Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
+54
Anita_Cristal
Gianina4ever
bubu85
flori balteanu
europolis
laurin
Giobsy
IOANA 80
mimiady63
Eva
arielas
kitty_1973
Cristache
Tache Marilena
Dodo-pui
diblaru maria
Celya_f40
ema
gabyd
cristinamihaela
Admina
OvidiuS
denis21
emmancita
LORIMAR
alinutza_andrei08
irish05
tinap
MihaelaT
ikuta
piciul
Andata
MagdaMarin
clara birau
carmenco
danniela
AlinaJ.Bijoux
symos
vyky2010
culea mirela
Serban Valentina
Gabiuta
CCristinaC
samo99ro
firicel
dorina64
sergiu valentin
Day
SilviaDumitrescu
Dorulet
lennny
Angelica18
virginia
pufoi
58 participanți
Pagina 29 din 30
Pagina 29 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
Daca spui galuste cu fructe, e clar. La noi se fac cu prune si chiar asa le si spunem: galuste cu prune. Sigur, se pot face cu orice fruct. La final se dau prin pesmet calit cu putin ulei si apoi amestecat cu zahar. Cui ii place, le poate da si cu putina scortisoara pisata pe deasupra.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Buna si de la mine fetelor!
Azi e vreme innourata, pt ca am facut plan de piscina!
Afara, plin de furnici.Am maturat azi eu, ieri sotul si am dat cu un praf pt furnici. Pun si felii de castravete, ca poate dispar. Nu am vazut atatea furnici in toata viata mea: mari si cu coada, cu aripi...
Dorulet te rog, zi-mi pentru Bacau!
Mi-ati facut o pofta de galuste cu prune!!!
Dani , deci pe cand?La co ma refer!
Azi e vreme innourata, pt ca am facut plan de piscina!
Afara, plin de furnici.Am maturat azi eu, ieri sotul si am dat cu un praf pt furnici. Pun si felii de castravete, ca poate dispar. Nu am vazut atatea furnici in toata viata mea: mari si cu coada, cu aripi...
Dorulet te rog, zi-mi pentru Bacau!
Mi-ati facut o pofta de galuste cu prune!!!
Dani , deci pe cand?La co ma refer!
pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 49
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Te astept cu mare drag Ikuta.Pacat ca nu ma pot deplasa pana acolo ca as veni sa-ti aduc la targ.
Samo,am facut anul trecut cu cirese si sunt mult mai buni decat cei cu prune.Eu pun zahar si scortisoara inauntru.Sper sa fac o poza si s-o pun diseara,daca mai apuc.
Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 54
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
Angelica daca pui poza, pune si reteta, macar sa fie pomana completa!

pufoi- Atotcunoscător
-
Astea sunt bune oricum. Sunt curioasa sa vad cum arata alea cu cirese. Scoti samburii inainte?
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Pufoi de pe 7 iulie pana pe 7 august am concediu. Ce foame mie si voi vorbiti aici de gamboti si galuste cu prune.....
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Am venit si eu mai tarziu la cafeluta. Defapt e a doua pe ziua de azi.
In timp ce-mi serveam cafeaua am citit ceva ce m-a pus pe ganduri... va pun si voua textul:
,, PERICOL MAGNEŢI Pe frigider
URGENT si foarte important ...
Profesorul PEREZ VICENTE Tortosa Universitatea din Almeria din Spania. VICEPRESEDINTE GENERAL unitatea de service de prelungire University . Cale del Pozuelo s / n, 16071 - Cuenca Spania. Fac aceste precizări pentru a vă avertiza, despre toată gravitatea cazului. După ce aţi citit conţinutul, oricine poate acţiona în consecinţă. Cercetatorii de la Universitatea Princeton au descoperit ceva surprinzător. Pentru mai multe luni au hranit doua grupuri de soareci: un grup cu alimente depozitate într-un frigider, iar celălalt cu alimente depozitate într-un frigider, dar cu mai mulţi magneţi decorativi lipiti pe uşă . Scopul studiului a fost de a vedea cum afecteaza alimentele radiaţiile electromagnetice ale magneţilor. Surprinzător, după terminarea studiilor clinice riguroase, au remarcat faptul că grupul de soareci care au consumat alimente iradiate de magneţi au 87% risc crescut de a dezvolta cancer decât celălalt grup. Magneţii ataşate la orice dispozitiv (aparat), conectat la curent electric creşte consumul de energie al dispozitivului pentru a spori forţa electromagnetică a câmpului electric al dispozitivului. Avem toti unul sau mai mulţi magneţi de frigider, ca elemente decorative aduse de departe, fără a le putem suspecta ca sunt periculoase. Dar ele sunt mortale. Este periculos să te joci cu forţele naturii şi cu energia. Dacă aveţi un magnet, scoateţi-l şi pune-l departe de toate alimentele. În mod inexplicabil, guvernul spaniol şi de alte ţări nu au dat nici un avertisment, dar datorită internetului, ne putem ajuta reciproc. Pentru a răspândi in mijlocul familiei şi prietenilor ... URGENT "
Pai ce zic ca frigiderul meu e tixit de magneti. Mi-a adus fica-mea din fiecare excursie cate 2-3 sa am ca amintire. Oare sa fie adevarat? Mai e ceva bun pe lumea asta ca sa nu facem cancer?
In timp ce-mi serveam cafeaua am citit ceva ce m-a pus pe ganduri... va pun si voua textul:
,, PERICOL MAGNEŢI Pe frigider
URGENT si foarte important ...
Profesorul PEREZ VICENTE Tortosa Universitatea din Almeria din Spania. VICEPRESEDINTE GENERAL unitatea de service de prelungire University . Cale del Pozuelo s / n, 16071 - Cuenca Spania. Fac aceste precizări pentru a vă avertiza, despre toată gravitatea cazului. După ce aţi citit conţinutul, oricine poate acţiona în consecinţă. Cercetatorii de la Universitatea Princeton au descoperit ceva surprinzător. Pentru mai multe luni au hranit doua grupuri de soareci: un grup cu alimente depozitate într-un frigider, iar celălalt cu alimente depozitate într-un frigider, dar cu mai mulţi magneţi decorativi lipiti pe uşă . Scopul studiului a fost de a vedea cum afecteaza alimentele radiaţiile electromagnetice ale magneţilor. Surprinzător, după terminarea studiilor clinice riguroase, au remarcat faptul că grupul de soareci care au consumat alimente iradiate de magneţi au 87% risc crescut de a dezvolta cancer decât celălalt grup. Magneţii ataşate la orice dispozitiv (aparat), conectat la curent electric creşte consumul de energie al dispozitivului pentru a spori forţa electromagnetică a câmpului electric al dispozitivului. Avem toti unul sau mai mulţi magneţi de frigider, ca elemente decorative aduse de departe, fără a le putem suspecta ca sunt periculoase. Dar ele sunt mortale. Este periculos să te joci cu forţele naturii şi cu energia. Dacă aveţi un magnet, scoateţi-l şi pune-l departe de toate alimentele. În mod inexplicabil, guvernul spaniol şi de alte ţări nu au dat nici un avertisment, dar datorită internetului, ne putem ajuta reciproc. Pentru a răspândi in mijlocul familiei şi prietenilor ... URGENT "
Pai ce zic ca frigiderul meu e tixit de magneti. Mi-a adus fica-mea din fiecare excursie cate 2-3 sa am ca amintire. Oare sa fie adevarat? Mai e ceva bun pe lumea asta ca sa nu facem cancer?
Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 55
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Eu tocmai ce am mancat snitel pui cu salata de varza, si acu' savurez un serbet din fructe de padure!

pufoi- Atotcunoscător
-
Pufoi ti-am pus schema la ajutor!!!! Deci am gasit-o pana la urma!!!!
Marilena, nu-s ce sa zic.... si internetul e cu dus-intors....
Marilena, nu-s ce sa zic.... si internetul e cu dus-intors....
danniela- Atotcunoscător
Dani fug sa vad!
Te pup!
Te pup!

pufoi- Atotcunoscător
-
-
Salutare,fete!
Ce tratatie,Angelica! Multumim! Astept reteta cu nerabdare ca-mi ploua in gura.Sambata ma duc la sor'mea Angelica dupa cirese si, daca nu-i prea dificila reteta, incerc si eu sa fac galustele-gomboti....ei, am doua surioare Angelica!De la una iau reteta de la cealalta ciresele. Ce fericita sunt!
Ce tratatie,Angelica! Multumim! Astept reteta cu nerabdare ca-mi ploua in gura.Sambata ma duc la sor'mea Angelica dupa cirese si, daca nu-i prea dificila reteta, incerc si eu sa fac galustele-gomboti....ei, am doua surioare Angelica!De la una iau reteta de la cealalta ciresele. Ce fericita sunt!

lennny- Senior
-
Numarul mesajelor : 576
Localizare : bacau
Data de inscriere : 08/02/2010
Nu sunt greu de facut,dar trebuie multa rabdare,si credeti-ma pe cuvant ca sunt deliciosi.Lenny,daca ai neclaritati,intreaba-ma,ca te ajut cu drag.
-
Of fetelor ce bunatati puneti voi aici dar daca mananc ceva dulce pe caldura asta (35 G la umbra) cred ca vin pompierii cu cisterna cu apa ca fantana nu va face fata

IOANA 80- helper
-
Numarul mesajelor : 76
Varsta : 43
Localizare : CARANSEBES
Data de inscriere : 01/08/2011
carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Neata buna! Multam de cafea Carmenco! Va doresc o zi placuta si spor la treaba!
Solutia la problema ta,Carmenco,sunt eu.Doar ca vreau condiii speciale:sauna
Neata,fete cucuiete!O zi frumoasa sa aveti azi,cu mai putina cafea,ca nu face prea bine la jarul de afara,dar suficienta pentru o functioare optima:(ca si eu tot zombie sunt pana o beau)

Neata,fete cucuiete!O zi frumoasa sa aveti azi,cu mai putina cafea,ca nu face prea bine la jarul de afara,dar suficienta pentru o functioare optima:(ca si eu tot zombie sunt pana o beau)

Buna dimineata!
Multam fain de cafea, Carmen! Sa ai spor la calcat! Ce vrednicuta esti tu!
Eu nu am chef de nimic, m-as baga la loc, in pat.
Bine ca e racoare si o sa ies cu cafeluta in balcon sa ma trezesc. Se pare ca nu sint singura pe lume. Mai exista un "zombi de dimineata"
O zi frumoasa si cu spor tuturor!
Multam fain de cafea, Carmen! Sa ai spor la calcat! Ce vrednicuta esti tu!
Eu nu am chef de nimic, m-as baga la loc, in pat.

O zi frumoasa si cu spor tuturor!

'neata!!
Ba eu m-am mai bagat un pic in pat sa ma culcusesc ca mi-era frig. Azi se pare ca da soarele ca dis-de-dimineata cantau niste gugustiuci. Am 2 sedinte azi ca una nu era suficienta
ce le plac la astia sa piarda timpul in sedinte.
La mine calca fii-mea, ca sta acasa si se plictiseste. Ieri i-am cumparat sandale argintii ca are rochia un bleo turqoise, scumpe dar merita ca doar o fata am. Sambata are banchet, maine graduation. Si in ianuarie pleaca la facultate, daca nu ma impac cu ideea ma mut si eu cu ea....
O zi faina si racoroasa, va trimit eu niste nori???
Ba eu m-am mai bagat un pic in pat sa ma culcusesc ca mi-era frig. Azi se pare ca da soarele ca dis-de-dimineata cantau niste gugustiuci. Am 2 sedinte azi ca una nu era suficienta

La mine calca fii-mea, ca sta acasa si se plictiseste. Ieri i-am cumparat sandale argintii ca are rochia un bleo turqoise, scumpe dar merita ca doar o fata am. Sambata are banchet, maine graduation. Si in ianuarie pleaca la facultate, daca nu ma impac cu ideea ma mut si eu cu ea....

O zi faina si racoroasa, va trimit eu niste nori???
Ultima editare efectuata de catre danniela in Joi 21 Iun 2012, 12:28 pm, editata de 1 ori
danniela- Atotcunoscător
Neata, de la Cluj! Multumesc de cafea, o termin de baut si plec in graba la targ.Azi sper sa fie mai bine decat ieri.Din cauza caldurii nici lume nu a fost pe strada!
ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Daniela, lasa fata sa plece singura. Ce ai? 
Eu dau in benganeala azi...

Eu dau in benganeala azi...
carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Carmen is nebuna la cap!!!! Sunt atat de atasata de copii de nu va spun. Anul trecut m-au chemat la scoala pentru fecior-miu de 11 ani sa il las 3 zile in camping. Acum ca stiu ca o sa plece cam definitiv.... ca da, dupa facultate....mai vine ea acasa la mama???
Am dat gata o sedinta, mai am una... iau o pauza. Mama lor de comunisti....
Am dat gata o sedinta, mai am una... iau o pauza. Mama lor de comunisti....

danniela- Atotcunoscător
Pagina 29 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30

» Ne bem cafeaua impreuna!(2)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (38)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (40)
» Ne bem cafeaua impreuna! 24
» Ne bem cafeaua impreuna ! (32)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (38)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (40)
» Ne bem cafeaua impreuna! 24
» Ne bem cafeaua impreuna ! (32)
Pagina 29 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)