Ne bem cafeaua impreuna!-12
+59
Day
andarlidia
kitty_1973
cris_io_mat
Lucia.BlueFlower
Aghata
olympia
rucsy
doni
danae
clodi
anca viragh
cris_27
margelutamea
Marry
rebel
tomari
felyxa
irish05
aurishta
leonutza69
valentinadof
Admina
mykya
Adelaida
Angelica18
silvia s
Serban Valentina
denis21
dorina64
t.alina
sunflowers
elenaxx
amoni
ionela stefan
manuela29
Giobsy
ema
mischelle35
Floren
julix_2007
bibitu
iuliana72
betymi72
Tache Marilena
mnarcisa
SilviaDumitrescu
mariaz_09
firicel
CCristinaC
virus
MihaelaT
Gabiuta
samo99ro
europolis
ivanoiuadela9
cris69
AlinaJ.Bijoux
MagdaMarin
63 participanți
Pagina 1 din 30
Pagina 1 din 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna!-12
Servesc de pe acum o prajiturica de la Magda, ca si asa cafea nu beau si plecin pat!!! Noapte buna!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
ccristinac , eu am un pitic cu sticlele ciudate, cu recipientele de sticla in general. am sa fac fotografii sa vedeti ce fac cu ele. pe langa ca le mai imbrac- vad ca nu ai uitat ce fac cu ele. si mai am un pitic care ma tot zapaceste din cauza cutiilor, imi plac cele de metal, de lemn, de carton, cu flori, cu piele, de ratan, de... ce-o mai fii. stiu ce am in fiecare cutiuta.
sa va spun un secret , am multi pitici, cu parul rosu si imbracati in verde si cand se pun pe mine atunci sa vezi.
imi plac lucrurile ciudate, vechi, cortosionate, roase de timp, invechite.imi place tot ce nu e conventional, nu e aranjat, ordonat, normal si asta atat in legatura cu mobila, vesela cat si in legatura cu hainele, accesoriile, bijuteriile.
cred ca sunt o ciudata.
sa va spun un secret , am multi pitici, cu parul rosu si imbracati in verde si cand se pun pe mine atunci sa vezi.
imi plac lucrurile ciudate, vechi, cortosionate, roase de timp, invechite.imi place tot ce nu e conventional, nu e aranjat, ordonat, normal si asta atat in legatura cu mobila, vesela cat si in legatura cu hainele, accesoriile, bijuteriile.
cred ca sunt o ciudata.
Bună dimineaţa . Magda de la 4 beau din cafeaua ta că nu am mai avut somn .
De fapt o aşteptam pe mama la 6 să vină de la ţară să ne aducă lapte . Aici e un ger afară . . . E totul îngheţat . Mă duc să încerc să fac o negresă după reţeta mihaeleiT . . . Sper că de data asta îmi va ieri altceva decât mleatul meu obişnuit . Vă spun mai încolo . 

'neata ma servesc si eu de la Magda, mmm ce bune sunt

europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
buna dimineata. si la noi sunt -2 grade. cred ca e recea dar nu am avut curajul sa deschid fereastra si sa scot nasul afara.
o duminica frumoasa, dragele mele.
o duminica frumoasa, dragele mele.
Buna dimineata si mersi de cafea. Si frumoasa si buna. Mmmm...
Cris, nu esti singura ciudata! si eu sunt adepta lui "altfel". Si fac tot felul de combinatii. Eu n-am numarat cati pitici am, dar mereu ma trezesc cu unul pe creieri.
Cris, nu esti singura ciudata! si eu sunt adepta lui "altfel". Si fac tot felul de combinatii. Eu n-am numarat cati pitici am, dar mereu ma trezesc cu unul pe creieri.

samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
cris69 a scris:
cred ca sunt o ciudata.
Fiindca sunt mult mai mare decit tine as zice ca piticii mei (deci sunt mai batriiori) au traversat tara spre a-si lasa urmasi si pe la Deva

Nu stiu cum ti-as putea trimite sticlute din care am cite doua exemplare dar gasesc eu o modalitate ca si o cutie in care iti pun sirmulita

Buna dimineata dragelor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] beau si eu o cafeluta cu voi.............
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Varsta : 72
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/02/2010
Si eu ma pot lauda ca am dormit pana la 8 si copii la fel.
Si m-am culcat pe la 2 ca am stat pe net pana la 1 si iar am intins o masina de rufe pe sarmele din pod.
Cafeaua era calda(o incalzise Vio) si vasul de cafea spalat.El se trezise cred ca pe la 6.
Deci mai merge si cate un zburlit cateodata cand ma enerveaza.
Frumoasa foc cafeaua ta Mihaela.
Acum tema pentru acasa
ma tot "ameninta" soacra cu acel cutremur despre care se zice la tv.
Pai vine sau nu vine sa nu-l astept degeaba?
Si m-am culcat pe la 2 ca am stat pe net pana la 1 si iar am intins o masina de rufe pe sarmele din pod.
Cafeaua era calda(o incalzise Vio) si vasul de cafea spalat.El se trezise cred ca pe la 6.
Deci mai merge si cate un zburlit cateodata cand ma enerveaza.

Frumoasa foc cafeaua ta Mihaela.

Acum tema pentru acasa

Pai vine sau nu vine sa nu-l astept degeaba?

Vine doar pentru soacre, Magda!

samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
acum am sorbit si eu ultima gurita dar dupa cum arata saturnu lui mihaela ma duc sa mai pun o cana

Ultima editare efectuata de catre virus in Dum 28 Noi 2010, 11:35 am, editata de 1 ori (Motiv : am incurcat pe saturn cu jupiter)
virus- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 166
Varsta : 45
Localizare : craiova
Data de inscriere : 25/09/2010
Apropo de Saturn...anul trecut in primavara, un coleg a organizat punct de observare cosmica cu inca un prieten ca deh, are telescop si normal ca nu puteam rata, asa ca am luat-o pe matzulina si a venit si serifu si ne-am dus pe fosta arena a orasului. Prima data am privit luna si cand a fost intrebata matzulina "ce vezi?" raspunsul ei a fost "Vad pamantul cu gropi"
si azi rade colegul meu cand isi aminteste...iar cand a privit Saturnul o intrebam...vezi?; ea: da; eu: ce vezi?; ea: nimic. Pana la urma a reusit sa vada si Saturn si de atunci deseneaza mereu aceasta planeta pe care o are si-n Eciclopedia lumii.

Ziua buna!
Si eu am dormit pina mai tirziu si ma simt atit de limpede! Acu astept sa vina sotul din oras ca sa mergem la verii mei, intr-o comuna apropiata.
Cris, mi-ar placea sa-ti vad colectia de sticle si cutiute.
Magda, cutremure sint in fiecare zi. Intreaba-i pe cei din Vrancea. Astia la tv nu stiu ce sa mai faca sa se uite lumea la ei. Cu mine si-au luat tzeapa ca ma uit la tv la anumite emisiuni. In rest e stins, ca ma enerveaza si intru la Balaceanca aia adevarata, inainte de vreme.
Mihaela, ce dulce faza cu "Pamintul cu gropi"!
Si eu am dormit pina mai tirziu si ma simt atit de limpede! Acu astept sa vina sotul din oras ca sa mergem la verii mei, intr-o comuna apropiata.
Cris, mi-ar placea sa-ti vad colectia de sticle si cutiute.
Magda, cutremure sint in fiecare zi. Intreaba-i pe cei din Vrancea. Astia la tv nu stiu ce sa mai faca sa se uite lumea la ei. Cu mine si-au luat tzeapa ca ma uit la tv la anumite emisiuni. In rest e stins, ca ma enerveaza si intru la Balaceanca aia adevarata, inainte de vreme.
Mihaela, ce dulce faza cu "Pamintul cu gropi"!
Buna ziua,dragalasele mele prietene!Cafeaua de la prima ora am vazut ca s-a terminat asa ca dupa ce am mancat de pranz,am facut o cafeluta mica,neagra si tare concentrata.Am facut pachetul lui Mihai,am calcat cateva rufe si acum am deschis p.c-ul sa vad ce faceti azi in zi de duminica.
Va doresc o dupa -amiaza placuta si relaxanta
Va doresc o dupa -amiaza placuta si relaxanta

Cris69,sa-l pui si acolo unde ii este locul sa ne bucuram si noi privirea
Sa ai spor in continuare

Cris ,tu cand te odihnesti draga mea?Si turele,apoi munca la camera de comanda ca de asta pot sta eu la calculator si imi merge aparatura electrica,ca ,,turistii''au grija,spune-mi cum reusesti?!la noi e intuneric deja,dar beau o cafea buna cu voi cu riscul de a nu dormi iar la noapte.
mariaz_09- Senior
-
Numarul mesajelor : 762
Varsta : 71
Localizare : Deva
Data de inscriere : 08/01/2010
eiiiiiiiii, am avut concediu luna aceasta. acum am putut doar sa mi-l iau cu retehnologizarile astea. dar a fost bine, am tot mesterit. marti eara intru. pana atunci... mai ma joc.
fac cadouri de craciun. tricotez, mai cos la masina, cu croitul mai lejer ca nu prea le am, mai fac ceva dulce si as vrea mai mult timp, mult mai mult.
prajitura ta este tare apetisanta. vreau si eu un pic de tot.
fac cadouri de craciun. tricotez, mai cos la masina, cu croitul mai lejer ca nu prea le am, mai fac ceva dulce si as vrea mai mult timp, mult mai mult.
prajitura ta este tare apetisanta. vreau si eu un pic de tot.
Salutare dragutelor.
Mihaela ma inebunit prajiturica ta.
Mihaela ma inebunit prajiturica ta.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Sincer...e grozav de buna si de sarbatori e pe lista, doar e testata.

Pagina 1 din 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna!(2)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (38)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (40)
» Ne bem cafeaua impreuna! 24
» Ne bem cafeaua impreuna ! (32)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (38)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (40)
» Ne bem cafeaua impreuna! 24
» Ne bem cafeaua impreuna ! (32)
Pagina 1 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)