Costumul Popular
+71
gabriela1554
gobelin
Armeana
AlinaJ.Bijoux
Panea Laura
ismi3ismi
victoriacus
Gabica
anasia
ancabanu
Giorgi
canadianca50
murca
Celya_f40
Dorulet
ARYANNA
sabinatudor73
MagdaMarin
buburuzaroz
LYNDA
camelia84
marabr
Lucia Ro
mihamihaela
corina corina
anca1820
despina13cucli
LORIMAR
cld
claudiana
oliv_ana
tinap
symos
aisha
valentinadof
mariaz_09
RamonaM
Gianina4ever
georgeta.prnic
tomari
danniela
ikuta
Admina
Giobsy
vlad_mom
dienutzababy
SilviaDumitrescu
kristadesign
aurishta
lord_lesy
MihaelaT
amoni
zahariaelouise
dorina64
CCristinaC
lucky
zsofia
panaia
gabriela1967
Uca
mihaelavama
danadea
iuliana72
Nicoleta Irimescu
emma90
Savu Ramona
firicel
getik1
clodi
olympia
stoy
75 participanți
Pagina 1 din 12
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Costumul Popular
Mi-au placut intotdeauna straiele populare romanesti si nu numai. Si daca tot mi-a dat mama costumul pe care il purtam cand eram mica ( este facut de bunicuta mea) si am imbracat-o pe Maria in el am zis sa va pun si eu ceva poze cu costumul popular specific zonei Marginimea Sibiului.
Acum Mariei ii sunt cam mari poalele dar a a fost super fericita cand am imbracat-o in el.
Va invit si pe voi sa postati costumele populare specifice zonei din care proveniti.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Aici o poza cu Maria si Ana - Maria ( nepotica mea de la Sibiu)
Acum Mariei ii sunt cam mari poalele dar a a fost super fericita cand am imbracat-o in el.
Va invit si pe voi sa postati costumele populare specifice zonei din care proveniti.
Aici o poza cu Maria si Ana - Maria ( nepotica mea de la Sibiu)
stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 48
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
Re: Costumul Popular
Frumoase costume si foarte frumoase fete! Cretofolina cu ochi mari e o incantare toata, iar cealalta domnisoara e dulce ca o pisicuta!
Stoy am si eu o fota si o ie (vechi) din zona Argesului, dar ma pui la grea incercare sa-mi amintesc pe unde le am ascunse.
Stoy am si eu o fota si o ie (vechi) din zona Argesului, dar ma pui la grea incercare sa-mi amintesc pe unde le am ascunse.
sper sa reuses ca incarc si eu o poza este cu ansamblul de dansatorii ai sotului meu, sunt costume din zona dambovita
nu am resusi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
cine ma ajuta si pe mine sa imi explice cum sa incarc o fotografie din calculator [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
nu am resusi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
cine ma ajuta si pe mine sa imi explice cum sa incarc o fotografie din calculator [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre getik1 in Lun 28 Mar 2011, 4:10 pm, editata de 2 ori (Motiv : unit mesaje)
Getik1,citeste intai Regulamentul punctul 6 care se refera la postarile succesive ,apoi mergi la tehnic unde vei gasi explicatiile subiectului care te framanta(atasarea pozelor,pas cu pas)

O frumusete de costume , dar asta datorita modelelor. Cretulina e o scumpete ce sa mai. Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!

Savu Ramona- Junior
- Numarul mesajelor : 312
Varsta : 46
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 13/07/2010
Getik, nu poti sa incarci poze din calculator direct.
Vezi ca la tehnic e un subiect cu Atasarea pozelor si gasesti acolo explicatiile.
Olympia sunt sigura ca le vei gasi si abia astept sa vad si eu poze cu costumul tau
Clodi, sa sti ca la baza acestui subiect o semnificativa contributie o are si poza ta de la avatar si dupa ce am vazut pozele postate de tine mi-am zis ca trebuie sa postez si eu poze cu costumul meu.
Vezi ca la tehnic e un subiect cu Atasarea pozelor si gasesti acolo explicatiile.
Olympia sunt sigura ca le vei gasi si abia astept sa vad si eu poze cu costumul tau

Clodi, sa sti ca la baza acestui subiect o semnificativa contributie o are si poza ta de la avatar si dupa ce am vazut pozele postate de tine mi-am zis ca trebuie sa postez si eu poze cu costumul meu.
stoy- Maestru
-
Stoy,pune-i fata fiica-ti mai mult rosu pe ea ca e frumoasa foc,dar nu numai in costumul asta autentic,asa in general!
Ma bucur ca ai deschis acest topic unde putem vedea costumele specifice fiecarei zone!

e o idee foarte buna, intotdeauna am fost fascinata de portul popular, pacat ca la mine in zona (referindu-ma aici, la tara) nu s-a purtat. Sa va traiasca si fetita si nepotica, sunt doua dulcici

emma90- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 157
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 31/01/2011
fetele aveau un spectacol, mai precis primul lor specacol in public, si aveau niste emotii de zile mari 

Nicoleta Irimescu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1159
Varsta : 54
Localizare : Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere : 23/07/2009

PS :

Nicoleta Irimescu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1159
Varsta : 54
Localizare : Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere : 23/07/2009
danadea- Senior
- Numarul mesajelor : 736
Localizare : Deva
Data de inscriere : 17/08/2009
atasez si eu o poza din 2007 alaturi de 2 copii cu care am participat la Olimpiada Nationala ”Mestesuguri Artistice Traditionale” de la Sibiu si am obtinut locul doi la olarit si broderie. costumul specific zonei ( Oas- pentru noi ) era obligatoriu pentru participanti si indrumatori, ale noastre erau foarte vechi.
mihaelavama- Junior
-
Numarul mesajelor : 383
Varsta : 58
Localizare : vama
Data de inscriere : 07/04/2010
Nicoleta, Getik, Danadea, Mihaela, ma bucur ca ati avut placerea sa postati si voi asemenea frumuseti. Toate sunt foarte frumoase, fiecare are farmecul specific zonei. Eu va multumesc mi-ati incantat privirea.
Celorlalte fete, le multumesc pentru felicitari si le asteptam si pe ele sa ne prezinte costumele populare.

Celorlalte fete, le multumesc pentru felicitari si le asteptam si pe ele sa ne prezinte costumele populare.
stoy- Maestru
-
Stoy ce idee buna ai avut ca ai inceput acest subiect.
Frumoasa fetita ta, imi vine sa o tot pup!
Felicitari fetelor pentru costume, superbe.
Am si eu o ie cusuta de bunica mea cand era mai mica de cat mine,avea vreo 20 de ani (deci ia are 60 de ani) , cu model in punct in cruce cu ata rosie pe panza de casa facuta de strabunica.
Inca o pastrez si din cand in cand ma mai imbrac cu ea cand mai ies in oras ,ce e drept se uita lumea cam ciudat la mine dar mie nu imi pasa.
Musai trebuie sa fac o poza sa v-o arat, s-a pastrat foarte bine, nici nu zici ca are atatia ani, panza este impecabila.
Frumoasa fetita ta, imi vine sa o tot pup!
Felicitari fetelor pentru costume, superbe.
Am si eu o ie cusuta de bunica mea cand era mai mica de cat mine,avea vreo 20 de ani (deci ia are 60 de ani) , cu model in punct in cruce cu ata rosie pe panza de casa facuta de strabunica.
Inca o pastrez si din cand in cand ma mai imbrac cu ea cand mai ies in oras ,ce e drept se uita lumea cam ciudat la mine dar mie nu imi pasa.
Musai trebuie sa fac o poza sa v-o arat, s-a pastrat foarte bine, nici nu zici ca are atatia ani, panza este impecabila.
gabriela1967- helper
- Numarul mesajelor : 5
Localizare : craiova
Data de inscriere : 09/02/2011
Doamne, ce costume minunate aveti! de unde aveti asa minunatii? unde gasiti asa frumuseti? eu sunt in cautarea unui costum din zona Olteniei, ma puteti ajuta?getick1 unde gasiti asa costume deosebite?
panaia- helper
- Numarul mesajelor : 4
Localizare : cta
Data de inscriere : 30/07/2010
panaia a scris:Doamne, ce costume minunate aveti! de unde aveti asa minunatii? unde gasiti asa frumuseti? eu sunt in cautarea unui costum din zona Olteniei, ma puteti ajuta?getick1 unde gasiti asa costume deosebite?
sunt costume adunate de la diverse persoane ff invarsta, care l-au dat de pomana sau a trebuit sa se faca ceva pentru ele [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Foarte bine at-i facut, at-i deschis subiect si pentru haine populare,si cum vad foarte multi fac,sant cele mai grele,si foarte frumoase,felicitari,eu deja astep si altele tare mult imi plac

zsofia- Junior
-
Numarul mesajelor : 438
Varsta : 55
Localizare : Sfantu Gheorghe
Data de inscriere : 13/11/2010
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Pagina 1 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)