Vreti sa fiti craciunite pentru copii?
+21
TeoCanada
adelina24
Ramonica
firicel
diada
Savu Ramona
cld
ADArt
dorina64
Day
CCristinaC
iulia sevcenco
Gabiuta
Serban Valentina
Aghata
Lucia.BlueFlower
carolina-bubulina
cris69
ionela stefan
SilviaDumitrescu
europolis
25 participanți
Pagina 4 din 5
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Vreti sa fiti craciunite pentru copii?
OK, Ionela.....mi-ar face placere! Sper sa stabiliti un loc de intalnire usor de gasit!
Stabilim asta prin e-mail, ok?

Stabilim asta prin e-mail, ok?
TeoCanada- helper
-
Numarul mesajelor : 72
Varsta : 66
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 23/01/2010
Ionela, eu am vb cu Europolis si i-am spus ca trimit si eu un pachet, dar sambata dimineata, e tarziu?Pt ca maine nu am timp.

carolina-bubulina- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 146
Varsta : 50
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 11/11/2010
Nu e tarziu Carolina
Pe mircuri, joi, eu, Day si Ionela daca mai e pe aici o sa facem pe spiridusii
la centru.

Pe mircuri, joi, eu, Day si Ionela daca mai e pe aici o sa facem pe spiridusii

Ultima editare efectuata de catre europolis in Joi 16 Dec 2010, 9:46 pm, editata de 1 ori (Motiv : am uitat sa mai scriu motivul)
europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Gata si cutia mea. Mai am sa o impachetez si sa o pun la posta. Asta se va intampla putin mai dupa masa, si nici nu stiti cat de mult ma bucur ca reusesc sa fac acest lucru.
am trimis si eu coletul acum!
cld- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 48
Localizare : prahova
Data de inscriere : 25/01/2010
eu am gasit la o prietena cateva hainute, trebuiesc aranjate, calcate si o sa le trimit luni, sper sa ajunga in timp util! pe langa ale mele, bineinteles

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Te anunt ca am pus coletul la posta si radiez de bucurie . Iti multumesc ca mi-ai dat prilejul sa fiu sa de fericita.
Si pentru ca ne mai despart doar cateva ore pana la o zi foarte importanta, iti doresc sa ai parte numai de bine, de sanatate si sa ramai la fel de frumoasa, de vesela si mai ales la fel de tanara cum esti acum
Te anunt ca am pus coletul la posta si radiez de bucurie . Iti multumesc ca mi-ai dat prilejul sa fiu sa de fericita.
Si pentru ca ne mai despart doar cateva ore pana la o zi foarte importanta, iti doresc sa ai parte numai de bine, de sanatate si sa ramai la fel de frumoasa, de vesela si mai ales la fel de tanara cum esti acum

Va multumesc fetelor
Ma bag ma gatit ca am zi grea maine
si acum am venit de la servici. Multumesc Silvie de urari dar daca le vezi pe day si pe Ionela...nu par asa tanara, frumoasa, in comparatie cu ele
de vesela....cred ca m-am nascut razand
Scuze de off

Ma bag ma gatit ca am zi grea maine

-
Am si eu desaga pregatita cu lucrusoarele pentru pachetelele copiilor dar,ti le dau maine ca astazi de ziua ta am am pregatit ceva mai mic...
Si,Craciunita noastra,cea in carne si oase,este cea mai tare,cea mai frumoasa,cea mai dulce,vesela si optimista,si sincera...
Si,Craciunita noastra,cea in carne si oase,este cea mai tare,cea mai frumoasa,cea mai dulce,vesela si optimista,si sincera...
ionela stefan- Junior
- Numarul mesajelor : 424
Localizare : Bucuresti/Delta Dunarii
Data de inscriere : 13/05/2009
ionela, nu mi-e foarte clar daca ramane intalnirea de luni marti, sau ai plecat deja.
daca n-ai plecat, o sa fac si eu un pachet cu niste haine si jucarii, sa-mi spui unde sa ti le aduc. (merge sa le pun intr-o punga? ca nu prea am cutii)
ramona, unde mai exact colectati voi cadourile? in forumul vostru m-am peirdut intre dezmembrari si kawasaki
daca n-ai plecat, o sa fac si eu un pachet cu niste haine si jucarii, sa-mi spui unde sa ti le aduc. (merge sa le pun intr-o punga? ca nu prea am cutii)
ramona, unde mai exact colectati voi cadourile? in forumul vostru m-am peirdut intre dezmembrari si kawasaki

Am plecat si...doar ce m-am intors...ramane pe luni sau marti...inca nu am stabilit cu fetele...merge intr-o punga...anunt in momentul in care stabilesc o intalnire...daca aveti o zona favorita,dati-mi pm...
Miercuri dimineata plec spre Slobozia special pentru marele eveniment...
Miercuri dimineata plec spre Slobozia special pentru marele eveniment...
ionela stefan- Junior
- Numarul mesajelor : 424
Localizare : Bucuresti/Delta Dunarii
Data de inscriere : 13/05/2009
Ionela,sa inteleg ca ai fugit la Bucuresti?Lasa,ne vedem noi miercuri!Abia astept!
Dragele mele,
Nu stiu cand pot ajunge acasa pentru ca suntem prinsi in Frankfurt,cursa ni s-a anulat de doua ori si nu decoleaza nimic spre Bucuresti.
Speram sa ajungem marti sau miercuri ....imediat ce ajung dau de veste. Din pacate hainutele le am in bagaj...
bagajul e undeva in aeroport si in aeroport e haos, dar asta e alta poveste.
Pana atunci fac un OP si luati voi fructe si dulciuri pentru copilasi sau ce credeti ca le-ar fi de ajutor. Cu coletul vedem ce facem cand ajung in Romania.
Va pup si va felicit inca o data pe toate pentru gestul facut
Nu stiu cand pot ajunge acasa pentru ca suntem prinsi in Frankfurt,cursa ni s-a anulat de doua ori si nu decoleaza nimic spre Bucuresti.

Speram sa ajungem marti sau miercuri ....imediat ce ajung dau de veste. Din pacate hainutele le am in bagaj...

Pana atunci fac un OP si luati voi fructe si dulciuri pentru copilasi sau ce credeti ca le-ar fi de ajutor. Cu coletul vedem ce facem cand ajung in Romania.
Va pup si va felicit inca o data pe toate pentru gestul facut

Multumim ADArt. Te asteptam cu drag. Sa te intorci santoasa. Coletul este bine primit oricand, iar pentru bani iti multumesc in numele copilasilor.
Sa te intorci cu bine acasa!
Sa te intorci cu bine acasa!
-
Europolis, asa cum am convenit amindoua,astazi pe la ora 13,00,ti-am trimis colet pe numele tau,pentru centru. Am ceva emotii pina va sosi la tine,deoarece
posta era f.f.faglomerata,si ca de obicei in Romania cind ai nevoie de personal atunci sunt doar doua ghisee deschise.
Tot astazi am depus si mandat postal cu ceva banuti ,tot pe numele tau pentru fructe si dulciuri...(chiar globulete)sau vezi tu ce le mai trebuie....
Sunt nespus de bucuroasa ,ca am facut ,,daruri,, unor copii din centrul indicat de tine ,tocmai in saptamina cind vine ,,Mos Craciun,,.
Sunt lucrusoare de sezon,nou-noute,unele cumparate,altele lucrate de mine...
Te felicit pentru actiunea demarata de tine,ca si pe toate doamnele care au raspuns chemarii tale...
Astept cu nerabdare vesti de la tine...
Urez si doamnelor din centru prin intermediul tau,un An Nou cu bucurii ,sanatate si sa aiba grija cu devotament de acesti micuti ,,necajiti,,....
In ce ma priveste ,pe masura ce voi mai lucra cite ceva ,voi face pachet pe numele tau,sa le daruiesti micutilor...
Felicitari D"ART, desi plecata din tara,si se stie ce intemperii ale vremii sunt ,tot a dorit sa daruiasca cite ceva pentru micuti....
posta era f.f.faglomerata,si ca de obicei in Romania cind ai nevoie de personal atunci sunt doar doua ghisee deschise.
Tot astazi am depus si mandat postal cu ceva banuti ,tot pe numele tau pentru fructe si dulciuri...(chiar globulete)sau vezi tu ce le mai trebuie....
Sunt nespus de bucuroasa ,ca am facut ,,daruri,, unor copii din centrul indicat de tine ,tocmai in saptamina cind vine ,,Mos Craciun,,.
Sunt lucrusoare de sezon,nou-noute,unele cumparate,altele lucrate de mine...
Te felicit pentru actiunea demarata de tine,ca si pe toate doamnele care au raspuns chemarii tale...
Astept cu nerabdare vesti de la tine...
Urez si doamnelor din centru prin intermediul tau,un An Nou cu bucurii ,sanatate si sa aiba grija cu devotament de acesti micuti ,,necajiti,,....
In ce ma priveste ,pe masura ce voi mai lucra cite ceva ,voi face pachet pe numele tau,sa le daruiesti micutilor...
Felicitari D"ART, desi plecata din tara,si se stie ce intemperii ale vremii sunt ,tot a dorit sa daruiasca cite ceva pentru micuti....
Buna fetelor.
Europolis, am strans si eu din ce mai aveam eu dar si de la vecinii de pe stada tot felul de hainute bune, purtabile, jucarii, cativa rucsacei pe care i-am pastrat de-a lungul timpului, si sper sa nu fie tarziu ca maine sa pun coletul
Te rog sa imi trimiti adresa ta sa il pot expedia maine dimineata. ( in seara asta mi-a mai promis cineva ca imi mai aduce cateva lucruri).
Va pup si ma bucur ca putem ajuta si ca vreti sa ajutam!
Europolis, am strans si eu din ce mai aveam eu dar si de la vecinii de pe stada tot felul de hainute bune, purtabile, jucarii, cativa rucsacei pe care i-am pastrat de-a lungul timpului, si sper sa nu fie tarziu ca maine sa pun coletul
Te rog sa imi trimiti adresa ta sa il pot expedia maine dimineata. ( in seara asta mi-a mai promis cineva ca imi mai aduce cateva lucruri).
Va pup si ma bucur ca putem ajuta si ca vreti sa ajutam!

-
Am trimis si eu astazi coletul.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Azi am luat primele colete si am primit si banuti in cont. Ma descurc eu cu ridicatul coletelor (ma ajuta sotul, ca ma injura el in gand ...e partea B
) Mi-a scapat din vedere anumite aspecte dar pe viitor stiu cum sa ma organizez
Sper sa nu va suparati ca nu v-am raspuns pana acum , am avut un deranjament la internet si am delegat-o pe Silvia sa comunice cu voi in scris si eu comunic cu ea prin telefon, asta se intampla si cand sunt la servici.

Sper sa nu va suparati ca nu v-am raspuns pana acum , am avut un deranjament la internet si am delegat-o pe Silvia sa comunice cu voi in scris si eu comunic cu ea prin telefon, asta se intampla si cand sunt la servici.
-
Europolis, te incarc si eu, am deja trei colete. Toate trei in cutii de banane, deci voluminoase. Imi e deja mila de sotul tau... ca il pui sa care dar macar cara intr-un scop nobil.
Maine dimineata le pun la posta si dupa iti dau mesaj.
Succes Spiridus al lui Mos Craciun!
Maine dimineata le pun la posta si dupa iti dau mesaj.
Succes Spiridus al lui Mos Craciun!

-
Hi, hi, stai sa vezi ca maine il trimit pe al meu sot sa le puna, ca el e liber si eu merg la servici... sa vezi atunci ...

eram cu sania... am trecut peste rand si l-am lasat la ghiseu, am primit muuulta...., m-am simtit injurata, dar macar a fost pentru un scop nobil!

Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5

» CONCURS BIJUTERII - Set cadou, de sarbatori
» Hainute si accesorii crosetate pentru botez
» Sosete si botosei, pentru copii
» Costume carnaval (3)
» Resurse si link-uri pentru croitorie 1
» Hainute si accesorii crosetate pentru botez
» Sosete si botosei, pentru copii
» Costume carnaval (3)
» Resurse si link-uri pentru croitorie 1
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)