Bijuterii din fimo XIX
+34
irinaroscacreations
lotica
duchess
dia
firimitura
Dorulet
Lucia.BlueFlower
georgeta.prnic
vlad_mom
JuiCy
nana_vulpe
ancamm
ador.mita
Margelutza
Rica Mateiuc
Dragonfly
MoniKozi
Carmencyta
Adelaida
Handmade DEEA
jariel
maddy13
AlinaJ.Bijoux
Fran78cesca
andrabijoux
dianabv
carjanmonica
culea mirela
Artadar
Carmen's
darkpoke
czuky
Day
loriem77
38 participanți
Pagina 12 din 12
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Bijuterii din fimo XIX
Foarte frumoase lucrarile voastre!
Macii tai, Maddy m-au impresionat! Sunt prea frumosi sa nu faca impresie la prima vedere!
Azi am incercat si eu fimo! Imi place cum se lucreaza doar k nu am experienta si am vrut sa fac ceva si o cam iesit altceva!
O sa va arat daca reusesc sa incarc pozele in photobuchet k nu am reusit pana acum

Macii tai, Maddy m-au impresionat! Sunt prea frumosi sa nu faca impresie la prima vedere!
Azi am incercat si eu fimo! Imi place cum se lucreaza doar k nu am experienta si am vrut sa fac ceva si o cam iesit altceva!

O sa va arat daca reusesc sa incarc pozele in photobuchet k nu am reusit pana acum
AlinaC- helper
-
Numarul mesajelor : 19
Varsta : 39
Localizare : Macea, Arad
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna seara, buna seara...... Nu am mai scris de ceva timp si, ce-i drept, nici de lucrat nu prea am mai avut timp. V-am citit insa aproape zilnic.
Maddy, tare frumoase sunt florile tale, mai ales cele albastre, parca sunt de portelan!
2-3 poze sa mai pun si eu desi nu excelez in ultimul timp.
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
De ultimul colier sunt insa foarte incantata. Am impresia ca in realitate este mai frumos sau sunt eu subiectiva.
Maddy, tare frumoase sunt florile tale, mai ales cele albastre, parca sunt de portelan!
2-3 poze sa mai pun si eu desi nu excelez in ultimul timp.
De ultimul colier sunt insa foarte incantata. Am impresia ca in realitate este mai frumos sau sunt eu subiectiva.
Rica Mateiuc- Senior
-
Numarul mesajelor : 703
Varsta : 49
Localizare : Tulcea
Data de inscriere : 27/01/2012
Rica, primul set e cumva cu scoici? Sa-l pui te rog la provocare, sunt foarte frumoase! Nici cu ultimul colier nu mi-e rusine, foarte elegant!
Set
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Dosul cerceilor si brosei din setul de mai sus
Colier placinta avec rpune
Brosa tort fantezie (e cam grea si nu are tinuta)
Dosul cerceilor si brosei din setul de mai sus
Colier placinta avec rpune
Brosa tort fantezie (e cam grea si nu are tinuta)
Fetelor, dar ce spor aveti pe caldura asta
mie mi-e lene si sa deschid cutia cu materiale, apai sa le insir si sa incalzesc materialul. greu ma mai mobilizez .
Numai lucruri dragute am vazut iar macii Ricai m-au lasat gura casca.

Numai lucruri dragute am vazut iar macii Ricai m-au lasat gura casca.
Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Localizare : brasov
Data de inscriere : 16/03/2010
Monikozi, Superbe toate, mai ales macii si colierul cu placinta de prune! Arata delicios!
dia- Ucenic
- Numarul mesajelor : 155
Localizare : piatra neamt
Data de inscriere : 10/01/2010
Multumesc Maddy de aprecieri! Ma mai gandesc cu provocarea....
Monikozi- frumoase flori, apetisante prajituri...Super!
Monikozi- frumoase flori, apetisante prajituri...Super!
Rica Mateiuc- Senior
-
Numarul mesajelor : 703
Varsta : 49
Localizare : Tulcea
Data de inscriere : 27/01/2012
Ce-mi plac toate...si Monika primul set este foarte tare ...imi place mult
Ma bucur ca am deschis apetitul de facut flori, Monikozi sunt frumosi macii tai, despre placinta cu prune nu mai zic nimic, deja imi ploua in gura

stati ca am mai vazut ceva care- mi place
monikozi felicitari pentru florile colierului, cele simple nu cu petale suprapuse.

Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Data de inscriere : 16/03/2010
AlinaC- helper
-
Numarul mesajelor : 19
Varsta : 39
Localizare : Macea, Arad
Data de inscriere : 17/01/2010
Va multumesc pentru aprecieri. Sincer nu am intentionat sa fie maci. dar daca voi vreti sa fie maci, asa sa ramana. ;) nu ma luati in seama. doar am vrut sa fac mentiunea asta pentru ca stiu ca Dora o sa ne certe, ca macii sunt doar cu 4 petale. dar daca vreti voi, ii lasam maci fantezie or maci mutanti. cum este trifoiul cu patru foi, acestia pot fi maci cu 5 petale
)
Dragonfly, apreciez mult sinceritatea.
mie imi plac toate cele trei tipuri de flori: cu un strat, cu 2 si cu 3 deopotriva.
AlinaC, eu una sunt putin dezorientata. Nu ma exprim inainte sa ne arati finalul. Oricum, te invidiez ca ai reusit sa faci bilele vulcano rock. eu am dat rateu la ele

Dragonfly, apreciez mult sinceritatea.
mie imi plac toate cele trei tipuri de flori: cu un strat, cu 2 si cu 3 deopotriva.
AlinaC, eu una sunt putin dezorientata. Nu ma exprim inainte sa ne arati finalul. Oricum, te invidiez ca ai reusit sa faci bilele vulcano rock. eu am dat rateu la ele

Ramona, iti multumesc eu in nume personal pentru toate cuvintele frumoase spuse in acel interviu in care ma regasesc si eu. In putine cuvinte ai scos in evidenta esenta a ceea ce inseamna handmade si cum este vazuta aceasta activitate in Romania! Felicitati!
Monikozi, ce mai conteaza cate petale are un mac, doar nu suntem botanisti! Arta inseamna transpunerea in viziunea proprie a realitatii inconjuratoare si poate sa spuna cine vrea ca macul are 4 petale, tu ai facut ceva care seamana cu macul si nu cu trandafirul si l-ai facut asa cum ai simtit tu. Asta ai facut tu si ne-ai aratat si noua, mie una mi-a placut si nu mai conteaza nimic, decat ca esti tu multumita.
Alina, esti pe drumul cel bun, eu una nu mai vreau sa imi amintesc cum aratau primele mele piese din lut polimeric.
Monikozi, ce mai conteaza cate petale are un mac, doar nu suntem botanisti! Arta inseamna transpunerea in viziunea proprie a realitatii inconjuratoare si poate sa spuna cine vrea ca macul are 4 petale, tu ai facut ceva care seamana cu macul si nu cu trandafirul si l-ai facut asa cum ai simtit tu. Asta ai facut tu si ne-ai aratat si noua, mie una mi-a placut si nu mai conteaza nimic, decat ca esti tu multumita.
Alina, esti pe drumul cel bun, eu una nu mai vreau sa imi amintesc cum aratau primele mele piese din lut polimeric.
wow day...ms pentru apreciere..a fost o surpriza super placuta postarea ta
maddy..ma bucur ca te-ai regasit in cuvintele mele..e parerea mea sincera..care pe alocuri sper ca se va schimba in mai bine
multumesc fetelor pentru sustinere...nu stiu daca am zis vreodata..dar ma simt f bine in acest forum si mai ales in grupul polimeristelor
maddy..ma bucur ca te-ai regasit in cuvintele mele..e parerea mea sincera..care pe alocuri sper ca se va schimba in mai bine

multumesc fetelor pentru sustinere...nu stiu daca am zis vreodata..dar ma simt f bine in acest forum si mai ales in grupul polimeristelor

darkpoke- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1549
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/04/2010
ioanabv87- Ucenic
- Numarul mesajelor : 149
Varsta : 36
Data de inscriere : 27/11/2011
Ioana
Am deschis imaginile de 3 ori pana sa ma lamuresc
Eu vedeam un pandant mare negru cu aplicatii metalice intre straturi de fimo....o nebunie:)O sa-l fac,asa cum il vedem pe al tau....ca idee:)Vorbesc de primul set,ti-ai dat tu seama...te rog,incearca sa pui imaginile mari,ca vad ca ochii mei imi joaca feste:) De dragul meu,asa
Darkpoke,cred ca toate ne simtim bine aici,in gashcutza noastra :)doar avem pasiuni comune,nu afaceri
Poate daca vreuna din noi ar vedea polimerizarea(hahahahaha) ca pe o afacere,s-ar exclude,pe noi ne leaga placerea,bucuria de a lucra:)

Eu vedeam un pandant mare negru cu aplicatii metalice intre straturi de fimo....o nebunie:)O sa-l fac,asa cum il vedem pe al tau....ca idee:)Vorbesc de primul set,ti-ai dat tu seama...te rog,incearca sa pui imaginile mari,ca vad ca ochii mei imi joaca feste:) De dragul meu,asa

Darkpoke,cred ca toate ne simtim bine aici,in gashcutza noastra :)doar avem pasiuni comune,nu afaceri

Oooooo, Ioana, tare de mult nu te-am vazut pe aici! Welcome back!
Imi place de voi, oricat de mult ati lipsi tot mai puneti mana pe polimerul asta sa lucrati, cred ca are in compozitie si putin lipici ca prea se tine scai de noi
Imi place de voi, oricat de mult ati lipsi tot mai puneti mana pe polimerul asta sa lucrati, cred ca are in compozitie si putin lipici ca prea se tine scai de noi

day, dak as stii sa pun poze mai mari le-as pune q cea mai mare placere...dar nu ma duce capu la deastea....
ioanabv87- Ucenic
- Numarul mesajelor : 149
Varsta : 36
Data de inscriere : 27/11/2011
Hopaaaaaaaaaaaaaa,inelul asta trebuie povestit,nu fugi asa repede!Arata WOW!!!
pai ce sa povestesc la el.pe un cadru de inel am pus o foaie de fimo nightglow peste care am aplicat o stampiluta apoi am copt.dupa aceaa am aplicat putin acrilic parca portocaliu pe care l-am sters d la suprafata sa ramana numai in striatii.apoi am turnat fimo lichid si am mai copt vreo 15 min.am dat si cu putin lac si gata.
Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Mier 11 Iul 2012, 9:06 pm, editata de 2 ori (Motiv : Separat capitole)
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» Bijuterii din fimo IV
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Bijuterii din fimo XXI
» Bijuterii din fimo XIV
» Bijuterii din fimo
» Bijuterii din fimo XXI
» Bijuterii din fimo XIV
» Bijuterii din fimo
Pagina 12 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)