.
Ce bine ca pot face si eu ,,coifulete''ale, ca deja ma luase sotul la rost, ca ce mai fac si cu alea?
pufoi- Atotcunoscător
-
Adriana,n-ai vazut cumva pe la voi "kumihimo disk" si cam cat ar costa?E discul pe care se fac bratari rotunde sau snur.In tara n-am gasit nicaieri.Mi-am facut eu unul,artizanal,dar merge greu.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4673
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Dorulet acu' am intrat si am vazut postarea ta!
Nu stiu cum e ala, de-i zici tu asa intortocheat, si maine plecam.
Daca imi ziceai de el de dimineata, intrebam azi,ca am fost in mai multe magazine.
Ramane pe cand ma intorc, dar sa-mi aduci aminte, sa nu uit si sa ma fac de,,fineti''.
Nu stiu cum e ala, de-i zici tu asa intortocheat, si maine plecam.
Daca imi ziceai de el de dimineata, intrebam azi,ca am fost in mai multe magazine.
Ramane pe cand ma intorc, dar sa-mi aduci aminte, sa nu uit si sa ma fac de,,fineti''.

pufoi- Atotcunoscător
-
Buna dimineata fetelor si La Multi Ani Marii si Marioare!
europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
LA MULTI ANI!tuturor Mariilor, Marianelor, Marianilor, etc.Sa traiti sanatoase, fericite si cu mult noroc (ca sanatate au avut si cei de pe Titanic).
Multumesc de cafea, am baut o cana mare si acum plec la targ.|La noi este destul de rece, parca a venit toamna.O zi buna tuturor, cu multe sarbatorite in jur.
Multumesc de cafea, am baut o cana mare si acum plec la targ.|La noi este destul de rece, parca a venit toamna.O zi buna tuturor, cu multe sarbatorite in jur.
ikuta- Atotcunoscător
-

Am zi de sarbatoare azi cu muuuuuuuulta lume in casa. Va fi zi de mancare portugheza si paine coapta in cuptorul meu. Bucatari sefi, Miguel si fratele lui care e frizer de meserie. Apoi mai vine desigur sotia lui si bebelusa de 2 anisori si mama ei, o babuta de vreo 80 de ani. Ah, si mama lui Miguel...84 cu inceput de alzeimer, uuuufff...mai astia micii ai nostri....
va puuup......distractie faina la toata lumea

Celya_f40- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1280
Varsta : 61
Localizare : Când pe ici, când pe colo
Data de inscriere : 20/02/2010
La multi ani cu multa sanatate si numai bine va doresc tuturor!
O zi frumoasa!

O zi frumoasa!
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Salutare dragelor, sunt si eu prin zona. Mai fac una alta. Ai mei sunt la strand, eu nu m-am dus ca nu am chef. Afara e putin racoare dar merge.
O zi frumoasa tuturor!!!
O zi frumoasa tuturor!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Alinuta,bine ai revenit!Mi-a fost dor de tine,si chiar ma gindeam ca ceva s-a intimplat de n-ai mai postat.
Celya,asta numesti tu lume multa??Zilele trecute,o cumnata a facut invitatie la masa,foarte restrinsa,37 de persoane!!!Acasa nu la restaurant!!
Mai bine zis afara,au adus scaune de plastic,si au improvizat mese,niste planseuri lungi,iar sub ele niste chestii din lemn care le sustine.Mincarea de baza,pui la cuptor,si pateuri cu carne(un fel de pittza mici cu carne)le adus gata facute,dar ea a facut salata,ciorba.Fetele tinere au ajutat la pus masa(tot felul de farfurii,farfuriute,tacimuri.....etc...bauturi,pahare plastic,si multe farfurii tot din plastic....apoi vaseleeee,dar tot fetele tinere au trecut la spalat,cu rindul.Intr-o ora era curat luna,a pus fructe,cafea,dulciuri.Si mai ales,i-a ramas si casa curata,caci masa a fost in fata casei soacrei,deci totul s-a spalat in bucataria ei,nu a cumnatei.

Celya,asta numesti tu lume multa??Zilele trecute,o cumnata a facut invitatie la masa,foarte restrinsa,37 de persoane!!!Acasa nu la restaurant!!
Mai bine zis afara,au adus scaune de plastic,si au improvizat mese,niste planseuri lungi,iar sub ele niste chestii din lemn care le sustine.Mincarea de baza,pui la cuptor,si pateuri cu carne(un fel de pittza mici cu carne)le adus gata facute,dar ea a facut salata,ciorba.Fetele tinere au ajutat la pus masa(tot felul de farfurii,farfuriute,tacimuri.....etc...bauturi,pahare plastic,si multe farfurii tot din plastic....apoi vaseleeee,dar tot fetele tinere au trecut la spalat,cu rindul.Intr-o ora era curat luna,a pus fructe,cafea,dulciuri.Si mai ales,i-a ramas si casa curata,caci masa a fost in fata casei soacrei,deci totul s-a spalat in bucataria ei,nu a cumnatei.
tinap- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 63
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011
Chiar daca nu am scris eu v-am citit in fiecare zi!!!
Tina, asta era o masa intre rude?
Tina, asta era o masa intre rude?
AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
La multi ani Mariutelor! Sa aveti parte de fericire si noroc!
Gata, m-am adunat de pe drumuri, sunt acasa, acasa la mine, in cuibul meu. Mai am concediu pana luni, asa ca menajera o sa scrie pe mine. Azi fiind sarbatoare ma uit la tv si stau pe net si o sa fac si mancare. O ciorbita cu taitei de casa.
Sa aveti o zi faina!

Gata, m-am adunat de pe drumuri, sunt acasa, acasa la mine, in cuibul meu. Mai am concediu pana luni, asa ca menajera o sa scrie pe mine. Azi fiind sarbatoare ma uit la tv si stau pe net si o sa fac si mancare. O ciorbita cu taitei de casa.
Sa aveti o zi faina!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Drum bun spre casa,Adriana!Am gasit discul pe un site in tara,urmeaza sa ma uit mai atenta.Sa ai parte de multe bucurii acasa!
Dorulet- Atotcunoscător
-
Multumim de cafea.Da,e joi,maine-i vineri si iar o saptamana terminata.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Neata!Nu e luni????Ca si la mine neuronul plictisit tot asta crede
Multumesc de cafea,Criss

Multumesc de cafea,Criss

Pagina 3 din 30 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30

» Ne bem cafeaua, impreuna!-8
» Ne bem cafeaua impreuna! - 22
» Ne bem cafeaua impreuna ! (39)
» Ne bem cafeaua impreuna! (1)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-9
» Ne bem cafeaua impreuna! - 22
» Ne bem cafeaua impreuna ! (39)
» Ne bem cafeaua impreuna! (1)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-9
Pagina 3 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti