Ne bem cafeaua impreuna!(2)
+52
ruxypixy
maria_covacef
67dana
Doina
micutzza19
stella
Day
firimitura
costi_iacob
SilviaDumitrescu
aisha
teisoara
livia1981
Armeana
Giobsy
chrissart
Laila
noor
ionela stefan
Liana
Bianca
claudde
Clio_Ela
kitty_1973
postoleirina
Maia
ioana soare
cris69
mariapursisimplu
Camy
Eva
Ania
oanabijux
totolina
geany
gabita
Allyyna
lorinaoo1
mihatm80
ariana
t.alina
mimizami
tomari
julix_2007
irish05
Buburuza
carmenush
Admina
duchess
diada
MihaelaT
arime
56 participanți
Pagina 2 din 30
Pagina 2 din 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna!(2)
salutare!
Admina, sar'na!
photoshop nu-i cu licenta e pt perioada limitata si nu ma prea pricep la el. problema e ca vreau ceva dragut, cu inimioare, poza copilului in interiorul inimioarei, ceva ghiocei, text,...aseara am facut cu photo magic ca e acolo cu inimioare, cam roz ce-i drept dar sa vad...pana pe luni poate-mi rezolva cumnatul meu problema cu photo express. anul trecut am facut asa pt fete
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
si pentru baieti cu albastru.
cand voi termina, va arat ce mi-a iesit
eeee si curatenie fac cam o data pe una(iarna) ma refer la perdele, geamuri,...ca la noi inca mai sunt oameni care focaresc cu carbune si se afuma si de la calorifere.
Admina, sar'na!

si pentru baieti cu albastru.
cand voi termina, va arat ce mi-a iesit

eeee si curatenie fac cam o data pe una(iarna) ma refer la perdele, geamuri,...ca la noi inca mai sunt oameni care focaresc cu carbune si se afuma si de la calorifere.
Neata, ce? am reusit astazi sa fiu prima la cafea?
pentru toata lumea!
in sfarsit am reusit si eu ieri sa termin 2 perechi de pijamalute pentru fi-miu. Ce se poate face in 2 ore mie mi-a luat cam 3 zile
oricum o pereche sunt facute cu el in brate
si tot timpul atenta sa nu bage manutele la ac
sa le fac poze si le postez (sper sa nu-mi ia 2 zile si asta
)
mult spor!
L.E. Mihaela, ce frumos sa le faci tu asta, pai prin gradinite, scoli generale pe la noi vin fotografi si le cer copiilor 100 de lei (anul trecut) pentru o poza asa (poate ca e A4 desi posibil sa fie cat o coperta de carte), un calendar si un breloc

in sfarsit am reusit si eu ieri sa termin 2 perechi de pijamalute pentru fi-miu. Ce se poate face in 2 ore mie mi-a luat cam 3 zile

mult spor!
L.E. Mihaela, ce frumos sa le faci tu asta, pai prin gradinite, scoli generale pe la noi vin fotografi si le cer copiilor 100 de lei (anul trecut) pentru o poza asa (poate ca e A4 desi posibil sa fie cat o coperta de carte), un calendar si un breloc

'neata fetelor! 
O cafea uriasa as bea la ora asta, sunt tare obosita

MihaT faina ideea cu felicitarile pt. mamici
Diada felicitari pt. pijamalute
Am terminat aseara fustita cu bretele
mai exact costumasul albinuta pt. Raisa. Urmeaza sa ne vedem cu Admina si sa primim nastureii sa-i aplic unde le este locul

O cafea uriasa as bea la ora asta, sunt tare obosita

MihaT faina ideea cu felicitarile pt. mamici

Diada felicitari pt. pijamalute

Am terminat aseara fustita cu bretele

salutare!
la gradi la Diana 2 poze tip carte postala au fost 5 lei si o felicitare tare frumoasa 10 lei(o sa scanez cand le primesc), eu le fac, le pun pe cd si le duc la fuji la noi ca de nu dau gata cartusele si-i 1,5 lei ca-i asa cam cat un caiet.la cea cu Diana am taiat marginile ca era facutata cu o dimensiune de card si nu se putea modifica c-o latea.
aseara am facut martisoare cu fii-mea pt expozitia de la scoala, pt a lor de la gradi si vin sa ma laud cu ce a facut fii-mea(nu dati cu rosii ca le pun aici, dar habar n-am unde)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]ultimul l-a facut singura, singurica, la primul i-am facut eu pe marginea fontitei(paste fainoase), la al doilea doar bulina mov pe margeluta din mijloc si la al treilea tot eu pe margine.al doilea si ultimul le-a dus la gradi si celelate eu la scoala
am facut si eu si normal ca-i dadeam indicatii, dar cel mare asa din imaginatia ei
la gradi la Diana 2 poze tip carte postala au fost 5 lei si o felicitare tare frumoasa 10 lei(o sa scanez cand le primesc), eu le fac, le pun pe cd si le duc la fuji la noi ca de nu dau gata cartusele si-i 1,5 lei ca-i asa cam cat un caiet.la cea cu Diana am taiat marginile ca era facutata cu o dimensiune de card si nu se putea modifica c-o latea.
aseara am facut martisoare cu fii-mea pt expozitia de la scoala, pt a lor de la gradi si vin sa ma laud cu ce a facut fii-mea(nu dati cu rosii ca le pun aici, dar habar n-am unde)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]ultimul l-a facut singura, singurica, la primul i-am facut eu pe marginea fontitei(paste fainoase), la al doilea doar bulina mov pe margeluta din mijloc si la al treilea tot eu pe margine.al doilea si ultimul le-a dus la gradi si celelate eu la scoala

am facut si eu si normal ca-i dadeam indicatii, dar cel mare asa din imaginatia ei
Neata, haideti la
nu-i a buna, iar sunt prima....
si daca va zic ca fi-miu s-a trezit de la 6?
acum chiar beau o cafea mare si tare!
Mihaela super martisoare, eu nu am imaginatie deloc la chestii de-astea
felicitari!
Arime Abia astept sa vad fustita cu bretele
weekend placut fetelor!

Mihaela super martisoare, eu nu am imaginatie deloc la chestii de-astea

Arime Abia astept sa vad fustita cu bretele

weekend placut fetelor!
'neata si de la noi!
Diada, sar'na! luni o sa pozez si va arat si expozitia de la scoala
Diada, sar'na! luni o sa pozez si va arat si expozitia de la scoala
Miha, superbe martisoarele, si funditele sidefate sunt oau, nici nu zici ca sunt paste
Asta am facut si eu, dimineata asta, martisoare din fimo cu o florica rosie, pe fond alb, sa fie in tema. Ieri am facut matrite pt martipan, din niste figurine cumparate de la tarabele cu martisoare... ce mai, m-a prins febra venirii primaverii.

sar'na!
asteptam poze...
eu prajituresc si acu' fac o pauza.
ai mei sunt cu saniuta ca tare a mai nins ieri si acuma fulguie, iar Diana-i topita dupa zapada.
asteptam poze...

eu prajituresc si acu' fac o pauza.
ai mei sunt cu saniuta ca tare a mai nins ieri si acuma fulguie, iar Diana-i topita dupa zapada.
Eeeei!
Ce-as mai bea si eu o cafea! Dar trebuie sa-mi termin un mantou si o rochie pana maine dimineata. Maine mergem cu fecioru' la un un concet la Ateneu si chiar n-aveam cu ce sa am imbrac in contextu' asta... nu merge nici tinuta office, da' nici de cocktail, ca este matineu, totusi. Mantoul este aproape gata - mai am sa-i fac mansetele si un guler stei, pe care aplic trandafirasi din bias si unii facuti din panglica dupa niste indicatii din Burda (n-am timp acum sa caut link-ul) si frunzulite din satin. Mansetele si gulerul sunt detasabile, ca vreau sa pot purta mantoul si cu jeans-i, fara trandafirasi si alte farafastacuri. Dar de rochie nici macar nu m-am apucat!!!
irish05- Senior
- Numarul mesajelor : 622
Localizare : around the world
Data de inscriere : 29/11/2008
Buna si de la mine! o primavara linistita va doresc
Mihaela zapada zici? eu nici nu am atins zapada anul asta... cred ca a fost foarte incantata Diana!
Buburuza Cum a mers reaba? gata mantoul si rochita? esti super tare rapida! Felicitari, abia astept sa vad ce-a iesit!
Irish multumim de martisor, noroc cu tine ca eu uitasem ca e 1 martie

Mihaela zapada zici? eu nici nu am atins zapada anul asta... cred ca a fost foarte incantata Diana!
Buburuza Cum a mers reaba? gata mantoul si rochita? esti super tare rapida! Felicitari, abia astept sa vad ce-a iesit!

'neata!
Va doresc un martie plin de bucurii!
Diada, sa stii ca nici noi n-am prea avut zapada, de parca am sta la campie.
Diana a fost foarte incantata mai ales ca a facut cu sotul un om de zapada, le-am aruncat un morcov si-o palarie, iar restul au gasit afara. Ieri a fost prima data cu sania in iarna aceasta si cand a intrat in casa era ca o porodica
Va doresc un martie plin de bucurii!

Diada, sa stii ca nici noi n-am prea avut zapada, de parca am sta la campie.
Diana a fost foarte incantata mai ales ca a facut cu sotul un om de zapada, le-am aruncat un morcov si-o palarie, iar restul au gasit afara. Ieri a fost prima data cu sania in iarna aceasta si cand a intrat in casa era ca o porodica

La cafea am fost prin vecini. Aici e zapada pe dealuri si noroi pe strada.
Va doresc o primavara frumoasa, plina de soare si bucurii.
Va doresc o primavara frumoasa, plina de soare si bucurii.

julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
diada a scris:Buna si de la mine! o primavara linistita va doresc![]()
Buburuza Cum a mers reaba? gata mantoul si rochita? esti super tare rapida! Felicitari, abia astept sa vad ce-a iesit!![]()
cum sa uiti diada! hai ca poate se si incalzeste. ascultam azi ca in aprilie vom merge cu maneca scurta iar mai va fi capricioasa.
irish05- Senior
- Numarul mesajelor : 622
Localizare : around the world
Data de inscriere : 29/11/2008
Martisoare, martisoare...
Pentru toate damele si demoazelele, ghiocei si martisoare!
Eeeei. Pai cum sa fie? A fost binisor. Concertul destul de reusit, putin Bach si in rest piese ceva-ceva mai lejere si mai usoare. Fecioru' a rezistat pana la sfarsit, desi a dansat pe scaun, s-a fatait, a cascat si s-a vaicarit ca-i este sete. Dar la sfarsit a spus ca i-a placut si ca mai vrea sa mergem si alta data. Da' eu cred ca cel mai mult i-a placut marmura din foaier, pentru ca s-a putut da "pe ghiata". Acu, cu tinuta mea: am lucrat toata noaptea, si am terminat de facut tivul la rochie cu jumatate de ora inainte de a iesi din casa (intre timp am reusit sa fac un dus pompieristic si sa ma machiez cat sa nu se observe ca n-am dormit deloc). Mantoul a iesit bine. N-am reusit sa mai fac si mansetele, doar gulerasul. Trandafirasii din bias sunt destul de migalosi si mi-au cedat nervii. In schimb cei din panglica lucrati dupa indicatiile de pe site-ul Burda (http://www.burdastyle.com/howtos/show/1684) se fac mult mai usor. Si am descoperit o metoda super sa fac frunzulite din satin, decupate cu foarfeca in zig-zag (mi-am cumparat-o zilele trecute si si-a dovedit deja utilitatea) si cu nervuri facute cu varful fierului de calcat - o sa fac un tutorial, cand o sa am timp. Cu rochia, in schimb, am avut o gramada de belele, a trebuit sa schimb modelul din mers, sa croiesc din nou manecile si fusta . In final, nu arata rau deloc, si-mi vine onorabil; insa pe dos este cam dezastru. Am pus aparatul foto la incarcat si o sa fac niste poze mai pe seara. Acum ma duc sa beau o cafea adevarata, ca mi se inchid ochii de somn.
Eeeei. Pai cum sa fie? A fost binisor. Concertul destul de reusit, putin Bach si in rest piese ceva-ceva mai lejere si mai usoare. Fecioru' a rezistat pana la sfarsit, desi a dansat pe scaun, s-a fatait, a cascat si s-a vaicarit ca-i este sete. Dar la sfarsit a spus ca i-a placut si ca mai vrea sa mergem si alta data. Da' eu cred ca cel mai mult i-a placut marmura din foaier, pentru ca s-a putut da "pe ghiata". Acu, cu tinuta mea: am lucrat toata noaptea, si am terminat de facut tivul la rochie cu jumatate de ora inainte de a iesi din casa (intre timp am reusit sa fac un dus pompieristic si sa ma machiez cat sa nu se observe ca n-am dormit deloc). Mantoul a iesit bine. N-am reusit sa mai fac si mansetele, doar gulerasul. Trandafirasii din bias sunt destul de migalosi si mi-au cedat nervii. In schimb cei din panglica lucrati dupa indicatiile de pe site-ul Burda (http://www.burdastyle.com/howtos/show/1684) se fac mult mai usor. Si am descoperit o metoda super sa fac frunzulite din satin, decupate cu foarfeca in zig-zag (mi-am cumparat-o zilele trecute si si-a dovedit deja utilitatea) si cu nervuri facute cu varful fierului de calcat - o sa fac un tutorial, cand o sa am timp. Cu rochia, in schimb, am avut o gramada de belele, a trebuit sa schimb modelul din mers, sa croiesc din nou manecile si fusta . In final, nu arata rau deloc, si-mi vine onorabil; insa pe dos este cam dezastru. Am pus aparatul foto la incarcat si o sa fac niste poze mai pe seara. Acum ma duc sa beau o cafea adevarata, ca mi se inchid ochii de somn.

Azi dimineata i-am dus-o - ea foarte multumita in final iar eu

tomari- Maestru
- Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008
Aaaa, Tomari. Pai tot cu negru am lucrat si eu... si-n plus, am avut de facut destul de multe cusaturi manuale (mai ales la accesorii) si am si-o lumina chioara. Gata. Am imbracat din nou tinuta, pentru poze, doar ca pozele au iesit foarte-foarte-foarte prost. Le-am postat totusi la subiectul despre rochii, pana maine cand o sa incerc sa fac altele, din care sa se inteleaga ceva. Asta este gulerasul cu trandafiri despre care va povesteam:
Si, pentru ca nu avem subiect special, postez aici
Martisorul
O urare pt. voi, dragele mele:
Un fir rosu, altul alb
Anotimpuri se despart
Primavara iarasi vine
De la mine, numai bine!
Sa-ti fie micul martisor
Prilej de bucurie
Acum, cand florile de gheata pier
Iar primavara iar invie!
Martie cel calator
Iti trimite-un martisor
Nu e lucru de valoare
Dar atentia e mare!

Martisorul

O urare pt. voi, dragele mele:
Un fir rosu, altul alb
Anotimpuri se despart
Primavara iarasi vine
De la mine, numai bine!
Sa-ti fie micul martisor
Prilej de bucurie
Acum, cand florile de gheata pier
Iar primavara iar invie!
Martie cel calator
Iti trimite-un martisor
Nu e lucru de valoare
Dar atentia e mare!
Buna si de la mine, nimeni la
azi?
Tomari, tocmai de asta mi-e frica sa ma apuc sa lucrez pentru altii - altele adica, sunt asa de dificili oamenii
nu stiu ce vor dar cer... bine ca ei zic: "pai dau bani, vreau sa iasa asa"... ma rog, deocamdata pentru altii eu am lucrat lenjerii si numai la fete care nu au fost pretentioase, o pereche de pantaloni si fuste. Care ziceau de la inceput ca nu conteaza dac-i stric materialul
eu cu asta incepeam, "daca stic materialul?"
si mai sunt genul de clienti care zic: "aaaa, nu e mult de lucru, o fusta simpla doua cusaturi!" nu vi s-a intamplat? de parca doar tai si tragi 2 cusaturi, nici o fusta cat e ea de simpla tot te chinui la ea. Iti vine sa-i zici: "Fa-o tu! daca e asa simpla". Eu nu am lucrat niciodata pe bani, numai la prieteni fac cate ceva (si imi mai dau una alta, o jucarie pentru copil, cafea, etc) oricum croitoria nu e platita. Hai ca m-am lungit aiurea, scuze.
Buburuza vazut tinuta si comentat
bestiala.
Admina, multumim de martisor

Tomari, tocmai de asta mi-e frica sa ma apuc sa lucrez pentru altii - altele adica, sunt asa de dificili oamenii

si mai sunt genul de clienti care zic: "aaaa, nu e mult de lucru, o fusta simpla doua cusaturi!" nu vi s-a intamplat? de parca doar tai si tragi 2 cusaturi, nici o fusta cat e ea de simpla tot te chinui la ea. Iti vine sa-i zici: "Fa-o tu! daca e asa simpla". Eu nu am lucrat niciodata pe bani, numai la prieteni fac cate ceva (si imi mai dau una alta, o jucarie pentru copil, cafea, etc) oricum croitoria nu e platita. Hai ca m-am lungit aiurea, scuze.
Buburuza vazut tinuta si comentat

Admina, multumim de martisor

Buna ziua ! multumesc de martisor
soer ca vine primavara
curand
soer ca vine primavara

duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
Buna dimineata, la cafea...
In sfarsit am reusit sa fac o setare la aparatul foto... Asa ca dupa ce-mi termin cafeaua, ma apuc de tutorialul cu trandafirasi. Am gasit o metoda chiar mai simpla si mai rapida decat cea de pe Burdastyle (mie asa mi se pare). Si-n plus, eu stiu sa fac si frunzulite.

wow, ce bine arata
sunt din organza, nu? abia astept tutorialul, facem subiect separat
si ce frunzulite!
Am uitat, neata la

Am uitat, neata la

Neata si de la mine
Trag de cafea de mult timp, fara lapte parca nu prea aluneca...
Bubu, sunt superbi trandafirii
si eu stau la rand la tutorial, ma pun in prima banca.

Bubu, sunt superbi trandafirii

Pagina 2 din 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-11
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
Pagina 2 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti