Ne bem cafeaua impreuna!(2)
+52
ruxypixy
maria_covacef
67dana
Doina
micutzza19
stella
Day
firimitura
costi_iacob
SilviaDumitrescu
aisha
teisoara
livia1981
Armeana
Giobsy
chrissart
Laila
noor
ionela stefan
Liana
Bianca
claudde
Clio_Ela
kitty_1973
postoleirina
Maia
ioana soare
cris69
mariapursisimplu
Camy
Eva
Ania
oanabijux
totolina
geany
gabita
Allyyna
lorinaoo1
mihatm80
ariana
t.alina
mimizami
tomari
julix_2007
irish05
Buburuza
carmenush
Admina
duchess
diada
MihaelaT
arime
56 participanți
Pagina 5 din 30
Pagina 5 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna!(2)
nu stiu daca te referi la retata aceastagabita a scris:dragelor, va rog sa ma ajutati! in urma cu cateva seri am citit o reteta de biscuiti cu seminte de tot soiul: migdale, alune...si nu am notat-o in ideea ca e aici! si acum nu o mai gasesc, am citit cat am putut in seara asta...unde e??? inaintea ei era o reteta de prajitura recomandata ca fiind o buna companie la cafea, am testat-o si eu si e chiar asa, iar acum urmau biscuitii...va rog sa ma jutati sa gasesc reteta ca-mi plac tare mult migdalele si toate semintele in general. mc mult de tot!![]()

Eu mi-am cam terminat cafeaua, cu o negresa de post... buna-buna. Ma infig in bermudele de catifea, ca nu mai e mult de munca la ele si sa vedem ce mai mesteresc azi. Asteptati weekend-ul deja?
Mihaela, tu te plangi de zapada ca-n povesti(desi vine sleparaia dupa aia), tot e frumoasa... Noi am vazut-o vreo 3 zile, toata iarna, in rest multa ploaie si mohorat, dar zapada, nu. Si-mi lipseste, zau asa; copii nostri pot vedea zapada doar la tv sau la munte, in rest... din povestile noastre.
Mihaela, tu te plangi de zapada ca-n povesti(desi vine sleparaia dupa aia), tot e frumoasa... Noi am vazut-o vreo 3 zile, toata iarna, in rest multa ploaie si mohorat, dar zapada, nu. Si-mi lipseste, zau asa; copii nostri pot vedea zapada doar la tv sau la munte, in rest... din povestile noastre.
Eu nu mi-am baut cafeaua inca.... fug sa o fac
Da, nici eu nu suport flescaraia de dupa zapada, poleiul nici atat, dar de zapada chiar mi-e dor
la asta ma gandeam si eu ca trebuie sa duc puiul la munte sa vada zapada, sa se dea cu sania
desi noi cand eram mici vnea tata cu masina (avea o basculanta de 10 tone) sa ne faca partie pe ulita si mergeam pe urmele ramase si tin minte ca doar capul mi se vedea.... cred ca eram clasa I. Ce vremuri!
Da, nici eu nu suport flescaraia de dupa zapada, poleiul nici atat, dar de zapada chiar mi-e dor

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
voi vorbiti de zapada ca-n povesti,pai la mine a cam venit primavara

voi vorbiti de zapada ca-n povesti,pai la mine a cam venit primavara

gata, am facut cafeaua, o savurez impreuna cu voi 

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
acum e racita, nici nu mai stiu ce sa ii mai dau, aseara am dormit cu ea, dar din ora in ora m-am trezit, ea dormea, dar se pare ca visa cate ceva, apoi tusea si ma trezeam iar. asa ca eu chiar am nevoie de o cafeluta, dar sa fie cat mai tare

acum e racita, nici nu mai stiu ce sa ii mai dau, aseara am dormit cu ea, dar din ora in ora m-am trezit, ea dormea, dar se pare ca visa cate ceva, apoi tusea si ma trezeam iar. asa ca eu chiar am nevoie de o cafeluta, dar sa fie cat mai tare

totolina- Junior
- Numarul mesajelor : 381
Varsta : 40
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009
Sall!Admina a scris:
pai as fi vrut sa fie zapada cand era vremea de zapada, nu acuma, cand au inflorit ghioceii.
Hai sa va arat cateva poze facute de sot, zilele acestea in Parang, unde zapada-i de un metru.
poze-Parang

Diada, e super semnatura ta,mai ales finalul

Cafeaaaa... cu vooi... macar putiiin... ca astazi este sambata... da' tot am de lucru la jooobu' meu buburuzesc Da' macar de-o cafea cu voi tot imi fac timp - va citesc zilnic, da' n-am timp sa scriu. Despre croit, nici atat!
Si eu la cafele, azi am pus putin rom in ea si ieri niste zahar vanilinat. Cred ca mi-e dor de cappuccino si de aia improvizez.
Totolona... Austria... ma faci sa visez frumos. Este o tara superba
cred ca ati avut un concediu de vis.
Miha, noi ne plangeam in general, ca nu am avut zapada. Cam ai dreptate, e frustrant sa nu mai vina primavara, si aici tot ploua si e mohorat desi ar trebui sa infloreasca multi copaci si sa inverzeasca padurile si parcurile. Superbe poze, mi-ai dat o idee
dar nu prea avem cum sa o punem in practica. O mini-excursie de o zi, pana la cota 1400-2000 si inapoi...
Buburuza, lasa asa ca e bine. In criza asta, timida la noi dar atat de vehementa la altii(la noi doar la inceput), e de muncit si sambata si oricand e de lucru, desi e greu. Bafta la munca si abia asteptam sa ai ceva timp liber pt tine si sa ne arati ce minunatii ai mai creat.
Eu am sa va arat azi, bermudele. V-am amenintat de mult timp cu ele, si acum ca le-am terminat imi sunt cam mici
Totolona... Austria... ma faci sa visez frumos. Este o tara superba

Miha, noi ne plangeam in general, ca nu am avut zapada. Cam ai dreptate, e frustrant sa nu mai vina primavara, si aici tot ploua si e mohorat desi ar trebui sa infloreasca multi copaci si sa inverzeasca padurile si parcurile. Superbe poze, mi-ai dat o idee

Buburuza, lasa asa ca e bine. In criza asta, timida la noi dar atat de vehementa la altii(la noi doar la inceput), e de muncit si sambata si oricand e de lucru, desi e greu. Bafta la munca si abia asteptam sa ai ceva timp liber pt tine si sa ne arati ce minunatii ai mai creat.
Eu am sa va arat azi, bermudele. V-am amenintat de mult timp cu ele, si acum ca le-am terminat imi sunt cam mici

Da, da, vrem bermudele sa le vedem
si in Austria sa ne plimbam
Foarte frumoase fotografiile, ca de poveste
Azi va aduc niste prajiturele la cafelutele pe care le veti bea
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine], ca doar nu fac prea des, asaca m-am gandit sa fiu generoasa

Azi va aduc niste prajiturele la cafelutele pe care le veti bea
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine], ca doar nu fac prea des, asaca m-am gandit sa fiu generoasa

Vai cat de bine arata negresele. Mor aici de pofta. Poate reusesc sa o conving pe mama sa facem. Daca nu ma duc la cofetarie si vad eu ce imitatie de negresa gasesc.
sall,
!
Lorina, m-ai facut sa salivez pe tastatura
tare bine mai arata.
Admina, poate ajungeti la cota 1400

Lorina, m-ai facut sa salivez pe tastatura

Admina, poate ajungeti la cota 1400

exact asa si eu aseara.... avem antibiotic, a avut temperatura peste 39 azi noapte.... i se uscau sosetele cu otet in 5 mintotolina a scris:acum e racita, nici nu mai stiu ce sa ii mai dau, aseara am dormit cu ea, dar din ora in ora m-am trezit, ea dormea, dar se pare ca visa cate ceva, apoi tusea si ma trezeam iar. asa ca eu chiar am nevoie de o cafeluta, dar sa fie cat mai tare![]()
![]()
![]()

Mihaela

Buburuza mult spor

Admina chiar la asta ma gandeam si eu, o excursie de-o zi

Lorina

Oana te asteptam mai des la cafeluta

Acum m-am intors de la cofetarie....cu amandine. Negresele nu-mi placeau.
Acum m-am intors de la cofetarie....cu amandine. Negresele nu-mi placeau.
Diada, sanatate puiutului, sa se faca repede bine!
ai mei dorm, iar eu am zis sa butonez un pic ca de fac altele mi-e ca scap ceva pe jos si-i trezesc iar deseara mergem la ziua nepotilor...
ma tot gandesc in ce sa ma imbrac dar cred ca-mi iau sarafanul ca-i tare comod.

ai mei dorm, iar eu am zis sa butonez un pic ca de fac altele mi-e ca scap ceva pe jos si-i trezesc iar deseara mergem la ziua nepotilor...
ma tot gandesc in ce sa ma imbrac dar cred ca-mi iau sarafanul ca-i tare comod.
da,,,te cred ca e comod sarafanul...asa m-am simtit sii eu cu al meu...si sa sti ca am un raiat ca al tau si o sa-mi mai fac inca unul... 
am vrut sa pun poze cu ce am tricotat eu,dar nu vrea sa-mi ia linkul,,,voi incerca altadata

am vrut sa pun poze cu ce am tricotat eu,dar nu vrea sa-mi ia linkul,,,voi incerca altadata

linkul nu sa ma lasa sa-l introduc,,,nu-i graba o sa vrea el,,,am tricotat 2 vestute pt mine,,,primele mele creatii tricotate 

atunci asteptam pozele
eu prefet croseta, mi se pare ca merge mai usor si mai rapid. pana n-am intrat aici n-am stiut sa crosetez, dar am prins imediat, miscarea.
vineri i-am dus fiicei colegei boleroul(ca cel al Dianei, doar cu volanul de la maneca mai mare si gulerul mai lat) si era asa incantata, efectiv tzopaia prin cancelarie si n-a vrut sa-l mai dea jos.asa de bine ma simteam...imi place sa vad ca cineva este incantat de ce-i fac.

eu prefet croseta, mi se pare ca merge mai usor si mai rapid. pana n-am intrat aici n-am stiut sa crosetez, dar am prins imediat, miscarea.
vineri i-am dus fiicei colegei boleroul(ca cel al Dianei, doar cu volanul de la maneca mai mare si gulerul mai lat) si era asa incantata, efectiv tzopaia prin cancelarie si n-a vrut sa-l mai dea jos.asa de bine ma simteam...imi place sa vad ca cineva este incantat de ce-i fac.
cunosc sentimentl asta...eu topaiam ca un iepure prin casa de mandra ce eram ca am gatat vestuta alba...
si azi fac cu croseta o fustita lambada pt nepotica...nu stiu daca-i va fi buna...macar de i-ar fi mai mare decat ,mica... 

am vazut ca intrebai de masuri, dar nu mai stiu cat avea matza mea..
am gasit aici
mai este si aici ceva...sper sa-ti fie de folos.
fug sa ma arunc in cada.
Edit:Astfel valorile medii pentru o fetita de 3 ani, din mediul urban, in tara noastra sunt:
Talia: 94,8 cm +3,74 (91,06-98,54)
Greutatea: 14, 26 + 1,49 (12,77 -15,75)
Perimetrul toracic: 51,3 +2,13 (49,17 – 53,43)
Perimetrul cranian: 48,57 + 1,49 (47,8 – 50,06)
am gasit aici

fug sa ma arunc in cada.
Edit:Astfel valorile medii pentru o fetita de 3 ani, din mediul urban, in tara noastra sunt:
multumesc...cred ca mi-am imaginat bine,,,deja am facut ceva,,,am sa vad eu cand va ajunge la ea cum ii va veni 

eu ma inscriu de-acum la cafea
sa fie tare tare!
geany, abia astept sa vad ce minunatii ai mai facut
mihaela, multumim frumos, si eu sper sa se faca bine cat mai repede
va pup fetelor, eu fug la

geany, abia astept sa vad ce minunatii ai mai facut

mihaela, multumim frumos, si eu sper sa se faca bine cat mai repede
va pup fetelor, eu fug la

am gasit aicimai este si aici ceva...sper sa-ti fie de folos.
fug sa ma arunc in cada.
Mihaela, am vazut si pe site, dar mi se pare cam mult talia la fetite de 3 ani de 94.8cm

Geany, am sa o masor si eu pe a mea, cand imi vine acasa. Maine iti spun, sau ma mai bati la cap(ca uit...). Are aproape 3 ani, dar nu sunt diferente asa mari.
Sunt prezenta la cafea si cafea e fierbinte aici langa mine si calculator. O dimineata frumoasa si o saptamana la fel de frumoasa ca aceasta zi , va doresc. 

julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
Pagina 5 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-11
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
Pagina 5 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti