La sueta...de seara (12)
+34
michelinebeaulieu
lelia40
zahariaelouise
ionela stefan
mnarcisa
valentinadof
carmenco
LORIMAR
MagdaMarin
Lucia.BlueFlower
vmir
betymi72
Gabiuta
MihaelaT
myky7robc
Miniona
elenaxx
Floren
firicel
denis21
tantza_m
amoni
Uca
ghita
Day
ikuta
symos
SilviaDumitrescu
Chirrox13
CCristinaC
europolis
AlinaJ.Bijoux
samo99ro
mykya
38 participanți
Pagina 4 din 30
Pagina 4 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Re: La sueta...de seara (12)
Buna seara, buna seara. Am mai trecut mai devreme pe aici, dar nu m-am iesprimat. Am avut sesiune de filme si mai am inca. La TV. Dar maine ma apuc de lucru ca dau in tacaneala stand atata la TV. Nu-i vorba, ca mai spre pranz am facut cu tata o vizita la mama la cimitir. N-o cheama Maria, dar daca tot era sarbatoare, i-am facut o vizita si am mai aranjat putin pe-acolo. Se cam facusera buruieni.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Fetilii,m-am obisnuit ca la 10.30 sa plec la culcare ca in fiecaare dimineata la 5.30 suna ceasul pentru a pleca la cursuri la Bucuresti asa ca mi-e somnic!Va doresc noapte buna si somn odihnitor!Imi revin eu,nu va faceti griji ca ma voi culca tot la 10.30 mereu!

Noapte buna, Firicel. Si spor maine.
samo99ro- Atotcunoscător
-
cand o sa ma fac io mare... am sa ma fac reclamagioaica. Momentan fac practica
Am lasat "povestaea mutarii contoarelor" in 3 locuri pana acum

Mai, da' le dai de cap pana la urma? Le dai. asta conteaza. Ca ai rezolvat problema pana la urma. Sigur, era normal sa nu dai peste tot de cucoane tampe, tampite, lenese sau rauvoitoare. Cred ca ai avut multa rabdare. Eu tot ma infigeam in aia de la ghiseu care te-a plimbat atata.
samo99ro- Atotcunoscător
-
ma la sfarsit cand completa la o factura daia azis ceva de o inghetata ca merita si ea... Acum nu sunt sigura ca a vorbit cu mine sau cu colega din spatele ei dar .. eu oricum nu am bagat-o in seama. Sa fi vazut ce se autocompatimea... ca uite ce de trteaba ca e greu sa lucrezi cu oamenii.... De-mi venea sa-i zic sa taca naibi din gura ca si asa ma doare capul de nu mai pot Dar imi spuneam in sinea mea :"razista Silvio inca putin inca, putin si gata"
eeee sunt multe de povestit de electrica asta......
eeee sunt multe de povestit de electrica asta......
Uite, pentru tine, Silvia, ca sa te linistesti de nervii capului!

Floren- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1081
Localizare : acasa
Data de inscriere : 30/01/2010
Dragelor, eu ma retrag. Va pup si va urez somn usor.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Doamnelor, noapte buna si sa visati pe cine vreti voi!

Floren- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1081
Localizare : acasa
Data de inscriere : 30/01/2010
Gata dragelor, am citit tot ce a-ti mai scris si merg in patc sa ma mai uit la tv. Sa dormiti frumous cu toatele!!! Paaaa!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
-
buna alinuta ......salut fetelor

symos- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1114
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 10/05/2010
Servus toc, fetelor!Intre taiatul a 2 gogosari am aparut sa vad ce mai faceti.Am de taiat 5 kg de gogosari sa-i npun pe iarna , si luni vreau sa incerc reteta data de Firi.Merg si postez niste agrafe si revin sa va mai citesc
ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Dragelor, eu ma retrag in patuc si ma mai uit putin la tv. Sa dormiti frumous!!! Paaaa!!!

-
Feteleeeeeeeeeeeeee,unde sunteti?
Buna seara si bine v-am gasit!Azi am fost pe teren dupa cum v-am spus la cafea dimineata.Am ajuns acasa pe la 19.30 plecata la 10.00 din casa.Am ajuns obosita moarta dar si cu portbagajul masinii colegei mele,plin cu pepeni,struguri buni de masa,mere si pere
Si am primit chiar si o sacosa cu seminte de floarea soarelui sa am ce face in zilele de sarbatoare
Oamenii din satele pe unde am colindat,sunt foarte primitori si parac le faceam o favoare ca-i vizitam si le faceam sondaje
M-au surprins placut cu felul lor de a ne primi in curtea lor si de a ne raspunde la toate intrebarile puse de noi chiar daca aveau curtea plina de porumb care astepta sa fie dus in porumbare sau rufele asteptau in ligheane sa fie spalate sau intinse pe franghie,sau mancarea risca sa se arda pe foc!
Ei ne-au tratat ca pe niste oaspeti de seama si asta i-a facut sa fie cei mai frumosi oameni pe care i-am intalnit in ultima vreme!Frumosi la suflet pana in adancul lui!
V-am zapacit cumva cu lalaiala mea?
Va doresc noapte buna si somn odihnitor in caz ca nu posteaza nimeni intre timp!
Buna seara si bine v-am gasit!Azi am fost pe teren dupa cum v-am spus la cafea dimineata.Am ajuns acasa pe la 19.30 plecata la 10.00 din casa.Am ajuns obosita moarta dar si cu portbagajul masinii colegei mele,plin cu pepeni,struguri buni de masa,mere si pere

Ei ne-au tratat ca pe niste oaspeti de seama si asta i-a facut sa fie cei mai frumosi oameni pe care i-am intalnit in ultima vreme!Frumosi la suflet pana in adancul lui!
V-am zapacit cumva cu lalaiala mea?
Va doresc noapte buna si somn odihnitor in caz ca nu posteaza nimeni intre timp!

Seara buna, eu sunt prin zona numai ca nu am prea srar pe la compiuter azi. Firi, ma bucur ca pana la urma ai avut o zi frumoasa desi, ai muncit si ai venit obosita acasa!!!
Dragelor, daca totul e bine pe la voi va urez de pe acum sa dormiti frumous chiar daca eu mai stau pe aici!!!

Dragelor, daca totul e bine pe la voi va urez de pe acum sa dormiti frumous chiar daca eu mai stau pe aici!!!

-
Seara buna si poftiti la masa. Azi va servesc doar cu ceva dulce ca asa imi e o pofta. Si cu ceva de baut dar, fara alcool!!!!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si niste inghetata ca azi la mine au fost 34g C!!
O seara linistita!!! Si....succes tuturor elevilor in noul an scolar!!! Revin mai incolo si sper sa va vad prezente la apelul de seara!!!

Si niste inghetata ca azi la mine au fost 34g C!!
O seara linistita!!! Si....succes tuturor elevilor in noul an scolar!!! Revin mai incolo si sper sa va vad prezente la apelul de seara!!!

-
ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Seara buna fetele, iau si eu o prajiturica si o gurita de inghetata, de la Alinutza.

Buna seara, fetelor. Eu raman la o bere. O inghetata, poate, mai tarziu.
Cu ce v-ati preocupat azi?
Cu ce v-ati preocupat azi?
samo99ro- Atotcunoscător
-
Buna searaaa!!!!
Multumin de tratatie Alinuta. Multumesc de bere Ikuta Amoniiiiii ce mai faci fata? Stai si tu cu noi aci , ca n-o fi foc si zine despre tine cum esti, ce mai faci, ce mai zici, cum o duci.... ca.... rar mai vii pe la noi si putin stai cand vii
Multumin de tratatie Alinuta. Multumesc de bere Ikuta Amoniiiiii ce mai faci fata? Stai si tu cu noi aci , ca n-o fi foc si zine despre tine cum esti, ce mai faci, ce mai zici, cum o duci.... ca.... rar mai vii pe la noi si putin stai cand vii
Buna seara fete!Azi teren iar si venit acasa,facut mancare pt.urmatoarele zile,facut baie,calcat rufe si acum cu voi.O seara placuta!
Ikuta,iau o bere ca mi-e sete tare!Multam de tratatie!
Alinuta,mai tarziu aiu si o inghetata daca mai ramane!

Ikuta,iau o bere ca mi-e sete tare!Multam de tratatie!
Alinuta,mai tarziu aiu si o inghetata daca mai ramane!
Salutare gagici!
Ma infig si eu intr-o bere si mai casc ochii pe la creatii. Nu cred ca stau prea mult ca sint obosita frinta. Am "masurat" doua hipermarketuri si ma dor picioarele cumplit.
Hai noroc!
Ma infig si eu intr-o bere si mai casc ochii pe la creatii. Nu cred ca stau prea mult ca sint obosita frinta. Am "masurat" doua hipermarketuri si ma dor picioarele cumplit.
Hai noroc!

Pagina 4 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30

» La sueta...de seara (11)
» La sueta .... de seara ! 18
» La sueta .... de seara ! 19
» LA SUETA...DE SEARA
» La sueta...de seara 2
» La sueta .... de seara ! 18
» La sueta .... de seara ! 19
» LA SUETA...DE SEARA
» La sueta...de seara 2
Pagina 4 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie