Ne bem cafeaua impreuna!-12
+59
Day
andarlidia
kitty_1973
cris_io_mat
Lucia.BlueFlower
Aghata
olympia
rucsy
doni
danae
clodi
anca viragh
cris_27
margelutamea
Marry
rebel
tomari
felyxa
irish05
aurishta
leonutza69
valentinadof
Admina
mykya
Adelaida
Angelica18
silvia s
Serban Valentina
denis21
dorina64
t.alina
sunflowers
elenaxx
amoni
ionela stefan
manuela29
Giobsy
ema
mischelle35
Floren
julix_2007
bibitu
iuliana72
betymi72
Tache Marilena
mnarcisa
SilviaDumitrescu
mariaz_09
firicel
CCristinaC
virus
MihaelaT
Gabiuta
samo99ro
europolis
ivanoiuadela9
cris69
AlinaJ.Bijoux
MagdaMarin
63 participanți
Pagina 30 din 30
Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna!-12
Of, of Amoni ce necaz! Ma rog la Dumnezeu sa fie totul ok, sa nu fie ceva grav si sa se termine totul cu bine.

Amoni mult curaj pentru tine si multa sanatate surorii tale.
Cristina multumesc de cafea ca eu am plecat azi la 7 sa duc cristalinul si concubina(ii trebuie insotitor) la spital unchiului ,am alimientat cu motorina si apoi la 8 eram acasa sa-l duc pa Marius la gradinita.
Acum voi face un pic de curatenie ca vineri vine preotul sa fac festanie(fac de 2 ori pe an) ,bineinteles ca vineri dimineata voi face iar(noroc ca am casa mica)ca cu astia mici nu rezista prea mult.
Si sa mai mesteresc la costumasul de concurs sa vina ca turnat pe mine
.
Asa ca felelor va doresc si imi doresc spor la treaba.
Va
si va voi citi mai pe seara.
Cristina multumesc de cafea ca eu am plecat azi la 7 sa duc cristalinul si concubina(ii trebuie insotitor) la spital unchiului ,am alimientat cu motorina si apoi la 8 eram acasa sa-l duc pa Marius la gradinita.
Acum voi face un pic de curatenie ca vineri vine preotul sa fac festanie(fac de 2 ori pe an) ,bineinteles ca vineri dimineata voi face iar(noroc ca am casa mica)ca cu astia mici nu rezista prea mult.
Si sa mai mesteresc la costumasul de concurs sa vina ca turnat pe mine

Asa ca felelor va doresc si imi doresc spor la treaba.
Va

Amoni, tine-te tare si gand bun la Dumnezeu! Suntem alaturi de tine si de sora ta!
Magda, spor la treaba! Eu mai am ca nu am modelul langa mine si nu pot sa lucrez altfel. Mai trag un tighel, mai probez o data. Of...

Magda, spor la treaba! Eu mai am ca nu am modelul langa mine si nu pot sa lucrez altfel. Mai trag un tighel, mai probez o data. Of...
Mersi Danae inca nu mi-am facut vant de langa calculator sper sa plec curand.

Buna dimineata! Am stat pana tarziu aseara si m-am sculat in consecinta.
Amoni, imi pare cumplit de rau pentru sora ta. Ne rugam pentru ea si speram alaturi de tine la vesti mai bune dupa operatie.
Amoni, imi pare cumplit de rau pentru sora ta. Ne rugam pentru ea si speram alaturi de tine la vesti mai bune dupa operatie.

samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Va multiumesc din suflet pt tote incurajarile nu am aflat nimnic e inca in sala de operatie pina la 1,30 sper sa fie bine, eu sunt puternica dar nu stiu pina cind imi vine sa urlu cita durere pot sa am in suflet dar sa speram ca va fi totul bine.
Amoni,caldura sufletelor noastre sa va fie sprijin,tie si surorii tale!!!!Dumnezeu e mare si va dorim din tot sufletul sa fie cu voi si sa va ajute sa treceti cu bine peste incercarea asta grea!

Floren- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1081
Localizare : acasa
Data de inscriere : 30/01/2010
Amoni,fratele meu este in Verona ...habar nu am cate e de departe sau aproape de tine sau sora ta dar,daca ai nevoie de ceva ajutor, da de stire...Ma gandesc la voi si trimit toate gandurile mele bune catre voi!
ionela stefan- Junior
- Numarul mesajelor : 424
Localizare : Bucuresti/Delta Dunarii
Data de inscriere : 13/05/2009
Insfarsit, vad si eu cum ninge! Anuntasera ninsoare ca lumea peste noapte, dar abia spre dimineata a pus putina zapada pe masini. Acum ninge de vreo jumatate de ora, dar slabut... slabut...
Ultima editare efectuata de catre samo99ro in Mar 14 Dec 2010, 12:51 pm, editata de 1 ori (Motiv : scos poza pentru ca apare pe pagina ceva ce n-am introdus)
samo99ro- Atotcunoscător
-
Amoni imi pare rau pentru necazul tau Sa dea Dumnezeu sa se faca bine Noi iti suntem alaturi Curaj si sa fii puternica Te iubim
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2937
Varsta : 52
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Amoni sanatate maxima ptr sora ta si gandeste pozitiv!!!Se spune ca gadurile bune si credinta atrag binele!!!
Magda trimite ceva energie si la mine ca lucrai de noapte si de dimineata asa ca....
nu in ultimul rand ziua buna la cafea si plina de ce vreti voi(ziua)!!!

Magda trimite ceva energie si la mine ca lucrai de noapte si de dimineata asa ca....

nu in ultimul rand ziua buna la cafea si plina de ce vreti voi(ziua)!!!

Iti trimit imediat. Doar ce am venit de la spital ca m-am dus sa iau acasa concubina si la ducere am luat si un cuplu care venea la cumnata mea(e ziua baiatului ei azi) si pierduse autobuzul.
I-am plimbat cu mine pana la spital si inapoi.
Acu am o cafea maare in fata copii dorm iar eu ma chinui sa printez manualul de croitorie pus de Violeta,mi s-a terminat cartusul acul de siringa era spart.urmatorul infundat si mai mult tus am prapadit dacat sa incarc.
Ma stresez ca vreau sa printez manualul si nu e pdf e poza si-mi iese inchis la imprimanta mea(imprumutata de la frate-miu) si care are dacat negru.
Am reusit intr-un final intre 2 plecari in oras am facut si un [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] nepoatei mele.
Si inca nu s-a terminat ziua
I-am plimbat cu mine pana la spital si inapoi.
Acu am o cafea maare in fata copii dorm iar eu ma chinui sa printez manualul de croitorie pus de Violeta,mi s-a terminat cartusul acul de siringa era spart.urmatorul infundat si mai mult tus am prapadit dacat sa incarc.
Ma stresez ca vreau sa printez manualul si nu e pdf e poza si-mi iese inchis la imprimanta mea(imprumutata de la frate-miu) si care are dacat negru.
Am reusit intr-un final intre 2 plecari in oras am facut si un [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] nepoatei mele.
Si inca nu s-a terminat ziua

Amoni, sa fi tare. Sper ca operatia a decurs bine, fara complicatii!!! Sunt alaturi de tine si de sora ta, asa cun cred ca sunt si celelalte doamne/fete de pe forun!!! Asteptam vesti de la tine!!!
Cu vestea asta trista, am uitat sa va spun buna seara, ca e aproape intuneric afara!!! Nu-i nimic v-am zis acum!!! Azi a nins toata ziua si inca cred ca mai ninge!!! Si e si destul de rece!!!
Ne auzim mai incolo!!!
A...ce s-a intamplat cu site-ul? Imi apare o reclama pe care scrie"Upgrade to pro today photobucket"!!!! Si pe forum in cateva locuri imi apare acest lucru. Oare numai la mine?Chiarsi in loc de bennerele cu concursurile actuale imi apare acest lucru!!!

Cu vestea asta trista, am uitat sa va spun buna seara, ca e aproape intuneric afara!!! Nu-i nimic v-am zis acum!!! Azi a nins toata ziua si inca cred ca mai ninge!!! Si e si destul de rece!!!
Ne auzim mai incolo!!!
A...ce s-a intamplat cu site-ul? Imi apare o reclama pe care scrie"Upgrade to pro today photobucket"!!!! Si pe forum in cateva locuri imi apare acest lucru. Oare numai la mine?Chiarsi in loc de bennerele cu concursurile actuale imi apare acest lucru!!!

Ultima editare efectuata de catre AlinaJ.Bijoux in Mar 14 Dec 2010, 4:58 pm, editata de 1 ori
AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Buna ziua dragalaselor!La Urziceni ninge acum marunt dar a nins si cu fulgi mai mari si este caldutz,dovada ca s-au topit fulgii
.
Va doresc o seara placuta,productiva si calda
Sa va incalziti,va poftesc la un ceai cald si mai tarziu,daca sunteti cuminti,nu se stie
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Amoni,roaga-te la Dumnezeu pentru sora ta si noi suntem alaturi de tine

Va doresc o seara placuta,productiva si calda

Sa va incalziti,va poftesc la un ceai cald si mai tarziu,daca sunteti cuminti,nu se stie

Amoni,roaga-te la Dumnezeu pentru sora ta si noi suntem alaturi de tine

amoni,dumnezeu sa va aiba in paza.
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Site-ul nostru sufera modificari!?
Oare sa ne "plangem"la tehnic sau doar eu si Alina avem probleme?
Oare sa ne "plangem"la tehnic sau doar eu si Alina avem probleme?

Buna seara fetelor! Eu cu cana mea de lapte fierbinte in fata va citesc si ma pregatesc sa ma apuc serios de lucru.
Amoni, D-zeu sa fie cu voi, sa va ajue, si sa va binecuvanteze.
Firicel cred ca e o reparatie ceva prin photobucket,si la mine apare asa.
Amoni, D-zeu sa fie cu voi, sa va ajue, si sa va binecuvanteze.
Firicel cred ca e o reparatie ceva prin photobucket,si la mine apare asa.
Si la mine apare. Cineva a depasit latimea de banda (asa scrie) pe care astia o ofera gratuit. Nu stiu exact cum se poate asta, pentru ca ei o regleaza. Nu inteleg de ce s-a "asezat" pe butonul "Citat".
samo99ro- Atotcunoscător
-
o.k!bine ca nu este doar la mine.ma apuc de treaba:mancare,acte si ceva tricotat daca mai este timp.va

Mi-e teama sa nu fie un vierme, ceva. Poate administratorii site-ului vor verifica si vor vedea despre ce e vorba.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Buna seara fetelor 
Vad ca aveti si voi acum probleme cu netul, eu aseara le-am avut, dar nici nu puteam scrie simergea ca melcul sau in reluare.

Vad ca aveti si voi acum probleme cu netul, eu aseara le-am avut, dar nici nu puteam scrie simergea ca melcul sau in reluare.
europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Ce ne facem cu asta ce apare pe forum,doamnelor?Daca ne infecteaza?
Floren- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1081
Localizare : acasa
Data de inscriere : 30/01/2010
Salutare dudui! Credeam ca doar la mine e problema cu site-ul, dar vaz ca nu. M-am mai linistit.
Amoni, cuvintele sint putine pentru ceea ce vrem sa-ti transmitem noi toate. Ai toate gindurile mele bune si toata energia pozitiva pentru sora ta. Maica Domnului sa o aiba in paza!
Amoni, cuvintele sint putine pentru ceea ce vrem sa-ti transmitem noi toate. Ai toate gindurile mele bune si toata energia pozitiva pentru sora ta. Maica Domnului sa o aiba in paza!
Ultima editare efectuata de catre marinmagda18 in Mar 14 Dec 2010, 7:12 pm, editata de 1 ori (Motiv : inchis capitol)
Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-14
» Ne bem cafeaua impreuna! - 21
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Ne bem cafeaua impreuna!-20
» Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
» Ne bem cafeaua impreuna! - 21
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Ne bem cafeaua impreuna!-20
» Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
Pagina 30 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)