Picturi pe sticla
+65
LRodica
mlizeta
Gabica
gabriela1554
vericica
Crissy86
floreiris
roxxab
tinap
diaviviane
Roxi_J
Gianina4ever
vlad_mom
irinaroscacreations
Luckycoin
stoy
Artadar
simonapeter
Giobsy
lenatamas
Gaiatryi
elenaveronica
despina13cucli
dienutzababy
mariaz_09
Gabiuta
Aditza
Marry
chocolate
naty35
lord_lesy
milena
manuela29
elena.habasescu
Steluzza
Floren
aleahim67
amoni
greieras
firicel
cris69
ivanoiuadela9
clodi
lotus nufar
MihaelaT
mnarcisa
florinaaa
CCristinaC
Cristina_art
Fraise
ioana soare
lili5
ebruli22
Mystic
Namp
lora17
tala
miri
AlinaJ.Bijoux
phoenix
MAYA
cherie
Admina
diada
Miria
69 participanți
Pagina 2 din 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Picturi pe sticla
Acestea sunt realizate cu o masina speciala de gravura in sticla.
Se face o fotogrfie a persoanei, si se puen pe computer, apoi se proiecteaza si si graveaza cu laser.

Cristina_art- helper
- Numarul mesajelor : 18
Localizare : google
Data de inscriere : 27/05/2010
fetelor am o intrebare...pentru pictura pe oglinda stie cinva daca se aplica aceleasi principii?
florinaaa- helper
-
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 40
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 01/06/2010
florinaaa a scris:fetelor am o intrebare...pentru pictura pe oglinda stie cinva daca se aplica aceleasi principii?
Da, iese superb o oglinda pictata cu culori de sticla (eu am folosit ideea vetro si contur in relief auriu).
Pacat ca nu am poze, tot ce am pictat am dat cadou.
Dar voi picta in peste 2 saptamani niste pahare pt nunta verisoarei.
Le voi face poze si apoi le postez aici.

Cristina_art- helper
multumesc...abia astept sa ma apuc de lucru...si inca o intrebare...conturul asta auriu din modelele de mai sus (vazele pictate) cu ce se face?
multumesc inca o data..

multumesc inca o data..

florinaaa- helper
-
Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 01/06/2010
florinaaa a scris:multumesc...abia astept sa ma apuc de lucru...si inca o intrebare...conturul asta auriu din modelele de mai sus (vazele pictate) cu ce se face?![]()
multumesc inca o data..
Eu am folosit contur culori sticla Maimeri "Idea" (il gasesti argintiu, auriu si alte culori mate).
Dupa ce am terminat tubul, am desfacut de la capat si am umplut cu acrilic auriu si a iesit exact la fel. Doar ca exista avantajul de a iesi mai ieftin (un borcan de acrilic e mai scump dar are cantitate mult mai mare).
Trebuie sa ai destula indemanare pentru a puen conturul exact acolo unde vrei. Trebuie sa ai bine degresata sticla inainte (cu spirt, alcool sau otet si apoi bien uscat). Sa nu afci greseala sa stergi cu servetele umede (contin si creme).
Daca vrei sa pictezi oglinda, ar fi bien ca prima data sa incerci pe o bucata de sticla, pui sub ea un model desenat pe hartie si incerci sa ii faci conturul.
Sub oglinda nu vei putea pune nici un desen...deci trebuie sa desenezi cu mana libera.. ceea ce este mai greu, pentru ca tubul ala de contur nu e chiar usor de tinut. (il strangi constant in timp ce conturezi ca sa iasa culoarea cu grosime uniforma).
mai este o varianta de contur care da un aspect f. placut "Banda autoadeziva din plumb pentru imitatie vitralii"
Banda autoadeziva din plumb se foloseste pentru a obtine un efect cat mai apropiat de cel al vitraliului veritabil. Se comercializeaza la role de 10 metri. Are diferite grosimi...de la subtire la mai lat.
Dar este cam scump (nu l-am folosit).
Pe oglinda ar da f bine.
Dupa ce faci creatiile, fa niste poze si posteaza aici.
De unde esti?? daca suntem aproape luam impreuna plumbul

Cristina_art- helper
^Acel plumb autoadeziv arata bine si la un tablou, l-am utilizat si arata super fain. Am gasit pe un site acel plumb la 50 m si la un pret chiar foarte bun. Cand vin in tara si daca am timp poate mi-l comand.
Tema: Peisaje din Halkidiki. Lucrarile mele ce au fost in cadrul unei expozitii cu vanzare si unele dintre ele le prezint la expozitia cu vanzare din weekendul asta:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Tema: Peisaje din Halkidiki. Lucrarile mele ce au fost in cadrul unei expozitii cu vanzare si unele dintre ele le prezint la expozitia cu vanzare din weekendul asta:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Fraise !sunt superbe!!!
FElicitari!!!
FElicitari!!!
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Multumesc fetelor! De 2 zile lucrez la alte vitralii, mai ales acum am inceput una cu plumb cu adeziv cu delfini si restul voi face cu arhitectura din zona a cladirilor.
Buna Fraise!
Felicitari pentru lucrari!
Unde ai facut expozitia?
Cum ai procedat?
Ai platit totul din buzunarul tau sau ai un sponsor?
Ai vandut ceva? in tara sau in strainatate?
Felicitari pentru lucrari!

Unde ai facut expozitia?
Cum ai procedat?
Ultima editare efectuata de catre Cristina_art in Lun 20 Sept 2010, 11:07 pm, editata de 1 ori
Cristina_art- helper
fraise, jos palaria. ti-am vizitat blogul.felicitari. tine-o tot asa. sper ca intr-o zi sa am ocazia sa achizitionez ceva de la tine. si asta cat mai curand. te pup.
Fraise,am ramas
.sunt superbe toate!nu am cuvinte sa-ti spun cat de mult imi plac!FELICITARI

Cristina_art a scris:Buna Fraise!
Felicitari pentru lucrari!![]()
Unde ai facut expozitia?
Cum ai procedat?
Ma bucur ca va plac.
Expozitia a fost in 2 hotele din Halkidiki , prima a fost la Hotel Athos Palace si cu ce lucrari am mai ramas am expus in Hotel Forest Park, ambele in Kalithea. Am vandut aproape tot pentru turistii ce erau cazati cat si invitatii pt expozitie, am mai ramas cu 5 vitralii.
La galeria din Hotelul Athos Palace se face rezervare cu 1 an inainte si se plateste o anumita suma, pentru ca acea persoana nu a mai putut sa expuna, ne-a oferit locul lui, noua, impreuna cu prietena mea si sotul ei ce am expus cu totii: vitralii (eu), prietena mea (pictura panza/piatra) si sotul ei (fotografie artistica). Am platit numai vernisajul cu o masa de 80 euro. Expozitia a durat 2 saptamani.
Cealalta la Hotel Forest Park nu am platit nimic, am avut cazare gratuita cat si internetul si masa incluse in schimbul a unei afaceri pt a-i face publicitate la hotel. Deschiderea expozitiei a fost cu un spectacol live muzical, cat si la prima am procedat la fel.
Vai de mine fetelor. iar am intrat pe ici pe colo si iar am descoperit subiecte noi la care ma uit pina incepe sa ma doara si capul si ochii.. ce mai ma uit cu atita drag ca nu imi dau seama ca trece si timpul dar imi place de swi rabda baba... dar de dragul artei merita. BRAVO si ma scuzati am si uitat sa dau bunaziua toata ziua va pup pe toate si datii inainte .
greieras- Senior
-
Numarul mesajelor : 788
Varsta : 67
Data de inscriere : 04/03/2010
Felicitari tuturor pt splendile tablouri sunt minunate toate stiind cita migala atentie si multa desteritate trebuie la un tablou sau la ori ce alt ceva pictat din pacate nu mai pot face nici o foricica pt ca imi tremura minucele e de la tiroida mea. dar cum fac rost de un aparat foto am sa va arit si voua ce am pictat eu cind eram eu mai tinerica adica pe la 17 anisori ca de acum is batrina la 30 de primaveri ale mele
Ultima editare efectuata de catre diada in Mier 06 Oct 2010, 2:11 pm, editata de 1 ori (Motiv : sters blog reclama)
Cristina_art- helper
Fraise .
Decoratiunile pr sticla sunt minunate.
? Daca vei curata geamul nu se vor deteriora?
Spor pe mai departe.
Ebruli22,
Sa stii ca ne induci in eroare. Acelea nu sunt picturi pe sticla. Sunt bile de sticla care au picturi in interiorul lor.
Fraisei
Acum am vazut si tablourile cu peisaje. Sunt extraordinare.
Cinste tie ca ai particiat la expozitii .
Bravo.
Decoratiunile pr sticla sunt minunate.
? Daca vei curata geamul nu se vor deteriora?
Spor pe mai departe.
Ebruli22,
Sa stii ca ne induci in eroare. Acelea nu sunt picturi pe sticla. Sunt bile de sticla care au picturi in interiorul lor.
Fraisei
Acum am vazut si tablourile cu peisaje. Sunt extraordinare.
Cinste tie ca ai particiat la expozitii .
Bravo.
aleahim67- helper
-
Numarul mesajelor : 58
Varsta : 56
Localizare : oradea
Data de inscriere : 11/10/2009
Ultima editare efectuata de catre diada in Vin 08 Oct 2010, 4:35 pm, editata de 1 ori (Motiv : sters blog reclama)
Floren- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1081
Localizare : acasa
Data de inscriere : 30/01/2010
Fraise,Cristina bravo fetelor.

Steluzza- Senior
-
Numarul mesajelor : 741
Data de inscriere : 17/03/2010
Cristina_art- helper
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 2 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie