Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
+54
Anita_Cristal
Gianina4ever
bubu85
flori balteanu
europolis
laurin
Giobsy
IOANA 80
mimiady63
Eva
arielas
kitty_1973
Cristache
Tache Marilena
Dodo-pui
diblaru maria
Celya_f40
ema
gabyd
cristinamihaela
Admina
OvidiuS
denis21
emmancita
LORIMAR
alinutza_andrei08
irish05
tinap
MihaelaT
ikuta
piciul
Andata
MagdaMarin
clara birau
carmenco
danniela
AlinaJ.Bijoux
symos
vyky2010
culea mirela
Serban Valentina
Gabiuta
CCristinaC
samo99ro
firicel
dorina64
sergiu valentin
Day
SilviaDumitrescu
Dorulet
lennny
Angelica18
virginia
pufoi
58 participanți
Pagina 5 din 30
Pagina 5 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
Ziua buna dragelor fete care ati intrat mai tarziu
Am mancat de pranz si acum am intat sa va ciersc in timp ce-mi fierbe apa de cafea.
Lorimar,dulceata o faci cu bagatul capsunilor in zeama de var sau nu?Am avzut si eu ieri in piata si parca as vrea sa fac dar erau asa scumpeeeeeeeee...10 lei/kg.Oare o mai scadea pretul sau asta e?
Silvia,mi-au sosit cipicii asa ca fac poze si ii pun ,unde sa-i pun ,la ajutor?
Va doresc o zi minunata !

Lorimar,dulceata o faci cu bagatul capsunilor in zeama de var sau nu?Am avzut si eu ieri in piata si parca as vrea sa fac dar erau asa scumpeeeeeeeee...10 lei/kg.Oare o mai scadea pretul sau asta e?
Silvia,mi-au sosit cipicii asa ca fac poze si ii pun ,unde sa-i pun ,la ajutor?
Va doresc o zi minunata !

Ma bucur Lenny ca ti-am fost de ajutor
Lrimar odihneste-te cand poti numai nu exagera ca mai sunt zile!! Iar statuie nu va face nimeni, spun din proprie experienta ca nu am avut cand ma dadeam cu capul de pereti si nici acum nu am cand nu mai dau nici doi bani!!!
Iii zic fetei, "ia uite ce sunt pe masa aia, caiete, pahare, de sters unghiile, suport de lumanari" la care ea zice "da, e casa de oameni normali" !!!
Mi-am pus a doua cafea, o beau cat se imbraca ea, si mergem la piata ca nu mai am fructe, apa, croncanele pentru dimineata. Cand vin imi fac o masca la fata si imi curat unghiile, am zis!

Lrimar odihneste-te cand poti numai nu exagera ca mai sunt zile!! Iar statuie nu va face nimeni, spun din proprie experienta ca nu am avut cand ma dadeam cu capul de pereti si nici acum nu am cand nu mai dau nici doi bani!!!
Iii zic fetei, "ia uite ce sunt pe masa aia, caiete, pahare, de sters unghiile, suport de lumanari" la care ea zice "da, e casa de oameni normali" !!!
Mi-am pus a doua cafea, o beau cat se imbraca ea, si mergem la piata ca nu mai am fructe, apa, croncanele pentru dimineata. Cand vin imi fac o masca la fata si imi curat unghiile, am zis!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Firicel,nu stiu cum e cu zeama de var la capsuni,eu stiam ca se folosea la dulceata de nuci desi eu nu o practic nici acolo.Eu pun capsunile cu zahar sa stea peste noapte iar dupa ce le pun la fiert mai folosesc zahar vanilat si zeama de lamaie,oricum e inpropriu spus dulceata ca nu prea iese asa daca nu pui muuult zahar si cum prea mult zahar strica o sa iasa.....gem de capsuni!!!
Si credeti ca nu se mananca?Ehehee...Nu stiu cat or fi in piata,si anul trecut tot din productia proprie am facut 20 de borcanele asa ca las fetele sa se sature bine de capsuni si restul le prepar.Noroc ca e un soi de capsuni productiv si se coc si in septembrie...soare sa fie...
Danniela,chiar nu exagerez pt ca le fac in voie si de voie...
,mai arunc un ochi la fete,mai fac cate ceva....bine ca pot iesi la aer curat in gradina ca nu stiu ce faceam daca stateam la bloc....

Danniela,chiar nu exagerez pt ca le fac in voie si de voie...

LORIMAR- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 237
Varsta : 44
Localizare : Tecuci
Data de inscriere : 07/10/2010
Merci Lorimar!Si eu tot asa fac si-mi iese tot mai mult gem
si nu ramane nemancat

Se mai pune?E tot cafea de dimineata,da?Am dormit ca un prunc!!!!!Vreo 40 de minute!!!N-am mai dormit dupa amiaza de cand eram.....la gradi si ma obliga doamna
Parca vad ca la noapte stau la panda:)
Carmenco,de ce ,mama,m-ati admirat?
merci 
Magda,super tare dansul piticeilor:)Felicitari ficiorului,si tie ca il ai
Of...ce as vrea sa va iau pe toate la rand...ca tare-mi place gasca asta de aici:)Va pupicesc,sa aveti o seara reusita

Carmenco,de ce ,mama,m-ati admirat?

Magda,super tare dansul piticeilor:)Felicitari ficiorului,si tie ca il ai

Of...ce as vrea sa va iau pe toate la rand...ca tare-mi place gasca asta de aici:)Va pupicesc,sa aveti o seara reusita

Day a scris:Se mai pune?E tot cafea de dimineata,da?Am dormit ca un prunc!!!!!Vreo 40 de minute!!!N-am mai dormit dupa amiaza de cand eram.....la gradi si ma obliga doamnaParca vad ca la noapte stau la panda:)
Am o colega de serviciu mult mai mare decat mine, peste 50 de ani are. Cand eram la camin, in grupa mijlocie cred, ea era contabila acolo si mai statea in locul unei educatoare cand avea treaba. O tin minte ca ne-a obligat intr-o zi sa dormim cu mainile sub cap, ca sa adormim mai repede, sa nu ne mai foim

Day a scris:Carmenco,de ce ,mama,m-ati admirat?merci
Pentru ca esti frumoasa si desteapta

carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Buna dimineata,Piciule!Ce matinala esti asa,de lunea!Sarumana de cafea si mic dejun!
O saptamana perfecta sa aveti,fetelor:)
O saptamana perfecta sa aveti,fetelor:)
Buna dimineata!
Piciule multam fain de tratatie! Cornurile alea arata tare bine!
O zi frumoasa si cu spor tuturor!
Piciule multam fain de tratatie! Cornurile alea arata tare bine!
O zi frumoasa si cu spor tuturor!

Buna dimineata!
Eu am dormit azinoapte cu Costi Ionita
, si nici macar nu imi plac manelele, o viata meeeeeeeeeeaaaa ca atat tin minte!!!! Mai si avea un apartament murdar si saracacios si-i ploua in dormitor (ploua la mine afara) . Imi beau cafeaua sa imi revin ca parca mi-o zis si multumesc foarte mult cand am plecat , de ce oare nu stiu, ca nu i-am facut nimica
Sa aveti o zi faina!
Eu am dormit azinoapte cu Costi Ionita

Sa aveti o zi faina!
danniela- Atotcunoscător

danniela, sotul tau stie pe cine visezi tu noaptea?

Sa aveti o saptamana plina de soare!

lennny- Senior
-
Numarul mesajelor : 576
Varsta : 54
Localizare : bacau
Data de inscriere : 08/02/2010
Buna dimineata tuturor la mine e cam asa, dupa cum spune Marina Voica .. Si afara ploua,ploua
Si-i trecut de ora noua
Noi vorbim cu mare arta
Despre una, despre alta
va doresc o zi frumoasa , spor la numarat banii ,facut copii
sau spor la lucru
...dupa cum prezinta vremea cam astea sunt actiunile de astazi..
Si-i trecut de ora noua
Noi vorbim cu mare arta
Despre una, despre alta
va doresc o zi frumoasa , spor la numarat banii ,facut copii

...dupa cum prezinta vremea cam astea sunt actiunile de astazi..
culea mirela- Junior
- Numarul mesajelor : 327
Varsta : 47
Localizare : constanta
Data de inscriere : 15/03/2012
Buna dimineata si o zi buna sa aveti! Ati auzit careva daca mai vine soarele anul asta? Deja mi s-a urat de ploaie...
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Buna...ziua! Valentinaaaa, ce frumos!! Vin si eu la tine la cafea!( ceai) !
La mine e prea cald! mie imi place asa cald, sunt ca reptilele care stau la soare, as lua toata caldura daca as putea.
O zi frumoasa va doresc!

La mine e prea cald! mie imi place asa cald, sunt ca reptilele care stau la soare, as lua toata caldura daca as putea.

O zi frumoasa va doresc!
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
Buna fetelor!Tocmai ce am venit de la medicul de familie,am probleme cu gatul si mi-a amortit un pic partea dreapta a fetei.Mi-a dat reteta,sper sa nu fie nimic grav.
Joi dupa-amiaza trebuie sa merg sa vada daca nu trebuie sa-mi dea programare la neurologie.Eu zic ca m-a tras un curent.A mai patit cineva asa ceva?Ce tratament ati urmat?

Emmancita trimite-ne si noua soare .....si mie imi place mai cald dar la 25-30 grade nu la 35-40 , sper sanu se incalzeasca f f tare acum dupa vremea asta friguroasa... speram....
Sper sa-ti placa ceaiul...
Denis21 multa sanatate .... da se intimpla si de la curent dar se rezolva cu tratament

Sper sa-ti placa ceaiul...

Denis21 multa sanatate .... da se intimpla si de la curent dar se rezolva cu tratament

Ultima editare efectuata de catre Serban Valentina in Lun 28 Mai 2012, 1:07 pm, editata de 1 ori
Neata fete!
Eu azi sunt in contradictie cu vremea. Mi+am pus fusta, scurtuta, bluza rosu aprins
, bratara si colier rosii (fir flavia) si ma simt excelent doar ca mi se inchid ochii putin
. Ca astept si eu soarele, e adevarat dar ma straduiesc sa nu mai bag in seama foarte tare vremea.
Denis, sanatate, refacere cat mai grabnica!
Eu azi sunt in contradictie cu vremea. Mi+am pus fusta, scurtuta, bluza rosu aprins

Denis, sanatate, refacere cat mai grabnica!

carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Carmenco , ai o tinuta care cheama soarele , foarte bine faci daca ne
mai imbracam si in culori inchise chiar ca vine toamna -iarna.....
V-as fi servit si eu cu o cafea acum la prinz, sa ne treaca somnolenta dar am zis ca
e prea multa dupa cele servite dimineata .... de aceea am facut ceai.
mai imbracam si in culori inchise chiar ca vine toamna -iarna.....

V-as fi servit si eu cu o cafea acum la prinz, sa ne treaca somnolenta dar am zis ca
e prea multa dupa cele servite dimineata .... de aceea am facut ceai.

Ultima editare efectuata de catre Serban Valentina in Lun 28 Mai 2012, 2:24 pm, editata de 1 ori
buna fetele ............ce daca ploua si m-am udat de dimineata cand am dus copiii pana la piele
...............eteeeeeeee na pt azi stau acasa am inceput un ceva ce se vrea de vara .am reusit sa fac o cupa e prima din croseta .pana acum le faceam la andrele ...............si in ciuda vremii eu ii dau inainte cu sexosul meu sa vezi ca sunt gata cand o iesi soarele
...........................oare mai iese?
va pup pe toate

symos- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1114
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 10/05/2010
Mersi fetelor de urari,sper sa nu fie probleme.Ma cam gandesc sa nu ajung la neurolog,sper sa nu...

Denis ai grija, o colega a fost diagnosticata cu pareza incipitori, i se strambase un pic fata, parca se lasase obrazul in jos daca imi amintesc bine. Era de la curent si stres, fuse-se suparata in perioada aia. Dar sa mor de imi aduc aminte cu ce s-a tratat. Nu lasa problema asa, daca nu simti fata, nu vreau sa te sperii ci doar sa iti spun sa ai grija de tine
Lenny nu am votat melodia lui ca nu mi-a placut, habar nu aveam ca e compusa de el, mi-a sugerat nu stiu care sa votez din patriotism, ceea ce nu mi se pare ok. Nu ma pricep la muzica si daca nu cade bine la ureche .... ce inseamna patriotism??? Poate la anul o sa scoata alta melodie si mai urata si din n motive sa ajunga la eurovision iar noi ca turma sa votam din patriotism!!! Ei hai mai bine sa facem ceva bine si sa avem merite! Parerea mea!!!
Carmen si eu is la fusta!!!! Si niste toaaaceee, si a trebuit sa merg pe jos... nu ma intrebati nimic!

Lenny nu am votat melodia lui ca nu mi-a placut, habar nu aveam ca e compusa de el, mi-a sugerat nu stiu care sa votez din patriotism, ceea ce nu mi se pare ok. Nu ma pricep la muzica si daca nu cade bine la ureche .... ce inseamna patriotism??? Poate la anul o sa scoata alta melodie si mai urata si din n motive sa ajunga la eurovision iar noi ca turma sa votam din patriotism!!! Ei hai mai bine sa facem ceva bine si sa avem merite! Parerea mea!!!
Carmen si eu is la fusta!!!! Si niste toaaaceee, si a trebuit sa merg pe jos... nu ma intrebati nimic!
danniela- Atotcunoscător
Pagina 5 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna! (1)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-9
» Ne bem cafeaua impreuna! - 23
» Ne bem cafeaua impreuna ! (41)
» Ne bem cafeaua impreuna!(2)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-9
» Ne bem cafeaua impreuna! - 23
» Ne bem cafeaua impreuna ! (41)
» Ne bem cafeaua impreuna!(2)
Pagina 5 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti