La sueta .... de seara ! 18
+39
europolis
myky7robc
Day
Celya_f40
clara birau
bijouxnod
safir
MihaelaT
elenaxx
romaya
symos
Tiama
ikuta
crina68
amoni
Gianina4ever
carmenco
Gabiuta
denis21
piciul
samo99ro
cristina iosif
Dorulet
Dodo-pui
tantza_m
lennny
ramonac
tinap
firicel
Angelica18
lenus70
AlinaJ.Bijoux
SilviaDumitrescu
gabyd
lika
georgeta.prnic
pufoi
CCristinaC
MagdaMarin
43 participanți
Pagina 5 din 30
Pagina 5 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30
Re: La sueta .... de seara ! 18
Buna seara,fetelor!
La multi ani,Denis
multa sanatate si fericire cat cuprinde!
Sanatate tuturor,ca abia am asteptat noi primavara,dar acum apar tot felul de problema de sanatate,raceli,alergii..etc.
Nu v-am mai scris dar v-am citit cat am avut timp.Am inceput treaba si in casa si afara,am fost la piata cu bijuteriile,duminica si luni.Vreme frumoasa,lume multa iesita mai mult la plimbare.Duminica am vandut de 15 euro si luni de 5 euro.Anul trecut vindeam de 30 euro,duminica.Am venit foarte dezamagita acasa,dar toti vanzatori se plangeau de vanzari foarte slabe.La sfarsitul saptamanii trecute ne-am dat seama ca am intarziat cu reanoirea vizei(14 zile)si pe langa taxele de 70 euro,am platit si o amenda de 30 de euro.Si ca paguba sa fie paguba pana la capat,in apartamentul in care stau fetele au cedat toate in trei zile:ars boilerul in bucatarie,rupt bateria si dusul la cada,crapat bazinul wc,si in timp ce instalatorul repara de zor,s-a blocat si usa apartamentului,butucul s-a rupt in doua.Am si eu doi raciti in casa,plus alarma falsa de la fimea cea mare(i-a intarziat doua saptamani si nu avea de gand se ne spuna).A fost un moment extrem de greu,mai ales ca fusese convinsa sa pastreze sarcina in cazul in care se adeverea.Nu a fost cazul dar a ramas o tensiune apasatoare intre noi.Cand se aduna atat de multe ati vine sa urli la luna ca nebunul.
Eu va doresc toate cele bune!
La multi ani,Denis

Sanatate tuturor,ca abia am asteptat noi primavara,dar acum apar tot felul de problema de sanatate,raceli,alergii..etc.
Nu v-am mai scris dar v-am citit cat am avut timp.Am inceput treaba si in casa si afara,am fost la piata cu bijuteriile,duminica si luni.Vreme frumoasa,lume multa iesita mai mult la plimbare.Duminica am vandut de 15 euro si luni de 5 euro.Anul trecut vindeam de 30 euro,duminica.Am venit foarte dezamagita acasa,dar toti vanzatori se plangeau de vanzari foarte slabe.La sfarsitul saptamanii trecute ne-am dat seama ca am intarziat cu reanoirea vizei(14 zile)si pe langa taxele de 70 euro,am platit si o amenda de 30 de euro.Si ca paguba sa fie paguba pana la capat,in apartamentul in care stau fetele au cedat toate in trei zile:ars boilerul in bucatarie,rupt bateria si dusul la cada,crapat bazinul wc,si in timp ce instalatorul repara de zor,s-a blocat si usa apartamentului,butucul s-a rupt in doua.Am si eu doi raciti in casa,plus alarma falsa de la fimea cea mare(i-a intarziat doua saptamani si nu avea de gand se ne spuna).A fost un moment extrem de greu,mai ales ca fusese convinsa sa pastreze sarcina in cazul in care se adeverea.Nu a fost cazul dar a ramas o tensiune apasatoare intre noi.Cand se aduna atat de multe ati vine sa urli la luna ca nebunul.
Eu va doresc toate cele bune!

georgeta.prnic- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1535
Varsta : 47
Localizare : romania-serbia
Data de inscriere : 23/10/2011
Merci Denis
Io,ma bag la culcus nu ca mi-ar fi somn dar incepe iar sa ma ia iar cu frig.Am facut un dus mai cald si acum plec in pat.Noapte buna si somn odihnitor!

Io,ma bag la culcus nu ca mi-ar fi somn dar incepe iar sa ma ia iar cu frig.Am facut un dus mai cald si acum plec in pat.Noapte buna si somn odihnitor!

Noapte buna fetelor.
eu mai stau putin ca lucrez la esarfa si ascult baiatul la teme.
pupici!
eu mai stau putin ca lucrez la esarfa si ascult baiatul la teme.
pupici!

pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 49
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Denis, La multi ani fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi.

gabyd- Expert
-
Numarul mesajelor : 842
Varsta : 56
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 08/08/2011
Eu ma duc la somn ca maine ma asteapta o zi grea.Va doresc noapte buna si vise frumoase.
Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 55
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
Noapte buna la toata lumea. Ma retrag si eu. Inca nu ma culc, dar sa nu va ratez pe vreuna la indemnul la culcus. Somn usor!
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
mai fetelor care aveti albume picasa la voi merge site-ul?
Ca mie nu-mi arata toate albumele
L.E. gata am rezolvat
L.E.E am plecat la culcare
Noapte cu somn odihnitor va doresc ( si poate maine gasesc cafea pe aici sa nu fiu nevoita sa prestez eu ca iar sunt dimineata la datorie
)
Ca mie nu-mi arata toate albumele

L.E. gata am rezolvat
L.E.E am plecat la culcare

Va spun si eu seara buna si sa dormiti frumous. Plec in patuc!!! Paaa!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Va spun si eu noapte buna.....

gabyd- Expert
-
De trei zile'ncoace,
Gura prea va tace.
Ori ati adormit...
Ori v-ati lenevit,
Ori ati obosit.
De cand a dat caldura
Prea va tace gura.
Nu mai suetim,
Nu mai povestim,
Doar trebalui.
Ia mai lasati treaba
Sa'nceapa hlizealaaaaa!!!!!!!!!!!
Pentru inceput faceti o mutare
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
apoi luati si o gustare
si ca nimic sa nu lipseasca
Gura prea va tace.
Ori ati adormit...
Ori v-ati lenevit,
Ori ati obosit.
De cand a dat caldura
Prea va tace gura.
Nu mai suetim,
Nu mai povestim,
Doar trebalui.
Ia mai lasati treaba
Sa'nceapa hlizealaaaaa!!!!!!!!!!!
Pentru inceput faceti o mutare
apoi luati si o gustare
si ca nimic sa nu lipseasca
Mamaaaaaaaa......ce imbietor e totul
.....Faina initiativa Silvioara

gabyd- Expert
-
Bina seara, fete!
Silvia, mie sa-mi spui care e cu coniac, altul eu nu mut.
Silvia, mie sa-mi spui care e cu coniac, altul eu nu mut.

carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Eu am lipsit motivat,n-am avut pc,pana asera,de o saptamana si jumatate ca a fost virusat deci am venit...la tratatie

Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 44
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010
Silvia esti o scumpa!Doamne,ca tare haioasa esti,sa ne traiesti!
Buna seara ca am si uitat furata de poezia Silviei
.Eu fetelor tot trag de boala sau ea de mine,gitul mi-e intepenit si cind ma apuca o tuseeee....si creeierii ma dor,tusesc pina imi ies ochii din cap,asta asa cam la 2 ore.
Da ma fac eu bine in curind!Oricum nu mai zac,zilele astea am crosetat afara la soare,astazi au fost 22 de grade.
Astazi am bibilit o jachetica tricotata,cumparata,care era prea simpla,am dichisit-o cu ceva crosetaturi,o s-o postez sa va dati si voi cu parerea ce e in plus sau ce i-ar mai trebui.Sint in dilema unde sa postez.

Buna seara ca am si uitat furata de poezia Silviei

Da ma fac eu bine in curind!Oricum nu mai zac,zilele astea am crosetat afara la soare,astazi au fost 22 de grade.
Astazi am bibilit o jachetica tricotata,cumparata,care era prea simpla,am dichisit-o cu ceva crosetaturi,o s-o postez sa va dati si voi cu parerea ce e in plus sau ce i-ar mai trebui.Sint in dilema unde sa postez.
tinap- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 63
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011
Hai sa traiti fetelor!
Pai..prea era liniste pe aici
carmenco stai sa invat intai sah si apoi iti spun pe ce pozitie e coniacul
Pai..prea era liniste pe aici

Eu zic ca mai bine iei intii coniacul si pe urma o sa vezi ce repede inveti sah.
Sah mat la rege direct!
Magda,zi si tu ce-ai mai facut,ca tu povestesti asa frumos,si esti si haiosa!
Sah mat la rege direct!

Magda,zi si tu ce-ai mai facut,ca tu povestesti asa frumos,si esti si haiosa!

tinap- Maestru
-
Seara buna, Silvia da tare haioasa mai esti!!! Apropo, pt. mine nu ai nimic?
Ma cam doare o masea, defapt. p fosta masea ca a ramas mai mult o radacina. Nu stiu cum de ma doare ca nu mai am nici nerv la ea. Poate ma tras curentul pe undeva!!! Imi fine....o sa-mi treaca. Acum am chef de mesterit putin ca de 2 zile nu am mai facut nimic!!!
O seara faina tuturor!!!
Ma cam doare o masea, defapt. p fosta masea ca a ramas mai mult o radacina. Nu stiu cum de ma doare ca nu mai am nici nerv la ea. Poate ma tras curentul pe undeva!!! Imi fine....o sa-mi treaca. Acum am chef de mesterit putin ca de 2 zile nu am mai facut nimic!!!
O seara faina tuturor!!!

-
Seara buna fetelor!Acum am intrat in casa,si am mancat ceva,dar tot mai servesc o chifteluta,o feliuta de rosie,ceva acolo!Eu stau tot prin curte si gradina de o saptamana,ca este o vreme superba!Cand intru in casa ma chinuie un talent,si invart la niste fimo,dar am multe de terminat la crosetat!
Aseara si eu(nu persona mea) am avut mesterul la virusi,ca dracu stie ce mestereste la el,dar nu ma bag peste capul familiei(deocamdata),cand s-o suci gatul in alta parte sa te tii furtuna in familion
Sanatate multa tuturor!
Aseara si eu(nu persona mea) am avut mesterul la virusi,ca dracu stie ce mestereste la el,dar nu ma bag peste capul familiei(deocamdata),cand s-o suci gatul in alta parte sa te tii furtuna in familion

Sanatate multa tuturor!
georgeta.prnic- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1535
Varsta : 47
Localizare : romania-serbia
Data de inscriere : 23/10/2011
Alinaaaa,uite ce-am inteles eu:te-a tras curentul pe "undeva"si...a-nceput sa te doara maseaua care nici nerv nu mai avea!
A....ai grija Alina,stii ce?pai daca nu mai are nerv,de ce n-o scoti mai fata sa scapi de durere?Vreau sa zic,tu sa o scoti daca poti,daca ai curaj mai bine zis...

A....ai grija Alina,stii ce?pai daca nu mai are nerv,de ce n-o scoti mai fata sa scapi de durere?Vreau sa zic,tu sa o scoti daca poti,daca ai curaj mai bine zis...
tinap- Maestru
-
Alinuta pentru masea e sfanta taria. Acum... nu stiu daca te imbeti si nu mai simti durerea sau are efect direct asupra maselei si nu mai doare (adica se imbata maseaua) Important e ca tu ca un intreg te vei simti bine dupa un pahar de tarie

De vre-o 2 ani mi-a spus dentistul ca trebuie scoasa dar eu nu am vrut pt. ca atunci nu ma durea. Cred ca asta o sa urmeze. Tina, nu o scot eu pt. ca nu pot (nu prea am de ce sa o apuc) si nici curaj nu am.
Tarie nu am in casa, doar un bucatarie (nu ma mai duc acum pt. ca trebuie sa ies prin curte). Am doar o sticla cu vin primita de ai mei mai de mult.
Ma duc sa vad ce mai fac.
Tarie nu am in casa, doar un bucatarie (nu ma mai duc acum pt. ca trebuie sa ies prin curte). Am doar o sticla cu vin primita de ai mei mai de mult.
Ma duc sa vad ce mai fac.

-
Buna seara,dragele mele.Eu ma inscriu la o partida de sah.Silviuto,pe mine m-ai dat gata cu melodia.
Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 55
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
Buna seara, fete. Saru'mana Silvioara pentru poezea si pentru bunatati. Ma inscriu si eu la o partida de sah. Le dau gata pe rand. Sa vezi ce iese dupa aia, daca le amestec...
Pe mine m-ai prins. De cand mi-au venit navetutzele pentru tatting, parca s-au lipit de degete. Acum pot sa spun ca am invatat sa lucru si cu naveta. Mai am putin si termin o chestie, o finisez, o spal, o apretez, o calc si o postez. Mai asteptati putin...
Pe mine m-ai prins. De cand mi-au venit navetutzele pentru tatting, parca s-au lipit de degete. Acum pot sa spun ca am invatat sa lucru si cu naveta. Mai am putin si termin o chestie, o finisez, o spal, o apretez, o calc si o postez. Mai asteptati putin...

samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Pagina 5 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30

» La sueta...de seara 10
» La sueta...de seara 7
» La sueta .... de seara ! 17
» La sueta...de seara 8
» La sueta...de seara 9
» La sueta...de seara 7
» La sueta .... de seara ! 17
» La sueta...de seara 8
» La sueta...de seara 9
Pagina 5 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Lumanari sculptate manual
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)