Florile din gradina mea(2)
+34
vlad_mom
Gabica
gaza
LRodica
Gianina4ever
tantza_m
valentinadof
Admina
Floren
corina corina
danniela
piciul
T_mihaela
gloriamix
Giorgi
ema
irish05
sergiu valentin
smihaelaviorica
stejara
cillywilly
denis21
Dorulet
Gabiuta
greieras
Celya_f40
AlinaJ.Bijoux
carmenco
SilviaDumitrescu
dorinamisov
LORIMAR
tinap
pufoi
firicel
38 participanți
Pagina 1 din 15
Pagina 1 din 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Foarte frumoase flori aveti!Sa va traiasca si sa se inmulteasca!
Vin si eu cu cateva floricele din curtea parintilor:garofite
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]trei frati patati
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
gura-leului
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
....niste ...nu stiu cum le cheama
..si trandafiri...[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
Editez pentru Lorimar:floarea alba postata de Sergiu Valentin,e caldarusa sau campanula.Se gaseste in mai multe culori,roz,mov inchis si deschis,grena.
Vin si eu cu cateva floricele din curtea parintilor:garofite
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]trei frati patati
gura-leului
....niste ...nu stiu cum le cheama

..si trandafiri...[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
Editez pentru Lorimar:floarea alba postata de Sergiu Valentin,e caldarusa sau campanula.Se gaseste in mai multe culori,roz,mov inchis si deschis,grena.

Re: Florile din gradina mea(2)
Vai Firicel ce frumos miroase mararul dintre flori si ce bine arata impreuna!
Si trandafirii si via!
Foarte frumoasa gradina mamei tale!
Am zarit si un bujor!
Si trandafirii si via!
Foarte frumoasa gradina mamei tale!
Am zarit si un bujor!
pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 49
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Firicel,ce flori frumoaseeeee,si grase si de un verde inchis sanatos,ai prins si-o albinita culegind nectarul parfumat din trandafir.Nu stiam cum arata "3 frati patati",sint cumva floricelele care arata ca si panselutele?
tinap- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 62
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011
Multumesc, Firi
,imi place mult trandafirul din ultima poza postata,am eu o "boala" cu degradeurile...

LORIMAR- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 237
Varsta : 44
Localizare : Tecuci
Data de inscriere : 07/10/2010
Multumesc ! tuturor celor care apreciaza ”patrațica” de relaxare,cum ii spun eu - m-am mutat de la bloc cu patru ani inainte de pensionare(acum zece ani)am scos trei camioane de gunoi și am inceput sa plantez tot ce mi-a placut.
Tina,
ești atat de romantica...
Silvia,trandafir alb iti voi trimite cu mare placere in septembrie (eu l-am prins cu sticla),prin soțul meu care face naveta la Ploiești(Filarmonica secția simfonica)
Tina,

Silvia,trandafir alb iti voi trimite cu mare placere in septembrie (eu l-am prins cu sticla),prin soțul meu care face naveta la Ploiești(Filarmonica secția simfonica)

dorinamisov- Expert
- Numarul mesajelor : 886
Varsta : 74
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 26/12/2008
aaaa dorina pai.... "buna ziua mi-ai dat, belea ti-ai capatat" sa stii
o sa ma tin de tine ca raia pana primesc trandafirul

Si daca s-ar abate si pana la Urlati nu m-as supara Dorina
.

carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
pufoi- Atotcunoscător
-
Pufoi, la tine au imflorit deja crinii? La mine inca nu, au doar biboci dar cred ca mai dureaza cel putin o saptamana pana imfloresc.
Leusteanu e si la mine imflorit iar rosiile au si ele rosi maricele (cele din solar).
Firicel, imi plac floricelele din gradina parintiilor tai!!! Acuma le-am vazut!!!
Leusteanu e si la mine imflorit iar rosiile au si ele rosi maricele (cele din solar).
Firicel, imi plac floricelele din gradina parintiilor tai!!! Acuma le-am vazut!!!
AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Alinuta la mine au inflorit crinii,abia dupa ce i-am jumulit bine!
Am taiat toate frunzele si chiar m-a, mirat ca au mai inflorit!
Am taiat toate frunzele si chiar m-a, mirat ca au mai inflorit!
pufoi- Atotcunoscător
-
Noi nu am taiat nici o data frunzele la ei si au imflorit in fiecare vara.
AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Alina eu nu am taiat doar frunzele, am taiat cu totu, ca mi-a zis sotul sa nu mai vada frunzele alea, asa , aiurea...
De asta m-am si mirat ca au mai iesit. Adica de unde a dat lujerul asla, cu floare?
Crinii astia ai mei sunt mai deosebiti, in sensul ca eu am cerut irisi mov si au aparut crini portocalii!
Asta e!
De asta m-am si mirat ca au mai iesit. Adica de unde a dat lujerul asla, cu floare?
Crinii astia ai mei sunt mai deosebiti, in sensul ca eu am cerut irisi mov si au aparut crini portocalii!
Asta e!
pufoi- Atotcunoscător
-
[quote="pufoi"]Si pentru ca am promis Celyiei sa pun poza cu rosioarele mele,ma conformez , ca sa nu existe indoieli.
Si postez si crinii abia infloriti si leustenul, care deja a inflorit!
mi-am gasit ghiveciu, uraaaaa....stii ce a zis miguel, cursa viitoare mergem la prietena ta sa incarcam pomodori
Si postez si crinii abia infloriti si leustenul, care deja a inflorit!
mi-am gasit ghiveciu, uraaaaa....stii ce a zis miguel, cursa viitoare mergem la prietena ta sa incarcam pomodori

Celya_f40- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1280
Varsta : 60
Localizare : Când pe ici, când pe colo
Data de inscriere : 20/02/2010
Bravo!
Atunci le ud bine, ca sa aveti ce ,,incarca''!
Atunci le ud bine, ca sa aveti ce ,,incarca''!
pufoi- Atotcunoscător
-
Vai Pufisor ce rosii viguroase ai!Si leusteanul ce mare e,al meu s-a pipernicit de tot,l-am mutat acum in alt ghiveci,am pus alt pamint...a ramas decit o frunza!Azi am lucrat pe la ghivece,pamintul dint-un ghiveci,stea ud cite 3 zile dupa ce-l udam.L-am golit,si am lasat pamintul sa se usuce,de dimineata pina la 6 seara,tot nu era uscat!Ce pamint rau!ce sa fie?
Tu ai folosit pamint de flori de la magazin?
Tu ai folosit pamint de flori de la magazin?
tinap- Maestru
-
Tina eu cumpar saci cu pamant din supermarketuri sau de la magazine de specialitate(zoo, flori...).Trebuie doar sa te uiti pe sac, sa vezi la ce e bun pamantul respectiv.Eu, de obicei pun universal.
Am mai luat un sac vineri si l-am pus la rosii, dupa ce am vazut culturile din cutii.
Am mai luat un sac vineri si l-am pus la rosii, dupa ce am vazut culturile din cutii.
pufoi- Atotcunoscător
-
Pufisor,si eu tot universal cumpar,cum arata?negru si pufos,afinat?Si se usuca cam repede in ghivece,banuiesc pentru ca e foarte afinat.Plantezi rosiile numai cu acest pamint,sau combini si cu pamint natural?

tinap- Maestru
-
Tina nu combin, ca nu am de unde sa iau pamant natural. Cumpar si gata!
Anul asta am luat pamant universal, ca anul trecut am luat pentru legume si ,,mirosea'' de-ti muta nasul din loc a vaca.
Si intr-adevar, trebuie udat mereu, ca se usuca cam repede.
O prietena dea mea, a facut anul trecut o minigradina, pe locul unde a u stat caii mai demult.Deci, baliga de cal. Pe o bucatica de pamant a facut recolta, cat nu facea in Romania, pe hectare, a zis ea.Bine ca ea sta in Baragan, unde nu se face mai nimic. :laugh:Eu am zis asa, ca idee, pentru ca ai intrebat ceva de baliga de cal.
Anul asta am luat pamant universal, ca anul trecut am luat pentru legume si ,,mirosea'' de-ti muta nasul din loc a vaca.
Si intr-adevar, trebuie udat mereu, ca se usuca cam repede.
O prietena dea mea, a facut anul trecut o minigradina, pe locul unde a u stat caii mai demult.Deci, baliga de cal. Pe o bucatica de pamant a facut recolta, cat nu facea in Romania, pe hectare, a zis ea.Bine ca ea sta in Baragan, unde nu se face mai nimic. :laugh:Eu am zis asa, ca idee, pentru ca ai intrebat ceva de baliga de cal.
pufoi- Atotcunoscător
-
Multumesc Pufisor,chiar ma gindesc sa pun niste baliga de cal,mai intii intr-un ghiveci mare si gol,adica fara nici o planta,s-o amestec cu putin pamint,pina se topeste,apoi amestecat cu pamint de ghivece....Imi fac de lucru....

tinap- Maestru
-
Fetele,intreb si eu : oare un macerat la rece si diluat apoi ca la urzici de 1 la 10 nu ar merge cu baliga aia sau ar puti mai tare ?Intreb ca cine nu are cal si ia de pe drum o baliga nu=i ajunge la 3o de ghivece...
greieras- Senior
-
Numarul mesajelor : 788
Varsta : 66
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 04/03/2010
Si eu stau in Baragan si te contrazic!Baraganul era in vremurile apuse,granarul tarii,dar tu esti mica si nu ai stiut astapufoi a scris:
Bine ca ea sta in Baragan, unde nu se face mai nimic.

Firicel,chiar am ramas putin mirata,cum ca in Baragan nu se face mai nimic,eu stiam ca e o zona agricola fertila,da am zis ca poate incurc borcanele,ca eu tare mai uit in ultimii ani..
Asta cu Baraganul fertil probabil era cind eram eu fetita la mama acasa,asa invatam la scoala ca e grinarul tarii,cum o fi in zilele astea,nu stiu.

Asta cu Baraganul fertil probabil era cind eram eu fetita la mama acasa,asa invatam la scoala ca e grinarul tarii,cum o fi in zilele astea,nu stiu.

tinap- Maestru
-
Mai fetelor, asa mi-a zis ea, ca in Baragan nu se face nimic.
Cresc doar ciulini!
Eu in Baragan, chiar nu am fost!
Nu aruncati in mie cu nimic , ca spun si eu ce mia spus ea.
Cresc doar ciulini!
Eu in Baragan, chiar nu am fost!
Nu aruncati in mie cu nimic , ca spun si eu ce mia spus ea.
pufoi- Atotcunoscător
-
Pagina 1 din 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15

» Florile din gradina mea
» Gradina mea... de apartament (5)
» Gradina cu legume (5)
» Gradina cu legume (6)
» Gradina mea... de apartament
» Gradina mea... de apartament (5)
» Gradina cu legume (5)
» Gradina cu legume (6)
» Gradina mea... de apartament
Pagina 1 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)