Bijuterii din fimo XX
+28
mirelaele
kartusica
Lucia.BlueFlower
cristinaconstantin
veronica.l
georgeta.prnic
ionela_ghiorma
duchess
nana_vulpe
Andata
ancamm
AlinaC
dianabv
LN
aliart
mihastef
czuky
Day
darkpoke
ioanabv87
Dragonfly
MoniKozi
JuiCy
Rica Mateiuc
firimitura
vlad_mom
Handmade DEEA
maddy13
32 participanți
Pagina 1 din 12
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Bijuterii din fimo XX
Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Mier 11 Iul 2012, 21:06, editata de 3 ori (Motiv : Separat capitole)
Re: Bijuterii din fimo XX
Supeeeerrr Firi...eu trag o cloncuzie de aici...Fetelor...astea care nu sunteti(m) maritate...ce ziceti ne maritam si noi pentru a da de spor la fimoit ???

partea cu casnicia e cu dus si intors la fimo.doar ca acuma mi-a dat o comanda cumnata mea de la turda si a zis si sotul...na daca fata itu face vanzare fa-i ca si asa nu plecam pe nicaieri eeekenful asta ca avem de dus masina la itp... cam asa functioneaza la mine.
Vlad_mom e ceva.....wow! Cele din mijloc sunt margelute sau mi se pare? Efectul e nemaipomenit cel putin pentru mine! Foarte mult imi place setul!
Rica Mateiuc- Senior
-
Numarul mesajelor : 703
Varsta : 49
Localizare : Tulcea
Data de inscriere : 27/01/2012
revin .mesajul de dimineta a fost scris pe fuga, la metrou ;))
Vlad mom, e genial ce ai facut tu acolo, imi place la nebunie, daca era pe verde era si mai si (:P eu fan verde)
Vlad mom, e genial ce ai facut tu acolo, imi place la nebunie, daca era pe verde era si mai si (:P eu fan verde)

Aha, deci se incarca mai greu... Aaaa, la bilutele astea metalice polimerul lichid le cam schimba culoarea (erau de fapt un mov deschis).
JuiCy- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 140
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 26/01/2012
Imi plac la nebunie bratarile tale si oricat de mult m-as uita la ea nu cred ca pricep cum o faci . O modelezi si o coci pe cutie? Dar cum iti ies drepte dungile?
Nu te supera ca te intreb! Setul e mai mult decat incantator!
Nu te supera ca te intreb! Setul e mai mult decat incantator!
Rica Mateiuc- Senior
-
Numarul mesajelor : 703
Varsta : 49
Localizare : Tulcea
Data de inscriere : 27/01/2012
vlad-mom - congrats !!!! am avut si fimo lichid si kato si n-am reusit sa obtin efectul de sticla,niciodata . ba mai mult decat atat, daca le amestecam cu pigmenti, farduri etc dupa 1-2-3 luni imi crapa pe supraf intinse.
juicy - setul tau e ca o gura de aer proaspat pe caldura asta, m-a uns pe suflet daca ma crezi
. legat de tehnica ta de lucru, din nou laude : ai lucrat curat, ingrijit si migalos. esti atenta la detalii, lucru care ma bucura.
juicy - setul tau e ca o gura de aer proaspat pe caldura asta, m-a uns pe suflet daca ma crezi

Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Localizare : brasov
Data de inscriere : 16/03/2010
Vlad_mom, splendid setul tau! Eu nu am fimo lichid, am incercat cu adezivul de la Bison, de care sunt foarte dezamagita ca nu reusesc niciodata sa dozez cantitatea din cele 2 recipiente si nu-l pot folosi la lipit ca nici dupa 3 zile nu se lipesc partile metalice de fimo. Am in plan sa-mi iau rasina dar ma tem ca nici pe aia nu voi reusi sa o dozez cum trebuie. Cred ca singura solutie e fimo lichid sau sa renunt la idee.
Juicy, tu ma innebunesti cu bratarile tale. Traiasca extruderul, ca banuiesc ca l-=ai folosit din plin! Oricum, nici pe autostrada nu cred ca gasesti linii asa de drepte ca ale tale. Felicitari si pentru combinatia de culori!
Juicy, tu ma innebunesti cu bratarile tale. Traiasca extruderul, ca banuiesc ca l-=ai folosit din plin! Oricum, nici pe autostrada nu cred ca gasesti linii asa de drepte ca ale tale. Felicitari si pentru combinatia de culori!
ioanabv87- Ucenic
- Numarul mesajelor : 149
Varsta : 36
Localizare : brasov
Data de inscriere : 27/11/2011
maddy exista si rasina monocomponenta..
eu mi-am luat o sticuluta mica mica..sa vad cum e
si am testat doar pe niste cercei...dar la unu mi s-a facut frumos...suprafata bombata pe mijloc. la celalalt invers..
deci probabil eo smecherie si cum o torni..dar vreau de ceva vreme sa testez si cu ceva in interior..gen margelute d-alea
eu mi-am luat o sticuluta mica mica..sa vad cum e
si am testat doar pe niste cercei...dar la unu mi s-a facut frumos...suprafata bombata pe mijloc. la celalalt invers..
deci probabil eo smecherie si cum o torni..dar vreau de ceva vreme sa testez si cu ceva in interior..gen margelute d-alea
darkpoke- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1549
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/04/2010
Da, este polimer lichid fimo...si nu, nu era asa transparent cind l-am scos din cuptor...ci dupa ce l-am dat cu varnish. Oricum nu ma asteptam sa ramina asa bombati, am mai folosit polimer lichid colorat cu creta pentru glazura la vafe, dar s-a cam "scurs" la copt...
Mi-am comandat in tara rasina monocomponenta,abia astept sa ajung s-o incerc.
Bestiale dungile!!!
Mi-am comandat in tara rasina monocomponenta,abia astept sa ajung s-o incerc.
Bestiale dungile!!!
da juicy...m-ai omorat cu dungile
mai ales ca am in plan e 2 sapt...sa fac dungi..am facut doar o bratara pe care nu am apucat nici sa o pozez..pur si simplu mor de cald..si ma oftic ca aveam idei ogramada..mai ales idei colorate..
sper sa nu te superi ca fac si eu dungi..sincer m-am gandit inainte sa le vad la tine...dar habar nu am cum poti tu coace pe canicula asta...voi de fapt
mai ales ca am in plan e 2 sapt...sa fac dungi..am facut doar o bratara pe care nu am apucat nici sa o pozez..pur si simplu mor de cald..si ma oftic ca aveam idei ogramada..mai ales idei colorate..
sper sa nu te superi ca fac si eu dungi..sincer m-am gandit inainte sa le vad la tine...dar habar nu am cum poti tu coace pe canicula asta...voi de fapt
darkpoke- Atotcunoscător
-
Oooooo, fetelor, multumesc pentru laude, nu credeam ca va mai impresionez prea tare, avand in vedere ca am schimbat doar culorile!
Rica, dungile sunt de fapt "spaghete" din extruder, Maddy are ochi buni ( ce haioasa ai fost cu autostrada!
)! Da, coc direct pe cutie, o cutie de la o conserva peste care pun hartie de copt.
MoniKozi multumesc, ma faci sa ma rusinez :P !
Dragonfly multumesc! E adevarat, sunt perfectionista. Uneori nu stiu daca e defect sau calitate!
Darkpoke nu am de ce sa ma supar ! Spor! Sa stii ca am copt noaptea, tot noaptea le-am si lucrat, ziua e absolut imposibil, pe caldurile astea (cel putin la mine).

Rica, dungile sunt de fapt "spaghete" din extruder, Maddy are ochi buni ( ce haioasa ai fost cu autostrada!

MoniKozi multumesc, ma faci sa ma rusinez :P !

Dragonfly multumesc! E adevarat, sunt perfectionista. Uneori nu stiu daca e defect sau calitate!

Darkpoke nu am de ce sa ma supar ! Spor! Sa stii ca am copt noaptea, tot noaptea le-am si lucrat, ziua e absolut imposibil, pe caldurile astea (cel putin la mine).

JuiCy- Ucenic
-
juicy si la mine e imposibil..dar noaptea trebuie sa dorm pt k ziua lucrez
o sa incerc in acest weekend..sa-mi intregesc colectia pe care tot zic ca o fac de 3 saptamani
o intrebare: bratarile au si armatura? pt k am facut si eu asa si am avut un accident..s-a rupt..
o sa incerc in acest weekend..sa-mi intregesc colectia pe care tot zic ca o fac de 3 saptamani
o intrebare: bratarile au si armatura? pt k am facut si eu asa si am avut un accident..s-a rupt..
darkpoke- Atotcunoscător
-
Wow Maddy, arata super!! Inca nu am incercat translucidul la altceva decat la cane.
Mi se pare mie sau ai bagat sclipici in el?
darkpoke nu folosesc armaturi, pun direct fimo. Nu am avut probleme, pana acum. Am facut si mai groase, si mai subtirele. Cele groase sunt mai rigide si probabil ca, daca sunt fortate, se vor rupe. Cele subtirele sunt chiar foarte flexibile.

darkpoke nu folosesc armaturi, pun direct fimo. Nu am avut probleme, pana acum. Am facut si mai groase, si mai subtirele. Cele groase sunt mai rigide si probabil ca, daca sunt fortate, se vor rupe. Cele subtirele sunt chiar foarte flexibile.

JuiCy- Ucenic
-
a mea era subtirica..flexibila..dar sincer..ai avut curaj sa indoi una pana se rupe?
darkpoke- Atotcunoscător
-
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» Bijuterii din fimo XXI
» Bijuterii din fimo XIV
» Bijuterii din fimo
» Bijuterii din fimo XI
» Bijuterii din fimo - VI
» Bijuterii din fimo XIV
» Bijuterii din fimo
» Bijuterii din fimo XI
» Bijuterii din fimo - VI
Pagina 1 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti