La sueta...de seara (12)
+34
michelinebeaulieu
lelia40
zahariaelouise
ionela stefan
mnarcisa
valentinadof
carmenco
LORIMAR
MagdaMarin
Lucia.BlueFlower
vmir
betymi72
Gabiuta
MihaelaT
myky7robc
Miniona
elenaxx
Floren
firicel
denis21
tantza_m
amoni
Uca
ghita
Day
ikuta
symos
SilviaDumitrescu
Chirrox13
CCristinaC
europolis
AlinaJ.Bijoux
samo99ro
mykya
38 participanți
Pagina 30 din 30
Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: La sueta...de seara (12)
Uca, ia urca-te in pat impreuna cu colegul de camera, cu cate un pahar de vin in mana, o lumina difuza si o melodie super.Gata, esti in pat?Asa-i ca nu mai este deprimanta vremea?

ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Buna seara gagici! Noapte buna gagici!
Sa nu ma dati nemotivata ca am stat doua ore sa caut masini pe net. Intentionam sa schimbam masina si avem de cautat. Nu am reusit nici macar sa fac un rind la poncho... dar am reusit sa curat si rosturile dintre placile de gresie din hol.
Modana, felicitari pentru initiativa si bine ai venit printre noi!
Sa nu ma dati nemotivata ca am stat doua ore sa caut masini pe net. Intentionam sa schimbam masina si avem de cautat. Nu am reusit nici macar sa fac un rind la poncho... dar am reusit sa curat si rosturile dintre placile de gresie din hol.
Modana, felicitari pentru initiativa si bine ai venit printre noi!
Va multumesc tuturor pt.urari , va doresc noapte buna si un somn linistit .Iar tie firicel drum bun la Bucuresti si sa-ti iasa analizele bune.Va pup pe toate.
modana- helper
- Numarul mesajelor : 7
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 05/03/2011
Fetelor, va doresc noapte buna, somn usor, tuturor.Sa
bine

ikuta- Atotcunoscător
-
Si eu plec usor catre patuc ca mi-e somn.Va doresc tuturor noapte buna si somnic pufos!unde estei Samo?Ce mai bonghelesti de atatea zile si nu arati nimic?Ma faci geloasa

Gata, am terminat felicitarea si ma indrept spre patuc si tv!!! Sa dormiti frumous!!! Paaaaa!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Buna seara fete cucuiete si bine v-am gasit!Azi am fost la Bucuresti la medicina muncii.La dus a fost bine ca am fost cu un coleg cu masina dar la intors eu si alte doua colege ne-am intors cu maxi-taxi ca a ramas colegul cu sotia care avea programare la o clinica privata.In maxi era asa cald incat ne-a luat motzaiala ....taaaaaaaaaaaaaare bine mi era!
Asaaaaaaaaa,acum sa raspund dragelor mele prietene Euro si Silv care ma vor cu fesul pe cap in poza
In primul rand nu are cine sa-mi faca poza iar in al doilea rand ,nu va voi face aceasta placere deoarece mie nu-mi place cum imi sta cu acest gen de caciuli dar o voi purta din necesitate.Eu sunt mai capatzanoasa de felul meu si arat ca un cap....cu prezervativ
Asa ca nu ma mai zapaciti de cap,ca nu-mi fac poza sa ma vedeti voi
Asaaaaaaaaa,acum sa raspund dragelor mele prietene Euro si Silv care ma vor cu fesul pe cap in poza

Asa ca nu ma mai zapaciti de cap,ca nu-mi fac poza sa ma vedeti voi

Da vino fata la mine ca te pozez cum vrei tu
Buna seara fetele

Buna seara fetele

europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Salutare!
Am crezut ca inchisa sueta in seara asta. Sau sinteti voi prea ocupate?
Eu am vrut sa fac mincare in seara asta si s-au oprit gazele cind mai aveam putin sa termin. Cei de la compania de gaz au zis ca e un accident pe coloana, se lucreaza in noaptea asta si vor da drumul miine dimineata. Asta e, bine ca s-a intimplat acum, cind se mai poate sta fara sa dam drumul la centrala.
Voi ce ati ma facut?
Am crezut ca inchisa sueta in seara asta. Sau sinteti voi prea ocupate?
Eu am vrut sa fac mincare in seara asta si s-au oprit gazele cind mai aveam putin sa termin. Cei de la compania de gaz au zis ca e un accident pe coloana, se lucreaza in noaptea asta si vor da drumul miine dimineata. Asta e, bine ca s-a intimplat acum, cind se mai poate sta fara sa dam drumul la centrala.
Voi ce ati ma facut?

Bine ai venit Cristina, sper ca ai observat primirea calduroasa

-
Buna CCris
Eu am fost plecata de acsa si atat.Nu am mai pus mana pe fire si croseta ca maine e sarbatoare si stau cuminte aici cu voi.
Cred ca voi incepe maine seara mitenele sa nu ma las mai prejos decat voi!E o provocare dar daca nu-mi iese din prima sa stiti ca desir si gata
Va-m spus sa nu ziceti ceva!

Cred ca voi incepe maine seara mitenele sa nu ma las mai prejos decat voi!E o provocare dar daca nu-mi iese din prima sa stiti ca desir si gata

Vrei sa te urmaresc prin Urzi si sa-ti dau poza la ziar si la tv? nu ma suparafiricel a scris:Asa ca nu ma mai zapaciti de cap,ca nu-mi fac poza sa ma vedeti voi![]()

aaa Buna seara lume ca ma nerveaza Firica si am si uita sa zic.
Cristina da vino fata la mine ca-ti dau o strachina cu mancare pentru seara asta cioa am facult la orez de pasare... de imi trebuiesc 2 pasari ca sa pun carnne la orez

Hai lasati fata, ii dau eu o bere si am saturat-o, nu-i mai pasa nici de gaz

-
Iubitele mele, dragele mele, ce grija aveti voi de mine!
Din fericire, am un restaurant in apropiere si am rezolvat problema.
Da' o bere tot beau.
Hai noroc!

Din fericire, am un restaurant in apropiere si am rezolvat problema.

Da' o bere tot beau.
Hai noroc!

Hai noroc fetele
Azi dupa ce am iesit de la medicina muncii,ne-am dus la un Mc sa mancam ceva si cum era la meniu si inghetata careia ii face reclama ,am luat si inghetata.Pe mine ma doare tare in gat si am zis ca ori ma dreg dupa asta ori ma imbolnavesc mai rau si vinovati vor fi colegii mei care mi-au comnadat acel meniu
Dar a fost asa de bunaaaaaaaaaaa

Azi dupa ce am iesit de la medicina muncii,ne-am dus la un Mc sa mancam ceva si cum era la meniu si inghetata careia ii face reclama ,am luat si inghetata.Pe mine ma doare tare in gat si am zis ca ori ma dreg dupa asta ori ma imbolnavesc mai rau si vinovati vor fi colegii mei care mi-au comnadat acel meniu

Buna seara fetelor
Mi s-a facut dor de voi si am intrat sa va salut si sa vad care ce ati mai lucrat. Stiu ca m-ati dat absenta cateva luni dar nu mai am timp sa ma delectez cu forumul. Daca va spun programul meu zilnic o sa ziceti ca sunt nebuna. Ajung acasa la ora 19-19,30 in fiecare seara si intru direct in bucatarie. Apoi te miri ce mai fac si ma trezesc ca a venit 12 noaptea. Mi-e dor sa mai stau si eu la taclale cu voi. Sa mai migalesc ceva. Sa fiu relaxata si fara griji. Stresul ma omoara si cel de acasa si cel de la serviciu. Sper sa ma tina Dumezeu tare pana trec peste perioada asta.
Va pupacesc pe toate!
Mi s-a facut dor de voi si am intrat sa va salut si sa vad care ce ati mai lucrat. Stiu ca m-ati dat absenta cateva luni dar nu mai am timp sa ma delectez cu forumul. Daca va spun programul meu zilnic o sa ziceti ca sunt nebuna. Ajung acasa la ora 19-19,30 in fiecare seara si intru direct in bucatarie. Apoi te miri ce mai fac si ma trezesc ca a venit 12 noaptea. Mi-e dor sa mai stau si eu la taclale cu voi. Sa mai migalesc ceva. Sa fiu relaxata si fara griji. Stresul ma omoara si cel de acasa si cel de la serviciu. Sper sa ma tina Dumezeu tare pana trec peste perioada asta.
Va pupacesc pe toate!

Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 56
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Buna seara duamna Marlen si bine ai mai catadixit sa mai apari printre noi
Ce mai mesteresti tu pe la serviciul ala al tau de te tine asa in priza mereu?

Buna seara, fetelor. Am cam intarziat la sueta ca am avut ceva treaba, am si mancat ceva... Acum mi-am tras un strugure sub nas (sa vad daca se cearta cu laptele pe care l-am baut) si m-am prezentat la apel.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Seara buna, sunt si eu prin zona. Citesc ce s-a mai postat azi si apoi ma pun sa tai cateva fasii de hrtie ca trebuie sa ma apuc de un tablou pt. ziua directoarei parintiilor mei si in curand si directoarea mea!!!

-
Alinuta,sa inteleg ca te angajezi in curand?Daca e asa,sa-ti ajuta Dumnezeu sa-ti fie bine!
Fete,eu va urez de pe acum noapte buna si somnic pufos ca sunt cam rupta de la drumul de la Bucuresti si nu se stie cand ma tirez la nani!
Fete,eu va urez de pe acum noapte buna si somnic pufos ca sunt cam rupta de la drumul de la Bucuresti si nu se stie cand ma tirez la nani!

Salutare, fetelor.Ce mai faceti?
ikuta- Atotcunoscător
-
Servus, Silvioaro, noapte buna Firi.Cristina am iahnie de fasole.Iti trimit 2 portii?
ikuta- Atotcunoscător
-
Da Firi, ma angajez la la centrul acela unde am fost iarna trecuta ca voluntara. Centru care a devenit atelier protejat. Voi fi angajata pt. 2 ore pe zi (ataat se poate momentan) dar eu pot sta acolo de la 8:00 pana la 17:00, cat e deschis atelierul. Bani nu o sa fie prea multi dar nu conteaza momentan. Tot ce conteaza e ca o sa am carte de munca si ca fac ceea ce imi place, adica lucru de mana. Si mai sunt si in acelasi curte cu parintii, doar cladirea difera. Pana imi gasesc ceva mai serios e f. bine.

Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Vin 14 Oct 2011, 9:16 am, editata de 1 ori (Motiv : Separat capitole)
-
Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30

» La sueta...de seara (14)
» La sueta...de seara 5
» La sueta.... de seara! 15
» La sueta .... de seara ! 22
» La sueta...de seara 6
» La sueta...de seara 5
» La sueta.... de seara! 15
» La sueta .... de seara ! 22
» La sueta...de seara 6
Pagina 30 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)