Bijuterii din fimo XX
+28
mirelaele
kartusica
Lucia.BlueFlower
cristinaconstantin
veronica.l
georgeta.prnic
ionela_ghiorma
duchess
nana_vulpe
Andata
ancamm
AlinaC
dianabv
LN
aliart
mihastef
czuky
Day
darkpoke
ioanabv87
Dragonfly
MoniKozi
JuiCy
Rica Mateiuc
firimitura
vlad_mom
Handmade DEEA
maddy13
32 participanți
Pagina 10 din 12
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Bijuterii din fimo XX
kartusica cu mine vorbesti?

darkpoke- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1549
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/04/2010
Aaa scuze de neintelegere. Era vorba despre vlad_mom. Are o frunza frumoasa foc la care visez eu de mult timp

kartusica- Ucenic
- Numarul mesajelor : 179
Data de inscriere : 13/09/2011
Da, aceasta este poza. Multumesc mult ... nu am lucrat inca cu foita dar o sa incerc. Arata superb 

kartusica- Ucenic
- Numarul mesajelor : 179
Data de inscriere : 13/09/2011
Multumesc tuturor! Intr-adevar Anca, pandantul roz este bombat (pe bec) si lipit pe foaie neagra dreapta. Ma bucur ca va place. Ce mi se pare mie interesant este ca lucrarile (mele) care aici (pe forum) au fost apreciate, au fost trecute cu vederea in lumea "reala"......
Si apropo de provocare- nu cred ca tehnica asta trebuia folosita acolo. E adevarat ca e goala pe dinauntru, dar e lucrata altfel.(vlad_mom pot sa intreb de ce te semnezi urpe poze? daca nu deranjez)
Anca, ce stropi frumosi de apa!!!!
Si apropo de provocare- nu cred ca tehnica asta trebuia folosita acolo. E adevarat ca e goala pe dinauntru, dar e lucrata altfel.(vlad_mom pot sa intreb de ce te semnezi urpe poze? daca nu deranjez)
Anca, ce stropi frumosi de apa!!!!
Rica Mateiuc- Senior
-
Numarul mesajelor : 703
Varsta : 49
Localizare : Tulcea
Data de inscriere : 27/01/2012
anca...wow..am ramas fara cuvinte...juri ca e scoica ceva..eu m-am indragostit total de filigree slefuit...trebuie sa icnerc si eu culori..mai naturale sa zic asa
sa va arat cele 2 seturi din colectia colorata..restante la procesat, colaje, etc
sper sa va placa
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
sa va arat cele 2 seturi din colectia colorata..restante la procesat, colaje, etc
sper sa va placa
darkpoke- Atotcunoscător
-
Multumesc Rica, Ramona.
Ramona, imi place enorm combinatia de culori de la al doilea set. E atat de vesel! In ceea ce priveste primul set, ai sa razi, dar am facut si eu unul la care colierul are ceva elemente comune.
Asa ca vi-l arat acum, ca altfel o sa fiu banuita ca am copiat
.
Deci, Nautic:
Ramona, imi place enorm combinatia de culori de la al doilea set. E atat de vesel! In ceea ce priveste primul set, ai sa razi, dar am facut si eu unul la care colierul are ceva elemente comune.
Asa ca vi-l arat acum, ca altfel o sa fiu banuita ca am copiat

Deci, Nautic:

al doilea set...e acel gen de margica accidentala..am amestecat o gramada de culori in extruder..nici nu mai stiu care..nu-mi mai iese inca o data
imi place setul tau..
are in comun cu al meu..ideea de charm argintiu de care sunt agatate margele...
darkpoke- Atotcunoscător
-
Anca, draga, ori ti-ai cumparat dremel pentru slefuit si nu spui la nimeni, ori ai bataturi in palma. De-a dreptul superbe picaturile tale. De setul nautic ce sa mai spun ca si mie imi place genul, pacat ca nu l-ai avut cand ai fost la mare in concediu.
Ramona, tu ne incanti privirile cu colectia ta colorata. Foarte frumoase toate.
Eu am impuscat 2 iepuri deodata, am testat pentru prima oara tehnica lava beads si degradee. O sa le pozez maine la ziua ca abia le-am terminat de montat. Anca, ai avut dreptate cand ai spus ca o sa-mi placa. Mai vreau si pe alte culori, doar ca intra destul de mult material, in special alb.
Ramona, tu ne incanti privirile cu colectia ta colorata. Foarte frumoase toate.
Eu am impuscat 2 iepuri deodata, am testat pentru prima oara tehnica lava beads si degradee. O sa le pozez maine la ziua ca abia le-am terminat de montat. Anca, ai avut dreptate cand ai spus ca o sa-mi placa. Mai vreau si pe alte culori, doar ca intra destul de mult material, in special alb.
Ramona, ...charm argintiu de care sunt agatate margele infasurate in sarpe din extruder.... Hai sa zicem ca am avut un vis comun.
Maddy, la picatura am fentat un pic, si am taiat cu lama flexibila, ca la mokume. Altfel, nu cred ca aveam nervi sa ajung la faza asta. La setul nautic, am plecat de la sistemul de inchidere al bratarii. L-am vazut pe Pinterest la ceva si atat mi-a trebuit.

Maddy, la picatura am fentat un pic, si am taiat cu lama flexibila, ca la mokume. Altfel, nu cred ca aveam nervi sa ajung la faza asta. La setul nautic, am plecat de la sistemul de inchidere al bratarii. L-am vazut pe Pinterest la ceva si atat mi-a trebuit.
Oh, ce vesele sint! Strop de apa...este super!
Rica, nici pandantul meu nu e facut pe cololos sau zahar sau altceva, tot pe bec este. Ma semnez "ur" din acelasi motiv ca si Anca si Darkpoke...si celelalte fete...
Rica, nici pandantul meu nu e facut pe cololos sau zahar sau altceva, tot pe bec este. Ma semnez "ur" din acelasi motiv ca si Anca si Darkpoke...si celelalte fete...

acu m-ai facut si pe mine curioasa?
ur de la ce vine?
ur de la ce vine?

darkpoke- Atotcunoscător
-
maddy ti-au iesit f frumos margelutele lava
am eu o problema cu margelele de nisip...nush de ce..nu ma omor dupa ele..si am o tona aks
)
am eu o problema cu margelele de nisip...nush de ce..nu ma omor dupa ele..si am o tona aks

darkpoke- Atotcunoscător
-
Stiu ca nu sunt absolut estetice din cauza ca sunt deformate si nu sunt de aceeasi marime, dar am preferat sa le insir decat sa le pun pe lant. Am patit pe propria piele cum s-ar zice sa ramana urme negre pe gat de la lant, nu mai spun cum arata dupa cateva purtari sau chiar stand in cutie mai multa vreme.
Inca nu am gasit in afara de argint niciun lant care sa pot spune ca e foarte bun.
Inca nu am gasit in afara de argint niciun lant care sa pot spune ca e foarte bun.
Yupii, Maddy, ai incercat in sfarsit lava beads. Este ca-i faina tehnica? Imi place setul. Simplu si de efect.
Ramona, nici eu nu ma prea impac cu margelele de nisip. Si de aceea am mereu probleme in a asambla colierele. Am mereu senzatia ca le-am lasat neterminate. Asa ca fac mai mult pandantive. Imi vine mai usor.
Mie mi-e dor de primavara. Deja.
Ramona, nici eu nu ma prea impac cu margelele de nisip. Si de aceea am mereu probleme in a asambla colierele. Am mereu senzatia ca le-am lasat neterminate. Asa ca fac mai mult pandantive. Imi vine mai usor.
Mie mi-e dor de primavara. Deja.
wow wow wow..si as putea continua pana maine cu wow
anca ce ai tu acolo?
super pandantivul tau..
cum ai facut floricelele alea mici de la liliac si mai ales cum le-ai asamblat asa?
felicitari
anca ce ai tu acolo?
super pandantivul tau..
cum ai facut floricelele alea mici de la liliac si mai ales cum le-ai asamblat asa?
felicitari
darkpoke- Atotcunoscător
-
Vaaaaaai de capu' meu, Anca! Cum sa-ti spun, Kim Yung sau mai stiu eu ce nume de chinez? Superb!
Merci Ramona. Floricelele alea mici, sunt bilute, taiate in x pana la jumatate, cele 4 colturi rotunjite putin cu scobitoarea sau cu scula aia cu biluta in capat si asezate pe o foaie de fimo. Apoi asezat cu totul in doza de suc. Petalele sunt fimo translucid, amestecat cu alcohol ink de la Carmen, apoi unse cu fimo lichid amestecat cu acelasi alcohol ink (care s-a strans in adancituri) si recoapte. Frunsele sunt prinse cu zale, direct pe lant, dar doar pe o parte.
Pentru floricelele mici, caut tutorialul, era de pe la rusoaice, si il postez.
Maddy, merci. Mi-a luat ceva timp, intr-adevar, dar mi-a facut placere.
Tutoriale pentru fel de fel de flori, drept e ca din martipan, dar cine ne opreste sa aplicam la polimer? In engleza, dar pozele spun totul:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Edit la edit, ca vad ca nu mai zice nimeni nimic. Asta e tutorialul dupa care am facut eu florile. Doar ca eu am facut un x direct cu lama:
Pentru floricelele mici, caut tutorialul, era de pe la rusoaice, si il postez.
Maddy, merci. Mi-a luat ceva timp, intr-adevar, dar mi-a facut placere.
Tutoriale pentru fel de fel de flori, drept e ca din martipan, dar cine ne opreste sa aplicam la polimer? In engleza, dar pozele spun totul:
Edit la edit, ca vad ca nu mai zice nimeni nimic. Asta e tutorialul dupa care am facut eu florile. Doar ca eu am facut un x direct cu lama:
Buna!
Sunt noua aici dar vreau sa-i spun Ancai mm ca este absolut fenomenala floarea de liliac. Nici nu-mi pot imagina de cata migala si rabdare este nevoie...
Toata stima!
Sunt noua aici dar vreau sa-i spun Ancai mm ca este absolut fenomenala floarea de liliac. Nici nu-mi pot imagina de cata migala si rabdare este nevoie...
Toata stima!
Danu- helper
-
Numarul mesajelor : 14
Varsta : 49
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 20/03/2010
Ancaaaaaa
Maddy
Eu tot in greva lenesa si zgaibe/zgarieturiincursdevindecare :)Da'ma fac eu mare si sa vedeti ce gargauni ma chinuieeeeeeeee

Maddy

Eu tot in greva lenesa si zgaibe/zgarieturiincursdevindecare :)Da'ma fac eu mare si sa vedeti ce gargauni ma chinuieeeeeeeee

Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12

» Bijuterii din fimo X
» Bijuterii Fimo XXV
» Bijuterii din fimo - II
» Bijuterii din fimo IV
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Bijuterii Fimo XXV
» Bijuterii din fimo - II
» Bijuterii din fimo IV
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Pagina 10 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)