Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
+54
Anita_Cristal
Gianina4ever
bubu85
flori balteanu
europolis
laurin
Giobsy
IOANA 80
mimiady63
Eva
arielas
kitty_1973
Cristache
Tache Marilena
Dodo-pui
diblaru maria
Celya_f40
ema
gabyd
cristinamihaela
Admina
OvidiuS
denis21
emmancita
LORIMAR
alinutza_andrei08
irish05
tinap
MihaelaT
ikuta
piciul
Andata
MagdaMarin
clara birau
carmenco
danniela
AlinaJ.Bijoux
symos
vyky2010
culea mirela
Serban Valentina
Gabiuta
CCristinaC
samo99ro
firicel
dorina64
sergiu valentin
Day
SilviaDumitrescu
Dorulet
lennny
Angelica18
virginia
pufoi
58 participanți
Pagina 30 din 30
Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
Nu Denis, glumesc eu, ca le place sa faca sedinte peste sedinte si sa vorbeasca nimicuri care raman pe masa, nimic din ce se discuta nu se face. Comunisti cred ca is doar chinezii care au umplut Africa
Multumim de tratatie
Multumim de tratatie

danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
buna fetelor ...............aZI M-AM TOPIT .............am plecat de dimineata in europa,dragonul etc.si tocmai ce am ajuns acasda si am innebunit cand am iesit de la metrou si m-a izbit caldura ................autobuzul care merge la noi in cartier circula la 30 de min si cum abia trecuse am mers pe jos vreo 20 min in soare pt ca nu ai pe unde pe la umbra ,nu sunt nici trotuare si te dai printre balarii si tirurile parcate la metro ..............ah credeam ca nu mai ajung acasa ..........macar a eritat pt ca am facut super economie cu ce am cumparat de acolo....recomand tuturor
ferice de cine are aer conditionat noi nu avem

ferice de cine are aer conditionat noi nu avem
symos- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1114
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 10/05/2010
Buna fetelor!
Caldura mare!
Am cules azi vreo 2 kg de visine si agude altoite!
Asa ca le spal si le papam cum sunt, ca nu are rost sa le stric pe dulceata!Pun sa fac niste piftele, si un pic de ciorbita cu perisoare!
Carmen si eu am de calcat,dar pun trei dopuri cu balsam, ca mai mult nu incape si le scutur bine, ca la mine nu se poate sta de caldura!
Si eu Dani sunt foarte atasata de copil, si plag ca proasta ca se indeparteaza tot mai mult de mine...Deja imi spune ca abia asteapta sa intre la liceu.(mai are abia doi ani)
Caldura mare!
Am cules azi vreo 2 kg de visine si agude altoite!
Asa ca le spal si le papam cum sunt, ca nu are rost sa le stric pe dulceata!Pun sa fac niste piftele, si un pic de ciorbita cu perisoare!
Carmen si eu am de calcat,dar pun trei dopuri cu balsam, ca mai mult nu incape si le scutur bine, ca la mine nu se poate sta de caldura!
Si eu Dani sunt foarte atasata de copil, si plag ca proasta ca se indeparteaza tot mai mult de mine...Deja imi spune ca abia asteapta sa intre la liceu.(mai are abia doi ani)
pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 49
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Buna dimineata!
Serviti va rog!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Mai am de calcat, acum am luat camasile cu maneca lunga ca sa le pot pune la loc pentru ca nu le mai imbraca nimeni.
Pufoi, mie mi-e rau de la mirosul de balsam si nu pot sa folosesc. Am tot incercat dar rezultatul e acelasi mereu.
Serviti va rog!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Mai am de calcat, acum am luat camasile cu maneca lunga ca sa le pot pune la loc pentru ca nu le mai imbraca nimeni.
Pufoi, mie mi-e rau de la mirosul de balsam si nu pot sa folosesc. Am tot incercat dar rezultatul e acelasi mereu.
carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Buna dimineata si multam fain pentru cafea, Carmen!
Sa ai spor la calcat!
O zi frumoasa tuturor!
Sa ai spor la calcat!
O zi frumoasa tuturor!

Neata,Carmen,neata fete:)
M-ai zapacit cu calcatul tau pe caldurile astea.Da-le-n......de camasi cu maneca lunga,mai suporta amanare pana intr-o zi/noapte mai racoroasa!Urgentele si atat.La mine asta inseamna camasile lui si cateva tricouri mie saptamanal.Scurt.Restul...frumos stranse,isi asteapta randul cand le voi considear urgente
M-ai zapacit cu calcatul tau pe caldurile astea.Da-le-n......de camasi cu maneca lunga,mai suporta amanare pana intr-o zi/noapte mai racoroasa!Urgentele si atat.La mine asta inseamna camasile lui si cateva tricouri mie saptamanal.Scurt.Restul...frumos stranse,isi asteapta randul cand le voi considear urgente

Am servit,multumim,foarte aromata.Iar se arata o zi fierbinte?Foarte bine,ca acum simtim ca-i vara.Beau cana asta si ma duc sa-mi ud florile.Orhideele am fost nevoita sa le mut pe alt pervaz,spre est,ca nu rezistau.Dar va trece si asta.Mi-am cules si eu niste visine,pentru o prajitura.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4601
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Buna dimineata!La noi si azi se anunta o zi de canicula asa cum a fost toata saptamana.Multumesc de cafea ,cu toate ca nu beau ...Sa aveti o zi frumoasa ,asa cum si-o doreste fiecare.
mimiady63- Junior
-
Numarul mesajelor : 401
Varsta : 59
Localizare : Romania jud.HD
Data de inscriere : 02/01/2011
Danniela,asta-i mersul firesc al lucrurilor.Se duc,usor,usor,spre ceea ce-i asteapta in viata,noi simtim totul ca pe o indepartare,poate ca ei nu.Au tot mai putin timp pentru noi(oare nu asa am fost si noi cand simteam ca ne cresc aripile?),iar noi avem mereu mai mult timp.Daca suntem pe aici, inseamma ca avem cu ce ne umple timpul,nu?Uite ce de prietene!
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4601
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
'neata! A dat o raza de soare si la mine asa ca ma pot imbraca si eu frumos.
Dorulet asa e, istoria se repeta numai ca noi vedem cu ochi diferiti!!
Fetele voi tineti camasile calcate pe lung timp in sifoner??? Ca la mine se ingalbenesc. Asa ca le pun pe umeras necalcate. Vorbesc de camasile de sarmale care is imbracate la nu-s cat timp. Anul trecut cand s-a terminat sezonul rece mi-am curatat doua sacouri si le-am pus pe umeras, fara plastic pe ele. Acum am gasit unul negru plin de puncte parca era cacat de musca. Asa m-am suparat, ca stii cum e stii ca il ai curat si il iei in ultima clipa.
Dorulet asa e, istoria se repeta numai ca noi vedem cu ochi diferiti!!
Fetele voi tineti camasile calcate pe lung timp in sifoner??? Ca la mine se ingalbenesc. Asa ca le pun pe umeras necalcate. Vorbesc de camasile de sarmale care is imbracate la nu-s cat timp. Anul trecut cand s-a terminat sezonul rece mi-am curatat doua sacouri si le-am pus pe umeras, fara plastic pe ele. Acum am gasit unul negru plin de puncte parca era cacat de musca. Asa m-am suparat, ca stii cum e stii ca il ai curat si il iei in ultima clipa.
danniela- Atotcunoscător
Eu tin camasile care ies din sezon calcate si impachetate iar sacourile si costumele pe umerase dar fara folie. Le scutur din cand in cand. Cele de sezon stau pe umerase.
Sigur ai avut un paianjen pitit in sifonier. Si eu mai gasesc uneori.
Sa nu credeti ca fac exces de zel cu calcatul. La fiecare schimbare de sezon adun multe rufe pentru ca le calc mai mult pe cele din sezonul nou iar celelalte raman la rand.
Si mai e ceva. Se schimba copiii mei, mai ales baiatul, intr/o veselie
. Arunca la cos si ce nu murdareste. Trebuie sa umblu putin la educatie
.
Sigur ai avut un paianjen pitit in sifonier. Si eu mai gasesc uneori.
Sa nu credeti ca fac exces de zel cu calcatul. La fiecare schimbare de sezon adun multe rufe pentru ca le calc mai mult pe cele din sezonul nou iar celelalte raman la rand.
Si mai e ceva. Se schimba copiii mei, mai ales baiatul, intr/o veselie

carmenco- Atotcunoscător
-
Asta cu educatia e si la mine. Si ai mei se schimba dar nu numai amesteca rufele care ar putea fi imbracate inca o data cu cele murdare sau cele murdare le arunca peste cele curate, asta cel mic.
Barbata-miu le punea pe cele folosite, in ideea ca le va mai folosi, pe bicicleta mea. Am mutat bicicleta in sufragerie si-a adus scaun. Desi toate merg la cos si la spalat, dar naravul..... siti voi.
Sa fi fost de la paianjen??? Ca nu mi-a dat prin cap.... sigur am paianjeni pentru toata lumea ca doar stau cumva in tara lor.
Barbata-miu le punea pe cele folosite, in ideea ca le va mai folosi, pe bicicleta mea. Am mutat bicicleta in sufragerie si-a adus scaun. Desi toate merg la cos si la spalat, dar naravul..... siti voi.
Sa fi fost de la paianjen??? Ca nu mi-a dat prin cap.... sigur am paianjeni pentru toata lumea ca doar stau cumva in tara lor.
danniela- Atotcunoscător
Afurisite bicicletele astea! Eu i/am dat coarnele jos si vreau s/o duc la cabanuta. Al meu avea suport de haine (doar el) dar adusese si un scaun langa si le umplea pe amandoua. Acum dupa ce am rearanjat camera mi/a facut si mie suport. Le/am pus pe amandoua intr/un colt si era al meu mai la indemana. S/a suparat si le/a mutat 
Nu ma plang ca mai sunt dezordonati ca uneori si eu sunt. Si asta din lipsa de timp...

Nu ma plang ca mai sunt dezordonati ca uneori si eu sunt. Si asta din lipsa de timp...
carmenco- Atotcunoscător
-
Buna fetelor!
Canicula si azi si la piscina nu pot merge, asa ca vad. Cred ca ar trebui sa ma ocup de flori si sa-i fac o baita catelusei si sa-i schimb lenjeria din cosul ei, ca se cam uita cu dojana la mine!
Canicula si azi si la piscina nu pot merge, asa ca vad. Cred ca ar trebui sa ma ocup de flori si sa-i fac o baita catelusei si sa-i schimb lenjeria din cosul ei, ca se cam uita cu dojana la mine!
pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Bunaa,si la noi e cald...noroc mai avem noaptea cand e racoare....de azi suntem in vacanta asa ca m-am trezit la 10...

Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 43
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010
Am si eu o intrebare si cred ca aici este potrivita ptr ca tot este la cafeluta
:ce faceti cu bluzele albe care s-au ingalbenit la subsoara(poate din cauza deodorantului,poate din cauza transpiratiei mai dure din motive"de menopauza" la mine
).....eu asa patesc

fizicuta- Senior
-
Numarul mesajelor : 738
Varsta : 60
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 09/02/2010
Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-14
» Ne bem cafeaua impreuna! - 21
» Ne bem cafeaua impreuna!-20
» Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-8
» Ne bem cafeaua impreuna! - 21
» Ne bem cafeaua impreuna!-20
» Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-8
Pagina 30 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Pasti
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)