Picturi pe sticla
+65
LRodica
mlizeta
Gabica
gabriela1554
vericica
Crissy86
floreiris
roxxab
tinap
diaviviane
Roxi_J
Gianina4ever
vlad_mom
irinaroscacreations
Luckycoin
stoy
Artadar
simonapeter
Giobsy
lenatamas
Gaiatryi
elenaveronica
despina13cucli
dienutzababy
mariaz_09
Gabiuta
Aditza
Marry
chocolate
naty35
lord_lesy
milena
manuela29
elena.habasescu
Steluzza
Floren
aleahim67
amoni
greieras
firicel
cris69
ivanoiuadela9
clodi
lotus nufar
MihaelaT
mnarcisa
florinaaa
CCristinaC
Cristina_art
Fraise
ioana soare
lili5
ebruli22
Mystic
Namp
lora17
tala
miri
AlinaJ.Bijoux
phoenix
MAYA
cherie
Admina
diada
Miria
69 participanți
Pagina 3 din 6
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Picturi pe sticla

Cristina_art- helper
- Numarul mesajelor : 18
Localizare : google
Data de inscriere : 27/05/2010
cristina_art este superba icoana ta. e perfecta.
acum le-am vazut si pe celelalte. ai maini de aur.
acum le-am vazut si pe celelalte. ai maini de aur.
Cristina e numele meu (cristina_art).
Multumesc pt aprecieri!
Ce repede ati raspuns..... va anunta site-ul...sa...cum de ati vazut atat de repede??
Multumesc pt aprecieri!
Ce repede ati raspuns..... va anunta site-ul...sa...cum de ati vazut atat de repede??
Cristina_art- helper
si pe mine tot cristina ma cheama. aici ti-am vazut picturile si inainte de asta ti-i le-am vazut pe nat caci vroiam sa imi fac un blog cu numele cristinart si imi aparea si al tau.
chiar sunt frumoase picturile tale, esti talentata, ce mai. mi-ar place sa ma pricep si eu la asa ceva.
chiar sunt frumoase picturile tale, esti talentata, ce mai. mi-ar place sa ma pricep si eu la asa ceva.
??? si tu esti talentata!!!!!!
Ai niste tablouri deosebite.
Sunt tehnici diferite ceea ce facem noi.
Stiu ca am mai incercat multe bloguri dar...din cate stiu eu am doar unul ... si nu e "cristinaart" blogul meu cu picturi contine cristina si numele meu de familie ... imi poti spune si mie care e numele complet al blogului cristinaart? (eventual pm daca aici nu se poate).
S-ar putea sa fie al meu cu poezii? sau doar luat dar fara picturi? daca e al meu o s aintru sa il sterg... si il poti lua tu
Ai niste tablouri deosebite.
Sunt tehnici diferite ceea ce facem noi.
Stiu ca am mai incercat multe bloguri dar...din cate stiu eu am doar unul ... si nu e "cristinaart" blogul meu cu picturi contine cristina si numele meu de familie ... imi poti spune si mie care e numele complet al blogului cristinaart? (eventual pm daca aici nu se poate).
S-ar putea sa fie al meu cu poezii? sau doar luat dar fara picturi? daca e al meu o s aintru sa il sterg... si il poti lua tu
Cristina_art- helper
eu nu pictez. fiica mea facea icoane pe sticle destul de reusite dar nu a mai facut de mult. am tot zis ca incerc eu dar la stadul de incerc am ramas. numai stiu numele intreg al blogului dar caut si iti spun.
acum mi-am facut unul numai ca nu ma lasa sa incarc poze ca incepe sa tacane cand vreau sa incarc. habar nu am de ce.
acum mi-am facut unul numai ca nu ma lasa sa incarc poze ca incepe sa tacane cand vreau sa incarc. habar nu am de ce.

Scrie-mi PM (mesaj privat) , poate pot sa te ajut cu blogul
Cristina_art- helper
Sunt foarte frumoase lucrarile voastre!Felicitari!
Am si eu o intrebare pentru cele doua Cristine.De unde faceti rost de sabloane pentru icoane?Baietelul meu,care are 10 ani va face la ora de ed plastica o icoana pe sticla si as fi vrut sa-i aleg un model mai deosebit dar nu stiu de unde sa-i fac rost de sabloane.Multumesc anticipat!
Am si eu o intrebare pentru cele doua Cristine.De unde faceti rost de sabloane pentru icoane?Baietelul meu,care are 10 ani va face la ora de ed plastica o icoana pe sticla si as fi vrut sa-i aleg un model mai deosebit dar nu stiu de unde sa-i fac rost de sabloane.Multumesc anticipat!
manuela29- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 168
Varsta : 55
Localizare : Tulcea
Data de inscriere : 09/01/2010
am descarcat de pe net. ''icoane pe sticla'' si gasesti sabloane cate vrei.la imagini.
Multumesc Cris!

manuela29- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 168
Varsta : 55
Localizare : Tulcea
Data de inscriere : 09/01/2010
Eu nu folosesc sabloane le desenez dupa sfintii din icoane.
Totusi cauti in google, optiunea imagini (undeva in stanga ai optiunea desen liniar).
Si astfel iti da doar desene cu contur negru.
Totusi cauti in google, optiunea imagini (undeva in stanga ai optiunea desen liniar).
Si astfel iti da doar desene cu contur negru.
Cristina_art- helper
Doamne, Cristina ce frumusete de tablouri!!!!!!!!
Steluzza- Senior
-
Numarul mesajelor : 741
Data de inscriere : 17/03/2010
aleahim67 a scris:Fraise .
Decoratiunile pr sticla sunt minunate.
? Daca vei curata geamul nu se vor deteriora?
Spor pe mai departe.
Geamul se curata cu o carpa usor umezita, asa ca nu are de ce sa se deteriorizeze. Ca nu cureti geamul cu cutitul? sa se ia culoarea ...

Scuze ca-ti raspund atat de tarziu.
Multumesc frumos pentru aprecieri!aleahim67 a scris:Fraise
Acum am vazut si tablourile cu peisaje. Sunt extraordinare.
Cinste tie ca ai particiat la expozitii .
Bravo.
Am citit pana acum tot ce ati scris da de lamurit pauza
Cine ma poate lamuri va rog. Vreau sa cumpar niste usi noi la dormitoare si sa desenez ceva pe geamul lor - ma chinuie talentul stiu - unde ma duc sa cumpar culori? ce culoare e cea de contur?
Nu ne poate ajuta nimeni cu poze si explicatii pe etape?
Multumesc.

Cine ma poate lamuri va rog. Vreau sa cumpar niste usi noi la dormitoare si sa desenez ceva pe geamul lor - ma chinuie talentul stiu - unde ma duc sa cumpar culori? ce culoare e cea de contur?
Nu ne poate ajuta nimeni cu poze si explicatii pe etape?
Multumesc.
lord_lesy- helper
- Numarul mesajelor : 11
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 17/02/2011
^Acele culori le iei de la fondul plastic, cat si conturul il gasesti tot acolo. La contur gasesti transparent, aramiu, culoarea plumbului, bronz, auriu, gri, negru, argintiu, iar culorile de sticla e o paleta destul de variata.
Conturul tine locul creionului, desenezi cu el, lasi sa se usuce 10 min si dupa care aplici culorile pe care le vei lasa 12-24 de ore sa se usuce.
Conturul tine locul creionului, desenezi cu el, lasi sa se usuce 10 min si dupa care aplici culorile pe care le vei lasa 12-24 de ore sa se usuce.
Buna seara. Am si eu o mare intrebare. Care culori sunt mai bune si mai rezistente in timp? Cele cu uscare la rece sau cele care trebuiesc copate in cuptor. Cele care lucrati de mult timp ce recomandati? Multumesc mult si apreciez foarte mult ceea ce faceti
Vesele borcanele v-a avea bucataria ta
Felicitari!

Marry- Expert
-
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 60
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010
Te binedispun borcanele. Le-ai lacuit dupa ce le-ai vopsit? Am vopsit si eu niste suporturi de lumanari dar nu stiu daca sa caut lac sa dau pe deasupra sau sa le las asa.
Am folosit vopsea cu uscare la rece.
Spor!

Spor!
Si eu tot vopsea cu uscare la rece am folosit. Nu le-am lacuit. Chiar sunt curioasa cum se vor comporta.
Intreb ca prostu' dar ....sa nu rideti ca este cu un scop intrebarea:le-ai vopsit pe dinafara?
Sunt fooooooooarte frumoase.
Am vazut sticle si borcane pictate pe interior.Nu stiu cum dar asa erau.Sticlele ce sa va spun?Iti luau ochii si aveau niste preturi
Sunt fooooooooarte frumoase.
Am vazut sticle si borcane pictate pe interior.Nu stiu cum dar asa erau.Sticlele ce sa va spun?Iti luau ochii si aveau niste preturi

Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Varsta : 72
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/02/2010
Candva,mai in tinerete,imi spuneam ca la pensie o sa pictez icoane pe sticla si o sa-mi scriu romanul vietii.Din septembrie voi fi pensionara,dar nu prea am timp pentru pasiuni,sunt alte prioritati.Felicitari fetelor,pentru talentul si munca voastra.Foarte frumos!
mariaz_09- Senior
-
Numarul mesajelor : 762
Varsta : 71
Localizare : Deva
Data de inscriere : 08/01/2010
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 3 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Lumanari sculptate manual
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)